-
Δεν σου αρέσουν οι πίτσες φαίνεται....
-
μου αρεσουν, αλλα δεν θελω να εμφανιζονται οταν δεν θελω
-
Root & adway or something like that.
Hohoho.
Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
-
Με 2 ρυθμισούλες το G3 πλέον πετάει (και περνάει όλα τα άλλα κινητά στα benchmarks), αλλά δυστυχώς έφαγα και εγώ τα πρώτα τυχαία shutdowns, εκεί που έλεγα ότι τα είχα γλυτώσει...άρα το θέμα UI και επιδόσεων λύνεται, αλλά τα shutdowns δεν τα έχει λύσει η V10E....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απο ποτε βγαζει διαφημισεις το ταπαταλκ?
Sent from my LG G3
Δεν μου έχει βγάλει ποτέ. Μάλλον σε έπιασε πελάτη
Μολις τωρα και σε εμενσ
Sent from outer space ★☆★
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Root & adway or something like that.Hohoho.
Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
α ευχαριστω!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
One+1 in the house....
και ειμαι Κερκυρα που σημαινει ΟΛΑ θα βγουν στην επιφανεια....Περιμένω το λάκκο
-
Μάλλον είναι η καινούργια free εκδοση του ταπα που τα κανει αυτά.
Sent from Corsair's brick
-
κάντε root ρεεεεεε, τι τα κοιτάτε;
-
Βοηθεια...σε νεξους 7... εμεινε απο μπαταρια και εγραψε στην οθωνη απενεργοποιηση... πατηθηκε το κουμπι ον-οφ. Και μπηκε σε φορτωση ολο το βραδυ. Το πρωι λοιπον δεν αναβει... αλλα μια τελιτσα κοκκινη αναβοσβυνει 5 φορες και σταματα και το επαναλαμβανει συνεχεια χωρις να ανοιγει..... εχει πατηθει το ον-οφ για αρκετα λεπτα αλλα τιποτα Το εχει φιλος που ειναι ασχετος και ειναι μακρυα μου ωστε να το παρω στα χερια μου. Υπαρχει καποια ιδεα ωστε να δοκκιμασει κατι αλλο για να το ξεκινησει???ευχαριστω..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Βοηθεια...σε νεξους 7... εμεινε απο μπαταρια και εγραψε στην οθωνη απενεργοποιηση... πατηθηκε το κουμπι ον-οφ. Και μπηκε σε φορτωση ολο το βραδυ. Το πρωι λοιπον δεν αναβει... αλλα μια τελιτσα κοκκινη αναβοσβυνει 5 φορες και σταματα και το επαναλαμβανει συνεχεια χωρις να ανοιγει..... εχει πατηθει το ον-οφ για αρκετα λεπτα αλλα τιποτα Το εχει φιλος που ειναι ασχετος και ειναι μακρυα μου ωστε να το παρω στα χερια μου. Υπαρχει καποια ιδεα ωστε να δοκκιμασει κατι αλλο για να το ξεκινησει???ευχαριστω..Ακούγεται για πρόβλημα μπαταρίας (εντελώς άδεια ή/και δεν φορτίζει). Δοκίμασε να κάνει hard/cold reset (power + τα δύο volumes) ? Τελευταία επιλογή....
-
Εν τω μεταξυ επειδη βαριεμαι να ψαχνω για ρουτ κτλ, ψαχνω ενα adblock που ειχα κατεβασει καποτε (πρεπει να ειναι το ιδιο με προσθετο του firefox) και δεν το βρισκω πλεον στο play, ουτε στις κατεβασμενες μου εφαρμογες. Αυτο δουλευε και χωρις ρουτ.
Μαλλον πρεπει να ασχοληθω με το ταπαταλκ 4 που το χω αγορασει, αλλα βρηκα το απλο προεγκατεστημενο στο G3 και δεν εδωσα σημασια.
Sent from my LG G3
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εν τω μεταξυ επειδη βαριεμαι να ψαχνω για ρουτ κτλ, ψαχνω ενα adblock που ειχα κατεβασει καποτε (πρεπει να ειναι το ιδιο με προσθετο του firefox) και δεν το βρισκω πλεον στο play, ουτε στις κατεβασμενες μου εφαρμογες. Αυτο δουλευε και χωρις ρουτ.Μαλλον πρεπει να ασχοληθω με το ταπαταλκ 4 που το χω αγορασει, αλλα βρηκα το απλο προεγκατεστημενο στο G3 και δεν εδωσα σημασια.
Sent from my LG G3
Η Google έχει αφαιρέσει όλα τα ad-blockers επισήμως, αφού της χαλάνε τη δουλειά (πουλάει διαφημίσεις you know ). Πρέπει να το βρεις ως apk, να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις. Εύκολο είναι, 5' google search δουλειά, αλλά για τις in-game/app διαφημίσεις δεν ξέρω αν δουλεύει τόσο καλά...δες και το Ad-away....
-
το προ τελευταιο δεν εκανε δουλεια παντως στα in app καθολου..
-
Woohoo!!! Πλεον εχω και γω Tapatalk!!!
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Βοηθεια...σε νεξους 7... εμεινε απο μπαταρια και εγραψε στην οθωνη απενεργοποιηση... πατηθηκε το κουμπι ον-οφ. Και μπηκε σε φορτωση ολο το βραδυ. Το πρωι λοιπον δεν αναβει... αλλα μια τελιτσα κοκκινη αναβοσβυνει 5 φορες και σταματα και το επαναλαμβανει συνεχεια χωρις να ανοιγει..... εχει πατηθει το ον-οφ για αρκετα λεπτα αλλα τιποτα Το εχει φιλος που ειναι ασχετος και ειναι μακρυα μου ωστε να το παρω στα χερια μου. Υπαρχει καποια ιδεα ωστε να δοκκιμασει κατι αλλο για να το ξεκινησει???ευχαριστω..
Ακούγεται για πρόβλημα μπαταρίας (εντελώς άδεια ή/και δεν φορτίζει). Δοκίμασε να κάνει hard/cold reset (power + τα δύο volumes) ? Τελευταία επιλογή....
σε φιλο παρομοιο πρόβλημά ηταν η μπαταρια που αλλαχθηκε απο την asus εντος εγγύησης (πηρε τηλ του στείλανε DHL να το παραλάβει ΚΑΙ απο την στιγμη που το εδωσε, πηγε τσεχια, αλλαχθηκε μπαταρία κ γυρισε σε 4 εργασιμες μερες παρακαλώ not bad)
Αν κ ποτε δε μπηκα σε διαδικασια ios-droid, επεσε αυτες της μερες ενα Iphone 5 στα χερια μου κ ξεκινησε η προσπάθεια να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μου! Μερικα πράγματα δεν τη παλευουν με τη καμια οπως το backbutton στη πανω αριστερη πλευρά ποιος το σκεφτηκε, τοσο δύσκολο ειναι ενα Button στη κατω πλευρά κοντα στο αντιχειρα!!!
Με τα βιας πάντως με jailbreak+cydia (activator, cchide, dockshift, mobius, statushud, swipeback, winterboard, zeppelin...) κλπ έγινε λιγο αθρωπινο
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αν κ ποτε δε μπηκα σε διαδικασια ios-droid, επεσε αυτες της μερες ενα Iphone 5 στα χερια μου κ ξεκινησε η προσπάθεια να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μου! Μερικα πράγματα δεν τη παλευουν με τη καμια οπως το backbutton στη πανω αριστερη πλευρά ποιος το σκεφτηκε, τοσο δύσκολο ειναι ενα Button στη κατω πλευρά κοντα στο αντιχειρα!!!Με τα βιας πάντως με jailbreak+cydia (activator, cchide, dockshift, mobius, statushud, swipeback, winterboard, zeppelin...) κλπ έγινε λιγο αθρωπινο
Και που να δεις iPhone να πρέπει να το κάνεις 'ανθρώπινο' χωρίς όμως jb, έτσι όπως έρχεται από την μαμά Apple Γι'αυτό σκυλοβρίζω την Apple πρωί, μεσημέρι και βράδυ...
Ενώ στο android τρέχεις το scriptάκι σου να το ρουτάρεις και τέλος, μετά -του- κάνεις ότι γουστάρεις
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
[Αν κ ποτε δε μπηκα σε διαδικασια ios-droid, επεσε αυτες της μερες ενα Iphone 5 στα χερια μου κ ξεκινησε η προσπάθεια να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μου! Μερικα πράγματα δεν τη παλευουν με τη καμια οπως το backbutton στη πανω αριστερη πλευρά ποιος το σκεφτηκε, τοσο δύσκολο ειναι ενα Button στη κατω πλευρά κοντα στο αντιχειρα!!!backbutton ?
Γενικά υπάρχει και το δεξί swipe -
Γενικώς, είναι υποχρεωτικό στον προγραμματιστή να βάλει back button απ' όσο ξέρω, αλλά το swipe είναι εξίσου υποχρεωτικό;
Θεωρείς κακή προσθήκη το back button σαν hardware κουμπί όπως στο Android; Γενικώς, θεωρώ ωραίο το Home button στα Apple, αλλά το back button μου λείπει. Όλα τα άλλα μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν, 2 κουμπιά (και πάνω στην οθόνη, όχι κανονικά), ενώ το double tap to unlock, καταργει και το πρόβλημα της γρήγορης ενεργοποίησης της οθόνης.
Μην ακούσω κάτι για το fingerprint scanner, αυτό μπορεί να γίνει εύκολα χωρίς χωριστό κουμπί.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γενικώς, είναι υποχρεωτικό στον προγραμματιστή να βάλει back button απ' όσο ξέρω, αλλά το swipe είναι εξίσου υποχρεωτικό;Μιλάς για το android ή για το iOS?
Στο iOS δεν υπάρχει κάποιο fix 'backbutton' όπως στο android. Οπότε πως να είναι 'υποχρεωτικό';
Από την άλλη φυσικά, λειτιυργία 'back' όπου είναι απαραίτητη προφανώς και θα υπάρχει. Ο καθείς το βάζει όπου νομίζει.
Προφανώς επίσης επιλογή του είναι αν θα ελέγχει swipe ή όχι.Το 'υποχρεωτικό' που λες για το android, είναι, αλλά όχι απαραίτητητα με τη λογική του 'back'. Η minimum υποχρεωτική λογική είναι περισσότερο 'close' παρά 'back'.
Θεωρείς κακή προσθήκη το back button σαν hardware κουμπί όπως στο Android; Γενικώς, θεωρώ ωραίο το Home button στα Apple, αλλά το back button μου λείπει. Όλα τα άλλα μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν, 2 κουμπιά (και πάνω στην οθόνη, όχι κανονικά), ενώ το double tap to unlock, καταργει και το πρόβλημα της γρήγορης ενεργοποίησης της οθόνης.
Όχι δεν είναι κακή. Μάλλον καλή. [edit εγώ και το settings/menu του android επίσης καλό το βρίσκω. ούτως ή άλλως τον χώρο τον έχεις χάσει, οπότε γιατί να μην βάλεις ακόμα ένα; ]
Εμένα δεν μου λείπει να πω την αλήθεια, γιατί όπου χρειάζεται θα το έχει και η εφαρμογή. Συνήθως δε, ένα swipe με βολεύει περισσότερο.το double tap δεν βλέπω πως το καταργεί κι όλας (αφού είναι 2 έναντι ενός), αλλά ούτως ή άλλως δεν το θεωρώ και κανά πρόβλημα σημασίας.
Μην ακούσω κάτι για το fingerprint scanner, αυτό μπορεί να γίνει εύκολα χωρίς χωριστό κουμπί
το πόσο 'εύκολα' και κυρίως 'γρήγορα' και 'καλά' (στο βαθμό που μπορείς να έχεις εξειδικευμένο h/w sensor αντί πατέντας με την οθόνη), είναι ένα ζήτημα.
Περι συσκευών Android...