-
Η ram απο 2,38 πηγε 2,71 μετα το update!!!!
Και δεν το λεγατε τοσο καιρο????
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επιτελους!!
Στην ακρη του γραφειου τα τηλεφωνα εξωτερικα εηωτερικα σε αθλια κατασταση....
-
Ναι πρέπει να κάνω μια πλαστικοποίηση κάποια στιγμή. Γυφτιά το ξεφτισμένο χαρτί!
-
μεγειες!
-
Thanks!
-
Επιτέλους
άντε μεγειές -
Ευχαριστώ ευχαριστώ! 13 μέρες αναμονή! Ούτε με ποδήλατο να ερχόταν από Κορέα!
Που έχουμε καταντήσει να ευχόμαστε 'μεγείες' στα κινητά και να χαιρόμαστε και έχουμε να γράψουμε 'καλοτάξιδο' στους κατασκευαστές κάτι χρόνια!
-
Καλο μιλητο!!!
Το ανοιξες???
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καλο μιλητο!!!Το ανοιξες???
οχι γιατι μπορει να του ζητησει να κανει κανενα update
-
Μμμμμμμμμμ
Διαβαζα παντως οτι αρκετοι αντιμετωπιζουν θεμα κλεισιματος του κινητου μονο του.
-
Επιτελους!!
μεγειες!!
sent from my cave with smoke signals
-
Φχαριστώ! Τώρα είχε κατέβει και ο κολλητός που δουλεύουμε μαζί και βάζαμε κόντρες με το Ζ2 του!
-
ρε βύσματα ο κατάλογος τηλεφώνων του στρατου πιο οργανωμένος είναι
επιτέλους πήρες όμορφο κινητό μεγιές ςςςςς
-
Από κάποια στιγμή και μετά τα μαθαίνεις απέξω τα τηλέφωνα γι' αυτό το χω αφήσει έτσι!
Thanks!
-
Ευχαριστώ ευχαριστώ! 13 μέρες αναμονή! Ούτε με ποδήλατο να ερχόταν από Κορέα!Που έχουμε καταντήσει να ευχόμαστε 'μεγείες' στα κινητά και να χαιρόμαστε και έχουμε να γράψουμε 'καλοτάξιδο' στους κατασκευαστές κάτι χρόνια!
Sorry δηλαδής, αλλά τελικά 2 θα πάρεις ? Δεν έχεις πληρώσει και ένα στο Πλαίσιο ? Ή αυτό είναι του Πλαισίου ? (και αν είναι, το δικό μου γιατί δεν είναι ήδη στα χέρια μου ?)
-
Του Πλαισίου είναι. Από χθες έχουν σπάσει τα τηλέφωνα ότι το χουμε και ήρθε και να το παραγγείλετε, να σας το στείλουμε κτλ. Είχαν κρατήσει άλλο αίτημα για προπαραγγελία, άλλο για την εξοφλημένη παραγγελία και γενικώς ότι ναναι!
Σύμφωνα με το τυπά από χθες άρχισαν να πακετάρουν αποστολές. Για πάρε κάνα τηλ. Θα σου ρθει με courier ή με μεταφορέα Πλαίσιο?
ΥΓ: μαγνήτης δαχτυλιάς ο Γορίλας 3.
-
Προπαραγγελία έχω κάνει, και έχω ζητήσει παραλαβή από το κατάστημα στο Σύνταγμα...λες να στείλω κανά mail ? Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με πάρουν αυτοί για να πάω να παραλάβω (συνήθως στέλνουν SMS), αλλά και για να το χρεώσουν τελικά 599 αντί 649...
-
Congrats! Εντυπωσεις;
-
Congrats?? Ντάξει δεν έγινα και πατέρας! Ένα παλιοκινητό είναι που σε 3 μήνες θα είναι παλιατζούρα!
Γενικώς θετικότατες μέχρι στιγμής, όπως αναμενόταν αφού δεν έχω κάνει κάτι απαιτητικό ακόμα. Γενικά δείχνει σβέλτο, smooth και δεν κώλωσε πουθενά στα κατεβάσματα/εγκαταστάσεις apps με παράλληλα viber, messenger και λοιπές ρυθμίσεις. Η κάμερα βγάζει αστραπιαία, η μπροστινή είναι για selfies επιπέδου Oscars Ceremony αλλά φαίνεται και ότι τη μπαταρία την πίνει με το μπουρί της σόμπας. Ήταν με 43% και είναι στο 5% τώρα με 1:30 ώρα οθόνη και συνεχές πείραγμα φυσικά και με απενεργοποιημένο το battery saver. Δεν είναι ενδεικτικό φυσικά αλλά είναι ένα δείγμα.
-
Αααα δεν το φορτισες πρωτα 8ωρακι????
Send from my 4.3 Note 3
Περι συσκευών Android...