-
Γιατί να το κάνει αυτό;
-
LG G3 γράφει το κουτί. Όχι Νοκια 5110.
-
χαχαχα ρε σεις οκ..Και μενα στο birdphone μου ειχαν πει...
Ειναι φορτισμενο μιση μπαταρια περιπου..Πλεον τα καινουρια δεν θελουν φορτισμα μεγαλο κλπ για 1η φορα,ΑΛΛΑ καλο ειναι να κανουμε μια 1η γερη φορτιση..
Εγω το ειχα 12 ωρες κλειστο και φορτιζε
υγ
εβλεπα εισαι το ταιρι μου χθες, και η Λεχου μιλουσε με ενα 3310...
Η σειρα ηταν του 2001...πως αλλαζουν οι εποχες!! -
Είσαι άνω ποταμών
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχα ρε σεις οκ..Και μενα στο birdphone μου ειχαν πει...Ειναι φορτισμενο μιση μπαταρια περιπου..Πλεον τα καινουρια δεν θελουν φορτισμα μεγαλο κλπ για 1η φορα,ΑΛΛΑ καλο ειναι να κανουμε μια 1η γερη φορτιση..
Εγω το ειχα 12 ωρες κλειστο και φορτιζε
υγ
εβλεπα εισαι το ταιρι μου χθες, και η Λεχου μιλουσε με ενα 3310...
Η σειρα ηταν του 2001...πως αλλαζουν οι εποχες!!διαβάζοντας σε, θέλω πολύ να σου πουλήσω κάτι
-
Λοιπόν επειδή κάπου είχε αναφερθεί, το 32αρι G3 έχει κάτι παραπάνω από 25GB διαθέσιμα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αααα δεν το φορτισες πρωτα 8ωρακι????Send from my 4.3 Note 3
όσες μέρες πέρασαν απο την παραγγελία μέχρι την παραλαβή χρειάζεται φορτισμα!
-
12ωρο θέλει σε αργή φόρτιση. Καιμήν το αποφορτίζεις κάτω απο το 50% μέχρι να στρώσει.
-
Μαμει το playerακι με τη θηκη!
Αυτό που δεν έχω βρει ακόμα και που δεν είναι στο σύνηθες μέρος, είναι η χρήση της ram.
-
IRON MAIDEN????
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:omg: IRON MAIDEN????τι κανεις ρε συ πουρνο πουρνο ξυπνιος;
-
7:20 ερχομαι στο γραφειο βρε.
Send from my 4.3 Note 3
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:omg: IRON MAIDEN????Φυσικα και Maiden. Τι ηθελες να παιζει? Οικονομοπουλος?
Βλεπεις κανεις τπτ περιεργο στα χλμ?
-
πέρα από το γεγονός οτι τσουλάει ακόμα ?
οτι το έχεις σε κλιμ/νο γκαράζ ?
-
Κάλα ότι τσουλάει ακόμα είναι όντως από τα άγραφα!
Το κλιμ/νο τι είναι? Είσαι σίγουρος για το γιώτα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
:omg: IRON MAIDEN????
Φυσικα και Maiden. Τι ηθελες να παιζει? Οικονομοπουλος?
Τραβα χειροφρενο και καλεσε οδικη οπως εισαι.Μην το διακινδυνευσεις να τα ξεπερασεις.
Με αυτα τα χλμ πουλιεται +50% επι της αρχικης τιμης. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
:omg: IRON MAIDEN????
Φυσικα και Maiden. Τι ηθελες να παιζει? Οικονομοπουλος?
Τραβα χειροφρενο και καλεσε οδικη οπως εισαι.Μην το διακινδυνευσεις να τα ξεπερασεις.
Με αυτα τα χλμ πουλιεται +50% επι της αρχικης τιμης.Και εγώ εσένα σκέφτηκα....αλλά λέω 'τι του είναι του Stefan o g8777 ?' (πονηρές σκέψεις aside....)
-
Το ανησυχητικό είναι ότι πλέον είναι τέτοια η υπερέκθεση στο φόρουμ που γίνονται τέτοιοι συνειρμοί!
Διακοπες επιγόντως!
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και εγώ εσένα σκέφτηκα....αλλά λέω 'τι του είναι του Stefan o g8777 ?' (πονηρές σκέψεις aside....)
Ναι!!!!!
Να φανταστεις η καρτα δεν εχει 'σωμα'...Μονο στο winbank φαινεται...Βαζω λεφτα και ΤΣΟΥΠ!!!Στην πουτανα πουτανιες????
Στεφανε no worries. Ο,τι εχει περασει απο την σκεπαστη ειναι ασπιλο και αμολυντο.
-
Μια μικρή βοήθεια.Περασα σε ταμπλέτα νεξους 7 μια σιμ της cosmote και ενώ σπίτι δούλευε μια χαρά με τα δεδομένα,εδώ παρόλο που τα ενεργοποιώ και δειχνει ότι δεν έχω ξοδέψει ούτε kb δε μπαίνει πουθενά.Τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνδεθεί σε cosmote 3g τις έχω κάνει και συνδέεται κατευθείαν στο δίκτυο της κινητής και βγαζει και τις μπάρες με το σήμα.Ιδεες;
Περι συσκευών Android...