-
Ναι, ναι, κατανοητό
Ο χρήστης manosk έγραψε:
το ρουτάρισμα συνεπάγεται γενικό reset; -
ακριβώς.
οταν το ρουτάρεις, χάνονται τα παντα.
μετά βγαινει και ένα προβατο στην οθονη. διαρκεί λιγο, μην τρομάξεις, ειναι μέχρι να ριζετάρει τα παντα ολα. μετά βγαινει ο αλέφαντος για επιβεβαίωση.
-
Τι χρώμα; Ο ελέφαντας;
Backup all the data present on your phone memory. This process will wipe out all the data from the memory, if the data on phone memory is not important, then you can go on without this step as well.
-
Το root δε σου σβήνει τα πάντα, το ξεκλείδωμα του bootloader (για να περάσεις άλλη rom) σου σβήνει τα πάντα, αν και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται να παρακαμφθεί
Βέβαια αν είναι να περάσεις άλλη ρομ καλό είναι να πάρουν τα πάντα πόδι αλλιώς μπορεί να το κάνεις τούβλο
-
Αυτό τι σοβαρά μειονεκτήματα μπορεί να έχει;
Εκτός από το ότι πρέπει να δουλεύει σχεδόν πάντα με τον φορτιστή.Να μην ακούσω για χρωματική απόδοση φωτογραφιών κλπ.
33,48 τελική τιμή έχει. -
Αυτά συνήθως έχουν τραγικές οθόνες (πονοκέφαλος στο τέταρτο) και άθλιες μπαταρίες.
Πολύ μικρό εσωτερικό χώρο (πολύ γρήγορα δεν θα μπορείς να βάλεις άλλες εφαρμογές) και ram που μπορεί να τρέχει μία εφαρμογή τη φορά. Αν ανοίγεις δεύτερη, κλείνει η πρώτη.Εγώ δεν τα προτείνω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το root δε σου σβήνει τα πάντα, το ξεκλείδωμα του bootloader (για να περάσεις άλλη rom) σου σβήνει τα πάντα, αν και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται να παρακαμφθείΒέβαια αν είναι να περάσεις άλλη ρομ καλό είναι να πάρουν τα πάντα πόδι αλλιώς μπορεί να το κάνεις τούβλο
Στο Nexus ούτε το ξεκλειδωμα τα έσβησε αν και μου έβγαλε την ειδοποίηση.
Βέβαια τα έσβησα όλα μόνος μετά για να αλλάξω ROM. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΟοοοοΚ! Ευχαριστώ.
Κάπου έλεγε ότι έκαναν root κι έτσι ξεφορτώθηκαν σαβουροsoftware της Samsung.
Δεν είναι δικό μου το κινητό, γι' αυτό δεν θέλω εξεζητημένα πράγματα, μόνο τίποτα μικροβελτιώσεις.
Γενικά όμως, επειδή από android δεν σκαμπάζω, το ρουτάρισμα συνεπάγεται γενικό reset;Υπάρχουν και προγράμματα που συνδέοντας το κινητό με ένα κλικ σου κάνει root, και με την ίδια διαδικασία το κάνει μετά Unroot. Αν το μοντέλο που έχεις στα χέρια σου υποστηρίζεται από κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει. Και μετά την αφαίρεσαι των ανεπιθύμητων εφαρμογών μπορεί να ξαναγίνει όπως ήταν. Το είχα κάνει σε ένα μικρό samsung που είχα, το οποίο είχε φορτωμένες κάτι σπαστικές εφαρμογές της vodafone και σερνότανε και βελτιώθηκε λιγάκι η κατάσταση.
-
on other news
http://www.reuters.com/article/2014/05/ ... S020140516τι σου κανει η εξαγορα της Motorola ρε παιδι μου
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
ΟοοοοΚ! Ευχαριστώ.
Κάπου έλεγε ότι έκαναν root κι έτσι ξεφορτώθηκαν σαβουροsoftware της Samsung.
Δεν είναι δικό μου το κινητό, γι' αυτό δεν θέλω εξεζητημένα πράγματα, μόνο τίποτα μικροβελτιώσεις.
Γενικά όμως, επειδή από android δεν σκαμπάζω, το ρουτάρισμα συνεπάγεται γενικό reset;Υπάρχουν και προγράμματα που συνδέοντας το κινητό με ένα κλικ σου κάνει root, και με την ίδια διαδικασία το κάνει μετά Unroot. Αν το μοντέλο που έχεις στα χέρια σου υποστηρίζεται από κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει. Και μετά την αφαίρεσαι των ανεπιθύμητων εφαρμογών μπορεί να ξαναγίνει όπως ήταν. Το είχα κάνει σε ένα μικρό samsung που είχα, το οποίο είχε φορτωμένες κάτι σπαστικές εφαρμογές της vodafone και σερνότανε και βελτιώθηκε λιγάκι η κατάσταση.
Πες και κανένα!!
-
ένα είναι το fromaroot
Νομίζω υπάρχει και το vroot -
Ένα άλλο που είχα χρησιμοποιήσει σε μια ταμπλέτα ήταν το unlockrootpro. Άλλο το λέγανε νομίζω srsroot. Αλλά δεν έχει μεγάλο νόημα. Πρώτα πρέπει να αναζητήσεις με το όνομα της συσκευής κάτι σαν one click root κλπ για να δεις αν υποστηρίζεται. Και μετά την αναζήτηση καλύτερα να ψάξεις για κατέβασμα σε κανένα torrent γιατί πολλές φορές σε σελίδες που τα έχουν για κατέβασμα έχουν ιούς. Εκτός αν βρεθούν μέσα σε κανένα xda forum.
-
περιμενω ενα LG G3/Android Silver...
μονο με αυτο θα αλλαξω το Nexus.στο ενδοιαμεσο βεβαιως δοκιμαζουμε....
-
Δεν παιζεσαι ρε μλκ...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Τελικά το τσίμπισα το MOTO G 8ari, τέλειο γι'αυτό που έψαχνα, έχω βάλει όλες τις 5,6 εφαρμογές και έχει και 5gb + ελεύθερη μνήμη ακόμη. Καθαρό λειτουργικό χωρίς σαβούρες, γρήγορο, καλό μέγεθος για τηλέφωνο και ότι πρέπει μέγεθος οθόνης για χρήση κυρίως τηλεφώνου και επικουρικά tablet. To 4g καλό μεν να το είχε μικρός συμβιβασμός δε για την τιμή του την στιγμή μάλιστα που 4g εκεί που το χρησιμοποιώ δεν έχει ακόμα, όταν με το καλό έρθει θα έχω πάρει και άλλο τηλέφωνο Το μόνο κάπως αρνητικό είναι ότι τα κουμπάκια στα πλάγια έχουν μια φθηνιάρικη αίσθηση. Α και όταν το ανοίγω λέει ψέματα γράφει motorola a google company, lenovo πλέον
Γενικά
-
Με γεια!
( Fyi έχει βγει Moto G με LTE και υποδοχή για κάρτα μνήμης) -
Ευχαριστώ,
Αυτή η έκδοση που λες πιστεύω θα πουλήσει τρελά, δεν βλέπω τον λόγο να προτιμήσει κάποιος κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία τιμής μην σου πω θα κόψει και πωλήσεις και από την μεγαλύτερη κατηγορία!
-
Καλορίζικο. Κι εγώ το Moto g είχα κολλήσει να πάρω, αλλά μου έκατσε μια ανταλλαγή και βρέθηκα με το nexus 5. Αλλά δεν νομίζω πως θα ήταν τραγικά διαφορετική η εμπειρία και με το Motorola.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Καλορίζικο. Κι εγώ το Moto g είχα κολλήσει να πάρω, αλλά μου έκατσε μια ανταλλαγή και βρέθηκα με το nexus 5. Αλλά δεν νομίζω πως θα ήταν τραγικά διαφορετική η εμπειρία και με το Motorola.Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
αν βαλεις τις εφαρμογες που πρεπει και αν επισης περασουμε στο επομενο ανδροιδ θα δεις αν ειναι τραγικη η οχι η εμπειρια...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Καλορίζικο. Κι εγώ το Moto g είχα κολλήσει να πάρω, αλλά μου έκατσε μια ανταλλαγή και βρέθηκα με το nexus 5. Αλλά δεν νομίζω πως θα ήταν τραγικά διαφορετική η εμπειρία και με το Motorola.Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Το nexus 5 είναι καλύτερη συσκευή από το Moto g.
Περι συσκευών Android...