-
To θέμα είναι πως γίνεται 2 ίδια κινητά έχουν θέμα με την ΚΑΜΕΡΑ σε 2 διαφορετικούς χρήστες. Ακριβώς ΙΔΙΑ.
-
το 'ακριβώς ΙΔΙΑ' σε δυο πράγματα που κατ' ουσίαν είναι υπολογιστές με λειτουργικό [ ], καταλαβαίνεις ότι είναι αστείο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αυτό που ξέρω πως ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ λειτουργικό, ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ λογισμικό, χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής. Αν κάποιος δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει, καλά θα κάνει όσο μπορεί να μείνει στα γνωστά και αγαπημένα και να μην γκρινιάζει με το παραμικρό [...]
καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του πόσο βολικό βρίσκει κάποιος κάτι, και του πόσο κάτι βγάζει προβλήματα λειτουργίας.
Αν του βγάζει προβλήματα λειτουργίας, ΔΕΝ φταίει το λειτουργικό. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις κι εσύ αυτή την διαφορά ε;
Επίσης, σαν πιο έμπειρος από εμένα γνωρίζεις, πέρα από τα όποια χαζά του Android, στις τελευταίες του εκδόσεις, ΔΕΝ έχει θέματα. Τώρα, αν έχει κάνει καμιά λακαμία η Samsung με το Note 3 δεν το ξέρω, ξέρω πάντως πως αν μου δώσεις κι εμένα iOS και iPhone για να κάνω την δουλειά μου, μπορεί να εκνευριστώ ΠΑΡΑ πολύ και φυσικά πολλά πράγματα να μην μπορώ να τα κάνω... Δεν σημαίνει πως το iOS είναι άχρηστο, σημαίνει πως χρειάζεται κι αυτό ελάχιστο χρόνο εκμάθησης.
Ξαναλέω, μετά από 2 χρόνια με Nexus συσκευές, η εμπειρία χρήσης είναι σε αντίστοιχο επίπεδο. Και δεν είναι τυχαίο πως πάρα πολλοί iPhone users πήραν Nexus και δεν έχουν γυρίσει πίσω (ίσως να φταίει όντως η οθόνη, που συγνώμη που θα είμαι σκληρός μαζί σου, στο 5S είναι ΠΟΛΥ μικρή και μάλιστα ενοχλητικά μικρή, ναι, το είπα! ).Δεν είμαι εδώ να υποστηρίξω την μία ή την άλλη πλευρά, αλλά η καραμέλα του προβληματικού Android, θα πρέπει να πεθάνει: το λειτουργικό είναι εντάξει, οι εταιρίες κάνουν λακαμίες σίγουρα, ειδικά η Sony, έχει γεμίσει το σύμπαν με προβληματικές συσκευές, ενώ ο dialer της Samsung το ξέρουν και οι κότες πως είναι αργός! Φταίει το Android; O Ντάφυ τα χώνει στο Android, και θα ξαναπώ πως έχει ΑΔΙΚΟ. Δεν φταίει το λειτουργικό.
-
Είναι; Δλδ από την μια συσκευή Note 3 στην άλλη έχει διαφορές το Android?
-
Όταν είχα πάντως το iPad που απο το το εκθειαζαν για τη σταθερότητα μου κόλλαγε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι; Δλδ από την μια συσκευή Note 3 στην άλλη έχει διαφορές το Android?ρε συ τώρα ήμαρτον. Όχι από εσένα αυτό.
Δώσε δυο ίδια μηχανάκια σε δυο διαφορετικούς χρήστες, άστους να τα χρησιμοποιήσουν για ένα μήνα, και πιστεύεις ότι το λογισμικό μετά θα είναι το ΙΔΙΟ; Ίδια δεδομένα, ίδιες παράμετροι, ίδια τα πάντα;
ξέρω γω, γιατί τα ΙΔΙΑ προγράμματα και τα ΙΔΙΑ λειτουργικά σε άλλους χρήστες εμφανίζουν χ προβλήματα και σε άλλους ψ?Γιατί όταν η Χ εταιρεία βγάζει το Υ update, δεν συμβαίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ το ίδιο πράγμα;
Για υπολογιστές και λειτουργικά, το ΙΔΙΟ οριακά υπάρχει μόνο τη μέρα που βγαίνει από το εργοστάσιο.
-
Κ ισως ουτε κ εκει ...(αστοχια υλικου)
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Είναι; Δλδ από την μια συσκευή Note 3 στην άλλη έχει διαφορές το Android?
ρε συ τώρα ήμαρτον. Όχι από εσένα αυτό.
Δώσε δυο ίδια μηχανάκια σε δυο διαφορετικούς χρήστες, άστους να τα χρησιμοποιήσουν για ένα μήνα, και πιστεύεις ότι το λογισμικό μετά θα είναι το ΙΔΙΟ; Ίδια δεδομένα, ίδιες παράμετροι, ίδια τα πάντα;
ξέρω γω, γιατί τα ΙΔΙΑ προγράμματα και τα ΙΔΙΑ λειτουργικά σε άλλους χρήστες εμφανίζουν χ προβλήματα και σε άλλους ψ?Γιατί όταν η Χ εταιρεία βγάζει το Υ update, δεν συμβαίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ το ίδιο πράγμα;
Για υπολογιστές και λειτουργικά, το ΙΔΙΟ οριακά υπάρχει μόνο τη μέρα που βγαίνει από το εργοστάσιο.
Συγνώμη
Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που γράφεις αλλά δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο παράλογο να έχεις ευχαριστημένους χρήστες του Note 3 και τον tm να γκρινιάζει απο την ώρα που το έβγαλε απο το κουτί. Και ΟΚ για τον dialer αλλά και για την κάμερα. Δεν ξέρω πρέπει να μιλήσει ο μικρός Βούδας -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν του βγάζει προβλήματα λειτουργίας, ΔΕΝ φταίει το λειτουργικό. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις κι εσύ αυτή την διαφορά ε;by default φταίει το λειτουργικό, εκτός κι αν έχει γίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Επίσης, σαν πιο έμπειρος από εμένα γνωρίζεις, πέρα από τα όποια χαζά του Android, στις τελευταίες του εκδόσεις, ΔΕΝ έχει θέματα. Τώρα, αν έχει κάνει καμιά λακαμία η Samsung με το Note 3 δεν το ξέρω,
ναι νταξ, δεν φταίει το Android, φταίει η samsung, φταίει η sony
αν μου δώσεις κι εμένα iOS και iPhone για να κάνω την δουλειά μου, μπορεί να εκνευριστώ ΠΑΡΑ πολύ και φυσικά πολλά πράγματα να μην μπορώ να τα κάνω...
εγώ δεν μιλάω γι αυτό.
Το οποίο φυσικά και είναι λογικό. Όπως λογικό είναι να μην είναι καν θέμα εκμάθησης. Σε κάποιους αρέσει κάτι και τους εκνευρίζει κάτι άλλο, και το ανάποδο.Δεν είμαι εδώ να υποστηρίξω την μία ή την άλλη πλευρά, αλλά η καραμέλα του προβληματικού Android, θα πρέπει να πεθάνει: το λειτουργικό είναι εντάξει, οι εταιρίες κάνουν λακαμίες σίγουρα, ειδικά η Sony, έχει γεμίσει το σύμπαν με προβληματικές συσκευές, ενώ ο dialer της Samsung το ξέρουν και οι κότες πως είναι αργός! Φταίει το Android; O Ντάφυ τα χώνει στο Android, και θα ξαναπώ πως έχει ΑΔΙΚΟ. Δεν φταίει το λειτουργικό.
fact remains.
Αγοράζεις ANDROID ΣΥΣΚΕΥΗ, και όχι από κανά τελευταίο 'κινέζο', και τελικά εξ αιτίας προβλήματος για το οποίο δεν ευθύνεσαι εσύ καταλήγεις να έχεις προβλήματα.Αν εμένα μου είχε συμβεί αυτό που συνέβη στην και για βδομάδες είχα ΖΜΑΡΤφον που έκανε λιγότερα πράγματα και από το τελευταίο φητσουρφον που παίρνουν οι φαντάροι, θα χάκευα το 4τφ για να μην ξαναγραφτεί ποστ στο android topic
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Όταν είχα πάντως το iPad που απο το το εκθειαζαν για τη σταθερότητα μου κόλλαγε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.στο βαθμό που δεν του είχες κάνει jailbreak (or equivalent) και χρειαζόταν restart κάθε μέρα, προφανώς και είναι θέμα του λειτουργικού.
Όσο περίεργο κι αν φαίνεται σε εμένα που μπορεί να μην το έχω δει ποτέ σε Χ-Υ ικανό αριθμό συσκευών.
-
Παίδες, αν ο tm είχε πάρει Nexus (που δεν πήρε για ασήμαντους λόγους και γιατί εντυπωσιάστηκε από τα μπιχλιμπίδια της Samsung), δεν θα κάναμε τώρα αυτή την κουβέντα και, κυρίως, δε θα είχαν ερωτικό καβγαδάκι ο mjacob με τον mirage
Και στο δικό μου iPad, πάντως, κρασάρουν εφαρμογές [ναι, ναι, ξέρω, θα έπρεπε να με τιμωρήσουν που έβαλα chrome ] κι αυτό το μπουρδέλο πληκτρολόγιο όσες αναβαθμίσεις του iOS και να βγουν, δε λέει να δουλέψει σωστά. Επίσης το μπουρδέλο iTunes μου έχει σκίσει το pc
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Όταν είχα πάντως το iPad που απο το το εκθειαζαν για τη σταθερότητα μου κόλλαγε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.
στο βαθμό που δεν του είχες κάνει jailbreak (or equivalent) και χρειαζόταν restart κάθε μέρα, προφανώς και είναι θέμα του λειτουργικού.
Όσο περίεργο κι αν φαίνεται σε εμένα που μπορεί να μην το έχω δει ποτέ σε Χ-Υ ικανό αριθμό συσκευών.
Εντελώς απείραχτο.
Πάντως θα το κρατούσα αν δεν είχε το iTunes.To iPhone είχα jailbroken και τράβαγε και αυτό τα κολλήματα του.
Φυσικά στα fora ούτε αυτά είχαν θέματα. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παίδες, αν ο tm είχε πάρει Nexus (που δεν πήρε για ασήμαντους λόγους και γιατί εντυπωσιάστηκε από τα μπιχλιμπίδια της Samsung), δεν θα κάναμε τώρα αυτή την κουβέντα και, κυρίως, δε θα είχαν ερωτικό καβγαδάκι ο mjacob με τον mirageΚαι στο δικό μου iPad, πάντως, κρασάρουν εφαρμογές [ναι, ναι, ξέρω, θα έπρεπε να με τιμωρήσουν που έβαλα chrome ] κι αυτό το μπουρδέλο πληκτρολόγιο όσες αναβαθμίσεις του iOS και να βγουν, δε λέει να δουλέψει σωστά. Επίσης το μπουρδέλο iTunes μου έχει σκίσει το pc
το να κρασάρει μια εφαρμογή, φυσικά είναι κάτι αρκετά διαφορετικό από το να κρασάρει το λειτουργικό ή να υπάρχει κάποια γενικευμένη δυσλειτουργία.
Και φυσικά το ότι έβαλες chrome ακυρώνει κάθε σου επιχείρημα.
το iTunes για PC είναι γτπ
Το πληκτρολόγιο τι θέμα σου κάνει;
Επίσης, για όλα αυτά τα προβλήματα δεν φταίει το iOS. H Apple φταίει.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εντελώς απείραχτο.
Πάντως θα το κρατούσα αν δεν είχε το iTunes.To iPhone είχα jailbroken και τράβαγε και αυτό τα κολλήματα του.
Φυσικά στα fora ούτε αυτά είχαν θέματα.φταίει η Apple. Το iOS δεν έχει προβλήματα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και στο δικό μου iPad, πάντως, κρασάρουν εφαρμογές [ναι, ναι, ξέρω, θα έπρεπε να με τιμωρήσουν που έβαλα chrome ] κι αυτό το μπουρδέλο πληκτρολόγιο όσες αναβαθμίσεις του iOS και να βγουν, δε λέει να δουλέψει σωστά. Επίσης το μπουρδέλο iTunes μου έχει σκίσει το pcΣτην δικη μου εμπηρεια σπανια κρασαρουν εφαρμογες στο iPad και ουτε εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με το iTunes (μονο η προτελευταια εκδοση ειχε προβληματα τα οποιο λυθηκαν με το τελευταιο update), ουτε προβλημα με το πληκτρολογιο. Αυτο που ελειπε παλαιοτερα ηταν καποια χαρακτηριστικα στο λειτουργικο που τα προσθετουν σιγα σιγα. Το μεγαλο προβλημα το βλεπω στο PC me Vista που το λειτουργικο ειναι για πεταμα σημερα και αν δεν υπηρχε το Office θα ειχε πατωσει η MIcrosoft.
-
PC με Vista. Μοντέρνα πράγματα
Sent from Corsair's brick
-
Τα Vista είναι προβληματικά κατά γενική ομολογία. Καμία σχέση με τα XP ή τα 7άρια που είναι 'γρανιτένια'.
-
Το iTunes είναι πρόβλημα απο μόνο του.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το πληκτρολόγιο τι θέμα σου κάνει;
Το πληκτρολόγιο είναι τσακωμένο με ορισμένα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου. Για παράδειγμα, το 'σ' γίνεται πολύ συχνά 'ς' στο μέσο της λέξης. Γνωστό πρόβλημα, που έχει επισημανθεί -από το iOS 6 ακόμα- αλλά δεν έχουν δεήσει να δώσουν σημασία.Να μην αναφέρω ότι σε σύγκριση με πληκτρολόγια που κυκλοφορούν για Android (όπως πχ το SwiftKey) είναι πολύ κατώτερο.
Δεν ήξερα ότι πρέπει να ξηλωθώ για να πάρω Mac, για να μπορώ να ανεβάζω σαν άνθρωπος τα βιβλία μου στο iPad
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
PC με Vista. Μοντέρνα πράγματαSent from Corsair's brick
Aφου αυτα εδιναν τοτε (2008). Τι να κανω να το πεταξω; Το iPad ειναι του 2011. Γιατι η Απλ δινει δωρεαν και OTA αναβαθμισεις λειτουργικου και η Microsoft δινει τον π@υλ@; Δεν ειναι μονο το λειτουργικο που δεν ειναι καλο αλλα και ο τροπος που διανειμεται.
Περι συσκευών Android...