-
Παιζει να κανονισω μονος μου το συμβολαιο για Mobile & ιντερνετ στη νεα δουλεια, με την T-Mobile Austria
Σκεφτομαι να χτυπησω ενα Note 3 , με data plan κτλ... & kombo bonus εκπτωση για το ιντερνετ του σπιτιου
Χρηση κινητου μικτη προσωπικη και επαγγελματικη (πολυ Outlook & exchange, λιγο office, και καμποσο browsing, φυσικα tapatalk, κανα junge heat κτλ...), τηλεφωνο λιγα πράγματα σαν κινητο, πολλά σαν dect (με wifi και ακουστικα, σπιτι ή γραφείο)
Καμια αλλη προταση εκει γυρω? -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Παίδες, αν ο tm είχε πάρει Nexus (που δεν πήρε για ασήμαντους λόγους και γιατί εντυπωσιάστηκε από τα μπιχλιμπίδια της Samsung), δεν θα κάναμε τώρα αυτή την κουβέντα και, κυρίως, δε θα είχαν ερωτικό καβγαδάκι ο mjacob με τον mirage
Και στο δικό μου iPad, πάντως, κρασάρουν εφαρμογές [ναι, ναι, ξέρω, θα έπρεπε να με τιμωρήσουν που έβαλα chrome ] κι αυτό το μπουρδέλο πληκτρολόγιο όσες αναβαθμίσεις του iOS και να βγουν, δε λέει να δουλέψει σωστά. Επίσης το μπουρδέλο iTunes μου έχει σκίσει το pc
το να κρασάρει μια εφαρμογή, φυσικά είναι κάτι αρκετά διαφορετικό από το να κρασάρει το λειτουργικό ή να υπάρχει κάποια γενικευμένη δυσλειτουργία.
Και φυσικά το ότι έβαλες chrome ακυρώνει κάθε σου επιχείρημα.
το iTunes για PC είναι γτπ
Το πληκτρολόγιο τι θέμα σου κάνει;
Επίσης, για όλα αυτά τα προβλήματα δεν φταίει το iOS. H Apple φταίει.
A, όταν τα ίδια λέω εγώ για την περίπτωση του tm και του Android, λέω λακαμίες όμως ε;
Πού ακριβώς είναι γενικευμένη η δυσλειτουργία στην περίπτωση του, δεν το κατάλαβα... -
Δυσλειτουργία ήταν ο dialer που αργεί να ανοίξει, το ότι αρκετές φορές πρώτα χτυπάει το ringtone και μετά δείχνει ποιος καλεί και το τελευταίο σήμερα το πρωί που με το που πατάω να ανοίξει η camera η οθόνη γίνεται unresponsive. Είναι σαφές πως και για τα 3, φταίει η αμπαλοσύνη του χρήστη!
Σημειωτέον πως και τα 3, έχουν εμφανιστεί και σε άλλους (για το dialer μου προτάθηκε να βάλω άλλον, για το ότι αργεί να δείξει ποιος καλεί το ανέφερε και άλλος κάποιες σελίδες πίσω και σήμερα ο asimov είπε πως 'είναι known issue' το θέμα της κάμερας!) γελάει ο κόζμοςSent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Περίμενε λίγο το iphone 6 που λένε ότι θα ναι 4.7' κατ' ελάχιστο (θα βγει λένε και με 5.5') και δώσε το μετά.
-
O asimov αναφέρθηκε σε αυτό μάλλον http://phandroid.com/2014/03/24/android ... g-bug-fix/ για το οποίο υπεύθυνο είναι το skype και άλλα app και όχι το Android και αυτό http://www.techradar.com/news/software/ ... nt-1236600 τα οποία δεν εχουν καμία απολύτως σχέση με το δικό σου πρόβλημα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δυσλειτουργία ήταν ο dialer που αργεί να ανοίξει, το ότι αρκετές φορές πρώτα χτυπάει το ringtone και μετά δείχνει ποιος καλεί και το τελευταίο σήμερα το πρωί που με το που πατάω να ανοίξει η camera η οθόνη γίνεται unresponsive. Είναι σαφές πως και για τα 3, φταίει η αμπαλοσύνη του χρήστη!
Σημειωτέον πως και τα 3, έχουν εμφανιστεί και σε άλλους (για το dialer μου προτάθηκε να βάλω άλλον, για το ότι αργεί να δείξει ποιος καλεί το ανέφερε και άλλος κάποιες σελίδες πίσω και σήμερα ο asimov είπε πως 'είναι known issue' το θέμα της κάμερας!) γελάει ο κόζμοςSent from my SM-N9005 using Tapatalk
Αναφέρεις 3 προβλήματα, που ουσιαστικά είναι δύο, αφού τα 2 πρώτα αφορούν τον Dialer, ή όχι;
Τέσπα, πρέπει να το πουλήσεις και να πάρεις iPhone, είναι σαφές.Το ταχύτερο δυνατό, ήδη έχει φτάσει η τιμή του καινούριου μια ανάσα από τα 400€...
Βέβαια, το iPhone δεν έχει κάρτα sd που την θεωρούσες απαραίτητη, ενώ αν θέλεις πολύ χώρο, θα φτάσεις στο 1000άρικο... Αλλά φοβάμαι πως είναι η μόνη λύση, αφού τα Android είναι μπουρδέλ@ ως γνωστόν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περίμενε λίγο το iphone 6 που λένε ότι θα ναι 4.7' κατ' ελάχιστο (θα βγει λένε και με 5.5') κΤαυτόχρονα βγαίνουν οι νέες ναυαρχιδες Samsung galaxy S6 και iphone-6
http://www.greeceandroid.gr/device/1176 ... rwtaprilia
http://www.greeceandroid.gr/device/1178 ... rwtaprilia
-
Και προφανώς το iPhone μεγαλώνει γιατί μεγάλωσε και ο αντίχειρας μας!
-
χτυπάνε το αντροιντ στη ταράτσα και ο στρατηγος κορσαιρ πουθενά...
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δώσε δυο ίδια μηχανάκια σε δυο διαφορετικούς χρήστες, άστους να τα χρησιμοποιήσουν για ένα μήνα, και πιστεύεις ότι το λογισμικό μετά θα είναι το ΙΔΙΟ; Ίδια δεδομένα, ίδιες παράμετροι, ίδια τα πάντα;
δεν υπαρχει καμια αμφιβολια πως το λογισμικο θα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ το ιδιο, εκτος και αν δωσεις root access και σκαλισεις...
ps: την Samsung την εχω κατηγορισει για πολλα, της έχω πετάξει λάσπη, αλλά μια αλήθεια να την λέμε... οι ROM της ειναι καρασταθαρές και λειτουργικές. Σκεφτείτε την πιθανότητα αστοχίας υλικού αμα εμφανίζει θέμα κάτι σε συσκευη της.
@ adi4gr:
Ελλειψα λιγες ωρες, και ξεσάλωσαν... Τώρα που επεστρεψα, θα λυγίσουν τα γκλοπ, αλλα θα επιβάλλω την τάξη... -
tm πηρες νοτε 3?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χτυπάνε το αντροιντ στη ταράτσα και ο στρατηγος κορσαιρ πουθενά...Ας χτυπανε. Τι νομιζεις, επειδη ο Geo ανοιξε την κερκοπορτα και μπηκε καθε μηλιας μηλο σε τουτα δω τα Ιερα Χωματα δεν εχουν γνωση οι φυλακες;
Κοιτα πως κλειδαμπαρωσαν ο mirage και ο HF πισω τους.....Ας τους να νομιζουν οτι θα βεβηλωσουν τους αχραντους kernel και τις αμολυντες ROM.
Οταν θα καταλαβουν οτι το android δεν ειναι αγαπη,το android ειναι το σφυρι για να συντριψουμε τους εχθρους μας, το αιμα θα τρεχει ποταμι πανω στα πενακια.
Εμεις εδω οταν μας πυροσφραγισαν την πλατη με το ρομποτακι, αντι να ουρλιαξουμε ξερετε τι ειπαμε;
-
πηρα αυτον τον ασυρματο φορτιστη για το νεξους
http://www.ebay.co.uk/itm/171241967422? ... 1439.l2649μια χαρα, εκτος του οτι το φωτακι (σταθερα αναμενο οταν δεν φορτιζεις, αναβοσβηνει οταν φορτιζεις) ειναι παρα πολυ δυνατο το βραδυ σε σκοτεινο δωματιο
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ας χτυπανε. Τι νομιζεις, επειδη ο Geo ανοιξε την κερκοπορτα και μπηκε καθε μηλιας μηλο σε τουτα δω τα Ιερα Χωματα δεν εχουν γνωση οι φυλακες;
δικηγόρος ΟΝ : o φίλος Alonseo είχε από πριν android aka Samsung Galaxy S2. Aσχετα αν δεν ήξερε τι os είχε μέσα. δικηγόρος OFF
-
Elteo γι αυτο τον αφησαμε ελευθερο εκεινη την μερα.
Αφου ξερουμε οτι θα παει να πειραξει οτι βρει μπροστα του και θα τα κανει ποτανα ολα. -
@geof1: το πηρα το μπουρδελο!
ξαναδιαβασω τις οδηγιες χρησης, γιατι ειμαι και αμπαλος στα κινητα και δεν ξερω να παταω τα πληκτρα, με αποτελεσμα να μου κολλαει -
Με τοσα καντήλια που του ρίχνεις καλα σου κάνει λολ
Send from outer space ★
-
Βαλε το clean master αγορι μου και θα σου βγει ενα κουμπακι στο desktop 1 tap boost. Θα το πατας 3-4 φορες την μερα και θα εισαι σουπερ οκ!!!!
Χθες βιωσα την εμπειρια του 4g(8777)!!!!
Παυλα απλα!!!! -
Υπαρχει και ο περιορισμός διεργασιών στο παρασκήνιο οπως και το αυτόματο καθάρισμα μνημης με το clean master.
Send from outer space ★
Περι συσκευών Android...