-
Sony Xperia sp πέθανε ξαφνικά...
Υπαρχει τρόπος να το ξύπνησω ;
Π.σ. Δεν εχει συνδεθεί ποτε με ηυ για μπακαπ κλπ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Sony Xperia sp πέθανε ξαφνικά...Υπαρχει τρόπος να το ξύπνησω ;
Let it rest in peace!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο τα λιγα που διαβασα για τις Κινεζιες, καταλαβα απο που προκυπτει η χαμηλη τιμη: μετριο h/w, s/w που αναβαθμιζεται συνηθως ...ποτε, bugs που κανεις δεν ασχολειται να λυσει, οχι σταθερη ποιοτητα.δεν λεω να μην τα αγορασει καποιος, αλλα να ξερει οτι δεν ειναι τοσο κελεπουρια οσο δειχνουν οι τιμες τους...
προσωπικα, 1000 φορες ενα μεταχειρισμενο s4 - s4mini παρα ενα καινουργιο απο αυτα που αναφερθηκαν.
Εγω τον αλλο μηνα λεω να χτυπησω ενα lenovo απο τους σχιστοματηδες. Ειχα δει ενα a800 κατι και ποιοτικα δεν υστερουσε απο τα δικα μας.80ε το ειχε παρει το παλικαρι καινουργιο.
-
και μετά εδω http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ να κανεις clean install το λογισμικο για να νιώσει ξανά το κινητάκι. Προφανώς δεν θα μείνει τπτ μεσα
-
Θενκς ρε... Δούλεψε...
Κρασαρε και τα έσβησε ολα εστι ξαφνικα... επικ
Καλο ζωαδι βέβαια και η μικρη που θέλει σμαρτφον και δεν εχει ιδέα απο συγχρονισμού κλπ αλλα τεσπα, αντροιντ σουρπραις
-
Χακεραδες θελω την βοηθεια σας....
Εχω στα χερια μου ενα ταμπλετ turbox spice v το οποιο εχει ενα πλαισιο μαρκετ.....
Υπαρχει τροπος να βαλω google play?
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Χακεραδες θελω την βοηθεια σας....Εχω στα χερια μου ενα ταμπλετ turbox spice v το οποιο εχει ενα πλαισιο μαρκετ.....
http://www.thelab.gr/mobile-computing/g ... 30417.html
-
Ευχαριστω πολυ!!!!
Λοιπον.... μαλλον θα κανω μια βολτα απο το πλαισιο μηπως το παρουν πισω και το αλλαξω με κατι πιο σοβαρο....
Τωρα την δικαιολογια θα βρουμε!!!!
-
το εδωσες στον corsair?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Χακεραδες θελω την βοηθεια σας....Εχω στα χερια μου ενα ταμπλετ turbox spice v το οποιο εχει ενα πλαισιο μαρκετ.....
Εγώ σε ένα παρόμοιο που έχω έκανα ακολούθησα την εξής διαδικασία : Πρώτα root με ένα πρόγραμμα που το κάνει με ένα κλικ(UnlockRoot Pro), μετά εγκατάσταση es file manager από το 'plaisio market', mount RW το system για να μπορώ να αντιγράψω αρχεία εκεί, και στη συνέχεια αφού κατέβασα gapps για android 4.1.2 (η έκδοση που φοράει), άνοιξα το zip και αντέγραψα όλα τα apk που ήθελα(βασικά όσα δεν είχε από τη μάνα του) στο system/apps. Ένα reboot μετά και είχε κανονικά playstore. Η αναζήτηση google δεν λειτουργούσε αρχικά μονάχα, αλλά μόλις την έκανα update δούλεψε κανονικά. Μετά αν θέλεις το κάνεις και unroot. Και έχω την εντύπωση πως και factory reset να κάνεις, μετά θα έχει το playstore(δεν χρειάζεται η διαδικασία από την αρχή).
-
-
in the funnier side of the day: HTC announces the new One
http://www.engadget.com/2014/03/25/htc- ... e-new-one/
Υπαρχει κανεις που να δίνει πλέον a single fuck?
-
Και σε Google edition. Εμένα με άρεσε ψορσαιρ
Sent from Corsair's brick
-
+1
-
Εμενα δεν μου αρεσε Corsair!!!
-
Geo F1 θα σου έδινα κανα κιλο ροξάκια δώρο επειδη συμφωνούμε, αλλα μετά θυμηθηκα οτι έχεις 5,5 ιντσες κινητο και μάλιστα Samsung. No ροξ for u, just rocks...
Εν τω μεταξύ, το προηγουμενο ΟΝΕ είχε απλετο unused space υπο την μορφή bezel για να χωρέσουν μεγαλυτερη οθονη κλπ κλπ... αλλα οχι! Το μεγάλωσαν κι αλλο... και έχει και onscreen buttons!!!
Poor HTC...
-
Και το σχέδιο ίδιο με το προηγούμενο, μην ξεχνιόμαστε. Η Samsung δημιουργεί σχολή.
-
μια χαρα ειναι η συσκευη, με εξαιρεση την καμερα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και το σχέδιο ίδιο με το προηγούμενο, μην ξεχνιόμαστε. Η Samsung δημιουργεί σχολή.Ελτεε... η Samsung ειχε καθε λογο να αλλάξει το design της, η HTC απο την άλλη θα πρεπει να ηταν τρελη να το αλλάξει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Geo F1 θα σου έδινα κανα κιλο ροξάκια δώρο επειδη συμφωνούμε, αλλα μετά θυμηθηκα οτι έχεις 5,5 ιντσες κινητο και μάλιστα Samsung. No ροξ for u, just rocks...Εν τω μεταξύ, το προηγουμενο ΟΝΕ είχε απλετο unused space υπο την μορφή bezel για να χωρέσουν μεγαλυτερη οθονη κλπ κλπ... αλλα οχι! Το μεγάλωσαν κι αλλο... και έχει και onscreen buttons!!!
Poor HTC...
5,7
μη μου κλεβεις ιντσες!!!
ροξακια του χρονου καλα να μαστε
Περι συσκευών Android...