-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
θεούλης!!!
-
Ο αρχι-θεουλης του τοπικού (θα) ειναι ο tm, που σημερα έκανε τη μεγαλειωδεστερη κωλοτουμπα στην ιστορία των κωλοτουμπων, εις τον αιώνα των αιώνων, αμην
-
Μάλλον δεν πήρε αυτό, αλλά θα ήταν τέλειο: Nexus 5. Από το iPhone στο απόλυτο Googlόφωνο!
Να υποθέσω πως μιλάμε για LG G2 32GB; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ θα σου πρότεινα την λύση 1. Σιγά την διαφορά δηλαδή, το bezel φαίνεται ελάχιστα. Επιπλέον, δεν σου εγγυάται κανένας πότε θα έρθει, οπότε παίζει να έχεις χρυσοπληρώσει ένα κινητό και να μην το έχεις για 1 μήνα (και σ' αυτόν τον μήνα, θα έχει φτυνήνει και κάνα 50άρι € πιθανόν! ).
Πήγαινε άλλαξέ το και πάρε κάποιο άλλο τώρα.
ΥΓ: Έτσι από περιέργεια και βίτσιο, ποιος ήταν ο κύριος λόγος που ήθελες Note 3;Αυτο ακριβως. Κατεληξα στην πρωτη λυση. Αυριο. Καλο αυτο που προτεινε και ο Ευθυμης...
Μου αρεσει μωρε..Ειναι και μεγαλο..
Ηθελα και μια αλλαγη...g8777
-
Μάλλον δεν πήρε αυτό, αλλά θα ήταν τέλειο: Nexus 5. Από το iPhone στο απόλυτο Googlόφωνο!
Να υποθέσω πως μιλάμε για LG G2 32GB;... εν καιρω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Να υποθέσω πως μιλάμε για LG G2 32GB;... εν καιρω!
Αναμένω την ώρα που θα σε ακούω να εκθειάζεις το Android και να θάβεις το iPhone και το iTunes...
-
Να υποθέσω πως μιλάμε για LG G2 32GB;Χειρότερα λέμε!
'Ρε σεις ο μπαρμπας μου άλλαξε το iPhone με ένα ..... '
'Το άφησε στο τραπέζι και δεν ασχοληθηκα καν, το πήρε λέει απο σκρουτζομαγαζο '
'Τα αποκλείω, Η οθόνη τους ειναι μάπα, υποφέρει απο burn-in'
'Τα είδα απο κοντά στο πλαίσιο, το burn-in ήταν έντονο'
'Κινητό θα πάρω το καλοκαιράκι'
'Σοβαρά τωρα μας λες οτι το ..... ειναι το πιο ισχυρό μηχάνημα του κοσμου ' (σε σύγκριση με iPhone)
'Κραπντροιντ'Και αλλα, πολλα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο κορσαίρ έχει άλλον πονοκέφαλο τώρα, καμία σχέση με android. Η μάλλον λίγη, και τα δύο λίνουξ είναι.Mια χαρά τον βλέπω!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να υποθέσω πως μιλάμε για LG G2 32GB;Χειρότερα λέμε!
'Ρε σεις ο μπαρμπας μου άλλαξε το iPhone με ένα ..... '
'Το άφησε στο τραπέζι και δεν ασχοληθηκα καν, το πήρε λέει απο σκρουτζομαγαζο '
'Τα αποκλείω, Η οθόνη τους ειναι μάπα, υποφέρει απο burn-in'
'Τα είδα απο κοντά στο πλαίσιο, το burn-in ήταν έντονο'
'Κινητό θα πάρω το καλοκαιράκι'
'Σοβαρά τωρα μας λες οτι το ..... ειναι το πιο ισχυρό μηχάνημα του κοσμου ' (σε σύγκριση με iPhone)
'Κραπντροιντ'Και αλλα, πολλα
Καλοκαιριασε, λεμε!
-
Lenovo A760 ή Thl W100s ?
Θέλω αυστηρά διπλό-σιμο, τετραπύρηνο με τουλάχιστον 4.5' οθόνη οπότε αυτά τα δύο στα λεφά που δίνω είναι μονόδρομος.
(αφορά φίλη)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Lenovo A760 ή Thl W100s ?Θέλω αυστηρά διπλό-σιμο, τετραπύρηνο με τουλάχιστον 4.5' οθόνη οπότε αυτά τα δύο στα λεφά που δίνω είναι μονόδρομος.
(αφορά φίλη)
A760 πήρα στη γυναίκα μου, μια χαρά, πολύ τίμιο, μέχρι και μετριόβαρα παιχνιδάκια παίζει, απλά έχει ένα θεματάκι με το touch (4-point). Πάντως δεν θα κλαις τα λεφτά σου με κανένα από δαύτα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Lenovo A760 ή Thl W100s ?Θέλω αυστηρά διπλό-σιμο, τετραπύρηνο με τουλάχιστον 4.5' οθόνη οπότε αυτά τα δύο στα λεφά που δίνω είναι μονόδρομος.
(αφορά φίλη)
ποσο τα βρηκες αυτα;
αντιστοιχο ειναι και αυτο το ΖΤΕ στα 80€ περιπου
http://www.to2c.com/zte-v956-with-free- ... phone.html -
Ωραίο το ΖΤΕ! Ευχαριστώ πολύ!
Επειδή είναι δώρο και το βιάζομαι λίγο αν το παραγγείλω στις 24/3 πότε θα μου έρθει; Στο site τους γράφουν:
The shipping time is about 10-25 working days (some country is much longer) from shenzhen ship to your country by Singapore Post or HongKong Post,if you can not afford the long time,please do not buy it or choose other shipping method such as EMS (5-10 working days ) or DHL (3-7 working days).
DHL με τίποτα θα φάω τελωνείο. Το EMS όμως πως το βλέπετε;
-
εγω παραγγελνω απο αυτους με το Singapor Post.
Eιναι δωρεαν και ερχονται περιπου σε 20 μερες.
Τωρα αν το θελεις για το Πασχα, δεν ξερω εισαι 'οριακα'
τελευταια παραγγελια την εκανα στις 16/3 βραδυ (ουσιαστικα 17/3 για αυτους), στις 18/3 το εστειλαν προς το ταχυδρομειο, στις19/3 το παρελαβε το ταχυδρομειο και στις 20/3 μου το εστειλε (να δουμε ποτε θα ερθει εδω )
http://prntscr.com/3309vg -
Δυστυχώς για το Πάσχα το θέλω και για αυτό κοιτάω κάτι πιο γρήγορο.
-
Παίζει το πολύ καλύτερο xiaomi hongmi στα 125€
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχώς για το Πάσχα το θέλω και για αυτό κοιτάω κάτι πιο γρήγορο.σκοπευεις να ψησεις κανα αρνι με αυτο?
-
Για android mini pc/tv box δεν έχω δει να γράφετε ποτέ και απορώ. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα για την 37ρα
στο σαλόνι, browsing, youtube, multimedia με ασύρματο ποντίκι ίσως και ένα μικρό πληκτρολόγιο, βασική
χρήση χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Προυπόθεση η άνετη αναπαραγωγή συμπιεσμένου 1080 video με υπότιτλους
και να μπορεί να τροφοδοτεί εξωτερικό hdd 2.5'' από usb.
Τα πολύ μικρά που κουμπώνουν πάνω στην hdmi δεν μου γεμίζουν το μάτι και δεν έχουν αρκετές θύρες για
σύνδεση περιφερειακών. Πάμε λοιπόν στα κουτάκια, για το παρακάτω είχα διαβάσει θετικά σχόλια παλιότερα
και η τιμή του πλέον έχει πέσει στο 50ρικο http://www.ebay.com/itm/MINIX-NEO-X7-mini-Quad-Core-Android-HDMI-WiFi-Bluetooth-PC-Google-Smart-TV-Box-/151255591457?pt=AU_PocketBikes&hash=item2337892a21
Ακόμα καλύτερη περίπτωση φαίνεται το παρακάτω με εξωτερική κεραία wi-fi και bonus μικροφωνάκι και καμερούλα.
http://www.ebay.com/itm/Android-RK3188-Quad-Core-2GB-RAM-Smart-TV-Box-XBMC-Mini-PC-Webcam-Mic-Bluetooth-/121279557527?pt=AU_MultiFormatMediaPlayers&hash=item1c3cd32f97
Ερωτήσεις:
Εάν υπάρχει συνδεμένο φυσικό πληκτρολόγιο, συνεχίζει να εμφανίζεται το εικονικό στην οθόνη?
Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα 2 συσκευές με bluetooth (πχ πληκρολόγιο και ποντίκι) ή καλύτερα
να πάρω κλασικό wireless 2.4ghz ποντίκι?Δεν το βλέπω να απαντάει κανένας και τζάμπα γράφω τόση ώρα αλλά anyway...
-
ξέρουμε αν πρόκεται να βγει σύντομα κάνα android με οθόνη με ζαφείρι;
δε θέλω να ξαναμπλέξω με τα χαζά τζαμάκια (gorilla και σία ) που έχουν τα τωρινά κινητά που είναι γτπ, θέλω κάτι που να μην καταλαβαίνει τίποτα
ΥΓ θυμάμαι ότι τα παλιότερα χρόνια αναρωτιώμουν πώς και δεν έχουν βάλει ακόμα ζαφείρι στα κινητά και μου λέγατε ότι δεν είναι αγώγιμο, να όμως που μπορεί να γίνει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξέρουμε αν πρόκεται να βγει σύντομα κάνα android με οθόνη με ζαφείρι;δε θέλω να ξαναμπλέξω με τα χαζά τζαμάκια (gorilla και σία ) που έχουν τα τωρινά κινητά που είναι γτπ, θέλω κάτι που να μην καταλαβαίνει τίποτα
ΥΓ θυμάμαι ότι τα παλιότερα χρόνια αναρωτιώμουν πώς και δεν έχουν βάλει ακόμα ζαφείρι στα κινητά και μου λέγατε ότι δεν είναι αγώγιμο, να όμως που μπορεί να γίνει
ειναι γτπ το gorilla?
Περι συσκευών Android...