-
Τελικά, είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το Knox;
Για πείτε οι έχοντες Samsung (ο Κορσές εξαιρείται, θα μας πιάσει πάλι με την μίρλα του και δεν τον αντέχω άλλο! ). -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ουτε τωρα υπαρχει, προφανως το φερνουν με παραγγελια!
προσωπικα, δεν θελω να ασχοληθω καθολου...
υπαρχει τοση πληροφορια και τοση σαβουρα μεσα στην πληροφορια, πουεννοω οτι δεν ερχοταν καν τοτε!
γιαυτο ρωτας καποιον που εχει ασχοληθει
-
εγώ στο γάλαξυ 3άρι παντως εχω την Αρχιδρόιδ 1ν. με Μπούφλα και τρέχει περίφημα.
οι πίπες της σαμσούν ειναι πεταμένες εδώ και καιρό...
ερώτησις: στη συγκεκριμένη ρομ ειναι όλα τα εικονίδια πολύ μικρά (κάτι που μου αρέσει πολύ) και ειδικά στη βασική σειρά κάτω κάτω χωράει 7 απο δαύτα γίνεται με κάποιο εξτρα προγραμματάκι ή ειναι αποκλειστικότητα του Αρχιδροϊδά;
-
Ρε παιδες απο το απογευμα δεν μπορω να μπω στον αντιλογο μεσω tapatalk .Υπαρχει καποια βλαβη στο φορουμ η φταιει η εφαρμογη μου στο κινητο μου;
-
Mια χαρά μπαίνω, για κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων. Επίσης, βγήκε update πριν μερικές μέρες.
-
Catce clear κ καθαρισα !! ευχαριστω drdino
-
Παιδιά καλημέρα. Θέλω τα φώτα σας..
Ξαφνικά το Lenovo A820 μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος στο δίσκο. Μιλάμε για το χώρο της μνήμης τηλεφώνου που αποθηκεύονται εφαρμογές (προγράμματα). Αν θυμάμαι καλά αυτός (εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τον ονομάζει) έχει όγκο 1,44 Gb και μου λέει ότι έχω ελεύθερο γύρω στα 38,5Mb. To θέμα είναι ότι δεν έχω εγκαταστήσει από την αρχή που πήρα τη συσκευή παρά ελάχιστες εφαρμογές που ο όγκος τους πρέπει να είναι κάτω από 100MB. Eίναι λογικό έτσι στα καλά καθούμενα να γέμισε η μνήμη αυτή; Για να βοηθήσω αναφέρω ότι η συσκευή έχει 4Gb συνολικό χώρο αποθήκευσης δικό της.
Από αυτά, 1,44Gb τα ονομάζει εσ. αποθηκευτικό χώρο (εκεί μου λέει ότι έχω θέμα) και τα υπόλοιπα αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου.
Υπάρχει βέβαια και η κάρτα SD με χωρητικότητα 32Gb, αλλά εκεί προφανώς δεν αποθηκεύονται εφαρμογές. -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ξαφνικά το Lenovo A820 μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος στο δίσκο. Μιλάμε για το χώρο της μνήμης τηλεφώνου που αποθηκεύονται εφαρμογές (προγράμματα). Αν θυμάμαι καλά αυτός (εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τον ονομάζει) έχει όγκο 1,44 Gb και μου λέει ότι έχω ελεύθερο γύρω στα 38,5Mb. To θέμα είναι ότι δεν έχω εγκαταστήσει από την αρχή που πήρα τη συσκευή παρά ελάχιστες εφαρμογές που ο όγκος τους πρέπει να είναι κάτω από 100MB. Eίναι λογικό έτσι στα καλά καθούμενα να γέμισε η μνήμη αυτή; Για να βοηθήσω αναφέρω ότι η συσκευή έχει 4Gb συνολικό χώρο αποθήκευσης δικό της.
Από αυτά, 1,44Gb τα ονομάζει εσ. αποθηκευτικό χώρο (εκεί μου λέει ότι έχω θέμα) και τα υπόλοιπα αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου.
Υπάρχει βέβαια και η κάρτα SD με χωρητικότητα 32Gb, αλλά εκεί προφανώς δεν αποθηκεύονται εφαρμογές.Πιθανόν να κατέβασες πράγματα και να μην το πήρες πρέφα, ή κάποιο παιχνίδι να κατέβασε data. Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο cleaner για να δει αν έχεις 'σκουπίδια' εκεί μέσα. Αλλά αν έχεις 4.χ.χ, γιατί δεν μεταφέρεις εφαρμογές και data στην SD ?
-
Υπάρχει βέβαια και η κάρτα SD με χωρητικότητα 32Gb, αλλά εκεί προφανώς δεν αποθηκεύονται εφαρμογές.κατέβασε το clean master τρέξτο και δες τι θα σου βγάλει από όγκο σκουπιδιών.
-
Υπάρχει βέβαια και η κάρτα SD με χωρητικότητα 32Gb, αλλά εκεί προφανώς δεν αποθηκεύονται εφαρμογές.Αμα έχεις root access, πιθανά θα μπορούσες να κάνεις χρήση αυτου του utility, με το οποιο θα στελνεις φακέλους εφαρμογών στην SD: https://play.google.com/store/apps/deta ... ount&hl=en
Βεβαια οπως και να έχει, ο χωρος του κινητου σου παραμένει προβληματικός, και ισως σε απασχολησει και παλι στο μέλλον...
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχω την έκδοση 4.1.2 και το κινητό είναι rooted. Kατέβασα κι έτρεξα το Clean Master και κατάφερα να βλέπω στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής ως διαθέσιμο χώρο του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης που είναι 1,44 Gb, 118MB (από 38,5ΜΒ ήτοι σβήστηκαν περί τα 80ΜΒ σαβούρας). Αυτό είχε ως συνέπεια να εξαφανιστεί η ένδειξη του τηλ. περί ανεπαρκούς χώρου.
Ωστόσο, και πάλι, δεν είναι πολύ λίγος ο ελεύθερος χώρος των 118ΜΒ; Είναι λογικό νούμερο αυτό για τηλέφωνο με 4 (2+2) GB εσωτρεική μνήμη κι εγκατεστημένες σχετικά λίγες εφαρμογές; Υπόψιν, δεν έχω εγκαταστήσει ούτε 1 παιχνίδι στη συσκευή.Στο Sony Sole που είχα μέχρι προ 3μήνου, ποτέ δε μου είχε βγάλει ανάλογη ειδοποίηση και είχα σχεδόν αντίστοιχο όγκο εγκατεστημένων εφαρμογών .
-
Ο διαθέσιμος χώρος είναι 4gb ή γενικά η εσωτερική μνήμη είναι 4gb γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε ένα σεβαστό μέρος θα το έχει καταλάβει το λειτουργικό όπως όταν βάζουμε τα win στον δίσκο ...
edit: για δες και αυτό...είναι μείον της συσκευής ο μικρός χώρος από ότι βλέπω.
-
Από τα 4Gb της ονομαστικής μνήμης τηλεφώνου, τα 1,44 διατίθενται ως εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος και τα υπόλοιπα 2,2 περίπου ως αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου (εικόνες, βίντεο κλπ). Επιπρόσθετα υπάρχει και ο αποθηκευτικός χώρος της microSD κάρτας.
-
http://www.techgear.gr/lebron-james-samsung-epic-fail-86018/
Επικό fail για τη Samsung που έχει ρίξει πολύ χρήμα στο ΝΒΑ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.techgear.gr/lebron-james-samsung-epic-fail-86018/Επικό fail για τη Samsung που έχει ρίξει πολύ χρήμα στο ΝΒΑ.
Ο LeBron James, ένας από τους διασημότερους επί-πληρωμή πρεσβευτές της Samsung για την σειρά Galaxy Note, έκανε το τμήμα PR της Κορεάτικης εταιρείας να τρέχει και να μην φτάνει.
τι λέει ρε παιδί μου...δηλ στους σταρζ δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στους υπολοίπους;
το backup ξέρει τι είναι; copy-paste φωτό στο πισι; -
εν τέλη ούτε επι πληρωμή δεν αξίζει να χρησιμοποιείς σαμσουνγκ...
να τα βλέπει αυτά ο γκεο μπας και πάρει κανένα συμπαγή και γεροδεμένο -στο χέρι- μηλόφωνο -
Εχει μπει το νερο στο αυλακι αγαπητε red, εξαλου διατηρω δεσμο με την μηλοεταιρια οντας χρηστης ipad4
-
Αν έχει πολλές φωτό ακόμα και εκτός συσκευής (dropbox κλπ) τα thumbnails αποθηκεύονται στην κυρίως μνήμη σου και τρώνε χώρο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο LeBron James, ένας από τους διασημότερους επί-πληρωμή πρεσβευτές της Samsung για την σειρά Galaxy Note, έκανε το τμήμα PR της Κορεάτικης εταιρείας να τρέχει και να μην φτάνει.
τι λέει ρε παιδί μου...δηλ στους σταρζ δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στους υπολοίπους;
το backup ξέρει τι είναι; copy-paste φωτό στο πισι;Την πατήσανε άσχημα με δαύτον. Εκτός απ' τις εφ' όρου ζωής συσκευές που θα του έδωσαν, έπρεπε να δώσουν μαζί και κάνα παρατρεχάμενο να τις διαχειρίζεται για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων. Τον πούστη όμως δεν κώλωσε μία. Τους έδωσε στεγνά.
Εν τω μεταξύ και το Note 3 του κολλητού το 3ήμερο της Καθαροδευτέρας έχασε την ώρα και για κάποιο λόγο πήγε 2 μέρες πίσω και έχανε ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα. Ίσιωσε μόνο του τελικά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
το backup ξέρει τι είναι; copy-paste φωτό στο πισι;Την πατήσανε άσχημα με δαύτον. Εκτός απ' τις εφ' όρου ζωής συσκευές που θα του έδωσαν, έπρεπε να δώσουν μαζί και κάνα παρατρεχάμενο να τις διαχειρίζεται για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων. Τον πούστη όμως δεν κώλωσε μία. Τους έδωσε στεγνά.
Εν τω μεταξύ και το Note 3 του κολλητού το 3ήμερο της Καθαροδευτέρας έχασε την ώρα και για κάποιο λόγο πήγε 2 μέρες πίσω και έχανε ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα. Ίσιωσε μόνο του τελικά.
Μαλλον το αντιθετο εγινε Stefan. Αιμα θα του πηγε του Λεμπρον.
Περι συσκευών Android...