-
700+ αλλά τι πειράζει? Λεφτά υπάρχουν! Δεν νομίζω ότι μιλάμε για Ελλάδα εξάλλου.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ε τώρα που φτάσαμε περίμενε το Note 4. Σε λίγες μέρες παρουσιάζεται και θα είναι σοβαρό εργαλείο κατά πως φαίνεται.Ο μόνος λόγος που βλέπω εγώ για να ανυπομονεί κάποιος για το 4αρι είναι για να αρχίσει να πέφτει το 3.Πραγματικα όμως για κινητό ναυαρχίδα την σήμερον ημεραν πας ή στο νοτελι ή στο one plus one.
-
Απλώς να σημειώσω ότι όλα τα κινητά που έχουν floating/dual window λειτουργία μπορούν να κάνουν τις ίδιες λειτουργίες, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο το Note. Απλώς στο Note λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ύπαρξης digitizer, μπορείς να κάνεις πιο άνετα και γρήγορα τα ίδια πράγματα, συν μερικά ακόμα που έχει προσθέσει η Samsung. Μόνο που στα 300€ βρίσκεις το Neo, ενώ για το κανονικό Note3 πρέπει να πας πάνω από τα 400....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
. Απλώς στο Note λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ύπαρξης digitizer, μπορείς να κάνεις πιο άνετα και γρήγορα τα ίδια πράγματα, ..Τι ειναι αυτο που εχει το κινητο μου και δεν το ξερω???
-
Είναι και το s-pen στη μέση που βολεύει πολύ και αρκετό software μέσα στη σαβούρα που βάζει η Σάμμυ που βοηθάει σε ψιλοεπαγγελματικές καταστάσεις. Ο κολλητός μου πχ που είναι δικηγόρος αλλά αμπαλίδης από κινητά, πήρε Note και έχει γίνει ξεφτέρι. Κόβει, ράβει, συγχρονίζει, ότι θες κάνει. Όχι ότι δεν θα τα έκανε με άλλο τηλέφωνο των μισών χρημάτων, αλλά με το Note τα κάνει ένα κλικ πιο εύκολα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
. Απλώς στο Note λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ύπαρξης digitizer, μπορείς να κάνεις πιο άνετα και γρήγορα τα ίδια πράγματα, ..
Τι ειναι αυτο που εχει το κινητο μου και δεν το ξερω???
Ρε συ, μας δουλεύεις μου φαίνεται
Another USP of the Note 3 compared to the majority of other devices is the advanced Wacom Digitizer that it utilises. Its extra sensitivity enables it to better recognize varying levels of pressure – perfect for use with the S Pen stylus – and also means that the display can be used with gloves on.
-
Α ειναι για το πενακι πιο πολυ.
Ειλικρινα δεν το ηξερα..Αλλωστε το πενακι να εχει μπαινοβγει απο την τρυπα του 2-3 φορες!!
-
Ναι στα παιχνίδια συνήθως δεν χρειάζεται το σ-πεν.
-
βρε ,ενα candy crush saga ειχα μονο και αυτο το αφησα γιατι μου εσπασε τα νευρα..Η χρηση του ειναι καθαρα ερασιτεχνικη...(tapa-fb-whatssapp κλπ) και τραβηγμα φωτο μπομπας-σπαικ
-
Μμμ ναι...πάλι έκαψε αρκετά όμως αν σκεφτείς ότι σε 1μιση μέρα με 2.30 ώρες χρήση έφτασε στο 43%
Εγώ με 3.30 ώρες οθόνη ( κανά τέταρτο παιχνίδι και τα υπόλοιπα tapatalk,fb) και 15 λεπτά ομιλία έβγαλε 5.5 μέρες!!
Σίγουρα δε σου τραβάει καμιά εφαρμογή?Αυτό που λες εδώ, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο με δικά σου λόγια ?
Από όσα κινητά ξέρω, κανένα δεν μπορεί να βγάλει τέτοια αυτονομία, ακόμα και το G2, το Note3 ή το P780 με 2G δεν βγάζουν πάνω από 100-110 ώρες, δηλαδή 4 μερόνυχτα και κάτι ψιλά...Ρε συ Ace εχεις παρατηρησει βελτιωση στη μπαταρια μετα το τελευταιο update?
Δεν εχω ασχοληθει και πολυ τις τελευταιες μερες αλλα αυτα στο screenshot ειναι με σχεδον 2 ωρες οθονη και κανα μισαωρο ομιλια.
Sent from my LG G3
Διαφορές δεν έχω προλάβει να δω, παρέλαβα το κινητό τη Δευτέρα από Procordia, με το που το άνοιξα πήρε την 10h, και όπως καταλαβαίνεις το έχω σκίσει τώρα 2 μέρες. Πάντως χθες από 100% στις 8πμ που φεύγω από το σπίτι, έφτασα στο 18% το βράδυ πριν το φορτίσω με >5h οθόνη, εκ των οποίων 2 ώρες ήταν Epic και όπως και με το G2, τα πάντα όλα ανοιχτά (μέχρι LTE και NFC).
Πολύ πιθανό πάντως από που λες και παρατήρησες. Αυτό που σίγουρα έχει συμβεί είναι ότι το κινητό (δηλαδή το UI) είναι πολύ πιο snappy και με σαφώς λιγότερα stutters στην επιστροφή στη home screen. Είμαι 99.5% σίγουρος ότι το G3 θα ακολουθήσει τη πορεία του G2, δηλαδή μετά από 1-2 μικροupdates, θα είναι νεράκι και θα κρατάει άνετα πάνω από 2 full μέρες με τα πάντα όλα ανοιχτά και σοβαρή χρήση (3-4 ώρες) οθόνης.
Τι να εξηγήσω? Το φορτισα Πεμπτη και κράτησε μέχρι χθες το βράδυ. 5 μέρες και κάτι ψιλά έγραψε το πρόγραμμα μπαταρίας της Lenovo.
Υ.Γ Φαντάζομαι διαβασες και τη χρηση που του κάνα.
Στάλθηκε από το Lenovo K910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OnePlus One basic modding for dummies [w/ xda linkz]
[spoiler:1fyouvji]Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το κινητό
- Unlocked Bootloader.
- Installed TWRP.
- Created nandroid backup ( αυτό νομίζω δε χρειαζόταν, δεδομένου του πόσο εύκολο είναι να κάνεις push κάποια rom μέσω fastboot)
- Rooted
- Και είμαι τώρα να εγκαθιστώ flashable versions of CM11S ( XNPH33R) ( ήμουνα με την 22R, 4 εκδόσεις πίσω )
- Και μετά να περάσω μέσω fastboot τα radios, μέχρι να βρω αυτό που δουλεύει καλύτερα
linkz:
1,2,4: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2788632 Φοβερός οδηγός, μιλάμε πολύ φιλικός στον άσχετο και καταλαβαίνεις ακριβώς και τί κάνεις) donate material
5: http://forum.xda-developers.com/oneplus ... e-t2857110
6: http://forum.xda-developers.com/oneplus ... n-t2858734
yo[/spoiler:1fyouvji] -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι να εξηγήσω? Το φορτισα Πεμπτη και κράτησε μέχρι χθες το βράδυ. 5 μέρες και κάτι ψιλά έγραψε το πρόγραμμα μπαταρίας της Lenovo.Υ.Γ Φαντάζομαι διαβασες και τη χρηση που του κάνα.
Στάλθηκε από το Lenovo K910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΚ, τώρα που ξέρουμε ότι είναι το Κ910 με την 3χιλιαρη μπαταρία, ξαναλέω ότι ακόμα και το P780 με την 4αρα μπαταρία και κανονική -ήπια- χρήση, ίσα που ξεπερνάει τις 100 ώρες, από μετρήσεις και νούμερα που έχω δει σε sites και forums. Μπορεί να ήταν τόοοοοσο ήπια η χρήση σου, που να το κατάφερες, πάντως εγώ με όσο το δυνατόν πιο ήπια μεν, κανονική δε, χρήση, δεν έχω δει ποτέ πάνω από 100 ώρες.
Να σημειώσω εδώ πάντως ότι το power management της Lenovo (όπως το έχω δει στο Α760) είναι εξαιρετικά επιθετικό, αφού στις default ρυθμίσεις κλείνει τα πάντα -πλην 2G- από το 30% μπαταρία....ίσως και αυτό να βοηθάει....
-
Κι ολα ανοιχτα, ετσι? Και για καποιο λογο ενω εχει πεσει κατω απ' το 20% δεν μπηκε σε battery saver mode (μαλλον μετα το update βγαζει μηνυμα και πρεπει να πατησεις ΟΚ). Που σημαινει τα κρατησε ολα ανοιχτα και φωτεινοτητα στο 75% αντι για 50%.
Σε άλλα νέα...
Sent from my LG G3
-
ΟΚ, τώρα που ξέρουμε ότι είναι το Κ910 με την 3χιλιαρη μπαταρία, ξαναλέω ότι ακόμα και το P780 με την 4αρα μπαταρία και κανονική -ήπια- χρήση, ίσα που ξεπερνάει τις 100 ώρες, από μετρήσεις και νούμερα που έχω δει σε sites και forums. Μπορεί να ήταν τόοοοοσο ήπια η χρήση σου, που να το κατάφερες, πάντως εγώ με όσο το δυνατόν πιο ήπια μεν, κανονική δε, χρήση, δεν έχω δει ποτέ πάνω από 100 ώρες.
Να σημειώσω εδώ πάντως ότι το power management της Lenovo (όπως το έχω δει στο Α760) είναι εξαιρετικά επιθετικό, αφού στις default ρυθμίσεις κλείνει τα πάντα -πλην 2G- από το 30% μπαταρία....ίσως και αυτό να βοηθάει....
[/quote]
Nαι το power management είναι πολύ καλό και αυτό που μάλλον κάνει τη διαφορά είναι ότι κλείνει τους 3 πυρήνες και ρίχνει τον ένα στα 300mhz όταν είναι στην αναμονή οπότε αν δεν ασχολήσαι μαζί του και το μόνο που καίει μπαταρία είναι το δίκτυο λογικό το βρίσκω.
Το Κ900 πάντως με τη 2500αρα ρουφούσε αρκετά, max να έβγαζε 3.5 μέρες με την ίδια χρήση παρότι διπυρινο. Αν το ξανακαταφέρω θα βάλω και screenshot. -
καλά power management κάνουν διάφορες εταιρείες και έχουν φοβερά αποτελέσματα, αλλά πετσοκόβουν διάφορα πχ wifi ή συγχρονισμό
το θέμα είναι πόση οθόνη βγάζουν με τις μπαταρίες τους
-
Τελικά πήρα σήμερα την πολυπόθητη βάση. Προφανώς έκανα κάποια μαλακία ή δε κατάλαβα καλά, γιατί δεν ήταν αυτό που ακριβώς θέλω. Κάνει τη δουλειά της (δε τη στερέωσα ακόμα βέβαια), αλλά σε άλλη θέση.
Βλέποντας την εικόνα εγώ ήθελα να τη στερεώσω στο κενό ανάμεσα απ'τον αεραγωγό και το τζουκμποξ Αριστερά από το 1 και το SCAN δηλαδή. Αλλά δε μπαίνει κάθετα το κινητό οπότε αναγκαστικά στην οριζόντια ευθεία πάνω απ'τους αεραγωγούς/alarm
-
Μετα την τελευταια αναβαθμιση στο Ζ2 μου βγαζει καθε τοσο μια παπαρια η οποια λεγεται rich communication και ζηταει τον αριθμο τηλ μου
Κσνω εκαθαριση απο την μπαρα και τσουπ ξαναβγαινει και μου τα ζαλιζει
Καμια ιδεα αν αφαιρειται καπως? -
LG G3: Επίσημη απάντηση της LG σχετικά με τις ρωγμές που παρουσιάστηκαν σε συσκευές
-
Παίδες, ή η oneplus έχει κάνει τρελή προώθηση, ή απλά πετυχαίνω όλους τους geeks ναούμε
Αρκετά αναγνωρίσιμο θα έλεγα -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Παίδες, ή η oneplus έχει κάνει τρελή προώθηση, ή απλά πετυχαίνω όλους τους geeks ναούμε
Αρκετά αναγνωρίσιμο θα έλεγαΑσχολήθηκα μαζί του μερικές ώρες και είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει τελευταία (το δούλεψα και με MIUI και με original Cyanogen ROM) με μόνο μειονέκτημα τις 5,5 ίντσες, το απέκτησαν ήδη 2 άτομα απο το οικογενειακό μου περιβάλλον με 280€ το οποίο είναι και VFM για αυτά που προσφέρει. ΜΟ ηλικίας όμως τα 25έτη και full geeks
Εγώ από την άλλη επειδή δεν την παλεύω με τις παντόφλες άνω των 5 ιντσών παρήγγειλα ένα Xiaomi Mi3 στις 5' με 200€ για να δοκιμαστεί και αν δεν μου κάτσει θα πέσει πάσα στην σύζυγο και παραγγελία αναγκαστικά Oneplus.
In Hugo Barra we trust
Περι συσκευών Android...