-
Προς MAD-MAX
http://www.androidcentral.com/moto-x-eu ... ual-reviewSent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προς MAD-MAX
http://www.androidcentral.com/moto-x-eu ... ual-reviewSent from my Nexus 4 using 3
ειναι πολυ καλη συσκευη, ειδικα για οποιον δεν θελει κατι high end. Ομως, θεωρω την τιμη του πολυ υψηλη.
-
Και η κουβεντα στο σπιτι εξελιχθηκε ομαλα..Κατσαμε στον καναπε με την μπεμπα αναμεσα και μπηκαμε στο σκρουντζ μαζι απο την ταμπλετα και χαζευαμε το νοτε.
Εθεσα και το θεμα οτε τβ...υπο συζητηση...Την επομενη εβδομαδα θα κατεβω με το καλο κεντρο να δω το κινητο απο κοντα.
ps1
Αλλο παντρεμενος,αλλο παντρεμενος με νεογενητο ενα corsairaki ή μια corsairoula δεν θα ειναι μουρλια???
ps2
hfidel μεσα επεσες ατιμουτσικο..Αλλα για λογους ανωτερας βιας (εγκυμοσυνη-γεννα κλπ) -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προς MAD-MAX
ειναι πολυ καλη συσκευη, ειδικα για οποιον δεν θελει κατι high end. Ομως, θεωρω την τιμη του πολυ υψηλη.
Πλεον ειναι mid-end αλλα στα λεφτά που ζητα το πακέτο ειναι πολύ καλό με εξαίρεση την κάμερα. Φυσικά υπάρχει και το Nexus 5 στα ίδια λεφτά.
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και η κουβεντα στο σπιτι εξελιχθηκε ομαλα...Κατσαμε στον καναπε με την μπεμπα αναμεσα σοφη κινηση και μπηκαμε στο σκρουντζ μαζι απο την ταμπλετα και χαζευαμε το νοτε. Ετσι πρεπει, να της δινεις την ψευδαισθηση οτι συμμετεχει ενεργα στην αγορα
Εθεσα και το θεμα οτε τβ...υπο συζητηση... Dont push your luck-θα αφηνεις παντα ενα διμηνο να ξεθυμανει το μονοθεσιοΤην επομενη εβδομαδα θα κατεβω με το καλο κεντρο να δω το κινητο απο κοντα.
ps1
Αλλο παντρεμενος,αλλο παντρεμενος με νεογενητο +1 ενα corsairaki ή μια corsairoula δεν θα ειναι μουρλια??? Smartec is pleased
ps2
hfidel μεσα επεσες ατιμουτσικο..Αλλα για λογους ανωτερας βιας (εγκυμοσυνη-γεννα κλπ) Μην αγχωνεσαι.Απο την αλλη Κυριακη θα χορτασεις και απο αυτο -
- Geo... οπως ειπε και ο G8777, one step at a time...
- Geo... οχι δεν θα ειναι μουρλια... θα ειναι μιεχ...
- Σμαρτεκ κεν σακ μι μπολς
- Δεν θα ελεγα ποτε οχι σε ενα Moto X με πλάτη απο sequoia
- Μπράβο στον πατέρα Elteo... corsair approved πες του...θα καταλαβει.
-
Συμφωνω σε ολα τα μπλεδακια..Ναι το οτε τβ ισως να ηταν λαθος κινηση αλλα οταν το ανεφερα ειπα πριν την ατακα...
πφφφ μα τιποτα δεν εχει πια η ρημαδα? (Καπου μεταξυ μπρουσκο και κλεμενων ονειρων)!!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Συμφωνω σε ολα τα μπλεδακια..Ναι το οτε τβ ισως να ηταν λαθος κινηση αλλα οταν το ανεφερα ειπα πριν την ατακα...
πφφφ μα τιποτα δεν εχει πια η ρημαδα? (Καπου μεταξυ μπρουσκο και κλεμενων ονειρων)!!!!
Mου φαινεται οτι δεν περνας πολλες ωρες στον συζυγικο εξομοιωτη και το χεις ριξει στο σταριλικι
Λαθος: μα τιποτα δεν εχει πια η ρημαδα? (Καπου μεταξυ μπρουσκο και κλεμενων ονειρων)
Σωστο: *Να χαμε και αλλα καναλια για να μπορεις να διαλεξεις ΕΣΥ τι θα βλεπεις * -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ps2
hfidel μεσα επεσες ατιμουτσικο..Αλλα για λογους ανωτερας βιας (εγκυμοσυνη-γεννα κλπ)Σου εύχομαι να είναι όπως τα λες.
Η επιστήμη πάντως ΔΕΝ είναι μαζί σου... Οι περισσότερες, όταν κάνουν παιδάκι, χάνουν την όρεξη για σεξ κλπ κλπ. Είναι το γ@μημένο πρόγραμμα που τους έχουν φορτώσει από την γέννησή τους: σεξ μέχρι να κάνουν παιδάκι, μετά στ' @@ τους, όλη η ενέργεια ΠΡΕΠΕΙ να πάει στο μικρό.ΥΓ: Εγώ, τα έχω εξηγήσει πάντως στις... κατά καιρούς υποψήφιες προς γονιμοποίηση...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ps2
hfidel μεσα επεσες ατιμουτσικο..Αλλα για λογους ανωτερας βιας (εγκυμοσυνη-γεννα κλπ)Σου εύχομαι να είναι όπως τα λες.
Η επιστήμη πάντως ΔΕΝ είναι μαζί σου... Οι περισσότερες, όταν κάνουν παιδάκι, χάνουν την όρεξη για σεξ κλπ κλπ. Είναι το γ@μημένο πρόγραμμα που τους έχουν φορτώσει από την γέννησή τους: σεξ μέχρι να κάνουν παιδάκι, μετά στ' @@ τους, όλη η ενέργεια ΠΡΕΠΕΙ να πάει στο μικρό.ΥΓ: Εγώ, τα έχω εξηγήσει πάντως στις... κατά καιρούς υποψήφιες προς γονιμοποίηση...
Δεν ξέρω αν έχω βρει την εξαίρεση, μια χαρά πάει το πράγμα και μετά από δύο παιδιά
Παίδες, το πράγμα είναι απλό: θέλετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας (PC, κονσόλα, tablet, αυτοκίνητο) ? Δύο είναι οι λύσεις: ή το παρουσιάζετε ως κάτι αναγκαίο για την οικογένεια (βρείτε εσείς την αιτιολογία, όλα εγώ θα σας τα λέω ?), ή το αντισταθμίζετε με κάτι που είναι 'για εκείνη'
Υπάρχει και η τρίτη επιλογή, το 'αγοράζω ετσιθελικά και βλέπουμε....', αλλά δεν έχει ποτέ καλή κατάληξη
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
ps2
Δεν ξέρω αν έχω βρει την εξαίρεση, μια χαρά πάει το πράγμα και μετά από δύο παιδιά
Παίδες, το πράγμα είναι απλό: θέλετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας (PC, κονσόλα, tablet, αυτοκίνητο) ? Δύο είναι οι λύσεις: ή το παρουσιάζετε ως κάτι αναγκαίο για την οικογένεια (βρείτε εσείς την αιτιολογία, όλα εγώ θα σας τα λέω ?), ή το αντισταθμίζετε με κάτι που είναι 'για εκείνη'
Υπάρχει και η τρίτη επιλογή, το 'αγοράζω ετσιθελικά και βλέπουμε....', αλλά δεν έχει ποτέ καλή κατάληξη
Το μια χαρά, από άνθρωπο σε άνθρωπο παίζει... Πχ εγώ το μια χαρά, θεωρώ πως είναι κάθε μέρα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ή ημέρες αργίας λόγω εκκαθάρισης... ) και φυσικά με διάφορους τρόπους, στάσεις κλπ κλπ.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει πως με τον γάμο και το παιδί δεν άλλαξε τίποτε;
-
Το μια χαρά, από άνθρωπο σε άνθρωπο παίζει... Πχ εγώ το μια χαρά, θεωρώ πως είναι κάθε μέρα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ή ημέρες αργίας λόγω εκκαθάρισης... ) και φυσικά με διάφορους τρόπους, στάσεις κλπ κλπ.Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει πως με τον γάμο και το παιδί δεν άλλαξε τίποτε;
Όχι ρε φίλε, αυτά τα κάναμε όταν είμασταν 20, 25, άντε 30 χρονών... εντάξει είπαμε, γάμος και παιδιά σημαίνει υποχρεώσεις, σημαίνει ανάγκες άλλων πριν από τις δικές σου, σημαίνει ελάχιστος χρόνος για να κάνεις -πλέον- αυτά που θες εσύ. Προφανώς και δεν είναι τίποτα ίδιο, αλλά κάνεις τις επιλογές σου και ζεις με αυτές.
-
ημέρες αργίας λόγω εκκαθάρισης...Ούτε αυτό είναι πειστική δικαιολογία (εκτός αν υπάρχει μεγάλος πόνος). Το ότι το μαγαζί έχει κλειστά ρολά σε ένα τμήμα, δεν σημαίνει πως δεν κάνει γενικώς συναλλαγές!!!
-
ερωτικο τοπικ... me likes...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Το μια χαρά, από άνθρωπο σε άνθρωπο παίζει... Πχ εγώ το μια χαρά, θεωρώ πως είναι κάθε μέρα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ή ημέρες αργίας λόγω εκκαθάρισης... ) και φυσικά με διάφορους τρόπους, στάσεις κλπ κλπ.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει πως με τον γάμο και το παιδί δεν άλλαξε τίποτε;
Όχι ρε φίλε, αυτά τα κάναμε όταν είμασταν 20, 25, άντε 30 χρονών... εντάξει είπαμε, γάμος και παιδιά σημαίνει υποχρεώσεις, σημαίνει ανάγκες άλλων πριν από τις δικές σου, σημαίνει ελάχιστος χρόνος για να κάνεις -πλέον- αυτά που θες εσύ. Προφανώς και δεν είναι τίποτα ίδιο, αλλά κάνεις τις επιλογές σου και ζεις με αυτές.
Μην τα λες αυτά έτσι απότομα, ο Geo F1 νομίζει πως φταίει η εγκυμοσύνη!
Επειδή όλα αυτά τα δυσάρεστα συμβαίνουν με το γάμο, καλό είναι να μπαίνουν σε μια ζυγαριά με τα ευχάριστα και αναλόγως να πράττει ο καθένας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ερωτικο τοπικ... me likes...Είδες? Κι ύστερα λένε ότι πηδάνε αυτοί με τα gayphone.
-
Μιας και ειπες gayphone στεφαν...Ας ρωτησω κατι ontopic αλλα σημειωστε οτι α)Δεν τρολλαρω και β)ξερω λιγο πολυ τι θα ακουσω...
ΑΛΛΑχαζευα τα ΝΟΤΕ λιγο..
Και το PINK μου αρεσε..Μαυρο/Ασπρο πολυ κλασικουρα πια. Ειδα οτι το νοτε παιζει και σε αλλα χρωματα αλλα δεν τα φερνουν εδω εκτος του PINK..
Πες λοιπον οτι το παιρνω και παω για καφε..Βγαζω την ωραια θηκη (που εχω ηδη βρει) και βγαζω το PINK νοτε.
Και ειναι διπλα ο Corsair με τον g8777...
Θα το σχολιαζαν λετε?*
Ειμαστε στο 2014 υπενθυμιζω.Τα ονοματα ειναι τυχαια. Μπορει να ηταν στο Εγκομιο ο Στεφαν με τον Qsis
-
είσαι σίγουρος οτι κατάλαβε οτι το νοτε προορίζεται για εσένα ?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μιας και ειπες gayphone στεφαν...Ας ρωτησω κατι ontopic αλλα σημειωστε οτι α)Δεν τρολλαρω και β)ξερω λιγο πολυ τι θα ακουσω...
ΑΛΛΑχαζευα τα ΝΟΤΕ λιγο..
Και το PINK μου αρεσε..Μέχρι εδώ κατάφερα να φτάσω
-
Geo f1: πάρε το και σε τσιρλι αλλά πάρε κάτι! Ο v@silis γελάει γιατί χάνει την αποκλειστικότητα στην αναβολή.
Σοβαρά τώρα, αν σου αρέσει εσένα, δεν βρίσκω λόγο να μην το πάρεις.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
Περι συσκευών Android...