-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κινητάκι μέχρι 150 ευρώ καλύτερο από Neo V; Τί να δώ;
Motorola Moto G...
απο Amazon.dehttp://techblog.gr/mobile/motorola-unve ... to-g-9984/
Tρολλάρεις ή έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου;
τι να τρολαρω φιλε μου και εγω το χαλβαδιαζω το μοντελακι...αλλα
βαλτου εσυ φωνητικη πλοηγηση στα ελληνικα και να δεχεται φωνητικες εντολες στα λαμιωτικα αν δεν κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα.
Τι δεν καταλαβες απο το κειμενο στο λινκ που διαβασες?
-
Λολεν
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
βαλτου εσυ φωνητικη πλοηγηση στα ελληνικα και να δεχεται φωνητικες εντολες στα λαμιωτικα αν δεν κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα.
Δηλαδή τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν επίσημα δέχονται εντολές στα λαμιώτικα???
Τώρα το ποιος δεν καταλαβαίνει είναι άλλο θέμα! -
Εσύ τι κατάλαβες από αυτό που διάβασες;
-
Nexus 5
γραφω λιγα πραγματα αν και ειναι νωρις, γιατι ηδη δεν ειναι 'μαμα' και θα ξεχασω πως ηταν πριν...
Oτι δυνατοτερο και ταχυτερο εχω χρησιμοποιησει μεχρι σημερα.-
Ολα γινονται αστραπιαια και με απιστευτη ομαλοτητα για android. Lag, κοληματα, δισταγμοι, χαμενα frames και λοιπα, πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχουν πουθενα. Παιχνιδια δεν παιζω, αλλα απο οτι εχω δει, ουτε εκει εχει θεματα.Τα μειονεκτηματα ειναι ηδη γνωστα:
Μετρια καμερα. Αργει να εστιασει μερικες φορες σε χαμηλο φωτισμο. Η ποιοτητα των φωτο ειναι ικανοποιητικη μεν, αλλα δεν θα ενθουσιασει τον απαιτητικο.
Μετριο ηχειο, σε ποιοτητα και ενταση.
Η μπαταρια ειναι ερωτηματικο ακομη. Φαινεται ικανη να βγαλει την μερα (με τα παντα ενεργοποιημενα), αλλα δεν εχω την σιγουρια του Note 2. Με βαρια χρηση, το απογευμα θες φορτιση. Απο την αλλη, δειχνει να εχει πολυ χαμηλη καταναλωση σε κατασταση standby.Και τα 3 παραπανω, η google εχει υποσχεθει οτι λιγο-πολυ θα τα διορθωσει με update. Φυσικα οι developers εχουν ηδη παρουσιασει τις προτασεις τους και τα πραγματα ειναι δειχνουν αισιοδοξα.
Η οθονη ειναι μια χαρα. Αρχικα δεν εντυπωσιαζει με την ενταση των χρωματων, αλλα η απεικονηση τους ειναι σωστη και οχι υπερβολικη για να εντυπωσιαζει στο ματι. Εκπληξη η ευκρινια της κατω απο τον ηλιο, εκει που με τις amoled δεν εβλεπες τιποτα, τωρα μπορεις να λειτουργησεις το τηλεφωνο.
Ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη. Στιβαρη συσκευη, ωραια στο χερι υλικα (τουλαχιστον το μαυρο). Θα ηθελα το power button να μην ειναι τοσο ευαισθητο στο πατημα.
Ο στοκ launcher ειναι ομορφος μεν, αλλα πασχει απο δυνατοτητες. Ηδη πηρε ποδι...
Σε LTE ειδα εως 60mbps down - 20up. Συνηθως ειναι στα 30/15.
Hθελα να ακυρωσω την μαζικη εγκατασταση καποιων εφαρμογων, και μεχρι να ακυρωσω 1, ειχε προλαβει να κατεβασει 4 και να τις εγκαταστησειΣυνολικα ειναι μια καλη προταση, αναλογα στα λεφτα που θα το βρεις. Σε τιμη play store αξιζει, σε τιμες 'Ελλαδας' θα εχει σοβαρο ανταγωνισμο απο το LG G2. Αν εχεις ορεξη για ψαξιμο-σκαλισμα-φλασαρισμα ή θες να εχεις παντα το τελευταιο firmware, αξιζει τρελά.
να ευχαριστησω τον pik. γιατι χωρις αυτον δεν θα το ειχα στα χερια μου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
oti η ελλαδα μαλλον δεν θα ειναι στις επιλεγμενεσ αγορες του ΜΟΤΟ G-oogle...προς το παρον & μαλλον ελληνικα γιοκ. Αν αυτο δεν ειναι προβλημα για τον αγοραστη, ειναι εξαιρετικο τηλεφωνακι.
Αυτο ειπα και αρχικα για καθε υποψηφιο αγοραστη, να το λαβει υπ οψη του, αλοιως μηνυματακια σε Greeklish.
Εσυ δεν το καταλαβες ετσι? -
Ελτασσο μ αρέσει που την λες κιόλας .
Κατ επειγόντως φροντιστήριο για Android 1.01Πείτε μωρέ κανένας να περάσω κιτκατ στο Nexus 10;
-
oti η ελλαδα μαλλον δεν θα ειναι στις επιλεγμενεσ αγορες του ΜΟΤΟ G-oogle...προς το παρον & μαλλον ελληνικα γιοκ. Αν αυτο δεν ειναι προβλημα για τον αγοραστη, ειναι εξαιρετικο τηλεφωνακι.
Αυτο ειπα και αρχικα για καθε υποψηφιο αγοραστη, να το λαβει υπ οψη του, αλοιως μηνυματακια σε Greeklish.
Εσυ δεν το καταλαβες ετσι?Βασικά δεν εχεις ιδέα μας την λες κι απο πάνω. Μπράβο πασά μου
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Εσυ δεν το καταλαβες ετσι?Και τι σχέση έχουν τα ελληνικά με το που πωλείται μια συσκευη;
-
Έτσι τους τα είπαν στον Πυρήνα της Νίκαιας...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εσυ δεν το καταλαβες ετσι?Βασικά δεν εχεις ιδέα μας την λες κι απο πάνω. Μπράβο πασά μου
Μα τι εχεισ παθει και νομιζεισ οτι τρολαρω, σας την λεω κλπ...δεν εχω καμμια τετοια διαθεση, αυτο ελειπε.
Αυτα διαβασα, αυτα νομιζω, αυτους τουσ ενδοιασμουσ εχω και το ειπα.Αφου γινεται κουβεντα πεσ μας εσυ με βεβαιοτητα αν θα ειναι οκ το ΜΟΤΟ G με τα ελληνικα σε ολεσ τις λειτουργιες και το αγοραζω η pre-order σημερα απο ευρωπαικο ηλεκτρονικο μαγαζι και θα σε ευχαριστησω που μας 'ξεστραβωσες'.
Αν δεν ειναι οκ ομως θα μου το αγορασεισ πισω οπως ειναι στη ζελατινα στην τιμη της αποδειξησ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι σχέση έχουν τα ελληνικά με το που πωλείται μια συσκευη;
ειχα αγορασει απο μελος εδω μεσα, κινητο, που **δεν υποστηριζε ελληνικα **διοτι ηταν αγορασμενο απο ΙΤΑΛΙΑ.
Δεν το εχω προχειρο τωρα αλλα αν θυμαμαι ειχε αγγλικα και λατινογενεις γλωσσες μονο. Μου εδωσε και την αποδειξη για την εγγυηση, και **μου το ειπε πριν την αγορα **(δεν με εξαπατησε δηλ.), ασε που μου ειπε αν δεν το γουσταρεις σε μερικεσ μερεσ φερτο πισω να παρεις τα λεφτα σουμ και εγω εν γνωσει μου το δεχθηκα, και το κρατησα.(Ηταν για μια φιλη μας αμερικανιδα που ουτως η αλλωσ δεν σκαμπαζε ελληνικα και εχασε το δικο τησ οσο ηταν στην ελλαδα....)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έτσι τους τα είπαν στον Πυρήνα της Νίκαιας...πανε οι απλοι πυρηνεσ που ηξερεσ συναγωνιστη...4-πυρηνοι και πανω πλεον.
-
Μα τι εχεισ παθει και νομιζεισ οτι τρολαρω, σας την λεω κλπ...δεν εχω καμμια τετοια διαθεση, αυτο ελειπε.
Αυτα διαβασα, αυτα νομιζω, αυτους τουσ ενδοιασμουσ εχω και το ειπα.Αφου γινεται κουβεντα πεσ μας εσυ με βεβαιοτητα αν θα ειναι οκ το ΜΟΤΟ G με τα ελληνικα σε ολεσ τις λειτουργιες και το αγοραζω η pre-order σημερα απο ευρωπαικο ηλεκτρονικο μαγαζι και θα σε ευχαριστησω που μας 'ξεστραβωσες'.
Αν δεν ειναι οκ ομως θα μου το αγορασεισ πισω οπως ειναι στη ζελατινα στην τιμη της αποδειξησ?
Oλα τα android τηλεφωνα εχουν προεγκατεστημενα τα Ελληνικα, ακομα και αυτα που πωλουνται απο κινεζικες εταιριες που δεν εχουν αντιπροσωπο στην χωρα μας.
Δεν εχεις λογο να ανησυχεις. -
Όπως είπα χθες, για όποιον ενδιαφέρεται http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=55188
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Oλα τα android τηλεφωνα εχουν προεγκατεστημενα τα Ελληνικα, ακομα και αυτα που πωλουνται απο κινεζικες εταιριες που δεν εχουν αντιπροσωπο στην χωρα μας.
Δεν εχεις λογο να ανησυχεις.Not really, το S3 LTE 'internassional version' που τσίμπησα δεν είχε Ελληνικά ούτε ως δείγμα.
Απέκτησε μόλις πέταξα τις μλκίες της Sammy & του πέρασα το Cyanogen -
αξιζει αναβαθμιση απο HONEYCOMB σε JELLYBEAN μεσω πατεντας ?
Η ACER (A-500 tab) δινει epishma αναβαθμιση mexri το ICS.
Μου ζητησαν 20 ευρω αλλα χανεται η ηδη ληγμενη εγγυηση (HC to JB)
Αφου δεν εχει εγγύηση τι θα χάσει;
http://androidtipguys.com/forum/possibl ... 0-956.html
αυτος που ειπε οτι θα μου το κανει upgrade μου ειπε οτι ισως καποιες λειτουργιες οπως mic ισως να μην δουλεψουν σε JellyBean......θα το ξεπερασει μαλλον με καποιες αλλες πατεντες και θα προσπαθησει να βαλει ακομη και το ΚΙΤ-ΚΑΤ.
Ενω μου ειχε πει Πεμπτη απογευμα (xθες) σε 2 ωρες θα ειναι ετοιμο, σημερα μου λεει να το κρατησει Π/Σ/Κ γιατι εμπλεξε με το upgrade, και τα βρηκε μπαστουνια και φοβαμαι μην μου κανει ανεπανορθωτη ζημιαεν τελει η αναβαθμιση στην ταμπλετα ACER A500 εγινε απο HONEYCOMB σε JELLYBEAN 4.3.,,,κατι.
KITKAT den μπορεσε να βαλει.
Εκ πρωτησ οψεως ολα δουλευουν σωστα μονο τα ηχεια μετα απο 2-3 ωρες λειτουργειας αρχιζουν να κανουν ενα βομβο...μικρο το κακο. Του εδωσα και 10 ευρω του παιδιου επειδη ταλαιπωρηθηκε πιο πολυ απο οσο περιμενε και μου περασε και προγραμμα πλοηγησησ αφου το δικο του ηταν δοκιμαστικη εκδοση που εληγε σε 30 ημερες. Θα το ψαξω να δω αν εχει αλλαξει η διαρκεια μπαταριας και ο τεχνικοσ μου ειπε οτι ισωσ σε καποια παιχνιδια (που δεν με ενδιαφερει) ισωσ να μην ειναι τοσο γρηγορο....
Με εντυπωσιασε που βελτιωθηκε η φωτεινοτητα της οθονησ...αρα πρεπει να περιμενω και καποια πτωση σε αποδοση.Στο ΝΤΗΛ ειναι και υπο-βαθμιση προς τα πισω οποτε θελησω δωρεαν (αν δεν με καλυψει αυτο που εβαλε) και τηλεφωνικη υποστηριξη αν κατι δεν παει καλα, ακομη και να του το ξαναπαω. Μια χαρα εξηγηθηκε ο νεαρος...(μαθητησ λυκειου)
Το μονο αρνητικο οτι η GORILLA οθονη ηταν μεσα στη λιγδα, μαλλον ετρωγε σουβλακια οσο δουλευε και πηρα πανακια να το σενιαρω.
Ειμαι ευχαριστημενοσ.
-
LG L9 II vs Samsung Galaxy S3
Και τα δύο με υπερκαλύπτουν στα specs, αμφότερα είναι στην ίδια κατηγορία τιμής πλέον, δεν πρόκειται να παίξω με custom ROMs, οπότε το ερώτημα είναι απλά: ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε να ξεπακετάρετε και να δουλέψετε;
Να προτιμήσω το Samsung που σε περίπτωση βλάβης θα μπορέσω να εξυπηρετηθώ άμεσα (1h service στη Smartec);
Να προτιμήσω το LG που είναι πιο φρέσκο μοντέλο; -
Παιδιά λίγο off topic αλλά νομίζω αξίζει να το ποστάρω εδώ. Ψάχνοντας σήμερα στα Sunday offers του eshop βρήκα τα ακουστικά Sony MH1C στα 8,9 ευρώ . Εϊναι ακουστικά και hands free. Τα συγκεκριμένα έχουν εδώ και σχεδόν 1 χρόνο κάνει πάταγο σε ξένα φόρα ως best buy:
http://www.head-fi.org/products/sony-mh ... headphones
αλλά και ως προς τον εξαιρετικό με απόλυτα κριτήρια ήχο τους που αρμόζει σε ακουστικά πχ των 200-300 ευρώ. Προσωπικά τα είχα αγοράσει σε μαύρο από ebay προ 6 μήνου προς περίπου 22 ευρώ με τα ταχυδρομικά και πραγματικά είχα ενθουσιαστεί με τον ήχο τους. Σήμερα που τα είδα σε αυτή την τιμή και σε λευκό, τσίμπησα άλλο ένα ζευγάρι. Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα κι αν είχαν 40 ευρώ. Μόνο μειονέκτημα η όχι υψηλή ευαισθησία τους που σημαίνει όχι υψηλές στάθμες ακρόασης όταν ακούτε. Προσωπικά το αντιμετώπισα αγοράζοντας ένα μικρό ενισχυτή ακουστικών. -
Noted, άμα τα βρω μπροστά μου θα πάρω ένα ζευγάρι
Περι συσκευών Android...