-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
LG L9 II vs Samsung Galaxy S3
Και τα δύο με υπερκαλύπτουν στα specs, αμφότερα είναι στην ίδια κατηγορία τιμής πλέον, δεν πρόκειται να παίξω με custom ROMs, οπότε το ερώτημα είναι απλά: ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε να ξεπακετάρετε και να δουλέψετε;
Να προτιμήσω το Samsung που σε περίπτωση βλάβης θα μπορέσω να εξυπηρετηθώ άμεσα (1h service στη Smartec);
Να προτιμήσω το LG που είναι πιο φρέσκο μοντέλο;Πάς χαλαρά στο Galaxy S3 δοκιμασμένο μοντέλο
-
Δοκιμασμένο και προβληματικό, ειδικά με την 4.3 σέρνεται κανονικά.
Έσκασε σε φίλο μου η αναβάθμιση και το κινητό σέρνεται άσχημα, πατάει να ξυπνήσει και αντιδρά μετά από 3' -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δοκιμασμένο και προβληματικό, ειδικά με την 4.3 σέρνεται κανονικά.
Έσκασε σε φίλο μου η αναβάθμιση και το κινητό σέρνεται άσχημα, πατάει να ξυπνήσει και αντιδρά μετά από 3'Εμένα δεν την έχει κάνει την αναβάθμιση ακόμα
Πάντως τώρα ψήνω να αγοράσω Galaxy S4 ή γιωτόφωνο 5S ( θα δείξει ανάλογα τα κέφια της στιγμής ) -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Παιδιά λίγο off topic αλλά νομίζω αξίζει να το ποστάρω εδώ. Ψάχνοντας σήμερα στα Sunday offers του eshop βρήκα τα ακουστικά Sony MH1C στα 8,9 ευρώ .. Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα κι αν είχαν 40 ευρώ....Xθες μου έσπασαν τα δικά μου
Πάντως τώρα ψήνω να αγοράσω Galaxy S4 ή γιωτόφωνο 5S ( θα δείξει ανάλογα τα κέφια της στιγμής )
Aγόρασε
-
αγόρασε ρε. ανεβαίνουν τα stakes σιγά σιγά.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Παιδιά λίγο off topic αλλά νομίζω αξίζει να το ποστάρω εδώ. Ψάχνοντας σήμερα στα Sunday offers του eshop βρήκα τα ακουστικά Sony MH1C στα 8,9 ευρώ . Εϊναι ακουστικά και hands free. Τα συγκεκριμένα έχουν εδώ και σχεδόν 1 χρόνο κάνει πάταγο σε ξένα φόρα ως best buy:
http://www.head-fi.org/products/sony-mh ... headphones
αλλά και ως προς τον εξαιρετικό με απόλυτα κριτήρια ήχο τους που αρμόζει σε ακουστικά πχ των 200-300 ευρώ. Προσωπικά τα είχα αγοράσει σε μαύρο από ebay προ 6 μήνου προς περίπου 22 ευρώ με τα ταχυδρομικά και πραγματικά είχα ενθουσιαστεί με τον ήχο τους. Σήμερα που τα είδα σε αυτή την τιμή και σε λευκό, τσίμπησα άλλο ένα ζευγάρι. Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα κι αν είχαν 40 ευρώ. Μόνο μειονέκτημα η όχι υψηλή ευαισθησία τους που σημαίνει όχι υψηλές στάθμες ακρόασης όταν ακούτε. Προσωπικά το αντιμετώπισα αγοράζοντας ένα μικρό ενισχυτή ακουστικών.Έψαχνα καιρό για budget ακουστικά με καλή ποιότητα και αυτά είναι πάνω από τις προσδοκίες μου!
Ευχαριστώ για το tip!Γράφεις για μικρό ενισχυτή ακουστικών.
Έχεις την καλοσύνη να βάλεις ένα link, να καταλάβω περί τίνος πρόκειται; -
ld g pad 8.3 ή nexus 7 32 2013?
χρήση εντός σπιτιού κυρίως. -
Ο χρήστης periklik έγραψε:
Παιδιά λίγο off topic αλλά νομίζω αξίζει να το ποστάρω εδώ. Ψάχνοντας σήμερα στα Sunday offers του eshop βρήκα τα ακουστικά Sony MH1C στα 8,9 ευρώ . Εϊναι ακουστικά και hands free. Τα συγκεκριμένα έχουν εδώ και σχεδόν 1 χρόνο κάνει πάταγο σε ξένα φόρα ως best buy:
http://www.head-fi.org/products/sony-mh ... headphones
αλλά και ως προς τον εξαιρετικό με απόλυτα κριτήρια ήχο τους που αρμόζει σε ακουστικά πχ των 200-300 ευρώ. Προσωπικά τα είχα αγοράσει σε μαύρο από ebay προ 6 μήνου προς περίπου 22 ευρώ με τα ταχυδρομικά και πραγματικά είχα ενθουσιαστεί με τον ήχο τους. Σήμερα που τα είδα σε αυτή την τιμή και σε λευκό, τσίμπησα άλλο ένα ζευγάρι. Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα κι αν είχαν 40 ευρώ. Μόνο μειονέκτημα η όχι υψηλή ευαισθησία τους που σημαίνει όχι υψηλές στάθμες ακρόασης όταν ακούτε. Προσωπικά το αντιμετώπισα αγοράζοντας ένα μικρό ενισχυτή ακουστικών.Έψαχνα καιρό για budget ακουστικά με καλή ποιότητα και αυτά είναι πάνω από τις προσδοκίες μου!
Ευχαριστώ για το tip!Γράφεις για μικρό ενισχυτή ακουστικών.
Έχεις την καλοσύνη να βάλεις ένα link, να καταλάβω περί τίνος πρόκειται;Συμβατό μόνο με τις νέες συσκευές Xperia Sony (όχι τα Sony Ericsson) και με Iphone/Ipad (μόνο ακοή, όχι μικρόφωνο).
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ld g pad 8.3 ή nexus 7 32 2013?Είναι δυνατό δίλημμα, δεν υπερτερεί κανένα ξεκάθαρα. Εγώ θα πήγαινα σε lg κυρίως λόγω διαγωνίου οθόνης και αυτό το + στον επεξεργαστή. Πριν 2 βδομάδες, το πήρε γνωστός σφραγισμένο @240
Γράφεις για μικρό ενισχυτή ακουστικών. ..περί τίνος πρόκειται;
Google headphones amplifier. Είχε αναφέρει και έναν ο Ernani ( ο οποίος παρεμπιπτόντως δε γράφει πλεόν viewtopic.php?f=13&t=5824&start=2460#p2287807
Τα ακουστικά που αναφέρθηκαν διαβάζω ότι παίζουν και σε S3 πάντως
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Είναι δυνατό δίλημμα, δεν υπερτερεί κανένα ξεκάθαρα. Εγώ θα πήγαινα σε lg κυρίως λόγω διαγωνίου οθόνης και αυτό το + στον επεξεργαστή. Πριν 2 βδομάδες, το πήρε γνωστός σφραγισμένο @240
+1 για το 8.3 με μονη επιφυλαξη τις αναβαθμισεις...
που το βρηκε @240;
-
Μεταχειρισμένο ( νομίζω από myphone)
H πιθανή μη αναβάθμιση είναι λόγος να συμβιβαστείς με nexus, όντως -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα είχα παραγγείλει, για τον ενισχυτή ακουστικών ρωτούσα! Ευχαριστώ πάντως!
Google headphones amplifier. Είχε αναφέρει και έναν ο Ernani ( ο οποίος παρεμπιπτόντως δε γράφει πλεόν viewtopic.php?f=13&t=5824&start=2460#p2287807
Τα ακουστικά που αναφέρθηκαν διαβάζω ότι παίζουν και σε S3 πάντως
Περίμενα κάτι πιο compact-portable, αλλά οκ τα ακουστικά είναι ήδη μια χαρά!
Παίζουν και με άλλα τηλέφωνα, συγκεκριμένα με Note 2 που με ενδιαφέρει, το λέει και εδώ στην σελίδα που έβαλε ο Lazarefa. -
Ο χρήστης periklik έγραψε:
Τα είχα παραγγείλει, για τον ενισχυτή ακουστικών ρωτούσα! Ευχαριστώ πάντως!
Δεν το έβαλα για την παραγγελία αλλά για το θέμα της συμβατότητας.
-
Παιδιά μια διευκρίνιση επειδή το θέμα της λεγόμενης συμβατότητας των ακουστικών που ανέφερα με απασχόλησε επίσης όταν έκανα την πρώτη αγορά, αυτή αφορά καθαρά τη λειτουργία handsfree και όχι τη λειτουργία στερεοφωνικών ακουστικών. Ειδικότερα ο ακροδέκτης τους έχει 4 επαφές με κωδικοποίηση (ουσιαστικά τη σειρά που βρίσκονται μεταξύ τους οι αντίστοιχες επαφές του ακροδέκτη των ακουστικών) τέτοια που δεν ταιριάζει στο σκέλος του handsfree με την παλιότερη που υιοθετούσαν οι κατασκευαστές κινητών (από το 2011 και παραπίσω νομίζω). Αυτό είχε ως συνέπεια να μη συνεργάζονται ως handsfree με κάπως παλιότερες συσκευές (πχ το Νeo V της SE ήταν μια τέτοια).
Σε ότι αφορά τους ενισχυτές ακουστικών που αναφέρω, μια πάρα πολύ καλή λύση (αυτόν έχω πάρει κι εγώ) είναι ο FIIO E6http://www.ebay.co.uk/itm/Original-FiiO ... 2a31f0575e
Εξαιρετικό gadgeτάκι και με πάρα πολύ καλό ήχο (και καλή ποιότητα κατασκευής).
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
χρήση εντός σπιτιού κυρίως.To lg g pad το δουλεύω τώρα.
Απλά άψογο, αν και μικρό για τα γούστα μου.
Είναι ένα κλικ πάνω από το νέξους.Διαλέγεις τι μέγεθος οθόνης σε βολεύει και αποφασίζεις.
-
Άλλαξα χτες οθόνη στο note2 και σήμερα μετά απο πτώση έμεινα με μια οθόνη 85% μαύρη.
Καμία πρόταση για ανδροιδ συσκευή? δεν έχω σκοπώ να ξαναπληρώσω 180euros... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Άλλαξα χτες οθόνη στο note2 και σήμερα μετά απο πτώση έμεινα με μια οθόνη 85% μαύρη.
Καμία πρόταση για ανδροιδ συσκευή? δεν έχω σκοπώ να ξαναπληρώσω 180euros...Μήπως ενα ζευγάρι χέρια θα σου είναι πιο χρήσιμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καμία πρόταση για ανδροιδ συσκευή? δεν έχω σκοπώ να ξαναπληρώσω 180euros...Μήπως ενα ζευγάρι χέρια θα σου είναι πιο χρήσιμα;
ίσως ένα ξεμάτισμα... τι λες?
δεν έχω κάνει ποτέ ζημιά σε smartphone και τα έχω πάρει στο κρανίο... -
Πρώτη ημέρα με KitKat.
Δεν κατάλαβα καμιά ιδιαίτερη διαφορά, το κινητό ήταν εξαιρετικό ήδη, δεν βλέπω ν' αλλάξε και πολλά πράγματα. Μου άρεσε που μπορείς να επιλέξεις πια την κύρια SMS εφαρμογή από τις ρυθμίσεις.
Για το smoothness δεν ξέρω τι να πω, και πριν εξαιρετικό ήταν και δεν lagαρε. Το μόνο που παλιότερα καθυστερούσε ήταν το Swype, από την τελευταία του αναβάθμιση, έχει γίνει κι αυτό εξαιρετικό και δεν έχω κανένα θέμα (το έχω καταβολευτεί! ).
Γενικώς, το Android πια είναι ένα εξαιρετικά ώριμο λειτουργικό σε ότι αφορά την αλληλεπίδραση με τον χρήστη. Τώρα, σε επίπεδο προγραμματιστικό, δεν ξέρω, δεν οίδα (για να μην πεταχτεί ο mjacob πάλι! ).
Θεωρώ, πως το pure Android είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή σε επίπεδο ταχύτητας. -
Έχει κανείς άποψη για το Moto G; (περιπου 160 ευρω στο UK)
Περι συσκευών Android...