-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο αμπαλος κατηγορει τη μαμα samsungσκασμός γουγούνι! εγώ φταίω η αυτή που το βαλε near invisible?
-
Corsair LG G2 λέμε με κρύσταλλο ζαφείρι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ο αμπαλος κατηγορει τη μαμα samsung
σκασμός γουγούνι! εγώ φταίω η αυτή που το βαλε near invisible?
http://www.vrisko.gr/search/Ο�%8 ... %97%CE%A3/
-
Επειδή είχαμε μια συζήτηση μερικές σελίδες πιο πριν για το dual SIM capability του S4 mini duos (i9192) τώρα που έβαλα και τις 2 SIM ιδού:
- Τόσο οι κλήσεις όσο και τα SMS δίνουν επιλογή επιτόπου επιλογής ποιά SIM θα χρησιμοποιηθεί
- Ειδική εφαρμογή SIM card manager
- Η εφαρμογή δίνει επιλογή default κάρτας SIM για κλήσεις φωνής, video και δεδομένων
- Εχει επιλογή 'Receive incoming calls via other SIM card while using data service' δεν το έχω δοκιμάσει. Αν πας να το ενεργοποιήσεις βγάζει warning 'This setting can cause slower transmission'
- Εχει επιλογή 'Receive calls from both SIM cards even during calls' αυτό που συζητάγαμε (dual standby). Αν πας να το ενεργοποιήσεις βγάζει warning 'With some service providers, this function may not work properly or you may be charged'.
Αυτά 'μαμά' χωρίς επιπλέον εφαρμογές.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Added bonus, περιμετρικά και το ασημι πλαίσιο εχει μια πολλη λεπτή διαφάνεια η οποία επισης δεν φαινεται με την πρώτη ματια.
Μα το θεο... τελευταια φορα που πηρα Sammy
Τις ειχε και στο s4 mini αυτες τις διαφανειες... Σιγα. Αυτο στην καμερα δεν το ειχα εγω.
Προς το παρον ειμαι υπερευχαριστημενος!!
-
Κορσέρ αν σε παρηγορεί, που δεν σε παρηγορεί αλλά τεσπα, και εγώ σήμερα την εντόπισα την μεμβράνη στην κάμερα.
Τζάμπα η γκρίνια μου ότι βγάζει φωτογραφίες σαν το Φόλα ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κορσέρ αν σε παρηγορεί, που δεν σε παρηγορεί αλλά τεσπα, και εγώ σήμερα την εντόπισα την μεμβράνη στην κάμερα.
Τζάμπα η γκρίνια μου ότι βγάζει φωτογραφίες σαν το Φόλα ...οχι ρε... με παρηγορησε αρκετα Δεν ειμαι μονο εγω τυφλος!
-
Λοιπόν, σας έχω ερώτηση....
Παίζει καμιά εφαρμογούλα που να τρέχει στο background (ή άλλος τρόπος, μέσω λειτουργικού π.χ.) με την οποία να μπορείς να κουμαντάρεις τα permissions των διαφόρων εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει, και να κόβεις ό,τι θέλεις απ' όποια εφαρμογή θέλεις?
Π.χ. θέλω να βάλω ένα γνωστό apk το οποίο λέει ότι θέλει να μπορεί να στέλνει όποτε θέλει SMS από το κινητό μου και να παίρνει όποτε θέλει τηλέφωνο, το εμπιστεύομαι κατά 90% ότι δε θα κάνει καμιά μλκία, αλλά θέλω να κρατήσω και μια πισινή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι σε κάποιες φάσεις δε θα παίζει σωστά η εφαρμογή (ΟΚ, ας μην παίζει, αν είναι να με χρεώνει χωρίς να το ξέρω).
Καμιά λύση παίζει?
-
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Απόψεις για
http://shop.lenovo.com/gb/en/tablets/ideatab/a-series/a1000/?sb=:000001D4:0002405C
και
http://shop.lenovo.com/gb/en/tablets/ideatab/a-series/a3000/#featuresif 7αρι then τιποτα... αλλα αν επιμενεις γιατι να μην δεις Nexus 7?
-
Γιατί είναι σημαντικά ακριβότερο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.permissionmanager&hl=enΕυχαριστώ Κωνσταντίνε!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επειδή είχαμε μια συζήτηση μερικές σελίδες πιο πριν για το dual SIM capability του S4 mini duos (i9192) τώρα που έβαλα και τις 2 SIM ιδού:- Τόσο οι κλήσεις όσο και τα SMS δίνουν επιλογή επιτόπου επιλογής ποιά SIM θα χρησιμοποιηθεί
- Η εφαρμογή δίνει επιλογή default κάρτας SIM για κλήσεις φωνής, video και δεδομένων
- Εχει επιλογή 'Receive incoming calls via other SIM card while using data service' δεν το έχω δοκιμάσει. Αν πας να το ενεργοποιήσεις βγάζει warning 'This setting can cause slower transmission'
- Εχει επιλογή 'Receive calls from both SIM cards even during calls' αυτό που συζητάγαμε (dual standby). Αν πας να το ενεργοποιήσεις βγάζει warning 'With some service providers, this function may not work properly or you may be charged'.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Προσωπικά το bold με ενδιαφέρει περισσότερο και θα με ενδιέφερε να μάθω πόσο εύκολα γίνεται τελικά στην πράξη η δουλειά σου (είτε με χρήση φωνή-φωνή είτε data-φωνή) και αν επαληθεύονται τα warnings. Αφού το δουλέψεις, αναμένουμε εντυπώσεις.
-
Δεύτερη φορά που η transcend 32gb ψοφάει χωρίς λόγο και αιτία στο note 2 και τις δύο φορές σε αναμονή
Δεύτερη φορά που θα την στείλω ταχυδρομικά στο πλαίσιο (δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή μου), τους
ρωτάω αν γίνεται να δώσω διαφορά και να πάρω άλλη και μου λένε μάλλον όχι -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Επειδή είχαμε μια συζήτηση μερικές σελίδες πιο πριν για το dual SIM capability του S4 mini duos (i9192) τώρα που έβαλα και τις 2 SIM ιδού:
- Τόσο οι κλήσεις όσο και τα SMS δίνουν επιλογή επιτόπου επιλογής ποιά SIM θα χρησιμοποιηθεί
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Προσωπικά το bold με ενδιαφέρει περισσότερο και θα με ενδιέφερε να μάθω πόσο εύκολα γίνεται τελικά στην πράξη η δουλειά σου (είτε με χρήση φωνή-φωνή είτε data-φωνή) και αν επαληθεύονται τα warnings. Αφού το δουλέψεις, αναμένουμε εντυπώσεις.
Είναι δύσκολο να δοκιμάσω τα δεδομένα διότι η μία κάρτα είναι πάντα roaming οπότε θα μου κοστίσει κάτι παραπάνω η δοκιμή Ομως θα προσπαθήσω να κάνω κάτι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είναι δύσκολο να δοκιμάσω τα δεδομένα διότι η μία κάρτα είναι πάντα roaming οπότε θα μου κοστίσει κάτι παραπάνω η δοκιμή Ομως θα προσπαθήσω να κάνω κάτι.Καλά κι εσύ, ΑΝ προκύψει, ΟΤΑΝ επιστρέψεις Ελλάδα. Μην το δοκιμάσεις επί τούτω
@ bihlas87: Και στο δικό μου note 2 τα έχει παίξει μια Sandisk Ultra microSDHC 32GB. Μήπως φταίει το τηλέφωνο τελικά;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
@ bihlas87: Και στο δικό μου note 2 τα έχει παίξει μια Sandisk Ultra microSDHC 32GB. Μήπως φταίει το τηλέφωνο τελικά;Εγώ φαντάστηκα ότι θα ήταν θέμα της συγκεκριμένης κάρτας http://www.skroutz.gr/s/337473/Transcend-microSDHC-class-4-card-32GB.html αφού μου χάλασαν 2, τώρα που το ανέφερες googlαρα και φαίνεται ότι είναι όντως θέμα
του τηλεφώνου https://www.google.gr/search?q=note+2+micro+sd+fault&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=oFxpUpyLF8WHtQbgtoGQCg#q=note+2+micro+sd+problem&rls=org.mozilla:el%3Aofficial
Mακάρι να το διορθώσουν στην 4.3... όταν επιτέλους μας κάνουν την τιμή να μας την δώσουν.
Τελευταίο backup είχα κάνει πριν 25 μέρες ρε γαμώτο, έχασα αρκετές φωτο και video, από εδώ και πέρα κάθε 5 μέρες. -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Δεύτερη φορά που η transcend 32gb ψοφάει χωρίς λόγο και αιτία στο note 2 και τις δύο φορές σε αναμονή
Δεύτερη φορά που θα την στείλω ταχυδρομικά στο πλαίσιο (δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή μου), τους
ρωτάω αν γίνεται να δώσω διαφορά και να πάρω άλλη και μου λένε μάλλον όχιΕδώ και 3 χρόνια κάρτες μνήμης αγοράζω μονο από εδώ
Γρήγοροι, αξιόπιστοι, ποτέ προβλημα μέχρι τώρα. Πολύ συχνά (όχι πάντοτε) κάνει εξαιρετικές προσφορές σε Sandisk & Lexar.
-
Google services are down... ειδικα στα κινητα!
Υπομονη...
Περι συσκευών Android...