-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τον αλλο μηνα υποσχεθηκαν 4.3Από το ολότελα ..
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
τον αλλο μηνα υποσχεθηκαν 4.3
Από το ολότελα ..
Sent from my SM-N9005
ναι, μετα απο 1 χρονο θυμηθηκαν να κανουν update, τη στιγμη μαλιστα που σε λιγες μερες βγαινει το 4.4
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καποια κατάρα εχω φάει με τα φλασαρίσματα.... Πάω να περάσω την 4.3.... την περνώ μια χαρά... μπαινω στα μενου και....4.2.2 ξανα
ο μλκς επελεξα λάθος αρχείο.... παραλίγο να περνουσα και καμια ρομ απο ψυγειο μου
Τεσπα... περασα μολις 4.3. Σε λιγο εντυπώσεις απο το ποσο ανθεκτικο τουβλο έχει γινει.
αμα εισαι αμπαλος δεν φταινε οι καταρες
-
Γέρασες κορσαιρακο, ήρθε η ώρα να αποσυρθείς και να πάρεις iPhone.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Κορσερακο πραγματικά, παρατατο το άθλημα...
-
μα καλα, ζοριζεται να φλασαρει μια συσκευη που πρακτικα φλασαρεται απλα με το να την κοιτας;;;
-
Τραγικός. Μπράβο όμως που το μοιραζεσαι μαζί μας
Sent from my Nexus 4 using 3
-
ε ναι, 99.99% της ντροπης δικια του, 0.01% της σαμσουνγκ που δεν του το πουλησε φλασαρισμενο
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γέρασες κορσαιρακο, ήρθε η ώρα να αποσυρθείς και να πάρεις iPhone.Sent from my Note 3 using smoke signals.
Απροβληματιστο Nokia Windows για τους μεγάλους ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
μάλλον γέρασα γμτ... εχετε δίκιο! Λεω να αποσυρθώ στο παλιο καλο μου άσπρο καλωδιακό τηλέφωνο
Ροζουλη... ρε μλκ, στο σπιτι του κρεμασμένου, δεν μιλανε για σχοινι!
btw, πηρα ηδη και root στην 4.3
Λοιπόν η 4.3 πραγματικά βελτίωσε το S4. Σταμάτησαν τα ανόητα lags, επιταχύνθηκε το τηλέφωνο παντού. Τώρα θυμίζει περισσότερο 4πύρηνο.
-
μάλλον γέρασα γμτ... εχετε δίκιο! Λεω να αποσυρθώ στο παλιο καλο μου άσπρο καλωδιακό τηλέφωνοΡοζουλη... ρε μλκ, στο σπιτι του κρεμασμένου, δεν μιλανε για σχοινι!
Λοιπόν η 4.3 πραγματικά βελτίωσε το S4. Σταμάτησαν τα ανόητα lags, επιταχύνθηκε το τηλέφωνο παντού. Τώρα θυμίζει περισσότερο 4πύρηνο.
-
μάλλον γέρασα γμτ... εχετε δίκιο! Λεω να αποσυρθώ στο παλιο καλο μου άσπρο καλωδιακό τηλέφωνοΡοζουλη... ρε μλκ, στο σπιτι του κρεμασμένου, δεν μιλανε για σχοινι!
βαλε μας screenshot οτι ειναι πραγματι 4.3
-
-
Συγγνωμη που διακοπτω αλλα σαν noobaς στη Σαμσουνγκ η εικονα του φοντου μπορει να κινειται καθως μετακινουμαι απο την μια οθονη του φοντου, στην αλλη? Αν ναι, πως??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Συγγνωμη που διακοπτω αλλα σαν noobaς στη Σαμσουνγκ η εικονα του φοντου μπορει να κινειται καθως μετακινουμαι απο την μια οθονη του φοντου, στην αλλη? Αν ναι, πως?? -
Nα βάλεις μια μεγαλύτερη σε μεγέθος εικόνα απο το μέγεθος της αρχικής οθόνης;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γέρασες κορσαιρακο, ήρθε η ώρα να αποσυρθείς και να πάρεις iPhone.Sent from my Note 3 using smoke signals.
μου λέει περασα 4.3, του λέω χουατ κουλντ γκο γρονγκ;; μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω τώρα
-
Τι σας αρέσει στην 4.3 σε σχέση με 4.2?
Δεν το πολυέψαξα στο δικό μου, λέω να περιμένω να βγει milestone έκδοση, αν και όταν είχα περάσει δοκιμαστική 4.3 δεν είδα προβλήματα (πέρα από αυτό με την κάμερα που το είχε και η 4.2.2 και έλυσα). -
Σε ''μαμα'' Nexus 4,οι μονες ουσιωδεις βελτιωσεις που ειδα ηταν στην αυτονομια και στον χειρισμο της καμερας.
Περι συσκευών Android...