-
Η μπαταρία κρατάει κανα 10λεπτο βέβαια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η μπαταρία κρατάει κανα 10λεπτο βέβαιαιδανικο για παραδοση πακετων στην Αμερικανικη Πρεσβεια
-
Eρώτηση: αν κάποιος αγοράσει συσκευή με προεγκατεστημένο android 2.1 (κινητό, tablet τύπου apad κλπ), μπορεί να αναβαθμίζει χωρίς πρόβλημα στις επόμενες εκδόσεις;
-
Εξαρτάται από την εταιρία (αν θα βγάλει δλδ για τη συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση) και από την κοινότητα των χρηστών (αν θα βγάλουν ROM με την καινούρια έκδοση) σε περίπτωση που δεν ασχοληθεί η εταιρία. Για ποιά συσκευή ενδιαφέρεσαι;
-
Γενικά ρωτάω. Βλέπω κάτι a-pad, για τα οποία διαβάζω ότι δεν είναι τόσο καλά με την τρέχουσα έκδοση 2.1, πλην όμως ότι το 2.2 θα βελτιώνει πολύ τα πράγματα στο θέμα των επιδόσεων και το σκέφτομαι για να μην κουβαλάω φορητούς και netbook για φορητό internet όταν φεύγω σε ταξίδια.
-
Yπάρχει όντως διαφορά μεταξύ 2.1 κ 2.2, με την αναβάθμιση ξεφορτώνεται αρκετά ο επεξεργαστής και τα χαμηλών specs τρέχουν πιο άνετα. Τώρα για το αν θα πάρουν 2.2, πρέπει να το ψάξει κανείς συγκεκριμένα.
Τα a-pad τι είναι; Τα κινέζικα;
-
Ναι, αυτό. Σχεδόν μιας χρήσης, άρα δεν τρελαίνεσαι δα έτσι και το χάσεις/το σπάσεις/το κακομεταχειριστείς.
Κινητό android δεν βρίσκω το λόγο να πάρω, τι σερφάρισμα να κάνεις σε τόσο μικρές οθόνες; Netbook, εκτός από το φόβο μη μου πάθει κάτι, έχει κάμποσα προσωπικά δεδομένα που δεν θέλω να βρεθούν σε λάθος χέρια. Ipad, ε, παραείναι νομίζω ακριβό για τόσο φτωχά χαρακτηριστικά. -
Πόσα σκέφτεσαι να δώσεις;
-
Άμεσα τίποτα. Όχι πάνω από 150 € πάντως, διαφορετικά παίρνω 2ο netbook (με 200 βρίσκεις φθηνό καινούριο σε προσφορές ή καλό ελαφρώς μτχ).
Αλλά κάνω σκέψεις για κάτι ελαφρύ που να μπαίνει στην τσάντα χωρίς πρόβλημα. -
Aπό το θέμα των κινητών για να μην τους πρήζουμε όλους:
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σπύρο, άκυρη εκείνη η rom που σου πα. Πίσω στη 2.2f. Λεπτομέρειες μσν.
η f ειναι πολυ καλη, το μονο αρνητικο ειναι οτι δε θα εχει μαλλον αλλη εξελιξη, οποτε καποια στιγμη θα πρεπει να βαλουμε αλλη. Λογικα οταν βγει μια πληρης απο το HD για το δικο μας.
Ο leedroid είπε ότι θα βγάλει και άλλη revision.
Αντιγράφω ποστ από το μυφονε για την auraχ:
Ω τι σύμπτωση, σήμερα είπα να την δοκιμάσω.
Έκανα τα κλασσικά wipes κλπ, την έβαλα, σε πρώτη εντύπωση ήταν σφαιράτη. Έχει μια λειτουργία που όταν κλείνεις τον οθόνη για πάνω από 12 sec γυρνάει από 3g σε 2g αυτόματα. Ε, σε μένα στήνοντάς το σε κάποια φάση κόλλησε σε απλό και δεν γύριζε σε 3g. Χτυπάω ένα restart να έρθει στα καλά του και μετά είχε συνουσιαστεί ο Δίας. Χύμα widgets παντού, το sense δεν φόρτωνε κλπ, μπάχαλο. Βαρέθηκα να ασχοληθώ μαζί της παραπάνω, έκανα ένα restore την 2.2f και ησύχασα. -
-
-
-
Αντί για ροζ μπλουζάκι θα πάρει ρόζ θήκη. Το υποσχέθηκε
-
And you can take that to the bank!
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα θετικές.
-
πάντως για το 3.0 χρειάζεται ελάχιστο υλικό επεξεργαστής 1.0 γκίγκα και ελάχιστη ρομ 512 κάτι που στα κινητά βγάζει εκτός τη συντριπτική πλειονότητα των τωρινών και παλαιότερων. Στα τάμπλετ δεν γνωρίζω.
-
...και το νέο κινητό από την ίδια την Google, το Nexus S by Samsung, με το ολόφρεσκο Android 2.3
4' AMOLED, 1Ghz Hummingbird, 512MB RAM, 16GB εσωτ.μνήμη και χωρίς MicroSD slot (hello, Apple! )
-
Ειναι καποτε που κοροιδευατε τα κινητα παντοφλες. Τωρα σε νεα εκδοση με πολλα μπιζου και στρας.
-
Τώρα μου θύμισες αυτό με το 'i Mat' που είχε κυκλοφορήσει σε e-mail...
-
To πήρε και ο φίλος μου από την wind τελικά. Για τα λεφτά του σίγουρα τα σπάει.
Κύλιση στα screens αρκετά ομαλή και τέλεια στο εσωτερικό μενού. Άρα πιστεύω πως με την 2.2 θα γίνει τέλειο ενώ θα βελτιωθεί σημαντικά με rom που έχει hw acceleration γιατί με την μαμά ρομ έχει μόνο sw
Τώρα ψάχνουμε modaco για ψήσιμο
Περι συσκευών Android...