-
θα παρει 2.2 ? γιατι εμενα αυτα μου ακουγονται κουφιες υποσχεσεις
η sister εν τω μεταξυ εχει απειρο internet παντου και την εχει καταβρει
-
Leedroid 2.2g@desire προ των πυλών. Πάρτε το nandroid σας οι ενδιαφερόμενοι.
-
διαθετω περιπου 500Ε για κινητο Αντροιντ.
Βλεπω με καλο ματι το Galaxy S αλλα σε λιγο βγαινει και το Νεξους και ισως καλητερα να περιμενω αυτο που θα παιρνει με την μια τις αναβαθμισεις....
Αν ομως μεχρι τοτε ηθελα κατι μεχρι 350Ε ποιο προτηνετε;
Defy?
Blade?
Desire?
Nexus One?ευχαριστω...
-
Defy από μένα.
-
επειδη νομιζω οτι τα 350-360 που ζητουν μερικοι ειναι παραεισαγωγη, θεωρω οτι αξιζει ενα deisire στα 400 επισης παραεισαγωγη
με κατι τετοιο πρεπει να το συγκρινουμε, οχι με τα htc αντιπροσωπειας του 500αρικου
αλλωστε και το μοτορολα με επισημη τιμη θα περνουσε ανετα τα 400
αυτο που λεω ειναι οτι η διαφορα τιμης ειναι υπερ του htc
-
θα το φερει ο Γερμανος λενε στα 399Ε....
@ QsisVTS Βασικα δεν μου αρεσει το Desire γιατι σε αυτην την τιμη βρισκω ανετα Nexus One....
αν ειναι ομως να περιμενω για το S περιμενω αλλα φημολογηται πως θα στοιχιζει πολλα...
600+€ στοιχιζει Αγγλια...Βασικα φοβαμαι πως αν παρω τωρα πχ Γαλαξια,σε ενα μηνα μπορει θα διαθεσουν το Νεξους παντου στα 550Ε...
οποτε μαλλον περιμενω...
εκτος αν βρω προσφορα απο καμμια επιδοτηση κανενα καλο κομματι.... -
απο αμερικη αν εβρισκες καποιον να στο φερει κανει 400 ευρω το s (χωρις τελωνειο, σε αποσκευες)
ναι το nexus ειναι καλυτερη επιλογη συγκριτικα με το desire, αλλα και αυτο οπως και το s δεν εχουν αντιπροσωπεια εδω και για μενα αυτο ειναι βασικο..
αλλωστε εγω κοιταω για πολυ χαμηλοτερα budget
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο αμερικη αν εβρισκες καποιον να στο φερει κανει 400 ευρω το s (χωρις τελωνειο, σε αποσκευες)ναι το nexus ειναι καλυτερη επιλογη συγκριτικα με το desire, αλλα και αυτο οπως και το s δεν εχουν αντιπροσωπεια εδω και για μενα αυτο ειναι βασικο..
αλλωστε εγω κοιταω για πολυ χαμηλοτερα budget
Αμερικη δεν εχω κανεναν....
μακαρι να εβρισκα αλλα ποιον...οσον αφορα την εγγυηση δεν με απασχολει...
εδω ειχα το ΑιΦον 2G 2 χρονια και δεν ειχε παθει τιποτα... -
εγγυηση εχεις απλα θα πρεπει να το στειλεις εξω.. εγω δυστυχως δεν εχω τα 400 ευρω για ξοδεμα, αλλιως θα ταν καλη ευκαιρια.. για το nexus θα ξεπερνουσα το προβλημα μου με την ντοπια εγγυηση
αλλα για να παρω αγγλικο zte οπως καποια στιγμη σκεφτομουν, δεν αξιζει το κοπο
οποτε θα χρησιμοποιησω επιδοτηση και θα παω για optimus one απο οτι φαινεται
-
@pik.
Πάρε ένα Milestone με 200-250Ε, βάλε μία custom 2.2, πήγαινε και τον επεξεργαστή στο 1GHz και είσαι εντάξει μέχρι να βγει το Nexus S.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Leedroid 2.2g@desire προ των πυλών. Πάρτε το nandroid σας οι ενδιαφερόμενοι.2.3 τελικα, το περασες;
-
Ναι, από χθες το βράδυ, το έχω σετάρει κιόλας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, από χθες το βράδυ, το έχω σετάρει κιόλας.με προλαβες
εδω και λιγες μερες παντως εχω προβλημα με το να βρει τη σωστη τοποθεσια μεσω του καιρου. Και εχω δοκιμασει 2-3 διαφορετικα προγραμματα. Καμια ιδεα;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@pik.Πάρε ένα Milestone με 200-250Ε, βάλε μία custom 2.2, πήγαινε και τον επεξεργαστή στο 1GHz και είσαι εντάξει μέχρι να βγει το Nexus S.
αφου μεθαυριο βγαινει....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
@pik.
Πάρε ένα Milestone με 200-250Ε, βάλε μία custom 2.2, πήγαινε και τον επεξεργαστή στο 1GHz και είσαι εντάξει μέχρι να βγει το Nexus S.
αφου μεθαυριο βγαινει....
Μια χαρά.
Το αγοράζεις σήμερα 220Ε και το πουλάς μεθαύριο 210Ε... -
οποτε θα χρησιμοποιησω επιδοτηση και θα παω για optimus one απο οτι φαινεται
Περίμενε μήπως φέρει η Wind αυτό σε καλή τιμή.
-
ποιες είναι οι ναυαρχίδες με android αυτή τη στιγμή; Και τι αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα; αν αναμένεται κάτι που θα κάνει πάταγο, να περιμένουμε δλδ.
Δεν με ενδιαφέρει η τιμή, ας κάνει και 700 ευρά. Λεφτά υπάρχουν. -
τελικα δινει επιδοτηση το πλαισιο.. αλλα η προσφορα με τη βαση αυτοκινητου δεν υπαρχει πλεον και η επιδοτηση ειναι με τιμες oteshop γτπ.. δεν εχει νοημα να πας εκει
εγω παντως πηρα το optimus , νταξει καλο ειναι..
-
τελικα δινει επιδοτηση το πλαισιο.. αλλα η προσφορα με τη βαση αυτοκινητου δεν υπαρχει πλεον και η επιδοτηση ειναι με τιμες oteshop γτπ.. δεν εχει νοημα να πας εκειεγω παντως πηρα το optimus , νταξει καλο ειναι..
update..
εστειλα mail στα κεντρικα του πλαισιου εκφραζοντας παραπονα σχετικα με το οτι δε μου δοθηκαν η βαση και οι χαρτες..
(δεν αναφερει πουθενα στο site για περιορισμενα κομματια ή συγκεκριμενα καταστηματα http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... CS-320.htm )για τους χαρτες διαβασα σε αλλο forum (myphone) οτι ειναι το ndrive, το οποιο κατεβαζεις απο το market και στη συνεχεια αυτο κατεβαζει μονο του την ελλαδα αναγνωριζοντας το IMEI σου
το δοκιμασα και ολα μια χαρα ο ελληνικος χαρτης κατεβηκε αυτοματα χωρις να κανω πολλα πολλα (εφτασε μεχρι και το 1mb/s το τερατακι μου ) και το προγραμμα δουλευει μια χαρα, αρα εχω gps
οσο για τη βαση μου σκαει mail σημερα το οποιο μου λεει να παω να τη παρω απο το καταστημα της Γλυφαδας
(απο οπου και το πηρα)ειναι η original βαση της lg για το optimus one, αρκετα ποιοτικη και πολυ σφιχτη
μεσα στη συσκευασια περιεχει και φορτιστη αυτοκινητουαρα ειμαι ΠΑΡΑ πολυ χαρουμενος!!!
οποτε για οποιον ενδιαφερεται να το παρει απο κει, να απαιτησει τη βαση οσο για τους χαρτες πρεπει να χει παιχτει συμφωνια με ndrive, οποτε ολα τα ΙΜΕΙ απο πλαισιο (δε ξερω απο αλλου) θα εχουν ndrive οπως και να χει
-
Το nDrive απο το μαρκετ δεν ειναι 7day trial ?
Περι συσκευών Android...