-
Κανένα παράπονο και απο εμένα,
Έφαγε και την πρώτη του τούμπα απο τα 180 και προσγειώθηκε με την πλάτη πάνω σε πλακάκια. Ούτε γρατζουνιά.
Χτες έλαβα και τα (απαραίτητα) παρελκόμενα του....
- PELOSI High Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector for Oneplus one.
- Tourmate TPU Skin Case For OnePlus One. Gray
20$ απο το oppomart.com
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα full routing, αν και φαίνεται πολύ εύκολο. Έκανα μόνο μερικό routing για να μπορέσω να εγκαταστήσω titanium και SU για να μπλοκάρω τα service της google που μασουλάνε την μπαταρία. Με τα τελευταία όμως updates σε 4.4.4 έχασα και τα δικαιώματα.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Κανένα παράπονο και απο εμένα,Έφαγε και την πρώτη του τούμπα απο τα 180 και προσγειώθηκε με την πλάτη πάνω σε πλακάκια. Ούτε γρατζουνιά.
Χτες έλαβα και τα (απαραίτητα) παρελκόμενα του....
- PELOSI High Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector for Oneplus one.
- Tourmate TPU Skin Case For OnePlus One. Gray
20$ απο το oppomart.com
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα full routing, αν και φαίνεται πολύ εύκολο. Έκανα μόνο μερικό routing για να μπορέσω να εγκαταστήσω titanium και SU για να μπλοκάρω τα service της google που μασουλάνε την μπαταρία. Με τα τελευταία όμως updates σε 4.4.4 έχασα και τα δικαιώματα.
εσείς οι Fiatάκηδες δεν είστε για πολλά πολλά roοting μην πάρετε κανένα magneti marelli στο χέρι
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
... Έκανα μόνο μερικό routing για να μπορέσω να εγκαταστήσω titanium και SU για να μπλοκάρω τα service της google που μασουλάνε την μπαταρία...Ποια είναι τα της Google που μπορεί κανείς να αφαιρέσει και τι αντίκτυπο θα έχουν αυτά;
-
Ερωτηση :
μπορεις καποιος να μου προτεινει ενα αξιοπρεπες smartphone με κοστος περιπου 150-200 ευρω max ?ενδιαφερον κινητο και το εχει καλος φιλος που ειναι ικανοποιημενος ειναι το samsung galaxy core.
Υπαρχει καποιο αλλο με αυτα τα χαρακτηριστικα και σε αυτη την τιμη ?Ευχαριστω
-
-
Ο dad έχει καταενθουσιαστεί με το Moto-G που του πήρα (το 8GB με 158 ευρώ), ακόμα και στο facebook μπαίνει πλέον... Του πήρε και θηκούλα μαύρη σκληρή γύρω-γύρω και διάφανη πίσω, μέχρι που το ζήλεψα κι εγώ σε ομορφιά και πόσο ωραία έρχεται στο χέρι σε σχέση με τη δική μου την παντόφλα (που δεν είναι κι απ' τις μεγαλύτερες). Νομίζω πως ήταν η ιδανική επιλογή (thanks Corsair και όποιος άλλος μου το είχε προτείνει), ούτε κανένα πανάκριβο να το κλαίμε αν φάει καμιά τούμπα και το διαλύσει (τα συνηθίζει κάτι τέτοια, στο αμάξι μονίμως το κινητό του καταλήγει ανάμεσα στα καθίσματα ) ούτε κι αργό για κάποιον σαν τον πατέρα μου με το pure android που φοράει (νομίζω πήρε 4.4.4 τώρα).
-
Κάτσε να βάλω και εγώ 1-2 photos γιατί ξαφνικά βλέπω πολλούς να λένε 'τι να μας πει το G3', και 'τι μπακατέλα είναι τούτη', και νομίζω ότι έχω αγοράσει μονοπύρηνη κινεζιά με android 2.1 και 256ΜΒ RAM
Καραstockαρία όσο δεν πάει....
-
προς ενημέρωση, το service της LG δέχεται πλέον και τα ευρωπαϊκά 32άρια G2 μέσα στην εγγύηση
-
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι π.χ κάθε θέση πάνω από την καλύτερη κινεζιά στο screenshot κοστίζει περίπου 100€ παραπάνω μόνο με την χρηματική διαφορά μεταξύ 1ης και 5ης θέσης παίρνεις περίπου 2 κινεζιές
Πέρα από την πλάκα όμως το OnePlus δεν είναι στην λίστα και αυτός είναι ο κύριος ανταγωνιστής των flagships των Samsung, LG, HTC.
-
Ace ωραιος αλλα ξεχνας κατι:
Οι υπολοιποι τρεχουν Antutu ετσι:
οχι ετσι:
(με προσοχη, μην ραγισει και το bezel)
-
Το ότι υπάρχουν καλύτερα VFM κινητά από το G3 είναι γνωστό, εγώ ο ίδιος προτείνω G2 με κάτω από 300€, αντί για G3 (ειδικά αν κάποιος είναι άσχετος και δεν πρέπει/θέλει να μπλέξει με Κίνα και courier κλπ). Τα MX, Xi, 1+ κλπ είναι πολύ καλές προτάσεις, αλλά πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τον παράγοντα 'υπηρεσίες'. Όταν και αν -με το καλό- έρθουν αυτοί Ελλάδα και έχουν τοπική παρουσία, τότε να τους συγκρίνουμε με ίσα μέτρα και σταθμά. Και εγώ αγοράζω κινέζικα στα ίδια specs και μισή τιμή, αλλά άλλο εγώ -και οι 'γνώστες'- και άλλο το generic population (και αυτό είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής της 'καλύτερης' συσκευής)
Όσο για το benchmark, δεν σε πιάνω...μάλλον εννοείς το θέμα 'υπερθέρμανση' ? Να το ξαναπώ: υπερθέρμανση το G3 ΔΕΝ έχει, τουλάχιστον στο βαθμό που το έχουμε κάνει τόοοοοοσο μεγάλο πρόβλημα. π.χ. έχει μικρότερη 'υπερθέρμανση' από τα Μ8 και Ζ1/Ζ2. Αυτό που συμβαίνει με το G3 είναι ότι το GPU είναι μονίμως under load (λόγω QHD) και δεν μπορεί να χαλαρώσει (deep sleep). Ως εκ τούτου, η LG έχει βάλει πολύ επιθετικές ρυθμίσεις στους governors και daemons που έχει ως 'φύλακες', με αποτέλεσμα να ρίχνουν πολύ εύκολα τις συχνότητας και την φωτεινότητα της οθόνης. Εξ'αιτίας αυτών όμως, δεν έχει τέτοια υπερθέρμανση που λένε όλοι.
Μοναδική φορά που λέω ξεκάθαρα ότι το G3 μου υπερθερμάνθηκε (έχοντας ιδία άποψη από δεκάδες άλλα ναυαρχοκινητά και τις δικές τους 'υπερθερμάνσεις') είναι όταν έπαιζα DH4 τον Αύγουστο στην παραλία με 37 βαθμούς. Τότε ναι ζεστάθηκε πολύ, έριξε στο 70% τη φωτεινότητα, και μου έβγαλε και μήνυμα περί imminent shutdown αν δεν σταματήσω να το χρησιμοποιώ. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση, πάω ότι και όσο στοίχημα θέλετε, ότι π.χ. τα S5, M8 και Z1 θα είχαν κλείσει ή/και καεί προ πολλού
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Το ότι υπάρχουν καλύτερα VFM κινητά από το G3 είναι γνωστό, εγώ ο ίδιος προτείνω G2 με κάτω από 300€, αντί για G3 (ειδικά αν κάποιος είναι άσχετος και δεν πρέπει/θέλει να μπλέξει με Κίνα και courier κλπ). Τα MX, Xi, 1+ κλπ είναι πολύ καλές προτάσεις, αλλά πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τον παράγοντα 'υπηρεσίες'. Όταν και αν -με το καλό- έρθουν αυτοί Ελλάδα και έχουν τοπική παρουσία, τότε να τους συγκρίνουμε με ίσα μέτρα και σταθμά. Και εγώ αγοράζω κινέζικα στα ίδια specs και μισή τιμή, αλλά άλλο εγώ -και οι 'γνώστες'- και άλλο το generic population (και αυτό είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής της 'καλύτερης' συσκευής)Όσο για το benchmark, δεν σε πιάνω...μάλλον εννοείς το θέμα 'υπερθέρμανση' ? Να το ξαναπώ: υπερθέρμανση το G3 ΔΕΝ έχει, τουλάχιστον στο βαθμό που το έχουμε κάνει τόοοοοοσο μεγάλο πρόβλημα. π.χ. έχει μικρότερη 'υπερθέρμανση' από τα Μ8 και Ζ1/Ζ2. Αυτό που συμβαίνει με το G3 είναι ότι το GPU είναι μονίμως under load (λόγω QHD) και δεν μπορεί να χαλαρώσει (deep sleep). Ως εκ τούτου, η LG έχει βάλει πολύ επιθετικές ρυθμίσεις στους governors και daemons που έχει ως 'φύλακες', με αποτέλεσμα να ρίχνουν πολύ εύκολα τις συχνότητας και την φωτεινότητα της οθόνης. Εξ'αιτίας αυτών όμως, δεν έχει τέτοια υπερθέρμανση που λένε όλοι.
Μοναδική φορά που λέω ξεκάθαρα ότι το G3 μου υπερθερμάνθηκε (έχοντας ιδία άποψη από δεκάδες άλλα ναυαρχοκινητά και τις δικές τους 'υπερθερμάνσεις') είναι όταν έπαιζα DH4 τον Αύγουστο στην παραλία με 37 βαθμούς. Τότε ναι ζεστάθηκε πολύ, έριξε στο 70% τη φωτεινότητα, και μου έβγαλε και μήνυμα περί imminent shutdown αν δεν σταματήσω να το χρησιμοποιώ. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση, πάω ότι και όσο στοίχημα θέλετε, ότι π.χ. τα S5, M8 και Z1 θα είχαν κλείσει ή/και καεί προ πολλού
ο ορισμός του γκικ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
........τις δικές τους 'υπερθερμάνσεις') είναι όταν έπαιζα DH4 τον Αύγουστο στην παραλία με 37 βαθμούς. Τότε ναι ζεστάθηκε πολύ, έριξε στο 70% τη φωτεινότητα, και μου έβγαλε και μήνυμα περί imminent shutdown αν δεν σταματήσω να το χρησιμοποιώ....
ο ορισμός του γκικ
Ότι είμαι, είμαι.
Ευτυχώς είχα δίπλα το PMP BOK και ένα PMP guide για να δείχνω και λίγο πιο professional
-
Το ότι υπάρχουν καλύτερα VFM κινητά από το G3 είναι γνωστό, εγώ ο ίδιος προτείνω G2 με κάτω από 300€, αντί για G3 (ειδικά αν κάποιος είναι άσχετος και δεν πρέπει/θέλει να μπλέξει με Κίνα και courier κλπ). Τα MX, Xi, 1+ κλπ είναι πολύ καλές προτάσεις, αλλά πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τον παράγοντα 'υπηρεσίες'. Όταν και αν -με το καλό- έρθουν αυτοί Ελλάδα και έχουν τοπική παρουσία, τότε να τους συγκρίνουμε με ίσα μέτρα και σταθμά. Και εγώ αγοράζω κινέζικα στα ίδια specs και μισή τιμή, αλλά άλλο εγώ -και οι 'γνώστες'- και άλλο το generic population (και αυτό είναι ένα από τα κριτήρια επιλογής της 'καλύτερης' συσκευής)Όσο για το benchmark, δεν σε πιάνω...μάλλον εννοείς το θέμα 'υπερθέρμανση' ? Να το ξαναπώ: υπερθέρμανση το G3 ΔΕΝ έχει, τουλάχιστον στο βαθμό που το έχουμε κάνει τόοοοοοσο μεγάλο πρόβλημα. π.χ. έχει μικρότερη 'υπερθέρμανση' από τα Μ8 και Ζ1/Ζ2. Αυτό που συμβαίνει με το G3 είναι ότι το GPU είναι μονίμως under load (λόγω QHD) και δεν μπορεί να χαλαρώσει (deep sleep). Ως εκ τούτου, η LG έχει βάλει πολύ επιθετικές ρυθμίσεις στους governors και daemons που έχει ως 'φύλακες', με αποτέλεσμα να ρίχνουν πολύ εύκολα τις συχνότητας και την φωτεινότητα της οθόνης. Εξ'αιτίας αυτών όμως, δεν έχει τέτοια υπερθέρμανση που λένε όλοι.
Ναι ρε συ καλές οι υπηρεσίες αλλά κι αυτές αφορούν το generic population επί το πλείστον, ο 'γνώστης' άντε καμιά εγγύηση να χρειαστεί, αλλά όταν μιλάμε για κάτω από 300€ με δυνατότητες 600+€ δεν είναι και τόσο θέμα οι υπηρεσίες ή η εγγύηση.
Σε άσχετο πάντως δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι παραπάνω από Moto G κι αυτό το 3G με 150€ κι όχι το 4G Με τα 200€, το G2 είναι για γνώστη διαθέτοντα λίγα χρήματα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ναι ρε συ καλές οι υπηρεσίες αλλά κι αυτές αφορούν το generic population επί το πλείστον, ο 'γνώστης' άντε καμιά εγγύηση να χρειαστεί, αλλά όταν μιλάμε για κάτω από 300€ με δυνατότητες 600+€ δεν είναι και τόσο θέμα οι υπηρεσίες ή η εγγύηση.Σε άσχετο πάντως δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι παραπάνω από Moto G κι αυτό το 3G με 150€ κι όχι το 4G Με τα 200€, το G2 είναι για γνώστη διαθέτοντα λίγα χρήματα.
Γενικώς το θέμα από Κίνα έχει να κάνει με πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο η εγγύηση. Είναι καταρχάς η εύρεση του μαγαζιού και του κινητού, είναι η αγορά και πληρωμή, είναι η αποστολή, είναι το -πιθανό- τελωνείο, είναι το σετάρισμα, είναι προφανώς η εγγύηση, είναι τα -όποια, αλλά συνήθως ανύπαρκτα- updates, είναι η πλήρης ανυπαρξία έστω και chat υποστήριξης, γενικά μαζεύονται πολλά. Ακόμα και οι 'γνώστες' το διπλοσκέφτονται....γι'αυτό λέω ότι, καλά τα κινέζικα, αλλά χωρίς όλο το πακέτο, παραμένουν niche επιλογές.
Καλά εννοείται ότι μέχρι 150€-160€ προτείνω MotoG, το πήρε και ο φίλος της αδερφής μου μετά από δική μου προτροπή. Αλλά μετά ανεβαίνοντας πάνω από τα 200€, πάντα λέω ότι αξίζει το κόπο να φτάσεις τα 280-290€ που κάνει σήμερα το G2
-
........τις δικές τους 'υπερθερμάνσεις') είναι όταν έπαιζα DH4 τον Αύγουστο στην παραλία με 37 βαθμούς. Τότε ναι ζεστάθηκε πολύ, έριξε στο 70% τη φωτεινότητα, και μου έβγαλε και μήνυμα περί imminent shutdown αν δεν σταματήσω να το χρησιμοποιώ....
ο ορισμός του γκικ
Ότι είμαι, είμαι.
Ευτυχώς είχα δίπλα το PMP BOK και ένα PMP guide για να το ενισχύσω
εντιτ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο ορισμός του γκικ
Ότι είμαι, είμαι.
Ευτυχώς είχα δίπλα το PMP BOK και ένα PMP guide για να το ενισχύσω
εντιτ
Ε ναι ρε συ, πόση ώρα θα κυνηγάω τα παιδιά ('πατέρας') ή να παίξω ρακέτες ('αθληταράς') ?
-
Είναι καταρχάς η εύρεση του μαγαζιού και του κινητού
,
Αν μπαίνεις σε ένα από τα 3 γνωστά φορά (4τροχοί, myphone, insomnia) έχει ήδη βρει μαγαζιά.
είναι η αγορά και πληρωμή,
Αν κάνεις αγορές μέσω ιντερνετ γενικά δεν υπάρχει κάποια διαφορά.
είναι η αποστολή, είναι το -πιθανό- τελωνείο,
Ναι το να περιμένεις 15-20 μέρες είναι αρκετή αναμονή. Τελωνείο κατά 99% δεν πληρώνεις ωστόσο σαφώς πρέπει να κρατάς μια πισινή.
είναι το σετάρισμα, είναι προφανώς η εγγύηση, είναι τα -όποια, αλλά συνήθως ανύπαρκτα- updates,
Το 80% των κινέζικων δε θέλει κάποιο σετάρισμα. Στο δικό μου το μόνο που έκανα ήταν να βάλω τον nova launcher γιατί δε μου άρεσε αυτός της Lenovo ή για την ακρίβεια δεν ήθελα να τον συνηθήσω μαθημένος στο nova, αλλά και ποιος δε βάζει launchers έναντι του εργοστασιακού? Επίσης με root δεν ασχολήθηκα, ούτε ξέρω πως γίνεται, αυτοί μου το κάναν. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι δεν γίνεται με τα εδώ κινητά. Τα updates είναι αχρείαστα. Σε πόσες συσκευές με συνεχή updates υπάρχουν παράπονα ότι την κάναν χειρότερη?
Η εγγύηση είναι το βασικό μειονέκτημα όχι γιατί δεν έχεις, μια χαρά ισχύει. Απλά το να το στείλεις και να περιμένεις 1 μήνα και για να το ξανάχεις είναι σαφώς μεγαλύτερη ταλαιπωρία από το να πεταχτείς στο κατάστημα από το οποίο το πήρες.είναι η πλήρης ανυπαρξία έστω και chat υποστήριξης,
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Στα mail απαντάνε μέσα σε μια μέρα και αυτό γιατί υπάρχει διαφορά ώρας. Chat υπάρχει σε όλα τα γνωστά (minideal, merimobiles, pandawill) και μπορείς να τους βρεις online. Γενικά η επικοινωνία μαζί τους πολλές φορές είναι πιο εύκολη απ ότι με εδώ.
Γενικά ναι θέλει λίγο ψάξιμο ως προς το κινητό που θα επιλέξεις και ποια ''ελαττώματα'' έχει. Στο δικό μου πχ υποτίθεται ότι υπήρχε θέμα με το +30 στους αριθμούς. Δεν μπορούσε να κάνει κλήση δηλαδή χωρίς αυτό μπροστά, και φυσικά όλες οι επαφές θα έπρεπε να το έχουν αλλά και σε κάθε κλήση να το βάζω. Διαβάζοντας συμβιβάστηκα με τη λύση μιας εφαρμογής που το κάνει αυτόματα ωστόσο στο δικό μου δεν υπήρξε αυτό το θέμα. Έγινε κάποιο εσωτερικό update δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ασχολήθηκα. Επίσης υποτίθεται ότι επειδή βγαίνει μόνο για την κινεζική αγορά θέλει αρκετό σετάρισμα αλλά όπως είπα και πριν δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί του και έχω όλες τις λειτουργίες.
Φαντάσου δηλαδή τι θα γίνεται με τα XIaomi, ΟΝΕ+ και τα ΖΤΕ που εισάγονται και επίσημα. Αν κάτσεις και το καλοδείς μόνο το θέμα της αναμονής και εγγύηση υπάρχει και τίποτα παραπάνω. -
Όλες οι απαντήσεις σου πατάνε σε μια υπόθεση: ότι ο υποψήφιος αγοραστής γνωρίζει από web και μάλιστα μπαίνει σε fora (σχετικά fora, ή στα σχετικά threads άσχετων fora, όπως καλή ώρα το παρόν). Όπως προφανώς γνωρίζεις, αυτός είναι ο ορισμός του 'γνώστη', ο οποίος άντε να αποτελεί το 5-10% των υποψήφιων αγοραστών εκεί έξω. Γι'αυτό είπα ότι σε μη γνώστη, δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνω κινέζικο (γιατί το λιγότερο που θα συμβεί θα είναι να μου φορτωθεί εμένα για να κάνω τα πάντα). Αλλά ακόμα και οι 'γνώστες' είναι οι πιθανότεροι για να ρωτήσουν 'που θα το βρω αυτό ?', 'είναι καλό ?', 'πως θα το αγοράσω ?', 'πως να πληρώσω ?' κλπ κλπ. Ακόμα και για αυτούς λοιπόν υπάρχουν θεματάκια. Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ από την παρουσία μου στα τεχνολογικά fora. Φαντάσου τι γίνεται στο υπόλοιπο 90% των χρηστών...
Έχω επίσης αρκετά διαφορετική άποψη τόσο για την υποστήριξη όσο και το 'πακέτο' υπηρεσιών. Πάρε π.χ. το Α760 που έχω δώσει τώρα στη σύζυγο. Η Lenovo δεν υποστηρίζει επίσημα αυτό το κινητό εκτός Ασίας, δεν απαντάνε σε τίποτα σχετικά με αυτό (π.χ. update με ελληνικά), και άρα βασίζεσαι στο chat του εκάστοτε μαγαζιού, το οποίο για μένα έχει αποδειχτεί hit-n-miss περίπτωση. Επίσης αν κάνεις το λάθος και βάλεις το ΟΤΑ update που βγήκε, σου γυρνάει στα Κινέζικα, ενώ έχει μόνο ως 2η γλώσσα τα Αγγλικά. Συν όλο το bloatware που ξαναμπαίνει, και είναι όλο μόνο στα κινέζικα. Αν λοιπόν είσαι πραγματικός γνώστης (και όχι απλά 'γνώστης') το κινητό χρειάζεται χειρουργική επέμβαση (root, CWM, κατέβασμα ROM, φλασάρισμα, και όλα αυτά μέσω adb). Αν δεν είσαι, απλά το πετάς.
Για αυτούς -και μερικούς ακόμα- λόγους, δεν προτείνω το οποιοδήποτε κινέζικο (ακόμα και τις 'μάρκες', πλην Huawei και ZTE) σε κάποιον που ξέρω ότι δεν το κατέχει, ή απλά δεν θέλει/μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω από τα βασικά.
-
Περι συσκευών Android...