-
Μια ερωτηση.
Θελω να φλασαρω μια ρομ... Ποιο ειναι το ρουτ της μνημης? Συγκεκριμενα αυτο λεει εκει στα βηματα
Drag the downloaded two zips to the root of your storage (and not in any folder).
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μια ερωτηση.Θελω να φλασαρω μια ρομ... Ποιο ειναι το ρουτ της μνημης? Συγκεκριμενα αυτο λεει εκει στα βηματα
Drag the downloaded two zips to the root of your storage (and not in any folder).
Εννοεί να μην τα βάλεις σε κάποιον φάκελο, αλλά χύμα στο storage.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μια ερωτηση.
Θελω να φλασαρω μια ρομ... Ποιο ειναι το ρουτ της μνημης? Συγκεκριμενα αυτο λεει εκει στα βηματα
HF μιας και εισαι online μπορεις να με βοηθησεις? Αυτα ποσταρα στο xda αλλα δε μου εχει δωσει καποιος μια απαντηση!
Two issues that I have with my phone.
It has created a 0 folder once I flashed a rom. What should I do in order to fix this?
Moreover, a rom that I want to install said that I had to wipe the system. What did it mean? format system?
A quick reply would be appreciated my phone is now in recovery mode.
-
Μια ερωτηση.
HF μιας και εισαι online μπορεις να με βοηθησεις? Αυτα ποσταρα στο xda αλλα δε μου εχει δωσει καποιος μια απαντηση!
It has created a 0 folder once I flashed a rom. What should I do in order to fix this?
Moreover, a rom that I want to install said that I had to wipe the system. What did it mean? format system?
To 0 folder γιατί σε πειράζει ? Δεν υπάρχει λόγος να το σβήσεις, εκτός και αν σου προκαλεί πρόβλημα (δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο).
Το Wipe System είναι για το λεγόμενο 'clean install'. Δηλαδή πρέπει να κάνεις delete/format πρακτικά των folders του λειτουργικού (είναι αρκετά αυτά). Όλα τα recovery scripts (CWM, TWRP) το κάνουν αυτόματα. Απλώς αν σου κολλήσει κατά τη διάρκεια του install θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος επαναφοράς παρά μόνο μέσα από fastboot (ή adb από το PC).
-
Μια ερωτηση.
Κοίτα, ειδικός δεν είμαι, καλύτερα να απαντήσει κάνας corsair που παίζει τα ρουταρίσματα και τα φλασαρίσματα στα δάχτυλα ( ) και με εξαιρετική επιτυχία πάντοτε ( )...
Το πρώτο ερώτημα δεν το καταλαβαίνω καν... Τι εννοείς 0 zero folder; Σου δημιούργησε ένα φάκελο με όνομα 0;;;
Το δεύτερο, είναι πιο απλό. Όταν λέει wipe, εννοεί μάλλον hard/factory reset, αλλά θα το χαρακτήριζα περίεργο, αφού οι περισσότερες ROM για να τις περάσεις δεν απαιτούν κάτι τέτοιο. Στο Defy αρκούσε πάντα ένα wipe της cache και της Dalvik και περνούσες όποια ROM ήθελες.Απλώς το full wipe το προτείνουν κάποιοι σαν πιο ασφαλή τρόπο.
-
@the ace
Μα δε θελω να εχω τον φακελο 0 αλλα να ειναι οπως πριν για αυτο ρωταω. Δηλαδη το wipe σημαινει format ετσι? Ετσι μου το λεει μεσα στο cwm.
@HF
Μα και εγω ετσι ηξερα στο sg3 που ειχα που του φλασαρα ρομ κλπ οτι δεν ηθελε κατι με wipe η format αλλα μου εχει κανει οτι να'ναι στη μνημη του κινητου. Μαλλον θα ξαναφλασαρω, με format του system λογικα και ο Θεος βοηθος. -
Μα ποιός σας είπε να τα πειράζετε?
-
Είδα το Nokia 520 με τα windows από κοντά. Ψεύτικη κατασκευή, ίδιο μέγεθος με την Φόλα της Σονυ οπότε ... άκυρο!!!
κάποιος θα κοιμηθεί ήρεμος το βράδυ ...Ενα Samsung Note μ' αρεσε με 'γιγαντοθόνη' αλλά ακριβό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είδα το Nokia 520 με τα windows από κοντά. Ψεύτικη κατασκευή, ίδιο μέγεθος με την Φόλα της Σονυ οπότε ... άκυρο!!!
**κάποιος θα κοιμηθεί ήρεμος το βράδυ **...Ενα Samsung Note μ' αρεσε με 'γιγαντοθόνη' αλλά ακριβό!
Ευτυχώς το γλύτωσε το εγκεφαλικό
Νομίζω πάντως Κώστα πως εδώ είσαι (αν θες να φτάσεις σε τέτοιο budget)
Και είναι και corsair approved
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
**κάποιος θα κοιμηθεί ήρεμος το βράδυ **...Ενα Samsung Note μ' αρεσε με 'γιγαντοθόνη' αλλά ακριβό!
Ευτυχώς το γλύτωσε το εγκεφαλικό
Νομίζω πάντως Κώστα πως εδώ είσαι
(αν θες να φτάσεις σε τέτοιο budget)Και είναι και corsair approved
Δημήτρη το είδα και αυτό και μ' αρεσε. Είναι μεγαλύτερο από το Φολα και η Samsung καμιά σχέση με την Σονυ. Ωραίο αλλά να πέσει λίγο ακόμα η τιμή του.
Η Vodafone μόνο σαν δείγμα το είχε και όχι διαθέσιμο. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ενα Samsung Note μ' αρεσε με 'γιγαντοθόνη' αλλά ακριβό!
πόσα λεφτά θες να δώσεις; για τις δυνατοτητες του δεν είναι τόσο ακριβό το 2αρι, αμα βρεις να ξεπουλήσεις και το φολα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πόσα λεφτά θες να δώσεις; για τις δυνατοτητες του δεν είναι τόσο ακριβό το 2αρι, αμα βρεις να ξεπουλήσεις και το φολα
σου φαινεται ο Cosneos για εν δυνάμει χρήστης Note 2?
Κανα Windows Phone του αρμόζει και πολυ του πέφτει. Να πάει σε Νοκια να ξεβρωμισει ο τόπος. Δεν θέλουμε προδότες στο τοπικο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κανα Windows Phone του αρμόζει και πολυ του πέφτει. Να πάει σε Νοκια να ξεβρωμισει ο τόπος. Δεν θέλουμε προδότες στο τοπικο.
άλγεινή εντύπωση, μουδιασμένο το φόρουμ απο το κήρυγμα μίσους του κορσαιρ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μεταξυ μας τώρα... αμα τον πετυχεις πουθενα στον δρόμο σου, πάρε τηλέφωνο την ομάδα να του δειξουμε
-
Κακία!!!
-
μεταξυ μας τώρα... αμα τον πετυχεις πουθενα στον δρόμο σου, πάρε τηλέφωνο την ομάδα να του δειξουμε
Θα κρυφτώ το ΣΚ!
-
Τo Note ξέρουμε αν θα βγει και σε 16αρι?
-
Βγαίνει ήδη σε Ασία νομίζω. Τα 32 σου φαίνονται πολλά;
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Μια χαρά είναι τα 32. Απλά με τρώει ο κώλος μου και δεν θέλω να δώσω διαφορά πάνω από 4 κατοστάρικα και βάσει τις σημερινές τιμές και το πόσα πιάνει το S3 αυτό είναι αδύνατον...πρέπει να περιμένω κάνα μήνα ακόμα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μια χαρά είναι τα 32. Απλά με τρώει ο κώλος μου και δεν θέλω να δώσω διαφορά πάνω από 4 κατοστάρικα και βάσει τις σημερινές τιμές και το πόσα πιάνει το S3 αυτό είναι αδύνατον...πρέπει να περιμένω κάνα μήνα ακόμα.Ξανασκέψου το! Στο S4, μετα τα παπαροapps της Sammy, απέμεινε στον χρήστη κάτι σε 8-9GB. Φαντάσου τωρα στο Note που εχει ακομα περισσοτερα paparoapps. Εχεις βεβαια SD... αλλα δεν ειναι ακριβως το ιδιο.
Περι συσκευών Android...