-
HF τι κινητο εχει τωρα ο πατερας σου;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
HF τι κινητο εχει τωρα ο πατερας σου;
Θέλει smartphone όμως (έχει 3 υπολογιστές ήδη...). -
Σε ρωταω γιατι η 'προσαρμοστικοτητα'* των μεγαλυτερων σε νεες τεχνολογιες ειναι φθινουσα με την παροδο των χρονων.
Νομιζω οτι η μεταβαση σε κινητο εντελως διαφορετικου OS, χωρις hard buttons και επιπλεον για την τυπικη χρηση ενος τηλεφωνου ισως γινει η αιτια να μην εκμεταλλευτει ουτε τις μισες των δυνατοτητων ενος smartphone.
Παρτον παρεα, πηγαιντε κοιταξτε τα απο κοντα και αν του αρεσει το s3 mini ειναι μια χαρα κινητο στα 170.- Προσφατα φορουμιτης μετα απο χρονια κατοχος s2 αποφασισε να κανει την μεγαλη αλλαγη.Και εκει που ηταν με τα λεφτα στο χερι για iphone 5, θες λιγο η ηλικια, θες η τεχνοφοβια που τον κατεχει, τον εκαναν να προτιμησει την ιδια εταιρεια (πηγε σε s4). Και παλι ομως καταφερε και το τουβλιασε σε 1 μερα.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σε ρωταω γιατι η 'προσαρμοστικοτητα'* των μεγαλυτερων σε νεες τεχνολογιες ειναι φθινουσα με την παροδο των χρονων.
Νομιζω οτι η μεταβαση σε κινητο εντελως διαφορετικου OS, χωρις hard buttons και επιπλεον για την τυπικη χρηση ενος τηλεφωνου ισως γινει η αιτια να μην εκμεταλλευτει ουτε τις μισες των δυνατοτητων ενος smartphone.
Παρτον παρεα, πηγαιντε κοιταξτε τα απο κοντα και αν του αρεσει το s3 mini ειναι μια χαρα κινητο στα 170.- Προσφατα φορουμιτης μετα απο χρονια κατοχος s2 αποφασισε να κανει την μεγαλη αλλαγη.Και εκει που ηταν με τα λεφτα στο χερι για iphone 5, θες λιγο η ηλικια, θες η τεχνοφοβια που τον κατεχει, τον εκαναν να προτιμησει την ιδια εταιρεια (πηγε σε s4). Και παλι ομως καταφερε και το τουβλιασε σε 1 μερα.
Ναι, έριξε μια ματιά στο δικό μου και του άρεσε. Αν δεν χειριζόταν υπολογιστή, δεν θα το δοκίμαζα καν... Απ' την άλλη, τόσοι και τόσο άμπαλοι, χειρίζονται έξυπνο κινητό, γιατί όχι και ο πατέρας μου; Δεν χρειάζεται ν' αναφέρουμε μόνον τον φορουμίτη, πόσοι και πόσοι δεν είναι χρήστες iOS και iPhone;
-
Ο corsair είναι γνωστός άμπαλος.
-
Παρακαλω οχι στοχοποιησεις.
ΗΦ βουρ στον πατσα.
-
Εχουμε και λεμεεε....
Βγηκε σημερα μια ενημερωση για το lg optimus g που εχω και την εκανα, και μετα μου πεταξε error κατα την ωρα που πηγε να ξεκινησει το κινητο... Με μηνυμα στην οθονη
Secure booting error!
cause: boot certification verify.Προσπαθησα να κανω μια διαδικασια που βρηκα στο xda που μπορειτε να τη βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2010624 .
Παω να κανω τη διαδικασια και οταν εχω ανοιχτο το kdz και παει να ανοιξει το αρχει μου πεταει μηνυμα οτι δε μπορει να το ανοιξει κλπ. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Εκλειπαρω!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σε ρωταω γιατι η 'προσαρμοστικοτητα'* των μεγαλυτερων σε νεες τεχνολογιες ειναι φθινουσα με την παροδο των χρονων.Σε διαψευδω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ! Μια χαρα προσαρμοστικότητα έχω
@ HF... το S3 mini ειναι πολυ καλο deal με ιδιαιτερα καλη τιμη... ορμα το.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχουμε και λεμεεε....Βγηκε σημερα μια ενημερωση για το lg optimus g που εχω και την εκανα, και μετα μου πεταξε error κατα την ωρα που πηγε να ξεκινησει το κινητο... Με μηνυμα στην οθονη
Secure booting error!
cause: boot certification verify.Προσπαθησα να κανω μια διαδικασια που βρηκα στο xda που μπορειτε να τη βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2010624 .
Παω να κανω τη διαδικασια και οταν εχω ανοιχτο το kdz και παει να ανοιξει το αρχει μου πεταει μηνυμα οτι δε μπορει να το ανοιξει κλπ. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Εκλειπαρω!
Καποιος πριν κανω hard reset?
Δοκιμασα και hard reset και δε κανει κατι. Βοηθεια σας εκλειπαρω!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
*Προσφατα φορουμιτης μετα απο χρονια κατοχος s2 αποφασισε να κανει την μεγαλη αλλαγη.Και εκει που ηταν με τα λεφτα στο χερι για iphone 5, θες λιγο η ηλικια, θες η τεχνοφοβια που τον κατεχει, τον εκαναν να προτιμησει την ιδια εταιρεια (πηγε σε s4). Και παλι ομως καταφερε και το τουβλιασε σε 1 μερα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχουμε και λεμεεε....
Βγηκε σημερα μια ενημερωση για το lg optimus g που εχω και την εκανα, και μετα μου πεταξε error κατα την ωρα που πηγε να ξεκινησει το κινητο... Με μηνυμα στην οθονη
Secure booting error!
Καποιος πριν κανω hard reset?
Δοκιμασα και hard reset και δε κανει κατι. Βοηθεια σας εκλειπαρω!
Έχεις πειράξει το boot ? Έχεις βάλει π.χ. CWM/TWRP ? Ή μήπως έχεις απλώς ξεκλειδώσει το bootloader ?
-
Root?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4
-
σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχηθω στο παραπάνω μέλος, καλοριζικο το κινητο με το Faux Leather Stitching
Καλωσόρισες στον κόσμο των 1080p, του faux leather και των hangouts
-
καλοριζικο, περιμενουμε εντυπωσεις.
-
Ποιος πήρε Note 3 πριν απο μένα???
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ποιος πήρε Note 3 πριν απο μένα???τι θε ρε iphone boy στο τοπικο μας?
-
Ποιος ήρθε? Το iphoneboy αλλάζει χαβαλέ τις rom και δεν μετατρέπει κινητά σε οικοδομικά υλικά. Και πρόσεχε τα λόγια σου γιατί 28η θα μαι πάνω!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και πρόσεχε τα λόγια σου γιατί 28η θα μαι πάνω!γιατι πασα μου? Παρελαύνεις?
-
Ρε τον κουτσομπόλη τον ψορσαίρ
-
Τάφος
Περι συσκευών Android...