-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γατάκι...
Αν και το κάνα με την τελευταια εκδοση. Η προηγούμενη 34800 κάτι έβγαζε.Ναι και μένα μου ανέβηκε με τη 5.0
Άλλαξε το τεστΜάλλον έχεις δίκιο, μόλις τώρα το κατέβασα και το έτρεξα πάλι. Κάτι άλλαξαν οι τύποι....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Όλες οι απαντήσεις σου πατάνε σε μια υπόθεση: ότι ο υποψήφιος αγοραστής γνωρίζει από web και μάλιστα μπαίνει σε fora (σχετικά fora, ή στα σχετικά threads άσχετων fora, όπως καλή ώρα το παρόν). Όπως προφανώς γνωρίζεις, αυτός είναι ο ορισμός του 'γνώστη'.....Σαφώς, δεν είπα κάπου το αντίθετο. Απλά ανέφερα πως τα μειονεκτήματα ουσιαστικά είναι 2. Και δεν υπήρχε περίπτωση να προτείνω, πόσο μάλλον να αναλάβω να φέρω από έξω για κάποιον που δεν το κατέχει το αντικείμενο.
Όσο για τη Lenovo εφόσον ξέρεις ότι τα προορίζει για την κινεζική αγορά μόνο αναμενόμενο είναι να τα πάντα να βασίζονται εκεί. -
@ace σε κάποια φάση νόμιζα ότι είχες g2 και αναρωτιόμουν γιατί έδινε τόσο καλό σκόρ
βασικά ας συγκρίνεις και με κάναν άλλον που να έχει snapdragon 801
-
Εγω σημερα δεν του ειχα βαλει v-power.
Sent from my LG G3
-
Mε τις ώρες του είναι το antutu?
-
-
Showoff!
-
Εντελώς άχρηστα εργαλεία σύγκρισης.
Εξάλλου όλες οι ναυαρχίδες smartphones έχουν παρόμοιο h/w.
Φορούν 800/801 Snapdragon και έχουν 2 ή 3 GB Ram.Αυτό που έχει σημασία για την πλειονότητα των αγοραστών είναι η εμπειρία χρήσης.
Κανένα κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί είχε απλά πολλά mAh μπαταρίας ή πολλά megapixel camera ή πολλά ppi οθόνη ή γιατί γράφει top score στο Antutu.
Η επιτυχία ενός προϊόντος είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων συμπεριλαμβανομένου και του ψυχολογικού.
Για παράδειγμα αν στο προϊόν LG G3 που είναι το πιο πρόσφατο τουμπανοκινητό και έχει hype ήδη από πέρσι λόγω G2, έτσι όπως είναι του βγάλεις τα σήματα της LG και του βάλεις αυτά της Motorola, θα πάει άκλαφτο. -
Με μια λέξη marketing...
-
Εντελώς άχρηστα εργαλεία σύγκρισης
ok lol
Δεν εξέτασε κανείς τις πωλήσεις.Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Showoff!εχεχε, ούτε καν ρε, εγώ για την επιστήμη το κάνω
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εντελώς άχρηστα εργαλεία σύγκρισης
ok lol
Δεν εξέτασε κανείς τις πωλήσεις.Επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου.
Θα ήθελα όμως να ακούσω που είναι χρήσιμα αυτά τα benchmark όπως και τι συμπέρασμα θα είχες βγάλει αν η συσκευή σου είχε σκορ χαμηλότερο ή υψηλότερο κατά 2000 πόντους από αυτό που επιτυγχάνει τώρα.Μόνο αν παίζεις με τις ROM και πάλι όμως είσαι η μειοψηφία της μειοψηφίας της αγοράς.
Η αγορά και οι πωλήσεις είναι πάντα επίκαιρη παρατήρηση. Πρόκειται περί προϊόντων που παράγονται για να πωληθούν και όχι για one-off ή ασκήσεις πανεπιστημίου. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εντελώς άχρηστα εργαλεία σύγκρισης.
Εξάλλου όλες οι ναυαρχίδες smartphones έχουν παρόμοιο h/w.
Φορούν 800/801 Snapdragon και έχουν 2 ή 3 GB Ram.Αυτό που έχει σημασία για την πλειονότητα των αγοραστών είναι η εμπειρία χρήσης.
Κανένα κινητό δεν πούλησε πολύ γιατί είχε απλά πολλά mAh μπαταρίας ή πολλά megapixel camera ή πολλά ppi οθόνη ή γιατί γράφει top score στο Antutu.
Η επιτυχία ενός προϊόντος είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων συμπεριλαμβανομένου και του ψυχολογικού.
Για παράδειγμα αν στο προϊόν LG G3 που είναι το πιο πρόσφατο τουμπανοκινητό και έχει hype ήδη από πέρσι λόγω G2, έτσι όπως είναι του βγάλεις τα σήματα της LG και του βάλεις αυτά της Motorola, θα πάει άκλαφτο.καλά άχρηστα κατ'εσε, γενικά τα benchmark δεν είναι άχρηστα ειδικά αν μιλάμε για το ίδιο hw δείχνουν κάποια πράγματα και το πώς χειρίζεται τι hw ο κάθε κατασκευαστής
και αυτό που περιγράφεις όντως ειναι marketing, το θέμα είναι να τα βάλεις κάτω και να πάρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει όχι να πάρεις κάτι λόγω hype
τόσα χρόνια (και ακόμα δηλαδή ) μεσουρανούσαν τα galaxy για πολλούς λόγους, και μαρκετινγκ αλλά και γιατί έκαναν κάποια πραγματά καλύτερα από άλλους, αυτή τη στιγμή μόνο το note έχει για μένα κάποιο νόημα να κοιτάξεις προς samsungτώρα ξεπετάχτηκε η lg και καλά έκανε γιατί με το g2 όντως είχε τη καλύτερη προσφορά στα καλύτερα χρήματα, το g3 πάντως μου φαίνεται κάπως υπερβολικό λόγω ανάλυσης
-
Απο myphone
Το antutu έγινε εχτές update από 4 σε 5 (όχι beta), και αλλαξανε τα σκορ
Εμένα βγάζει 47824
Περίπου 10000 παραπάνω από την έκδοση 4.http://www.myphone.gr/forum/attachment. ... 1409316843
-
καλά άχρηστα κατ'εσε, γενικά τα benchmark δεν είναι άχρηστα ειδικά αν μιλάμε για το ίδιο hw δείχνουν κάποια πράγματα και το πώς χειρίζεται τι hw ο κάθε κατασκευαστής
και αυτό που περιγράφεις όντως ειναι marketing, το θέμα είναι να τα βάλεις κάτω και να πάρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει όχι να πάρεις κάτι λόγω hype
τόσα χρόνια (και ακόμα δηλαδή ) μεσουρανούσαν τα galaxy για πολλούς λόγους, και μαρκετινγκ αλλά και γιατί έκαναν κάποια πραγματά καλύτερα από άλλους, αυτή τη στιγμή μόνο το note έχει για μένα κάποιο νόημα να κοιτάξεις προς samsungτώρα ξεπετάχτηκε η lg και καλά έκανε γιατί με το g2 όντως είχε τη καλύτερη προσφορά στα καλύτερα χρήματα, το g3 πάντως μου φαίνεται κάπως υπερβολικό λόγω ανάλυσης
Βρε Γιώργο. Πήρες ένα τηλέφωνο και έπειτα του έκανες ένα test στο Antutu. Καλή ώρα εσύ με το Ζ1 τώρα (καλορίζικο btw).
Σου έβγαλε ένα νούμερο τάδε. Είσαι ικανοποιημένος ή όχι? Θα το επιστρέψεις πίσω το τηλέφωνο αν δεν είσαι? Τι συμπέρασμα έβγαλες από αυτό το νούμερο και πως χειρίζεται λοιπόν το h/w του Ζ1 η Sony?Το marketing είναι μια πολύ παρεξηγημένη λέξη. Τι σημαίνει 'είναι όντως marketing'?
To marketing της κάθε εταιρίας είναι το αποτέλεσμα όλων των τμημάτων που προηγούνται αυτού. Με ότι έχει ο καθένας πορεύεται. Marketing δεν είναι πάντα η προσπάθεια να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Και όταν ένα προϊόν λοιπόν πετυχαίνει, καλή ώρα αυτά της Samsung που αναφέρεις, το marketing αργά ή γρήγορα είτε δικαιώνεται, είτε ξεβρακώνεται.Η Samsung δεν μια μικρή εταιριούλα που πέτυχε λόγω marketing. Μιλάμε για ένα θηριώδη κατασκευαστή που κατασκευάζει ό,τι μπορείς να φανταστείς ακόμη και in house. Δημιουργεί τεχνολογίες, δημιουργεί τάση στην αγορά και αυτά είναι συστατικά για να γίνεις πρωτοπόρος. Δεν είναι marketing. Δουλειά του marketing είναι να σου φέρει στην πόρτα σου, να σου κάνει γνωστά ορισμένα από τα προαναφερθέντα. Όλοι έμαθαν τις οθόνες amoled. Το marketing έκανε καλά τη δουλειά του λοιπόν εφόσον μαθεύτηκε παντού αυτή η τεχνολογία. Όμως αυτό καθ'αυτό σαν προϊόν η amoled technology οθονών ήταν εξαιρετικό και πρωτοποριακό.
Αλλάζω θέμα όμως και δεν το θέλω.
-
καλά άχρηστα κατ'εσε, γενικά τα benchmark δεν είναι άχρηστα ειδικά αν μιλάμε για το ίδιο hw δείχνουν κάποια πράγματα και το πώς χειρίζεται τι hw ο κάθε κατασκευαστής
Θα συμφωνήσω με τον Μπούσο ότι είναι άχρηστα μιας και δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. Σε τι συνδέεις το γεγονός πως το Vibe Ζ είναι πιο γρήγορο από το G3?
Kαι από τη στιγμή που είναι, θεωρείται ή όχι χαζός αυτός που έσκασε τα 300-400€ παραπάνω για μια υποδεέστερη συσκευή βάσει του antutu? -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου.Επίτρεψε
Δε σου απαγόρευσα ποτέ να έχεις άποψη, απλά σημείωσα ότι είσαι off topicΚάποια κινητά είναι καλύτερα από τα 8-10 γνωστά.
Τρέχουν αισθητά καλύτερα.
Κάνουν τόσο
Να, δείτε και benches που ενισχύουν την παραπάνω άποψη.
enter busso:
είναι άχρηστα τα benches, τα εμπορικά μοντέλα έχουν άλλα χαρακτηριστικά, μάρκετινγκ
Συγχαρητήρια, 3/3 offtopicΚαι φυσικά τα benches δεν είναι άχρηστα. Στα άλλα συμφωνούμε.
Σε κάθε περίπτωση, το αν ένα τηλέφωνο είναι καλό, fluid, bugless, γρηγορότερο από ένα άλλο, έχει μηδέν [0] σχέση με τις πωλήσεις. Πού δυσκολεύεσαι;
Δε λέει κανείς ότι το Μi4 θα κάνει εκατό δις πωλήσεις. Ούτε ότι θα έπρεπε. Απλά είναι κρίμα κάποιος να θέλει τις βέλτιστες επιδόσεις και να περιορίζεται στα γνωστά. Και πιο κρίμα να νομίζει ότι τα τελευταία είναι a priori γρηγορότερα -
Η αγορά Nexus 5 32Gb από http://www.skroutz.gr/s/4219717/LG-Google-Nexus-5-D821-32GB.html θα έχει κανονικά εγγύηση μιας και δεν έχει εισαχθέι επίσημα? Φαντάζομαι ναι
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Η αγορά Nexus 5 32Gb από http://www.skroutz.gr/s/4219717/LG-Google-Nexus-5-D821-32GB.html θα έχει κανονικά εγγύηση μιας και δεν έχει εισαχθέι επίσημα? Φαντάζομαι ναιhttp://www.smarties.gr/index2.php?page= ... Itemid=117
Εγγύηση
Οι εγγυήσεις είναι αυτές που προσφέρουν Πανευρωπαϊκά οι κατασκευαστές, μέσω των επίσημα εξουσιοδοτημένων service τους.
Blackberry - 2 έτη
HTC - 2 έτη
LG - 2 έτη
Nokia - 2 έτη
Samsung - 2 έτη
Sony - 2 έτη
Sony Ericsson - 2 έτη
Apple iPhone, iPads 1 έτοςΤο Smarties.gr σας προσφέρει DOA* 7 ημερών που σημαίνει ότι εάν η συσκευή σας παραδοθεί με εργοστασιακό πρόβλημα και δεν ενεργοποιείται (δεν ανάβει) τότε σας την αντικαθιστούμε με άλλη εφόσον μας επιστραφεί η πλήρης συσκευασία χωρίς ζημιές εντός 7 ημερών (άρα κατά το άνοιγμα δεν καταστρέφουμε και δεν πετάμε την συσκευασία).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ότι το DOA ισχύει μόνο για τις συσκευές που είναι 'νεκρές' από εργοστασίου. Για οποιαδήποτε άλλη βλάβη υπεύθυνο είναι το σέρβις του κάθε κατασκευαστή.
*DOA=Dead On Arrival
-
Ειχε κανεις σημερα θεμα με το ταπα και το φορουμ? Παιζει να φταει το ανυπαρκτο σημα της wind εδω που ειμαι?
Εχω αρχισει και αναθεωρω με τη wind. Μου χει σπασει τα νευρα ολο το καλοκαιρι και τη βλεπω να παιρνει πουλο κι ας ειναι η πιο φθηνη.
Sent from my LG G3
-
Όχι κανένα πρόβλημα με tapatalk σημερα
Περι συσκευών Android...