-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Υπά ρχει
αντε παρτο, γιατι το μονοπυρηνο σου βγαζει καπνους πλέον και δεν ειναι απ τον μπαφο!
-
Επειδή είμαι σε διαδικασία αλλαγής, καθώς το βαρέθηκα το SGNex (είναι προς πώληση btw), κοιτάω τους premium κινέζους που ανέφερα και πιο πριν (P6, Find5, XI2S). Ανεξάρτητα από τιμή, ποιο προτείνετε, ρίξτε καμιά ιδέα ρε παιδιά...
-
Ε πλέον στις τιμές που παίζει το S4 (440€) νομίζω είναι καλό value for money και η αναβάθμιση απ' το GNex θα είναι τεράστια.
-
+1 στον απο πανω
Εγω εχω προτεινει κινεζακια εδω μεσα,αλλα για ταμπλετες των 100€.Στα 300-400 δε ξερω κατα ποσο εχει νοημα να 'μπλεξεις' απο τη στιγμη που βρισκεις δυνατες συσκευες και σε επωνυμους κατασκευαστες.
Επιπλεον ο,τι να χρειαστει το sammy(μπαταριες,καμια οθονη χτυπα ξυλο κλπ κλπ) με δυο κλικ το χεις βρει στο ebay σε ξεφτιλα τιμη.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
καποιος με S4 να μας πει τα μειονεκτηματα που εχει;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποιος με S4 να μας πει τα μειονεκτηματα που εχει;Τα γνωστά από ότι είδα και διάβασα: ζεσταίνεται η πλαστική πλάτη (μάλλον όταν δουλεύουν όλα τα cores), με την 4.2.1 αναφέρθηκαν κολλήματα, και φυσικά η αυτονομία.
Από την άλλη, και το Xperia Z τα ίδια 'προβλήματα' φαίνεται να έχει. Ίδια περίπου specs, λίγο χειρότερες επιδόσεις, πολύ καλύτερη κατασκευή, πιο 'ελαφρύ' (πολύ bloatware η Sammy ρε παιδί μου...), αλλά χειρότερη οθόνη, ίδια αυτονομία.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποιος με S4 να μας πει τα μειονεκτηματα που εχει;Το έχω εδώ και κάποιους μήνες. Σε γενικές γραμμές μόνο τα υλικά του δεν πείθουν όλους χωρίς να είναι απαραίτητα μειονέκτημα. Είναι αναλόγως τα γούστα. Το πλαστικό είναι καλύτερο σε μια πτώση, αλλά είναι χειρότερο σε αίσθηση. Δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα, έχει πολύ καλές 'επιδόσεις' και αρκετά καλή κάμερα για βολεύεις τις on the go ανάγκες σου για φωτογραφίες.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τα γνωστά από ότι είδα και διάβασα: ζεσταίνεται η πλαστική πλάτη (μάλλον όταν δουλεύουν όλα τα cores), με την 4.2.1 αναφέρθηκαν κολλήματα, και φυσικά η αυτονομία.
Από την άλλη, και το Xperia Z τα ίδια 'προβλήματα' φαίνεται να έχει. Ίδια περίπου specs, λίγο χειρότερες επιδόσεις, πολύ καλύτερη κατασκευή, πιο 'ελαφρύ' (πολύ bloatware η Sammy ρε παιδί μου...), αλλά χειρότερη οθόνη, ίδια αυτονομία.
Κανένας από γνωστούς δεν έχει γκρινιάξει για την αυτονομία του S4. Στα αναμενόμενα επίπεδα της μίας μέρας παίζουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον καιρό θα ρχίσουν οι αργοπορείες και τα λαγκαρίσματα. Από την άλλη είναι πανάλαφρο και με ανεκτό για πολλούς μέγεθος και έχει και 5 ρυθμίσεις παραπάνω από το Sony, out of the box.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποιος με S4 να μας πει τα μειονεκτηματα που εχει;Δεν έχει κανένα χτυπητό μειονέκτημα.
Δεν ζεστένεται (τουλάχιστον το δικό μου), κολλήματα, όπως έγραψα και προηγουμένως, για 4 μήνες τίποτα αλλά τώρα κολλάει ο μανίσιος dialer.
Το χρησιμοποιω με την flip case της Samsung και (με) βολεύει πολύ.
Από τα features που έχει, χρησιμοποιώ μόνο το air view και με τα υπόλοιπα κλειστά η αυτονομία είναι στο μέσο ορο (σε διάρκεια ενός 24ώρου βγάζει 3 με 3,5 ώρες οθόνης)
Οθόνη φανταστική, hardware υπεραρκετό, πάρα πολύ καλή κάμερα (για νύχτα δεν κάνει).Αν πάρεις το 16άρι να ξέρεις ότι έχει μόνο 9 γίγα ελεύθερα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα γνωστά από ότι είδα και διάβασα: ζεσταίνεται η πλαστική πλάτη (μάλλον όταν δουλεύουν όλα τα cores), με την 4.2.1 αναφέρθηκαν κολλήματα, και φυσικά η αυτονομία.
Κανένας από γνωστούς δεν έχει γκρινιάξει για την αυτονομία του S4. Στα αναμενόμενα επίπεδα της μίας μέρας παίζουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον καιρό θα ρχίσουν οι αργοπορείες και τα λαγκαρίσματα. Από την άλλη είναι πανάλαφρο και με ανεκτό για πολλούς μέγεθος και έχει και 5 ρυθμίσεις παραπάνω από το Sony, out of the box.
Τι να σου πω, δεν το έχω παίξει προσωπικά για να δω ιδίοις όμμασοι, αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο σχετικό νήμα του myphone, βρήκα αρκετά παράπονα -περισσότερα από του Z τεςπα- όπου κάποιοι έψαχναν για φορτιστές το μεσημέρι
Το max 24ωρο το γνωρίζω, παλιός άλλωστε, αλλά εδώ κάποιοι αναφέρουν 7-8 ώρες και μετά 'αγωνία και λαχτάρα'...
-
Ε άμα παίζουν όλη μέρα παιχνίδι τι ψάχνεις? Εδώ το S3 μου βγάζει μια μέρα άνετα με 2 ώρες οθόνη και όλα ανοιχτά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποιος με S4 να μας πει τα μειονεκτηματα που εχει;το γεγονός ότι το έχει ο κορσαιρ είναι no go από μόνο του
-
Αρνητικα S4:
- Μεγεθος... ειδικα οταν το ενα δαχτυλο πρεπει να παει στην ανω αριστερη γωνια του κινητου...
- ελευθερος χώρος ο μισός απο τα 16GB, ελεω πολλών μλκιων της Sammy.
- o dialer της Sammy με το γνωστο lagακι του
Δεν εχω δει το κινητό να ζεσταίνεται σε σημείο που να με προβληματίσει (φορώ 4.2.2), και η μπαταρία/αυτονομία θα την κατέγραφα στα πολυ θέτικα του κινητου... οχι απλά θετικά... αλλά μάλλον ειναι απο τα καλύτερα ναυαρχιδια.
Overall το S4 ειναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να αγοράσει κανεις αμεσα σε smartphone. Αν λάβουμε δε υποψιν οτι ειναι Nexus device, πετωντας το μέσα καθαρο android... τα μειονεκτήματα 2 και 3 εξαφανιζονται.
Οπως ειπε ομως και ο Αδης, ειναι no go.... μην το παρετε καλύτερα... ειδικά αν δεν μένετε σε καλη περιοχή και δεν φοράτε βαγκρανσι.
-
Εγώ θα ήθελα να μάθω για τη λειτουργία του NFC.
-
θέλω να πουλήσω το κινητό μου. Samsung GT S5690 aka xcover 1 http://www.skroutz.gr/s/388523/Samsung- ... S5690.html
Αντέχει , δουλεύει, αλλά είναι αργό κ θέλω ξανά κινητάκι με κουμπιά. Πόσο πιάνει λέτε; Κάποιο ενδιαφέρον;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να μάθω για τη λειτουργία του NFC.εγω θα ελεγα να πεσεις απο τον 5ο και να σπασεις το σβερκο σου.... ανοητε, ειρωνα, γελοιο υποκειμενο, σκασε... σκασε ειπα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να μάθω για τη λειτουργία του NFC.είναι πολύ καλή!
ακουμπάς το S4 με το τάμπλετ και μεταφέρεις τις φωτογραφίες στο λεπτό -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να μάθω για τη λειτουργία του NFC.
είναι πολύ καλή!
ακουμπάς το S4 με το τάμπλετ και μεταφέρεις τις φωτογραφίες στο λεπτόποιο παει πανω και ποιο κατω;
-
Ψάχνω κινητό με δύο sim. Αυτό λέει κάτι ή είναι παλιό μοντέλο/επεξεργαστής κτλ?
http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone ... axy+s+duos
-
Επειδή τις τελευταίες ωρες κυκλοφορούν φήμες, οτι μπρικάρησα το S4, περνώντας stock Android ROM, εχω να δηλωσω οτι:
Οι φήμες ειναι ανυπόστατες, κακοήθεις και έχουν σκοπο να βλαψουν το κύρος το δικό μου και του S4. To κινητό ειναι σε άριστη κατάσταση και δεν δέχομαι προσφορές των 25 και 50 ευρω!
ps: να παιρνετε παντα backup, ποτε δεν ξερετε τι πουστια θα σας κάνει το μπασταρδο!
Περι συσκευών Android...