-
Είπα κι εγώ να βάλω data plan (cosmote) στο κινητό (note2), για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο.... ενεργοποιώ το 'Mobile Data' αλλά data δε βλέπω. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα (ούτε εικονίδιο σύνδεσης εμφανίζεται). Τσεκάρω τις ρυθμίσεις, όλα OK. wtf;
-
Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανονικά να ρυθμίσεις κάτι εσύ
Απλά πατάς το data on/off
Μιλά με την εξυπηρέτηση γιατί μπορεί στο παρελθόν να τους είχες πει να στο απενεργοποιησουν όπως είχε κάνει ο πατέρας μου, και μετά όταν έβαλε πρόγραμμα με data δε δούλευε και έπρεπε να πάρει τηλέφωνο να του το ανοίξουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δε νομίζω ότι χρειάζεται κανονικά να ρυθμίσεις κάτι εσύ
Απλά πατάς το data on/offΈνα reboot ήθελε το ευλογημένο (κι έχω φάει μισή ώρα να ψάχνω ρυθμίσεις )
Ευχαριστώ -
Δε μου ακούγονται λίγα τα 300 ευρώ για Note I
-
Πολλά είναι.
-
Απ'τη στιγμη που με 20 ευρω παραπανω παιρνεις 4πυρηνα,δε βλεπω λογο ουτε εγω.Εκτος κ αν η κοπελα εχει χαμηλες απαιτησεις και μονο κριτηριο την οθονη
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
300E αγοραζεις ενα Ν4.
Το πιο lag free android -
Γυναίκα = το νούμερο ενα κριτήριο το ντιζαιν... Εμετικο το νεξους... Εντ οφ στορι...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
300E αγοραζεις ενα Ν4.
Το πιο lag free androidΠολυ ωραιες φωτο στο instagram!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γυναίκα = το νούμερο ενα κριτήριο το ντιζαιν... Εμετικο το νεξους... Εντ οφ στορι...Δεν της το πασαρεις σωστά, ρίξε λίγο πρόλογο για τη πίσω πλευρα που είναι χαραγμένη με λέιζερ ώστε να αντανακλώνται σαν μικρά σβαροφσκι διαφορετικό σε κάθε φωτισμό μπλα μπλα μπλα κ θα σε πω εγώ μετα
Sent from my N4 Paranoid 3.99 nightly, HellsCore B36 to your eye's!!
-
Μάλλον δεν είδε την πίσω οψη του. Σοβαρά τώρα βρίσκει διάφορες μεταξύ του Ν4 και του μήλου;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γυναίκα = το νούμερο ενα κριτήριο το ντιζαιν... Εμετικο το νεξους... Εντ οφ στορι...οι περισσότερες γυναίκες που ξέρω θέλουν μεγάλες οθόνες, iphone κούτσικη οθόνη, το πούλο
-
Γυναίκα = το νούμερο ενα κριτήριο το ντιζαιν... Εμετικο το νεξους... Εντ οφ στορι...
οι περισσότερες γυναίκες που ξέρω θέλουν μεγάλες οθόνες, iphone κούτσικη οθόνη, το πούλο
Εγώ πάλι γιατί ξέρω μπόλικες που έχουν iP μόνο για τη μούρη (του έχουν κοτσάρει και μια εντελώς καρακιτσαδόρικη γκομενέ θήκη) και λένε με θράσος 'ξέρω και να το χειρίζομαι κιόλας'
Και μιλάω για γυναίκες καριέρας και σοβαρές, όχι για τίποτα τσόλια...
-
Στο θέμα αξεσουάρ πάσχει το Ν4 και γενικά τα Android πλην των samy ίσως.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
οι περισσότερες γυναίκες που ξέρω θέλουν μεγάλες οθόνες, iphone κούτσικη οθόνη, το πούλο
Εγώ πάλι γιατί ξέρω μπόλικες που έχουν iP μόνο για τη μούρη (του έχουν κοτσάρει και μια εντελώς καρακιτσαδόρικη γκομενέ θήκη) και λένε με θράσος 'ξέρω και να το χειρίζομαι κιόλας'
Και μιλάω για γυναίκες καριέρας και σοβαρές, όχι για τίποτα τσόλια...
το ότι είναι γυναίκες καριέρας δεν σημαίνει ότι είναι τσόλια άμα έχουν iphone για τη μούρη προφανώς και είναι
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ειδικα αυτες με τη ροζ θηκη με τα λαγοαυτια!!
-
450 ευρώ έχει το S4 σε σκρουτζομάγαζα και ψήνομαι άσχημα. Τώρα είμαι κάτοχος iphone 4s και λέω να το κάνω το βήμα. Αξίζει;
-
Με κλειστά μάτια
-
Όχι
-
Όχι+1
Περι συσκευών Android...