-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Asus memopad HD 7 για €144;177 παίζει το 16άρι nexus mk1
hf, εμένα που γενικά τα άσπρα κινητά δε μ'αρέσουν, το 4 μου άρεσε. Δες το και πιστεύω θα το τσιμπήσεις
-
Εγω δεν ειδα καποια διαφορα με την 4.3 στη διαρκεια της μπαταριας,εδω και καιρο που του πινω το αιμα.
@Hf,μαλακια παιχτηκε
Εχε υποψιν παντως πως μαλλον το 'κολπο' μεσω forward2me απο αγγλικο playstore δε λειτουργει πια.Εγω τουλαχιστον δεν εβγαλα ακρη αφου δε δεχοταν η google ελληνικες πιστωτικες.Εχω καιρο να μπω σε φορα για το θεμα του playstore,οποτε αν λεω μαλακιες αγνοησε με
Edit,ουτε που ειδα το ποστ για ελληνικο σκρουτζομαγαζο
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χωράει σε μπροστινή τσέπη.Ναι αλλά όταν κάθεσαι αναγκάζεσαι να το βγάζεις και να το αφήνεις πάνω στο τραπέζι
Για πείτε καμιά ιδέα, για ποιό λόγο το S4 mini LTE κάνει στο skroutz €350 αλλά το dual SIM (3G) κάνει €450 ?
-
Από σήμερα το Galaxy Nexus δεν βρίσκεται πια στην κατοχή μου...
Ο καφές στα Εξάρχεια αποδείχτηκε κομματάκι ακριβός, ειδικά αν δεν προσέχεις ποιος έρχεται στο τραπέζι σου... Την υγειά μας να έχουμε, σε καλή μεριά στον κλέφτη, μπορεί τα 50€ που θα πάρει αν καταφέρει να το πουλήσει να τα έχει περισσότερο ανάγκη από εμένα.
Όπως γίνεται σαφές, ψάχνω για κινητό...
Ακούω προτάσεις, αφού πω πρώτα δυο λογάκια γι' αυτά που έχω στο μυαλό μου..- Nexus 4. Ίδιο με το δικό μου σε πολλά, αλλά καλύτερο και κυρίως, αν μπω στην διαδικασία αγοράς από Play Store με την γνωστή πατέντα, θα μου βγει αρκετά φθηνά.
- Samsung Galaxy S3 , σχετικά φθηνό πλέον, αγοράζεται από Ελλάδα και γλιτώνω και το ΦΠΑ. Καθαρό κόστος κάτω από 300€
- Samsung Note II, νόμιζα πως έχει πέσει, αλλά εν τέλει, είναι ακόμη πάνω από 400€. Το απορρίπτω λόγω τιμής και όχι λόγω μεγέθους. Το είδα στο Public σήμερα, και δεν θα το χαρακτήριζα αποτρεπτικό σε μέγεθος. Χωράει σε μπροστινή τσέπη.
Και τέλος έχουμε τα διάφορα κινέζικα...
http://www.thlmobilestore.com/thl-w8s-a ... g-32g.html
ή
http://www.minideal.net/lenovo-p780-sma ... 8-0mp.html
Για το οποία, πραγματικά με τρώει το χέρι μου, κυρίως γιατί έχουν τα πάντα πάνω και οι τιμές είναι γύρω στα 200€ και δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ αν μου το ξανακλέψουν!Τις προτάσεις σας παρακαλώ.
Κρίμα για την κλοπή. Συνεχίζουν να συμβαίνουν δυστυχώς.
Αν και έγραψες ότι έχεις ψιλοκαταλήξει θα σου πρότεινα να ξανακοιτάξεις το Νοτε2. Μετά από 8 μήνες χρήσης έχω καταλήξει ότι είναι μάλλον το καλύτερο android που κυκλοφορεί. Σίγουρα είναι μεγάλο αλλά πέρα από όλα τα άλλα συν αυτό σημαίνει και αυτονομία που δεν θα βρεις αλλού. Μπορεί σε λίγες μέρες να βγαίνει το 3 αλλά αυτό δεν θα μειώσει την αξία του σε καμία περίπτωση. Άλλωστε έχεις μπροστά σου 9 χειμωνιάτικους μήνες (με μπουφάν, τσάντες κλπ) που θα σε βοηθήσουν να αποδεχτείς το μέγεθος. Άλλωστε και όλα τα άλλα δεν είναι Νοκια 8210 στο μέγεθος. Πάλι κάτι μεγάλο θα κουβαλάς. Όπως συνήθισες το Νέξους έτσι θα συνηθίσεις και κάτι λίγο μεγαλύτερο. Εμένα μου πήρε ούτε 2-3 μέρες να το συνηθίσω.
Για την τιμή έχεις δίκιο. Και εγώ περίμενα ότι θα έχει πέσει κάτω από 400 αλλά κρατιέται. Αν ο ΦΠΑ χρεωθεί αλλού σου βγαίνει 330+ που είναι και πάλι μάλλον εξαιρετική τιμή.
-
zopo 980+
δες στο myphone τι προσφερει και πως συμπεριφερεται.
Εχει ενα θεματακι με το GPS υπο συνθηκες το οποιο προσωπικα βρίσκω αδιαφορο -
+1 στον Prof
ΗΦ αν το μεγεθος δεν ειναι αποτρεπτικος παραγοντας το νοτελι ειναι μονοδρομος.
Πριν πας για nexus δωστου ενα test drive και αν δεν σε ενοχλει μην το σκεφτεις καν.
Αν δε το παρεις και με τιμολογιο.... -
Ευχαριστώ παιδιά, αλλά η αγορά έγινε ήδη και είναι το Nexus 4.
Τιμή με ΦΠΑ (τιμολόγιο), 333€, από Birdphone.
Είναι το λευκό. Δεν είναι άσχημο, σπάει λίγο η μαυρίλα.Το σκέφτηκα για το Note II, αλλά λίγο τα +70€, λίγο το μέγεθος, λίγο η ίδια ανάλυση, με απέτρεψαν. Δεν νομίζω πως είχα να κερδίσω πάρα πολλά, επιπλέον, δεν μου αρέσει και η εικόνα ενός τεράστιου κινητού ενώ μιλάω.
Πρώτες εντυπώσεις, το restore δούλεψε τέλεια, έχω επαφές, εφαρμογές μέσω Google απλώς με δήλωση του gmail μου, ενώ τα SMS και οι κλήσεις απεκαταστάθηκαν με το SMS Backup.
Γενικώς, είναι 2-3 φορές πιο γρήγορο από το παλιό μου.
Οθονάρα, ενώ φυσικά ο χειρισμός είναι ο ίδιος με πριν, οπότε δεν ξεβολεύτηκα καθόλου.Περισσότερα, μόλις το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμη. Επίσης, ακόμη έχει την 4.2.2, θα περάσω την 4.3 όταν έχω Wi-Fi, γιατί τώρα έχω φάει 500ΜΒ από data για τον συγχρονισμό.
-
Καλοριζικο και καλομιλητο.
Προτεινω και μια θηκουλα γιατι το γυαλι πισω δεν συγχωρει πτωσεις. -
Ευχαριστώ παιδιά, αλλά η αγορά έγινε ήδη και είναι το Nexus 4.
Τιμή με ΦΠΑ (τιμολόγιο), 333€, από Birdphone.
Είναι το λευκό. Δεν είναι άσχημο, σπάει λίγο η μαυρίλα.Το σκέφτηκα για το Note II, αλλά λίγο τα +70€, λίγο το μέγεθος, λίγο η ίδια ανάλυση, με απέτρεψαν. Δεν νομίζω πως είχα να κερδίσω πάρα πολλά, επιπλέον, δεν μου αρέσει και η εικόνα ενός τεράστιου κινητού ενώ μιλάω.
Πρώτες εντυπώσεις, το restore δούλεψε τέλεια, έχω επαφές, εφαρμογές μέσω Google απλώς με δήλωση του gmail μου, ενώ τα SMS και οι κλήσεις απεκαταστάθηκαν με το SMS Backup.
Γενικώς, είναι 2-3 φορές πιο γρήγορο από το παλιό μου.
Οθονάρα, ενώ φυσικά ο χειρισμός είναι ο ίδιος με πριν, οπότε δεν ξεβολεύτηκα καθόλου.Περισσότερα, μόλις το χρησιμοποιήσω λίγο ακόμη. Επίσης, ακόμη έχει την 4.2.2, θα περάσω την 4.3 όταν έχω Wi-Fi, γιατί τώρα έχω φάει 500ΜΒ από data για τον συγχρονισμό.
Και εγώ με GNex το κοίταγα να δω αν έχει νόημα η αγορά του....εσύ που το έχασες προφανές ήσουν αναγκασμένος, για μένα δεν δικαιολογείται η μετάβαση (εκτός και αν πουληθεί σε καλή τιμή το GNex). Θα σου έλεγα να κοίταγες είτε το Padfone είτε το FonePad (με ή χωρίς το tablet), αλλά αφού ήδη το τσίμπησες, άντε και σιδερένιο!
-
Μεγεια! Να το χαρείς! Και πλέον προσοχή στις καφετέριες.
-
Μια χαρα αγορα, απλά το Ν4 θελει όπως κ δοιποτε custom kernel (δοκίμασα αρκετα κ για οποιν ψάχνεται παρα πολυ καλο ειναι το hells-Core b36 ενος γερμανου http://www.android-hilfe.de/custom-kern ... 013-a.html το οποιο δουλεύει out of the box τελεια, μονο το setup της οθονης βαζετε σε PA Halfbreed κ τελος)
Απο rom Paranoidrom κ τελος, οτι ποιο καλύτερο υπάρχει, ιδιαίτερα τωρα που ξανα περάσανε το Theme chooser δε συγκρινεται με τιποτα:
δωστε λιγο χρονο κ κάντε τις αλλαγες που ειπα κ θα με θυμηθείτε 100%
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μεγεια! Να το χαρείς! Και πλέον προσοχή στις καφετέριες.Εννοείται, με βρήκε ο μπαγάσας σε στιγμή αδυναμίας!
Δεν πειράζει, είπαμε, σε καλή μεριά, την υγειά μας να έχουμε. -
Android KitKat unveiled in Google surprise move
Trolling level: Google!
-
Note III ---->
Με το στανιό Sony θα μας βάλουν να ψωνίσουμε...
-
Μετα το Ζ φιλου με το οποιο παιζω συχνα πυκνα εχω αναθεωρησει για τη sony παντως
-
Θα γελασουμε πολυ σε λιγους μηνες με το rant για την δερματινη στο πισω μερος.
-
Χειρότερα από τα θρύψαλιασμένα τζάμια και τα χαραγμένα πλαστικά αποκλείεται να είναι.
Πάντως στο software είναι πολύ πίσω το Sony. To Note κάνει παπάδες, ενώ το άλλο δεν έχει ούτε καν presets για την οθόνη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Note III ---->Με το στανιό Sony θα μας βάλουν να ψωνίσουμε...
γιατι ρε πασα μου? τι σε κανανε?
Καλουλι ηταν, αλλα αυτο το functionality εχει αρκετο learning curve. Μετα απο καποιο σημειο νομιζω πως failαρει λιγο η Sammy.
Το Note 10.1 2014 μαμησε και εδειρε... επιτελους ταμπλα με @@@... βεβαια παλι δεν καταλαβαινω γιατι τους ξεφυγε το NFC. Μονο η Sony εχει βαλει στην ταμπλα της. Ολοι οι αλλοι δεν το θεωρουν απαραιτητο...
Το ρολογάκι της Sammy... 299$ Συμπαθητικες και ενδιαφερουσες καποιες λειτουργιες, αλλα κάτι κάμερες πανω στο λουρι ηταν λιγο μαλακια...
-
@στεφαν Μ αρεσει purιλα των nexus ,εφοσον λειτουργουν ολα οκ απο στοκ,οποτε το Ζ μου φανηκε ηδη 'φορτωμενο'
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Θα γελασουμε πολυ σε λιγους μηνες με το rant για την δερματινη στο πισω μερος.αυτο ακριβως ηταν και η δικη μου σκεψη!
Γενικά το faux leather το ειδα ποιο πολυ ως τρολλια της Sammy. Σαν να λεει στους φαν του αλουμινιου πως θα βαλει οτιδηποτε αλλο υλικο εκτος απο αλουμινιο.
Περι συσκευών Android...