-
http://www.appbrain.com/app/contacts-plus/com.ahnchan.ContactsPlus
Αν ντοκιμάσεις αυτό και πετύχει, τα με πεις για τις αντ χόμινεμ επιθέσεις; Απάντησέ μου σε πμ για να είμαστε κλίκα.
-
Δοκίμασα και αυτό με τις ομάδες, δουλεύει μια χαρά σε 2.2.
Έφτιαξα δοκιμαστικά μια ομάδα forum στο gmail, στις επιλογές προβολής του android μπήκα στο λογαριασμό μου και 'επιλογή επαφών προς προβολή', τίκαρα τα πάντα και με τον συγχρονισμό εμφανίστηκαν όλες οι επαφές και η έξτρα ομάδα. Εδώ δεν χρειάζεται third-party εφαρμογή. Εκτός και αν...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
http://www.appbrain.com/app/contacts-plus/com.ahnchan.ContactsPlusΑν ντοκιμάσεις αυτό και πετύχει, τα με πεις για τις αντ χόμινεμ επιθέσεις; Απάντησέ μου σε πμ για να είμαστε κλίκα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δοκίμασα και αυτό με τις ομάδες, δουλεύει μια χαρά σε 2.2.Έφτιαξα δοκιμαστικά μια ομάδα forum στο gmail, στις επιλογές προβολής του android μπήκα στο λογαριασμό μου και 'επιλογή επαφών προς προβολή', τίκαρα τα πάντα και με τον συγχρονισμό εμφανίστηκαν όλες οι επαφές και η έξτρα ομάδα. Εδώ δεν χρειάζεται third-party εφαρμογή. Εκτός και αν...
Πολυ ενδιαφερον αυτο δεν το ξερα , θα το δοκιμασω καποια στιγμη
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πρώτη κάπως πιο σοβαρή επαφή με το Defy και το Android χτες... Εμαθα πολλά πράγματα
Το πρώτο σοβαρό αρνητικό: δεν μπορείς να ταξινομήσεις τα Contacts με βάση ό,τι θες, τα ταξινομεί πάντα με βάση το displayed name = First name, Family name.ΜΠΟΡΕΙΣ
Το οποίο είναι εξαιρετικά σπαστικό Ούτε τα groups του GMail βλέπει
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ
Μιλάω έχοντας κατα νου την 2.2. Η 2.1 ειναι πού παλιά για να την θυμάμαι πλέον.
H 2.1 απ' όσο θυμάμαι από το Nexus One όταν το είχα πάρει ΔΕΝ είχε Sort list by Surname (τρελή παράλειψη!!).
Από 2.2 και μετά το έφτιαξαν αυτό (τώρα είναι έτσι: http://i34.tinypic.com/2wdyahd.jpg ).Οκι σε Μοτορόλα καρντιά μου:
ΟΚ πως γίνεται το σορτάρισμα και τα groups ? (Motorola Defy 2.2)
Contacts --> Menu --> Display options ΔΕΝ υπάρχειΑπ΄ό,τι φαίνεται η ξύπνια η Motorola πείραξε το Android στο σημείο αυτό
Είναι δυνατόν να πουλάς το Android ως 'επαγγελματικό' εργαλείο να χτυπήσεις BlackBerry και να μην μπορείς να σορτάρεις ως προς επίθετο (εκτός και αν στη Google νομίζουν ότι οι επαγγελματίες αποθηκεύουν τα contacts τους 'Μήτσος' 'Καιτούλα' κτλ. ) ή ως προς όνομα εταιρείας ?
Δοκίμασα και αυτό με τις ομάδες, δουλεύει μια χαρά σε 2.2.
Έφτιαξα δοκιμαστικά μια ομάδα forum στο gmail, στις επιλογές προβολής του android μπήκα στο λογαριασμό μου και 'επιλογή επαφών προς προβολή', τίκαρα τα πάντα και με τον συγχρονισμό εμφανίστηκαν όλες οι επαφές και η έξτρα ομάδα. Εδώ δεν χρειάζεται third-party εφαρμογή. Εκτός και αν...
Τις βλέπει τις ομάδες αλλά (α) δεν τις δείχνει στα details κάθε contact (άρα δεν μπορείς να απαντήσεις στο ερώτημα 'που τον ξέρω αυτόν τον funkyreverend') (β) δεν μπορείς να ψάξεις με βάση αυτές. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις μόνο τα contacts που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα, πχ. 'δείξε μου όλα τα contacts της ομάδας 4T Forum' αλλά συνήθως δε θες αυτό...
Θα δοκιμάσω αυτό που πρότεινες και θα στείλω ΡΜ με τα καθέκαστα
-
για αυτο νεξους την επομενη φορα να μην εχουμε τις παπαριες του καθενος
-
H επόμενη φορά είναι μακριά (σε 5 χρόνια ως συνήθως για μένα)
-
nass
Τσέκαρε λίγο πώς έχουν αποθηκευτεί οι επαφές σου. Ίσως το λάθος έχει γίνει στο συγχρονισμό και είναι στο ίδιο πεδίο και το όνομα και το επίθετο. Στο δικό μου, έτσι έγιναν κάποιες και απλώς το άφησα ως έχει. Στο δικό μου που είναι 2.1 ακόμη, δεν έχει σορτάρισμα πάντως.
Ελπίζω μόλις αποκτήσω κι εγώ πιο νέα έκδοση να μην υπάρχει αυτό το ζήτημα.
-
Οχι, είναι σωστά και στο GMail και στο τηλέφωνο.
Αν βάλεις Motorola 2.2 σε βλέπω στα ίδια
(Hint: βρε μπας και θέλει root για να εμφανιστεί το 'Display options' menu στα Contacts ) -
Εχεις blur? Αν ναι αυτη ειναι η πηγη του κακου. Τσεκαρε το quick contacts
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
Δεν έχω Blur (ή αν το 'χω είναι πολύ καλά κρυμμένο )
-
Λοιπόν, η λύση λέγεται Go Contacts καλή υποστήριξη Ελληνικών (και στην παρουσίαση και στην εύρεση), σορτάρισμα με βάση επίθετο ή εταιρεία και υποστήριξη groups και στο ψάξιμο και στα contact details
Είπα να το στείλω με ΡΜ στους κολλητούς μου μόνο αλλά αποφάσισα: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ
-
τελικα εφαγα υποχρεωτικο update στην εκδοση 5.5 στο maps, μαλλον αυτο αφορα το ελλαντα κι οχι τη συσκευη μου
κανας αλλος ?
-
Τώρα άνοιξα το market και μου έκανε και μένα υποχρεωτικό update..
-
ναι και στης αδερφης μου το zte, αρα ειναι θεμα χωρας και οχι εταιρειας
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λοιπόν, η λύση λέγεται Go Contacts καλή υποστήριξη Ελληνικών (και στην παρουσίαση και στην εύρεση), σορτάρισμα με βάση επίθετο ή εταιρεία και υποστήριξη groups και στο ψάξιμο και στα contact detailsΕίπα να το στείλω με ΡΜ στους κολλητούς μου μόνο αλλά αποφάσισα: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ
Go nass!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λοιπόν, η λύση λέγεται Go Contacts καλή υποστήριξη Ελληνικών (και στην παρουσίαση και στην εύρεση), σορτάρισμα με βάση επίθετο ή εταιρεία και υποστήριξη groups και στο ψάξιμο και στα contact details
Είπα να το στείλω με ΡΜ στους κολλητούς μου μόνο αλλά αποφάσισα: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ
Go nass!
Έχει ένα bug με τις αναπάντητες..... ....αλλά είναι κλάσεις ανώτερη από την default!!
-
Ερώτηση ποια χρησιμοποιείτε (εάν) για:
1)blacklist + sms black list
2)σε περίπτωση που σας το κλέψουν remote κλείδωμα κτλπ μέσω sms?danke
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
2)σε περίπτωση που σας το κλέψουν remote κλείδωμα κτλπ μέσω sms?Για κλείδωμα δεν ξέρω αν υπάρχει..
Σίγουρα υπάρχει όμως το Where's my Droid που με ένα sms σου δίνει την τοποθεσία..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικα εφαγα υποχρεωτικο update στην εκδοση 5.5 στο maps, μαλλον αυτο αφορα το ελλαντα κι οχι τη συσκευη μουκανας αλλος ?
Κι εμένα έκανε update το Maps από 4.4 στην 5.5 και ομολογώ πως μου αρέσει τρομακτικά περισσότερο!
Περι συσκευών Android...