-
Τις τελευταίες μέρες με έχει φτάσει στα οριά μου το τριμπούρδελο το xperia, αν δεν το είχα πάρει τζάμπα θα είχα
σπάσει πολλά πράγματα απ τα νεύρα. Να πω οτι το χρησιμοποιώ πολύ ή το έχω παραφορτώσει εφαρμογές πάει
στο διάολο, εδώ και μισό χρόνο που το έχω ζήτημα να έχω βάλει συνολικά 15 προγραμματάκια και παιχνίδια.
Εχθές με παίρνουν τηλέφωνο, μιλάω 20'', reboot, πάω να πάρω τηλέφωνο, reboot, απεγκαθιστώ εφαρμογές,
ξανά reboot. Προσπαθώ 2 φορές να κάνω backup και λίγο πρίν τελειώσει πάλι reboot. Βάζω βγάζω μπαταρία,
sd και sim, καλώδιο για να φορτίσει και τίποτα. Σήμερα το πρωί το άνοιξα, έκανα 3 φορές επιδιόρθωση
λειτουργικού και πάλι τα ίδια, έχοντας χάσει βέβαια πρόσφατες επαφές, μηνύματα, εφαρμογές και ρυθμίσεις...
Τι κάνει κανείς σε τέτοια περίπτωση? Να επιχειρήσω να βάλω σπασμένα gingerbread ή κάτι άλλο? Δεν έχω την
παραμικρή ιδέα πως γίνεται, θα τα καταφέρω ή θα ματώσουν οι γροθιές μου από τα πράγματα που θα σπάσω? -
Factory reset του κανες ? αφου τα χασες ολα δοκιμασε κι αυτο
Αλλιως στειλτο service, ασε τις ρομ γιατι μπορει να το κανεις μια και καλη τουβλο στη κατασταση που ειναι και μετα να χασεις και την εγγυηση
Τις επαφες ειπαμε στο gmail για να μη χανονται ποτε, αλλα και να κατεβαινουν αμεσα σε μελλοντικες συσκευες
Sent from my LG-P500
-
Σύντομα πρέπει να αντικαταστήσω το παλιό μου κινητό που αρχίζει και τα παίζει, σκέφτομαι να πάρω το Huawei X5 επειδή φαίνεται να είναι καλό και φθηνό μαζί, τι λέτε;
-
Aν το προτείνουμε ακόμα μια φορά, θα μας πουν ότι παίρνουμε ποσοστά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Factory reset του κανες ? αφου τα χασες ολα δοκιμασε κι αυτοΜόλις το δοκίμασα και αυτό, δούλεψε για μια ώρα και έκλεισε ανοίγοντας μια φωτογραφία...
τουλάχιστον ξανανοίγει μόνο του μετά από λίγο χωρίς να χρειαστεί να βγάλω την μπαταρία.
Θα κάνω υπομονή μέχρι τέλος του μήνα που υποτίθεται οτι θα μας ''δώσουν'' το gingerbread.Κανένας άλλος με βασανιστικό xperia εδώ?
-
Αυτο το προβλημα το χε και το δικο μου (δεν εμφανιζοταν τοσο συχνα ομως) , πολλοι κατηγουσαν την αργη sd μιας και ψιλοεξαφανιζοταν αν επαιρνες πιο γρηγορη, ομως τελικα ηταν θεμα firmware , μιας και μετα απο update εξαφανιστηκε..
Το χει κοσμος αυτο το προβλημα? (Γιατι στο δικο μου κινητο το χαν παρα πολλοι)
Αν δεν το χουν πολλοι και απο τη στιγμη που το κινητο εχει καταντησει δυσχρηστο , ισως θα πρεπε να μην περιμενεις και να πας για εγγυηση
Sent from my LG-P500
-
RMA it...
-
Το θέμα είναι ότι το πήρα τυχαία από μια εταιρική επιδότηση ενός γνωστού ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε άλλη πόλη,
άστα βράστα δηλαδή... Δεν έχω την απόδειξη και δεν θέλω να τον βάζω να ψάξει και να μου την στείλει. Αν την είχα
θα το είχα κάνει από τα πρώτα κολλήματα. Πάντως τις τελευταίες ώρες δεν μου έκανε παιχνιδάκια, θα περιμένω το
2.3 σε 2 βδομάδες και αν δεν το στρώσει τότε δεν μένει άλλη επιλογή. Λυπάμαι αυτούς που έδωσαν 500 ευρώ πάντως... -
-
κατι κανεις λαθος , κοιτα την ωρα που το βαζεις στο pc αν σου βγαζει επιλογη για την sd
πρεπει να γινει unmount για να τη διαβασει το pc
επισης κοιταξε αν ψαχνει drivers εκεινη την ωρα στο internet , κανονικα τους βρισκουν μονα τους τα windows -
υπαρχουν παμπολα widgets για αυτο, κοιτα στο μαρκετ
καλη ιδεα ειναι να το συνδυασεις με ενα ρολοι για να σου λεει και το καιρο πχ
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
(εχει σαν υποεπιλογη να σου εμφανιζει το % της μπαταριας κοιτα το screenshot μου, το 40% )
here we go again..
Δεν φαίνεται το screenshot. -
-
Αδειαζω περιοδικα το φακελο στο dropbox μου για αυτο.
Sent from my LG-P500
-
qsis απο ποιο site τραβαει τον καιρο το widget ?
-
αν κρινω απο την οτι να ναι θερμοκρασια μαλλον απο το accuweather
ξερει κανεις ποσα sensors εχει τελικα το p500?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αν κρινω απο την οτι να ναι θερμοκρασια μαλλον απο το accuweatherΤο accuweather δίνει σχετικές καλές τιμές για θερμοκρασία. πχ για Βέροια τώρα δίνει 25 βαθμούς με μέγιστη 28 (feels like 30).
Κάπου εκεί είναι.
το yahoo! είναι που δίνει πραγματικά ότι να ναι. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το accuweather δίνει σχετικές καλές τιμές για θερμοκρασία. πχ για Βέροια τώρα δίνει 25 βαθμούς με μέγιστη 28 (feels like 30).
Κάπου εκεί είναι.
το yahoo! είναι που δίνει πραγματικά ότι να ναι.ειναι μεγαλη διαφορα ομως
καπου υπαρχει ενα ελληνικο που περνει απο το Metar στοιχεια -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
qsis απο ποιο site τραβαει τον καιρο το widget ?Σου δινει επιλογη weatherbug ή google
προτιμω weatherbug , ειναι πιο ακριβες
ξερει κανεις ποσα sensors εχει τελικα το p500?
γιατι, μια χαρα θερμοκρασιες δειχνει συνηθως , ειναι απο τη κυριακη , οχι σημερινα
accelerometer και αισθητηρα για να σβηνει την οθονη οταν μιλας
δεν εχει αισθητηρα για φως για αυτο εχω και το widget για τη φωτεινοτητα φατσα καρτα
-
Αδειαζω περιοδικα το φακελο στο dropbox μου για αυτο.Sent from my LG-P500
Ίσως να σε βολέψει καλύτερα το http://imgur.com, είναι drag n drop οπότε είναι το ίδιο σχεδόν με το να το φορτώσεις στο dropbox..
-
Τεστ
Καλουλι ειναι , δε χρειαζεται να βαζεις τα [img] χειροκινητα (αν μιλαμε για tapatalk) , ομως πρεπει να ξερεις το ονομα του αρχειου γιατι δεν μπορεις να δεις thumbnail της εικονας στο κινητο..
Ενω με το dropbox απο οπουδηποτε (και το gallery) κανεις share και τη πετας οπου θες (στο db) και μεσα απο κει πανευκολα βγαζεις λινκΕπισης με db δε χρειαζεται να χρησιμοποιησεις browser
Απλα στο db δε θελω να μαζευω πολυ σκουπιδι..
(Οπως καταλαβαινεις το κινητο ειναι το κυριο θεμα μου, γιατι απο pc ακομα χρησιμοποιω imageshack )
Sent from my LG-P500
-
Ώραία εφαρμογή το widgetsoid.
Αυτό το es file explorer δεν ξέρω τι παραπάνω κάνει, απλά βλέπω ότι όλοι το εκθειάζουν.
Όλα τα θεματάκια λύθηκαν, thanks QsisVTS.ΑΛΛΑ στον υπολογιστή δεν μπορώ να συνδεθώ. Μπορεί κάποιος με οδηγείες για ηλίθιους να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω;
-
Καλουλι ειναι , δε χρειαζεται να βαζεις τα [img] χειροκινητα (αν μιλαμε για tapatalk) , ομως πρεπει να ξερεις το ονομα του αρχειου γιατι δεν μπορεις να δεις thumbnail της εικονας στο κινητο..
Ενω με το dropbox απο οπουδηποτε (και το gallery) κανεις share και τη πετας οπου θες (στο db) και μεσα απο κει πανευκολα βγαζεις λινκΕπισης με db δε χρειαζεται να χρησιμοποιησεις browser
Απλα στο db δε θελω να μαζευω πολυ σκουπιδι..
Sent from my LG-P500Υπέθεσα οτι έγραφες από υπολογιστή, μήπως αυτό να σε βολέψει;
http://www.androidzoom.com/android_appl ... _cqxe.html
Ή κάτι από αυτά, κάποια υποστηρίζουν και λογαριασμούς:
https://market.android.com/search?q=imgur&so=1&c=appsΥπόψιν, εγώ δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το κινητό για browsing, οπότε δε χρησιμοποιώ τέτοιες εφαρμογές.
Το imgur το προωθώ γενικά γιατί είναι πολύ αξιόπιστο και γρήγορο site, σε αντίθεση με to imageshack που είναι σπαστικό με το zoom κλπ του. -
Μα ουτε κι εγω πολυχρησιμοποιω browser , ειδικα οταν μιλαμε για φορουμ
Για να ανεβασω κατι σε ενα φορουμ τραβαω φωτο/screenshot , μπαινω στον es ή στο gallery βρισκω τη φωτο επιλεγω να μου βγει το share/dropbox επιλεγω το φακελο που θα το στειλω και αφου ανεβει παταω πανω στο αρχειο μεχρι να μου βγει το share/copy public link και μετα το κανω paste στο tapatalk
Αμα ειναι του βαζω και τα [img] για να φανει αμεσα και να μη χρειαστει να πατησετε το λινκ
Δε χρησιμοποιω πουθενα browser και ειναι τελικα ο πιο γρηγορος τροπος.
Απλα συνηθιζω καθε καποιες μερες αδειαζω το σχετικο φακελο στο db, γιατι αυτα μενουν και στους υπολογιστες μου, οχι μονο στο cloud (οπου εχω 2.5 GB ολα κι ολα) και γενικα δε μου αρεσουν τα σκουπιδια.
Απλα με αυτο το τροπο καποιος μετα απο μερες ή μηνες δε θα βλεπει τη φωτο..
Sent from my LG-P500
Περι συσκευών Android...