-
Κάπως έτσι, ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kεραμική είναι αυτή που έχεις, όχι επαγωγική.σωστά, βιάστηκα να απαντήσω Δε πειράζει, έβαλα το λιθαράκι μου στο θέμα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
και απορροφητήρας (τι άλλο; Teka CNL2022)The only Teka appliance that doesn't suck.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
γεια χαρά .... έχει κανείς σπίτι του επαγωγικές εστίες ?? .... λεω να τις προτιμήσω, σε νέα κουζίναNoμίζω πως δεν είναι όλα τα σκεύη κατάλληλα για επαγωγικές και πως γενικά μαγειρεύουν πιο γρήγορα απο τις κλασσικές εστίες και απο τις εστίες γκαζιού
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
και απορροφητήρας (τι άλλο; Teka CNL2022)
The only Teka appliance that doesn't suck.
Ουτε αερα;Τοτε ειναι αποτυχια!
-
μμπρρρρρρ
(τον ιδιο εχουμε, αλλα εμας ειναι λευκό πλαστικό τύπου καζανάκι)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
μμπρρρρρρ(τον ιδιο εχουμε, αλλα εμας ειναι λευκό πλαστικό τύπου καζανάκι)
κ εμεις τυπου καμιναδα αλλα θορρυβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ερωτηση για ηλεκτρικη σκουπα:
Αν παρεις σκουπα χωρις σακουλα (μονο με καδο δηλαδη) ξεμπερδευεις ή μετα μπλεκεις με κατι φιλτρα HEPA;
Ή τα φίλτρα αυτα παιζουν ούτως ή αλλως; -
Αν πάρεις ηλεκτρική σκούπα, πάρε Dyson. Δεν υπάρχει σύγκριση με άλλες, χαώδης διαφορά. Εννοείται ξεχνάς σακούλες κλπ, τα φίλτρα απλό τίναγμα και μια στο τόσο πλύσιμο με νερό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν πάρεις ηλεκτρική σκούπα, πάρε Dyson. Δεν υπάρχει σύγκριση με άλλες, χαώδης διαφορά. Εννοείται ξεχνάς σακούλες κλπ, τα φίλτρα απλό τίναγμα και μια στο τόσο πλύσιμο με νερό.Απο 400€ και άνω;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ερωτηση για ηλεκτρικη σκουπα:
Αν παρεις σκουπα χωρις σακουλα (μονο με καδο δηλαδη) ξεμπερδευεις ή μετα μπλεκεις με κατι φιλτρα HEPA;
Ή τα φίλτρα αυτα παιζουν ούτως ή αλλως;Βασικα το μονο μπλεξιμο ειναι το τιναζε φιλτρα,καθαριζε φιλτρα,καθαριζε το δοχειο συλλογης κλπ.Ενω την σακουλα την βγαζεις και την πετας καθαρα πραγματα,ιδιως αυτες που κλεινουν και μονες οταν τις βγαζεις ειναι εξαιρετικες.Για οικιακη χρηση αυτες χωρις σακουλα κατα την γνωμη μου δεν κανουν.Αντιθετος ομως ειναι εξαιρετικα οικονομικες για βαρια χρηση που θα απαιτουσε συχνη αλλαγη σακουλας.Οσο για τα φιλτρα που αναφερεις ρωτα για το συγκεκριμενο μοντελο που 'σταμπαρησες' αν η τι φιλτρα εχει,καθε ποτε θελουν αλλαγη,ποσο κανουν κλπ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν πάρεις ηλεκτρική σκούπα, πάρε Dyson. Δεν υπάρχει σύγκριση με άλλες, χαώδης διαφορά. Εννοείται ξεχνάς σακούλες κλπ, τα φίλτρα απλό τίναγμα και μια στο τόσο πλύσιμο με νερό.
Απο 400€ και άνω;
Να πάρουμε από μια γα κάθε δωμάτιο,τέτοιες προσφορές δεν ξαναβρίσκεις
-
Μπορεί να φαίνονται ακριβές αλλά σκέψου πως δεν χρειάζεται να αγοράσεις ποτέ σακούλα ή φίλτρο και το βασικότερο δεν περνάει καθόλου σκόνη στο μοτέρ. Οποιαδήποτε κλασσική σκούπα και αν πάρεις θα σου κοστίσει μακροπρόθεσμα περισσότερο και ποτέ δεν θα δουλέψει τόσο καλά.
Επίσης οι αντίστοιχες κλασσικες σκούπες για ίδια (θεωρητικά) ισχύ έχουν ανάλογο κόστος. Ρίξε μια ματιά από κοντά (έχει δείγματα στε πολλά καταστήματα), υπολόγισε το κόστος και την ψυχική σου γαλήνη και πάρε την απόφασή σου.
-
Για το καινούριο σπιτικό, αγοράστηκε αυτός ο απορροφητήρας :
http://www.skroutz.gr/s/271154/Korting- ... -Inox.html
Υπήρχαν μοντέλα διαφόρων εταιριών, που έφταναν άνετα τα 1.200€ !
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Για το καινούριο σπιτικό, αγοράστηκε αυτός ο απορροφητήρας :
http://www.skroutz.gr/s/271154/Korting- ... -Inox.html
Υπήρχαν μοντέλα διαφόρων εταιριών, που έφταναν άνετα τα 1.200€ !
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!Gorenje
Από θόρυβο πως πάει?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Από θόρυβο πως πάει?Αν και δεν τον δοκίμασα σπίτι (δεν έχει συνδεθεί ακόμα το ρεύμα ), τον 'άκουσα ' στο κατάστημα. Πραγματικά αθόρυβος- ακόμα και στη μεγάλη ταχύτητα- σε σύγκριση πάντα με τους κλασσικούς απορροφητήρες των 150-200€ .
-
Για κλιματιστικό για υπνοδωμάτιο, inverter, κατηγορίας 9000BTU, κλάσης Α/Α, σχετικά ήσυχο τι προτείνετε; Νομίζω τιμές μέσω ιντερνετ αρχίζουν από 400 για επώνυμα και προτιμώ να μην πάω πάνω από 500, επί δύο που θέλω πάμε στο χιλιάρικο. Δίνω σημασία στην προέλευση (ιαπωνικά δυστυχώς δεν φτάνω είναι πολύ πιο ακριβά) και την ποιότητα κατασκευής. Η τοποθέτηση αντιλαμβάνομαι κοστίζει επιπλέον περί τα 70-80+ ευρώ.
Τι προτείνετε από μάρκες μοντέλα με βάση γνώσεις, εμπειρίες και ασκούσματα; -
Είχα ένα Fujitsu General, που μου βγήκε καλό, και πήρα άλλο 1 (inverter και τα 2). Το δεύτερο έχει ένα θεματάκι περίεργο, ο συμπιεστής έξω κάνει ένα περίεργο θόρυβο, σαν μοτεράκι παιχνιδιού (ιιιιιιιιιιιιιιι ), λίγο ενοχλητικό αν έχεις μέτρια ηχομόνωση. Κατά τα λοιπά, 5 χρόνια και 2 χρόνια δεν έχουν πρόβλημα, αρκετά αθόρυβα, κάνουν τη δουλειά τους.
Για την τοποθέτηση, καλύτερα να επιλέξεις εσύ συνεργείο. Οι τεχνικοί της κάθε εταιρείας που συνεργάζεται με πολυκαταστήματα τρέχουν σαν παλαβοί, με ραντεβού ανά ώρα, και δεν έχουν χρόνο και όρεξη για λεπτομέρειες.Πάντως μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον αυτά τα φρουφρου της LG, αλλά πήγαιναν -τότε- πάνω από 800 το ένα.
-
στην μεσαια τιμη πολυ καλα τα general.Απο τα ακριβα mitsubishi που εχω επισης αριστο μετα απο 10 ετη.
-
Fujitsu General ή Samsung
Εχω στο εξοχικό και τα δύο, πολύ καλή απόδοση (και στη θέρμανση) και ελάχιστος θόρυβος, πάντα για τα χρήματά τους.
Σην Αθήνα έχω ένα της Panasonic, 14 χρόνια, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ , αλλά έχει στην κατηγορία του 550€+
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....