-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
μετεφερα ψυγειο, κατα τη μεταφορα το ειχα ξαπλα... ποση ωρα χρειαζεται ωστε να κατεβει το φρεον και να το βαλω στην πρηζα?Υ.Γ. η τοποθετηση σεμεδακιου πανω του ηταν αμεση
Στο πράκτικερ που αγόρασα πρόσφατα ψυγείο μου είπανε 12 ώρες αλλά στο μανιουαλ έλεγε 3 ώρες. Οπότε επειδή ο πιό αρμόδιος είναι ο κατασκευαστής του ψυγείου ήμουν έτοιμος να το βάλω στη πρίζα στις 3 ώρες. Επειδή όμως η γυναίκα γκρίνιαζε οτι θα το χαλάσω, τελικά το άφησα 24 ωρες γιατί μετά και να χάλαγε απο άσχετη αιτία εγώ θα τα άκουγα
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
υπαρχουν βιντεο στο youtube για το πως θα αλλαξεις ρουλεμανΜιλάς για τα ρουλεμάν του κάδου. Τα έχω δει. Για τα ρουλεμάν στο μοτέρ δεν έχω βρει. Το πιο λογικό είναι να είναι ίδια διαδικασία με το άνοιγμα δυναμό οπότε θα το τολμήσω και βλέπουμε.
-
δες εδω
κοιταξτε πως βαζει το καινουριο ρουλεμαν, αυτη την τεχνηκη την ηξερα, οτι διλαδι ζεσταινουμε ενα αντικιμενο ετσι οστε να διεσταλει και να χορεσει μεσα σε ενα αλλο
δεν ηξερα ομως οτι υπαρχει εξειδικευμενο μηχανημα για ρουλεμαν το εμαθα κι αυτο
-
Δικό μου λάθος, μη σωστή διευκρίνιση. Άνοιξα μια φορά ένα κρουστικό δράπανο για να αλλάξω το ένα ρουλεμάν του άξονα το οποίο είχε διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθει και μου πήρε μια βδομάδα να το δέσω πάλι.
Σκέπτομαι μήπως και το συγκεκριμένο μοτέρ έχει τίποτε περίεργο μέσα και χάσω την μπάλα μετά. Έχω ακούσει για μοτέρ με gearing ας πούμε. Το πρόβλημα μου δηλαδή δεν είναι πως να βγάλω τα ρουλεμάν.
Ωραίο το εργαλείο. Πιάνει όλο το ρουλεμάν και όχι 2 ή 3 σημεία όπως ο κλασσικός εξωλκέας
-
Μια πανέμορφη λευκή συσκευή που είδαμε στην εκδρομή του 4ΤΦΒΕ:
-
Πόσα BTU βγάζει αυτή Ντίνο;
-
Eίναι το καλό νομίζω, το 1300αρι.
-
Ψύξη-Θέρμανση;
-
Καθήστε να μπει ο Krus και θα τα πούμε !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καθήστε να μπει ο Krus και θα τα πούμε !! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καθήστε να μπει ο Krus και θα τα πούμε !!Έτερον εκάτερον
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ψύξη-Θέρμανση;Κλιματιστικό είναι? Για καταψύκτη με άνοιγμα από πάνω το είχα!!!
ΥΓ. Σε λίγα χρόνια το συγκεκριμένο θέμα μάλλον θα μεταφερθεί στους 'κατασκευαστές' αφού ... έρχονται τα 4τροχα μουλινέξ!
-
Μια πρόταση από την άγνωστη σε μας Ιταλική εταιρία 'υψηλής ραπτικής' FRATELLI ONOFRI..
Βλέπω υπάρχει καλό δίκτυο και οι τιμές τους δεν είναι απαγορευτικές σε σχέση με την εξειδίκευση(κουζίνες κατά βάση/αποροφητήρες και πλυντήρια πιάτων)και την ποιότητα που πλασάρουν έναντι των smeg και Miele -
-
Δεν θα πήγαινα σε 9κιλο, γιατί λίγες φορές θα το χρειαστείς, εκτός αν μαζεύεις πολλά ρούχα και πλένεις 1 φορά την εβδομάδα.
Περισσότερο είναι χρήσιμο για κουβέρτες -παπλώματα- φλοκάτες κλπ ογκώδη είδη.
Μάλλον θα προτιμούσα 7κιλο, στο οποίο πολλά απο τα παραπάνω χωράνε.
Πάντως, τα Candy (2 έχουμε απο το 1985 και 1993), είναι αθάνατα αλλά δεν πλένουν καλά τα ρούχα, σε σχέση με Βosch, Miele. -
Για παπλώματα και τα συναφή λέω για 9kg με το σκεπτικό ότι το μεγάλο γίνετε μικρό το μικρό δεν γίνετε μεγάλο και τα σημερινά έχουν αισθητήρες ζυγίσματος όπου υποθέτω δεν καταναλώνουν την ίδια ενέργεια σαν να ήταν φορτωμένα 9kg.
Επίσης το σκέφτομαι επειδή είναι μικρή η διαφορά στην τιμή αλλιώς δε θα το συζητούσα καν.
Οποιος ξέρει ας μας πει λεπτομέρειες.Τα Candy σου είναι και παλιά μοντέλλα,μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...Τα Candy σου είναι και παλιά μοντέλλα,μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα?Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιούνται πλέον ως 'εφεδρικά' στην αποθήκη, οπότε δεν παρέχουν συχνά .... υπηρεσίες.
-
και τα αριστον καλα ειναι
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
...Τα Candy σου είναι και παλιά μοντέλλα,μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα?
Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιούνται πλέον ως 'εφεδρικά' στην αποθήκη, οπότε δεν παρέχουν συχνά .... υπηρεσίες.
Και καινούρια έτσι απέδιδαν?
και τα αριστον καλα ειναι
Για πε για πε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Και καινούρια έτσι απέδιδαν?Δυστυχώς ναί.
Βέβαια τη διαφορά στην πλύση την καταλάβαμε όταν αγοράσαμε Βosch και Μiele( στο εξοχικό), που και τα 2 είναι
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....