-
Λοιπον εδω και εναμιση χρονο εχουμε ενα Ariston Aqualtus 9kg. Η μανα μου χαιρεται πλυσιμο με αυτο το πλυντηριο και ειδικα τωρα που φρτωνει παπλωματα, κλπ. Εξαιρετικη επιλογη και δουλευει συνεχεια . Ειχαμε ενα Candy 7kg εξαιρετικο, πηρε μεταθεση στο χωριο και συνεχειζει απροβληματιστα την καριερα του. G 60 απο μενα 9κιλο πλυντηριο Ariston. ΑΝα μην ξεχασω ειναι και ενεργειακης κλασης Α+
Εντιτ: G60 αυτο το πλυντηριο εχουμε που ανεβασες στο λινκ -
Ποιό Bosch πήρες,Γερμανικής κατασκευής?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λοιπον εδω και εναμιση χρονο εχουμε ενα Ariston Aqualtus 9kg. Η μανα μου χαιρεται πλυσιμο με αυτο το πλυντηριο και ειδικα τωρα που φρτωνει παπλωματα, κλπ. Εξαιρετικη επιλογη και δουλευει συνεχεια . Ειχαμε ενα Candy 7kg εξαιρετικο, πηρε μεταθεση στο χωριο και συνεχειζει απροβληματιστα την καριερα του. G 60 απο μενα 9κιλο πλυντηριο Ariston. ΑΝα μην ξεχασω ειναι και ενεργειακης κλασης Α+
Εντιτ: G60 αυτο το πλυντηριο εχουμε που ανεβασες στο λινκΓι αυτό πάω
Thnk's ρε άμα δεν πλένει καλά θα σε βάλω μέσα στις 2000rpm -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Λοιπον εδω και εναμιση χρονο εχουμε ενα Ariston Aqualtus 9kg. Η μανα μου χαιρεται πλυσιμο με αυτο το πλυντηριο και ειδικα τωρα που φρτωνει παπλωματα, κλπ. Εξαιρετικη επιλογη και δουλευει συνεχεια . Ειχαμε ενα Candy 7kg εξαιρετικο, πηρε μεταθεση στο χωριο και συνεχειζει απροβληματιστα την καριερα του. G 60 απο μενα 9κιλο πλυντηριο Ariston. ΑΝα μην ξεχασω ειναι και ενεργειακης κλασης Α
Εντιτ: G60 αυτο το πλυντηριο εχουμε που ανεβασες στο λινκ :Γι αυτό πάω
Thnk's ρε άμα δεν πλένει καλά θα σε βάλω μέσα στις 2000rpmΝα σου δωσω την μητερα μου να σου πει την γνωμη της??? Εν τω μεταξυ πρεπει να ζυγιζει τα ρουχα, όποτε ειναι μισοαδειο και πλενει ενεργοποιει την λειτουργια eco . Μονο καλα εχουμε να λεμε (φτου μην το ματιασω ). Στον λινκ που ανεβασες μου εκανε εντυπωση που λεει για εσωτερικο φωτισμο , μαλλον πρεπει ναβαλω το χερακι μου , ασε που εμεις το πηραμε με σχεδον την διπλασια τιμη
Εντιτ: Οταν το πηραμε στοιχιζε σχεδον 600€ και το εχουμε περιπου 3 χρονια, με τα λεγομενα της μητερας μου. -
πριν 12 χρονια+ αλλαξαμε ενα αριστον 25 ετιας (με ενα αλλο αριστον) το οποιο δεν ειχε παθει τιποτα στα τοσα χρονια που δουλευε
τωρα αυτο εχει αρχισει και σκουριαζει λιγακι και αυτο γιατι οταν κανω μπανιο κλεινω πορτες και παραθυρα και γινεται σαουνα ε και απ την υγρασια την εχει ακουσει λιγο ψυλοπραματα
-
Να τα ακούνε οι miele αυτά
-
Πάνε 15 χρόνια τώρα Είναι το Βosch WFF 1100, Γερμανικής κατασκευής.
Η δεν βάζει ρούχο που φορέθηκε έστω και μιά φορά στην κρεμάστρα. Έχει μπεί κατευθείαν στον κάδο πλυντηρίου.
Το συγκεκριμένο δουλεύει μ.ο. 2 φορές την ημέρα, κάθε ημέρα και Σάββατο, πλήν Κυριακών-εορτών.
Βλάβη 0. -
Μπράβο,έτσι είναι οι Γερμανικές κατασκευές ή μάλλον έτσι ήταν(αν και αργόστροφα σε σχέση με τα Ιταλικά) αλλά τώρα τα πούστεψαν κι αυτοί,δεν έχουν βάση όσα κι αν πληρώσεις.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπράβο,έτσι είναι οι Γερμανικές κατασκευές ή μάλλον έτσι ήταν(αν και αργόστροφα σε σχέση με τα Ιταλικά) αλλά τώρα τα πούστεψαν κι αυτοί,δεν έχουν βάση όσα κι αν πληρώσεις.Λες να βαλουμε Turbo τα πλυντηρια να βαραει κοφτες ο καδος στο στηψιμο???
-
Να σου δωσω την μητερα μου να σου πει την γνωμη της??? Εν τω μεταξυ πρεπει να ζυγιζει τα ρουχα, όποτε ειναι μισοαδειο και πλενει ενεργοποιει την λειτουργια eco . Μονο καλα εχουμε να λεμε (φτου μην το ματιασω ). Στον λινκ που ανεβασες μου εκανε εντυπωση που λεει για εσωτερικο φωτισμο , μαλλον πρεπει ναβαλω το χερακι μου , ασε που εμεις το πηραμε με σχεδον την διπλασια τιμη
Εντιτ: Οταν το πηραμε στοιχιζε σχεδον 600€ και το εχουμε περιπου 3 χρονια, με τα λεγομενα της μητερας μου.Nαί έχει εσωτερικό φωτισμό,για βάλτου μια Η7
-
Μπράβο,έτσι είναι οι Γερμανικές κατασκευές ή μάλλον έτσι ήταν(αν και αργόστροφα σε σχέση με τα Ιταλικά) αλλά τώρα τα πούστεψαν κι αυτοί,δεν έχουν βάση όσα κι αν πληρώσεις.
Λες να βαλουμε Turbo τα πλυντηρια να βαραει κοφτες ο καδος στο στηψιμο???
Τα Ariston ήδη βαράνε κόφτες
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Να σου δωσω την μητερα μου να σου πει την γνωμη της??? Εν τω μεταξυ πρεπει να ζυγιζει τα ρουχα, όποτε ειναι μισοαδειο και πλενει ενεργοποιει την λειτουργια eco . Μονο καλα εχουμε να λεμε (φτου μην το ματιασω ). Στον λινκ που ανεβασες μου εκανε εντυπωση που λεει για εσωτερικο φωτισμο , μαλλον πρεπει ναβαλω το χερακι μου , ασε που εμεις το πηραμε με σχεδον την διπλασια τιμη :
Εντιτ: Οταν το πηραμε στοιχιζε σχεδον 600€ και το εχουμε περιπου 3 χρονια, με τα λεγομενα της μητερας μου.Nαί έχει εσωτερικό φωτισμό,για βάλτου μια Η7
Μ'αρεσουν τα Led
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπράβο,έτσι είναι οι Γερμανικές κατασκευές ή μάλλον έτσι ήταν(αν και αργόστροφα σε σχέση με τα Ιταλικά) αλλά τώρα τα πούστεψαν κι αυτοί,δεν έχουν βάση όσα κι αν πληρώσεις.Εχεις δίκιο, ειδικά ισχύει στη Μerc μου !
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εχεις δίκιο, ειδικά ισχύει στη Μerc μου !
-
Εχεις δίκιο, ειδικά ισχύει στη Μerc μου !
Τι σε πιάσαν οι ντροπές τώρα?
-
Οχι , απλα ειμαι μετοχος
-
Οχι , απλα ειμαι μετοχοςΝα σε πάρουμε κάνα μηνιάτικο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οχι , απλα ειμαι μετοχος
Να σε πάρουμε κάνα μηνιάτικο
Γιατι??? Ασε θα αγανακτησω
-
Ελα ρε λάδια ξύδια μόνο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ελα ρε λάδια ξύδια μόνοΕνταξει τοτε
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....