-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ωραία! Αυτό ήθελα να μάθω ώστε αν βγουν πατάτα και δεν της το ψήνει καλά το παστίτσιο της μάνας μου, να της πω ότι το λένε και στο 4T forum ότι είναι καλά τα Neff!!Αν δεν ψηθει το παστιτσιο, να της πεις οτι στο πε ο G60
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ωραία! Αυτό ήθελα να μάθω ώστε αν βγουν πατάτα και δεν της το ψήνει καλά το παστίτσιο της μάνας μου, να της πω ότι το λένε και στο 4T forum ότι είναι καλά τα Neff!!
Αν δεν ψηθει το παστιτσιο, να της πεις οτι στο πε ο G60
-
-
Αξίζει η αγορά ψυγειοκαταψύκτη με στατικό σύστημα ψύξης?
-
Έχει κανένας άποψη για τα φορητά ψυγεία που τροφοδοτούνται με 12V από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου (ή σκάφους).
Πιο συγκεκριμένα αξίζουν αυτά των 29-39 ευρώ από το Carrefour ή όχι. Και αν όχι ποια μάρκα-μαγαζί-site προτείνετε για κάτι καλύτερης ποιότητας με καλό value for money; -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αξίζει η αγορά ψυγειοκαταψύκτη με στατικό σύστημα ψύξης?Εξαρτάται . Οι ψ/κ με στατικό σύστημα ψύξης έχουν χαμηλότερα επίπεδα θορύβου ,είναι φθηνότεροι στην αγορά τους και το κυριότερο αξιόπιστοι ('σκυλιά' σε αντοχή) . Απλά πιάνουν λίγο πάγο στην κατάψυξη . Οι no frost έχουν το προσόν της έλλειψης πάγου , αλλά το ανεβοκατέβασμα της τάσης (ζήτω ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ) μπορεί να τους καταστρέψει . Είναι τελείως διαφορετική η φιλοσοφία κατασκευής τους .
-
Ευχαριστώ πολύ,έχω βάλει στο μάτι έναν της Indesit για τον άλλο μήνα
http://www.apothema.gr/indesit_baan-13-x-inox-65001-p -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
http://www.apothema.gr/indesit_baan-13-x-inox-65001-pΔεν ξέρω αν πρέπει να θεωρηθεί διαφήμιση (δυσφήμιση) αλλά , απέφυγε την indesit , αν μπορείς .
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
http://www.apothema.gr/indesit_baan-13-x-inox-65001-pΔεν ξέρω αν πρέπει να θεωρηθεί διαφήμιση (δυσφήμιση) αλλά , απέφυγε την indesit , αν μπορείς .
Μας μ@μησες τώρα,γιατί?
-
Ενα πλυντήριο ρούχων Indesit που πήραμε πριν 4 χρόνια πάντως παρότι παρουσιασε μια μικροβλάβη λιγο μετά το τέλος της εγγύησης (την οποια κάλυψε η αντπροσωπεία ) δουλεύει μια χαρά και αποτελεσματικότατα ενώ αγοράστηκε παμφθηνα (330 Ευρώ, 6κιλο). Για ψυγεια δεν ξερω.
-
Μιας και τα συζητάμε μια ερώτηση αν γνωρίζει κσνεις ..
Σε ενα μικρό διπορτο ψυγειακι Candy που εχουμε στο εξοχικό βλεπω οτι σχηματιζονται σταγονες νερου στο 'ταβανι' του διαμερισματος της ψύξης. (οχι στην κατάψυξη). εχω δοκιμασει διαφορες θερμοκρασιες απο το ρυθμιστικό αλλά τιποτα. Τις μαζεύω με ενα πανακι και σε 2 μερες παλι τα ίδια..
Καμμια ιδέα πριν καλέσω service ?
-
H indesit είναι -ήταν ? - εταιρεία ιταλικών συμφερόντων που παρήγαγε προιόντα χαμηλού κόστους με γνώμονα την αξιοπιστία . Μετά την μετακόμιση των γραμμών παραγωγής στην Τουρκία εμφάνισε μεγάλη πτώση πωλήσεων στην Ιταλία με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος των κατά τόπους service λόγω έλλειψης ανταλακτικών . Η 'μαμά' ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει καθόλου after sales τους 18 τελευταίους μήνες . Αν πάθεις κάτι -φτου κακά- θα σε έχουν στο περίμενε . Πάντως εσύ πριν αγοράσεις κάτι , ρώτησε για το service στην περιοχή σου και κάνε και κανένα τηλ. για επιβεβαίωση .
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Μιας και τα συζητάμε μια ερώτηση αν γνωρίζει κσνεις ..Σε ενα μικρό διπορτο ψυγειακι Candy που εχουμε στο εξοχικό βλεπω οτι σχηματιζονται σταγονες νερου στο 'ταβανι' του διαμερισματος της ψύξης. (οχι στην κατάψυξη). εχω δοκιμασει διαφορες θερμοκρασιες απο το ρυθμιστικό αλλά τιποτα. Τις μαζεύω με ενα πανακι και σε 2 μερες παλι τα ίδια..
Καμμια ιδέα πριν καλέσω service ?
Ολα καλά . Υγροποίηση των υδρατμών .
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
H indesit είναι -ήταν ? - εταιρεία ιταλικών συμφερόντων που παρήγαγε προιόντα χαμηλού κόστους με γνώμονα την αξιοπιστία . Μετά την μετακόμιση των γραμμών παραγωγής στην Τουρκία εμφάνισε μεγάλη πτώση πωλήσεων στην Ιταλία με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος των κατά τόπους service λόγω έλλειψης ανταλακτικών . Η 'μαμά' ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει καθόλου after sales τους 18 τελευταίους μήνες . Αν πάθεις κάτι -φτου κακά- θα σε έχουν στο περίμενε . Πάντως εσύ πριν αγοράσεις κάτι , ρώτησε για το service στην περιοχή σου και κάνε και κανένα τηλ. για επιβεβαίωση .Θα το παίξω κορώνα γράμματα στην εγγύηση και μετά αν πάθει κάτι θα το φτιάξω μόνος μου,έξω βρωμάει ο τόπος από ανταλλακτικά Ιταλικών συσκευών.
Μεγάλο value for money η Intesit με φθηνό ανταλλακτικό και σχετικά αξιόπιστα,αυτό με ενδιαφέρει κυρίως.Δεν ξέρω αν ισύει το ίδιο και για την Ariston που ανήκει στον ίδιο όμιλο,βασικά πρέπει να είναι πάνω κάτω τα ίδια με διαφορές στο design
-
Ε ρε βραχυκύκλωμα τώρα
Μπορεί κάποιος να μας κατατοπίσει σχετικά με τις κλιματικές κλάσεις και τις αποδόσεις των ψυγείων κατά τους καύσωνες?
Το Intesit έχει κλιματική κλάση N,SN,ST και κατάψυξη 90 λίτρα και το Candy κλιματική κλάση Ν-ST και κατάψυξη 50 λίτρα
http://www.indesit.de/produkte_i/BAAN ... 86DE/25.do
http://www.bank-electric.gr/candy-crcs- ... -1069.html -
Αφού έχουν το ST καλά είναι. Το επόμενο ακόμα καλύτερο για καύσωνες είναι το T. Θείος είχε φέρει απέξω ψυγείο και στον καύσωνα δεν τράβαγε γιατί ήταν για βόρειο Ευρώπη και δεν ήταν ST.
Πρόκειται για χαρακτηριστικά σχετικά με εξωτερική θερμοκρασία εύρυθμης λειτουργίας από τα αρχικά από τα: Normal, Subnormal, Subtropical, Tropical. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχει κανένας άποψη για τα φορητά ψυγεία που τροφοδοτούνται με 12V από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου (ή σκάφους).
Πιο συγκεκριμένα αξίζουν αυτά των 29-39 ευρώ από το Carrefour ή όχι. Και αν όχι ποια μάρκα-μαγαζί-site προτείνετε για κάτι καλύτερης ποιότητας με καλό value for money;Για αυτό που ρώτησα δεν ξέρει κανένας τίποτα;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πιο συγκεκριμένα αξίζουν αυτά των 29-39 ευρώ από το Carrefour ή όχι. Και αν όχι ποια μάρκα-μαγαζί-site προτείνετε για κάτι καλύτερης ποιότητας με καλό value for money;Για αυτό που ρώτησα δεν ξέρει κανένας τίποτα;;
Όλα αυτά τα ψυγεία, επώνυμα και μή, βασίζονται στο φαινόμενο peltier και είναι πολύ αδύναμα. Αν βάλεις κατι που είναι ήδη παγωμένο θα στο διατηρήσει, αλλά αν είναι ζεστό θέλει χαλαρά μία μέρα για να το κρυώσει.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ένα που αγόρασα από carrefour πριν 4-5 χρόνια δουλεύει ακόμα. Δεν θυμάμαι μάρκα, φυσικά κινέζικο αλλά με καλά πλαστικά.
Διατηρεί κρύο το περιεχόμενα, αρκεί αυτό να είναι ήδη κρύο, γενικά όμως δεν είναι πολύ δυνατό.
Το έχω χρησιμοποιήσει κυρίως για να μένουν κρύα τα μπουκάλια με νερό / μπύρες σε εκδρομές. Για ευπαθή προϊόντα (κρέας, γάλα) για να είμαι σίγουρος βάζω και παγοκυψέλες από την κατάψυξη που διατηρούνται σίγουρα κρύες για 3-4 ώρες χωρίς το ψυγείο να είναι στο ρεύμα και μόνο όταν ξεπαγώσουν το βάζω στο ρεύμα.
Όμως, προσοχή: όταν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο στον ήλιο ουσιαστικά αχρηστεύεται και δεν έχει **καθόλου **ψύξη με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται. Πρέπει ή το αυτοκίνητο να είναι σε ίσκιο ή το ψυγείο εκτός αυτοκινήτου. Βέβαια όταν το αυτοκίνητο κινείται δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου, τουλάχιστον για 3-4 ώρες λειτουργίας με τη μηχανή σβηστή. -
Το απλο καρφουροψυγειακι χωρις ρευμα ειναι πολυ καλο στη διατηρηση του κρυου!φανταζομαι και αυτο με το ρευμα δε θα ναι κακο...
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....