Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Eddie εχω Τekka.
Μακρια.
+1
Δεν μπορω να πω οτι ειναι αθορυβος, ουτε οτι 'ρουφαει' τελεια.
Που και που βρισκω και μια σταγονα λαδι στις εστιες που προερχεται μεσα απο το μοτερ!
(Ακομα και αν το φιλτρο ειναι καθαρο)
Επισης, το ινοξ καλυμμα δεν κανει καλη εφαρμογη και συγχρονιζει...
Αντε πες, σχετικα με την αποδοση, μπορει να παιζει ρολο η τοποθετηση (αν και η τρυπα ειναι ακριβως απο πισω και η τοποθετηση εγινε by the book).
Το σερβις, απαραδεκτο:
Απο το εργοστασιο ηρθε με 2 λαμπες led των οποιων οι βασεις (τα ντουι ας πουμε) ηταν απο πλαστικο και πανω στο χρονο ελιωσαν απο τη ζεστη των λαμπτηρων, οι λαμπες δεν κανανε επαφη και συνεπως δεν αναβαν. (Στα καινουργια μοντελα οι βασεις εχουν αντικατασταθει με κεραμικες γι'αυτο το λογο.)
Καλεσα το σερβις, αφου ο απορροφητηρας ηταν εντος εγγυησης, κλεισαμε ραντεβου (μετα απο και εγω δεν ξερω ποσες μερες γιατι ο τεχνικος δουλευει μεχρι τις 16:00 και επρεπε να την κοπανησω απο τη δουλεια) και τις αλλαξε με κεραμικες με τα χιλια ζορια, αφου μου εκανε παρατηρηση** οτι δεν πρεπει να αναβω το φως παρα μονο οταν μαγειρευω**.
Φυσικα του εξηγησα πως ο κατασκευαστης δεν αναφερει καποιον τετοιο περιορισμο και οτι αν ισχυε κατι τετοιο τα φωτα θα αναβαν αυτοματα και ταυτοχρονα με τη λειτουργεια του απορροφητηρα. Παρ'ολα αυτα επεμενε...
Επισης, δεν εκδοθηκε κανενα παραστατικο που να αποδυκνειει την αντικατασταση του ελαττωματικου προιοντος, οσο και αν επεμενα για λόγους εγγυησης.
Δεν ανανεωνεται η εγγυση λεει, συνεχιζει να 'τρεχει' η παλια, οποτε δεν χρειαζεται παραστατικο! Του εξηγω πως βασει νομου και εφ'οσον αντικατασταθηκε ελαττωματικο προιον με καινουργιο ισχυει νεα εγγυση, αλλα περα βρεχει.
Τι αλλο να σου πω...