-
πολυ πιο πανω η μικρη Μερκ απο την σειρα 1 μαλλον...
-
Σε τιμή?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολύ όμορφη σχεδίαση...
Πάντως 'δεν είναι Mercedes' και νομίζω πως εκεί είναι το λάθος...
Παραδοσιακά η MB στόχευε σε μεγαλύτερο και πιο συντηρητικό και status oriented κοινό, που με αυτή την Α δεν νομίζω να ενθουσιαστεί.Διαφωνώ μερικώς... Η MB έχει κάνει μια στροφή εδώ και πολύ καιρό και ανάλογα με το κοινό της κάθε κατηγορίας προσπαθεί και δίνει και αντίστοιχα σχέδια. Βεβαίως ο προσανατολσιμός παραδοσιακά ήταν συντηρητικός, τα τελευταία χρόνια όμως κάνει βήματα που ίσως και να θεωρούνται παράτολμα. To smart δεν το μετράω μια και δε φέρει το σήμα, όμως η ίδια η ύπαρξη της Α σημαίνει κάτι...
Η γνώμη μου είναι ότι προσπαθούν να φέρουν τη σχεδίαση μιας CLS στα μέτρα μιας Α και καλά κάνουν γιατί το κοινό των hatchback είναι κατά κανόνα πιο νεανικό, ή πιο νεανικά σκεπτόμενο... , από αυτό των sedan.
Συμφωνώ. Οι τωρινές Mercedes είναι όμορφες και σχετικά σπορτίβ οδηγικά και σχεδιαστικά σε σχέση με τα αργοκίνητα φορτηγά του παρελθόντος. Ευτυχώς!
...και εγω, ειδικα στα Bold Ο IasonasPeri το περιεγραψε εξαιρετικα.
Μακαρι να ακολουθησουν την ιδια (νεανικου κοινου) φιλοσοφια στο εσωτερικο, ωστε να μην θυμιζει...ταξι, οπως τα περισσοτερα, σε στυλ-σχεδιαση, παροτι αριστα ποιοτικα.
Μακαρι επισης, επιτελους να γινουν οδηγοκεντρικα τα νεα Α-Class, εστω με τις εξτρα σπορτιφ ρυθμισεις-αναρτησεις, πακετα (βλεπε AMG), και οχι αυτο να ισχυει μονο για τα πολυ γρηγορα μοντελα της (63ΑΜG κτλ).
Εαν προσανατολιστουν στα παραπανω, προβλεπω δυσκολες στιγμες, για την νεα σειρα 1, αλλα και το νεο A3, καθοτι περα απο την ουσια, σχεδιαστικα τουλαχιστον, σε πρωτη ματια, θα δουμε κατι εντελως νεο απο την Μercedes στην συγκεκριμενη κατηγορια.
Αυτο, σε αντιθεση με τα αλλα δυο Γερμανικα μοντελα, τα οποια ειναι εξελιγμενα κυριως πανω στις προηγουμενες σχεδιαστικες γραμμες ...(περισσοτερο η Bmw, λιγοτρο το Α3, το οποιο ομως παραπεμπει απο τις πρωτες εικονες σε μεγαλυτερο Α1, με πισω πλαινο, 'κλεμμενο' απο quatto concept...) -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=464122&cid=12
Μάλλον είναι η έκδοση AMG -
ψιλοασχημη την βρισκω αλλα νομιζω οτι ειναι σαφως καλυτερη απο την νεα σειρα 1.
-
Χάλια είναι. Δεν είναι τιμιτικό για μια φίρμα όπως η Mercedes να βγάζει τέτοιες χαζομάρες
-
Aν και έχω την εντύπωση ότι υπαρχει καμουφλαζ στο καπώ... αλλα δεν μπορώ να το πω με σιγουριά.
-
Αν βγει ετσι ειναι για μπατσες.. Απαλλαχθηκε επιτελους το μοντελο απο τον πολυμορφικο χαρακτηρα που ειχε και καναν τη μουρη σιχαμα..
Μακαρι να παρει στοιχεια μπροστα απο το πρωτοτυπο της προηγουμενης σελιδας. -
πολύ όμορφη
-
Πολύ όμορφη, αλλά αναρωτιέμαι γιατί να βγει σαν σειρά Α;;;...
Προτιμούσα και προτιμώ η σειρά Α να έχει πολυμορφικό χαρακτήρα.
Ξεχώριζε από τους άλλους δύο (BMW σειρά 1 και Audi A2). Τώρα, μία από τα ίδια όλοι τους.Τα πολύ σπορ σχήματα και τα πολύ 'σφηνοειδές' έλκουν διαφορετικά αγοραστικά κοινά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πολύ όμορφη, αλλά αναρωτιέμαι γιατί να βγει σαν σειρά Α;;;...Προτιμούσα και προτιμώ η σειρά Α να έχει πολυμορφικό χαρακτήρα.
Ξεχώριζε από τους άλλους δύο (BMW σειρά 1 και Audi A2). Τώρα, μία από τα ίδια όλοι τους.Τα πολύ σπορ σχήματα και τα πολύ 'σφηνοειδές' έλκουν διαφορετικά αγοραστικά κοινά.
Νομίζω οι σειρές Vito και Sprinter θα σε καλύψουν.
Στο θέμα μας, ελπίζω να μη μοιάζει όπως στη τελευταία φωτό...
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=464122&cid=12
Μάλλον είναι η έκδοση AMGAπο αυτη τη γωνία λήψης που το τσακωσαν φαινεται και ογκώδες σαν το Β class. Και μάλλον λίγο παραμορφωμενες οι διαστασεις του!
Ωραία η πρόσοψη αν και ο προφυλακτηρας ... λίγος και φτωχός με τις σκετες μεγαλες εισαγωγές. Που είναι τα leds, τα ομίχλης κλπ!
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 104692.asp
Το πάει και για sedan -
Ενδιαφέρον... Chevrolet Cruze Facelift...
-
-
Είμαι πολύ θετικος στο τελικο αποτελεσμα απο τωρα. Δεν είναι διόραση απλώς πιστευω πως θα είναι ένα πανεμορφο μικρομεσαίο.
-
δεν βλεπω κατι που να μην μου αρεσει μεχρι τωρα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είμαι πολύ θετικος στο τελικο αποτελεσμα απο τωρα. Δεν είναι διόραση απλώς πιστευω πως θα είναι ένα πανεμορφο μικρομεσαίο.+1
Mακαρι να εχει και αντιστοιχο οδηγικο ενδιαφερον...
-
-
μια λέξη.
ΞΕΜΠΑΡΚΟ.
Mercedes A-class 2012