-
Καλα νταξ, δεν θα καταλαβαινομαστε μεταξυ μας με τετοιες ονομασιες
-
http://www.autocar.co.uk/car-review/fir ... edes-class
Πρώτες εντυπώσεις του Autocar (UK)
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... class.html
Και το αδερφού Autoexpress
-
Εξωτερικά μου αρέσει πολύ. Εσωτερικά δεν χωνεύω την οθόνη του navi που φαίνεται ως aftermarket επιλογή. Από εκεί και πέρα το όχημα κατεβαίνει μία κατηγορία και θεωρητικά θα οδηγήσει και σε μείωση του μέσου όρου ηλικίας της εταιρείας.
Ως κίνηση επιβεβλημένη.
Οι παλαιοί χρήστες της Α, που αποζητούν πρακτικότητα, θα κινηθούν φυσιολογικά προς την B.
-
Καλό και όμορφο αν και βλέπω κάποια σημεία που μου προκαλούν απορίες. Π.χ. η περίεργη εσωτερική οθόνη, το στενό κατώφλι στο πορτμπαγκάζ και κάτι άλλα.
Είμαι περίεργος να δω πως θα πάει σε πωλήσεις.
Αντικαθιστά ένα (ιδιαίτερα πετυχημένο) πολυμορφικό/πολυλειτουργικό αυτοκίνητο που απευθυνόταν σε εντελώς διαφορετικό κοινό.
Το νέο κοινό στο οποίο απευθύνεται θα το υποστηρίξει ή θα κοιτάξει προτάσεις άλλων κατασκευαστών; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλό και όμορφο αν και βλέπω κάποια σημεία που μου προκαλούν απορίες. Π.χ. η περίεργη εσωτερική οθόνη, το στενό κατώφλι στο πορτμπαγκάζ και κάτι άλλα.Είμαι περίεργος να δω πως θα πάει σε πωλήσεις.
Αντικαθιστά ένα (ιδιαίτερα πετυχημένο) πολυμορφικό/πολυλειτουργικό αυτοκίνητο που απευθυνόταν σε εντελώς διαφορετικό κοινό.
Το νέο κοινό στο οποίο απευθύνεται θα το υποστηρίξει ή θα κοιτάξει προτάσεις άλλων κατασκευαστών;και ποιος άλλος premium κατασκευαστης βγαζει πολυμορφικό?
μάλλον στη B θα στραφούν -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
και ποιος άλλος premium κατασκευαστης βγαζει πολυμορφικό?
μάλλον στη B θα στραφούνΔεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να πάει σε premium.
Άλλωστε και το πολυμορφικό Merc A δεν νομίζω να ήταν και τόσο premium.Έχω την άποψη ότι το πελατολόγιο των πολυμορφικών έχει συγκεκριμένους λόγους που τα επιλέγει.
Θεωρώ π.χ. ποιο πιθανό να πάει κάποιος και να αγοράσει ένα Meriva ή κάποιο άλλο της κατηγορίας παρά να πάει να τα σκάσει χοντρά για να πάρει την σειρά Β.Φυσικά αν κάποιος διαθέτει τα φράγκα παίρνει ότι θέλει...
-
Αυτός που τα έσκαγε χοντρά για την πολυμορφική Α, γιατί χοντρα τα έσκαγε, θα τα σκάσει και για την B
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτή που τα έσκαγε χοντρά για την πολυμορφική Α, γιατί χοντρα τα έσκαγε, θα τα σκάσει και για την BΑκριβώς.
Με μια μικρή διόρθωση.
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αυτή που τα έσκαγε χοντρά για την πολυμορφική Α, γιατί χοντρα τα έσκαγε, θα τα σκάσει και για την B
Ακριβώς.
Με μια μικρή διόρθωση.
Μπα. Μια χαρά το έγραψε ο μιράγκε
-
Διεύρυνση στη γκάμα της κάνει με το νέο Α, όχι αντικατάσταση του παλιού. Και ενοποιεί για το μέλλον το παλιό Α με το Β σε ένα όχημα, ορθώς ΙΜΟ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτός που τα έσκαγε χοντρά για την πολυμορφική Α, γιατί χοντρα τα έσκαγε, θα τα σκάσει και για την BΤο πολυμορφικό Α πριν λίγο καιρό ξεκίναγε από 19200euro και το πολυμορφικό Β ξεκινά από 26000euro.
Όσο να΄ναι υπάρχει κάποια διαφορά.Και μεταξύ τους υπάρχουν πολλές διαφορές.
Το πολυμορφικό Β που το έχω οδηγήσει είναι σαν μαούνα εντελώς.
Το Α μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις και απόλυτα λειτουργικό αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Α μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις και απόλυτα λειτουργικό αυτοκίνητο.Μιλάμε για την προηγούμενη σειρά; Προσωπικά δεν είχα καταλάβει σχεδόν καμία διαφορά*.
Λίγο πιο σβέλτο μου είχε φανεί το Α170, μάλλον λόγω χαμηλότερου βάρους (ίσως και λόγω διαφορετικής κλιμάκωσης του κιβωτίου).
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αυτή που τα έσκαγε χοντρά για την πολυμορφική Α, γιατί χοντρα τα έσκαγε, θα τα σκάσει και για την B
Ακριβώς.
Με μια μικρή διόρθωση.
Μπα. Μια χαρά το έγραψε ο μιράγκε
Έχουμε κάποιον εδώ που είναι σε επαφή με τη θηλυκή του πλευρά;
-
Σιγα ρε αντρακλα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ε, άντρακλας και εσύ...
Ζ4 οδηγάει. Αμάξι για κομμώτριες. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το Α μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις και απόλυτα λειτουργικό αυτοκίνητο.Μιλάμε για την προηγούμενη σειρά; Προσωπικά δεν είχα καταλάβει σχεδόν καμία διαφορά*.
Λίγο πιο σβέλτο μου είχε φανεί το Α170, μάλλον λόγω χαμηλότερου βάρους (ίσως και λόγω διαφορετικής κλιμάκωσης του κιβωτίου).
Μέσα στην πόλη του Padeborn και στο Dortmund στην Γερμανία, πιο πολύ συμπάθησα το πολυμορφικό Α. Πιο ευέλικτο, πιο αγχωλυτικό, πιο ξεκούραστο για την επαγγελματική καθημερινότητα. Το πολυμορφικό Β όσες φορές το πήρα αισθανόμουν ότι ήταν εντελώς οικογενειακό. Γυναίκα, κουτσούβελα, καροτσάκια άντε και καμιά πεθερά...
Σε Γερμανικούς επαρχιακούς δρόμους με διαρκή βροχή ή χιόνι, επίσης πιο πολύ χάρηκα το Α.
Με βάση αυτά θεωρώ ότι και στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα θα ήταν πιο χρήσιμη η σειρά Α.
υ.γ. αυτά όμως είναι υποκειμενικά, γιατί είναι γνωστό ότι έχω μία προτίμηση προς τα πιο μικρά κόμπακτ αμαξώματα.
-
πληροφοριακά , είναι 'πιο'
-
Έχεις δίκιο. Απαράδεκτο λάθος μου.Το διόρθωσα. Thanks για την παρατήρηση.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ε, άντρακλας και εσύ...
Ζ4 οδηγάει. Αμάξι για κομμώτριες.Σωστά.
Mercedes A-class 2012