-
Ανοιγω αυτο το ξεχωριστο topic (γιατι το αλλο εχει ξεφυγει πολυ) και παρακαλω τους mods να δωσουν βημα στους υποψηφιους για το ΔΣ τουΣΟΑΑ να ερθουν σε επαφη με τους ψηφοφορους - μελη του ΣΟΑΑ - οδηγους αγωνων,και να μας πουν την αποψη τους και την γραμμη που θα ακολουθησουν εφοσον εκλεγουν.
Νομιζω οτι ειναι πολυ υγιες να ξερουμε γιατι θα ψηφισουμε τον ενα η τον αλλον , περαν των συνηθισμενων κριτηριων (ειναι φιλος μου-παει γρηγορα-ειναι γνωστος-ειναι νεος -ειναι παλιος-ειναι εμπειρος -εχει ορεξη)
Και επειδη δεν μιλαμε για επαγγελματιες πολιτικους -βεβαια!- επιτρεψτε μου να βαλω βασικες ερωτησεις και ας μας απαντησουν πανω σε αυτες αλλα και ας επεκταθουν οπου αλλου επιθυμουν.
-ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ
-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (απο μεσα και συνυπευθυνοι η απ εξω και ελεγχος κριτικη - ΑΛΛΟ?)
-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥς ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΟΑΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΙΣΑΝΣ
-ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?
ελπιζω να βρειτε τον χρονο και να μας φωτισετε- με μοναδικο σκοπο να εχουμε ενα Συμβουλιο δυνατο και ομοιογενες.
dimos
-
Ανοιγω αυτο το ξεχωριστο topic (γιατι το αλλο εχει ξεφυγει πολυ) και παρακαλω τους mods να δωσουν βημα στους υποψηφιους για το ΔΣ τουΣΟΑΑ να ερθουν σε επαφη με τους ψηφοφορους - μελη του ΣΟΑΑ - οδηγους αγωνων,και να μας πουν την αποψη τους και την γραμμη που θα ακολουθησουν εφοσον εκλεγουν.
Νομιζω οτι ειναι πολυ υγιες να ξερουμε γιατι θα ψηφισουμε τον ενα η τον αλλον , περαν των συνηθισμενων κριτηριων (ειναι φιλος μου-παει γρηγορα-ειναι γνωστος-ειναι νεος -ειναι παλιος-ειναι εμπειρος -εχει ορεξη)
Και επειδη δεν μιλαμε για επαγγελματιες πολιτικους -βεβαια!- επιτρεψτε μου να βαλω βασικες ερωτησεις και ας μας απαντησουν πανω σε αυτες αλλα και ας επεκταθουν οπου αλλου επιθυμουν.
-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (απο μεσα και συνυπευθυνοι η απ εξω και ελεγχος κριτικη - ΑΛΛΟ?)
-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥς ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΟΑΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΙΣΑΝΣ
-ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?
ελπιζω να βρειτε τον χρονο και να μας φωτισετε- με μοναδικο σκοπο να εχουμε ενα Συμβουλιο δυνατο και ομοιογενες.
dimos
-
dimos
-
ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
-
Δημοσθένη Καλημέρα!
Ωραίο τόπικ. Μακάρι να μπουν οι υποψήφιοι και να τοποθετηθούν.
Απολλογιστικά και ως παλιό μέλος σε πάρα πολλά ΔΣ (και μαζί ήμασταν, σωστά;) θα ήθελα να μάθουμε για το πως εξελίχθηκε η ΕΛΛΟΑΜ και έφτασε από το 1991 μέχρις εδώ, όπως αν πράγματι είναι παιδί του ΣΟΑΑ, να δημοσιοποιηθούν επιτέλους τα μέλη του ΔΣ αφού αν είναι αλήθεια ότι προεδρεύει ο θείος (έτσι έχει πει δημόσια), τότε είναι σαφές πως δεν μπορεί να είναι μέλος του ΔΣ του Συνδέμου.Θυμάσαι με το Λέκκα; παραιτήθηκε από τον ΣΟΑΑ για να γίνει Πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Λίγο με ενδιαφέρι αν ο θείος έχει το τυπικό, το αγωνιστικό δικαίωμα και αν συμμετείχε στο παγκόσμιο η σε παιδιές ώστε να μπορεί να διεκδικήσει ψήφο. Αυτό αφορά τον ίδιο. Άλλωστε και εννοείται πως δεν κάνω υποδείξεις στον 30 χρόνια φίλο μου, αλλά στη θέση του, ποτέ δεν θα δεχόμουν να εκλεγώ αναπληρωματικός (δηλαδή να με αποδοκιμάσουν ουσιαστικά) και στη συνέχεια, να βρεθώ στο ΔΣ μετά από παραίτηση εκλεγμένου, αν έχει γίνει έτσι και αν δεν κάνω λάθος σε σχέση με το παρελθόν.
Δεν ταιριάζουν αυτά με Σύνδεσμο Οδηγών αγώνων εκτός αν έχεις μεγάλο ζόρι και σοβαρούς λόγους ώστε να συμμετέχεις και βέβαια τότε μακάρι να προσφέρεις προς τη σωστή κατεύθυνση.
Δηλαδή: να γίνονται αγώνες, να γίνονται σωστά, να εξελίσσονται μέσα από κανονισμούς ίδιους για όλους και βέβαια, να προβάλονται μήπως και προκύψουν χορηγίες, αλλά και όχι μόνο.Ακόμα θα ήθελα να μάθω από τους υποψήφιους και ειδικά από το Γιώργη που δούλεψε πολύ, πάρα πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια (και ας έχουμε διαφωνήσει και ας με πίκρανε, καμία σχέση!) και τον κούμπα μου τι θα κάνουν την επόμενη, ποιά είναι η άποψή τους για τη συμμετοχή εκπροσώπου του ΔΣ στην ΕπΑ, ποιά είναι η θέση τους για την ΟΜΑΕ που είναι ζωντανή, δυνατή και φανερή κάργα εκτεθειμένη και έτοιμη να αναλάβει ευθύνες με κόστος σε διάφορα επίπεδα, όπως και βέβαια, τι θα γίνει επιτέλους με το καταστατικό που θέλει πολλές αλλαγές και περισσότερες βελτιώσεις.
Το πλέον εύκολο και ελαφρί το ότι δε μπορεί ο πισταίος να ψηφίζει για χωματόδρομους και οι συνοδηγοί για τις πίστες....
Για το παράβολο. Ποιο παράβολο, οέο. Πρέπει να το ξαναδούμε, γιατί θυμίζω πως το ΔΣ της ΕΛΠΑ το κατήγργησε προκαλώντας μάλιστα την παραίτηση των μελών της ΕΘΕΑ και έτσι φτάσαμε στην και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και κλείνοντας, είναι επιεικώς φαιδρά και εκτός πραγματικότητας όσα λέγονται, αν λέγονται, για την υποψηφιότητα του Νικόλα Χαλιβελάκη σε σχέση με το ρόλο του πατέρα του στο χώρο μας (σ.σ.: κάποιοι δεν τον γνωρίζουν το ΝΧ και κάποιοι άλλοι είναι αλλού για αλλού) και ακόμα χειρότερα, όσο λέγονται για τον κ. Γιώργη Καμμένο ή το επίσης φαιδρό για το που θυμήθηκε ο κούμπας τον ΣΟΑΑ στα 53 του. Δεν θυμάμαι να έλειψε ποτέ ο ΝΤ από διεργασίες του ΣΟΑΑ και πάντως με τη μόρφωσή του και το ήθος του και την εντιμότητά του, δεν θα τον υποτιμούσα για κανένα ρόλο και ας διαφωνούμε για τα πάντα πλην της αγάπης μας για το Βασιλάκη τους.
Με εκτίμηση σε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους επί προσωπικού, με απόλυτο σεβασμό στο Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων (η συμμετοχή σε ΔΣ, η απόλυτη τιμή και για πολύ-Πρωταθλητές με ή χωρίς αντίπαλο)
Στρατισίνο
ΥΓ... Θα το σώσουμε Χ.Α, Χ.Π, Δ.Ρ, Τ.Γ... Α.Ζ κ.α., κ.α. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!
-
Θα συμφωνιζω σχεδον με τον Σ.Χ. για οσα λεει για τον συνδεσμο και θεωρω οτι τα γραφει σαν παλιος οδηγος και επιτιμο μελος του ΣΟΑΑ , αλλα ειναι ολιγον απο φαουλ στην προκειμενη περιπτωση σαν μελλοντας αρχηγος της ΕΠΑ (ΕΘΕΑ) , να δηλωνει θεσεις αποψεις για τον συνδεσμο και την ομαδα κρουσης , που αυριο θα εχει την θεση της στα στραβα της επιτροπης του !
Φυσικα και για εμενα ο Δ.Μιχελακακης δεν θα επρεπε να βρησκετε στην λιστα , καθως κι ο Ν.Τσαδαρης και στα περι συμμετοχης του χρονια δεν πειθουν απο διαφορες σκοπιες .
Αλλωστε οταν θα επρεπε και ζηταγε ο συνδεσμος τους παλιους και εμπειρους ο Ν.Τ απαξιουσε , αντιθετα ο Α.Ζηβας παρα τον περιορισμενο χρονο του τοτε , ανταποκριθηκε και δουλεψε για τον συνδεσμο .Αν οντως ειναι οι διαθεσεις του κυριου Ν.Τ. να βοηθησει το αθλημα .....** μπορει και μπορουσε **απ'τις θεσεις που ειναι ,να το πραξει .Για τα υπολοιπα νεαρα ατομα ειναι μεγαλη η χαρα των περισσοτερων μας που τους βλεπουμε να θελουν να εργαστουν για τον συνδεσμο με φρεσκα και καθαρα μυαλα και φυσικα θα θελαμε να διαβασουμε τις αποψεις τους στα θεματα !
Μια απορια μου , ο κ. Καραντανας ξερει κανεις σε ποσες συγκεντρωσεις του προηγουμενου Δ.Σ. ειχε παρευρεθει ?
Λυπαμε για την αποχωρηση του Μ. Ξανθακου .
Ας περιμενουμε να διαβασουμε ...θεσεις !
-
Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά (;) που έχουν τη θέληση να βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση (η οποία είναι η σωτηρία των αγώνων) και δεν υπέβαλαν υποψηφιότητα για διάφορους λόγους, προσωπικούς ή μη. Άνθρωποι που δεν χλευάζουν διαδικασίες και θεσμούς, αγαπούν πραγματικά και ανιδιοτελώς το άθλημα και τουλάχιστον ξέρουν να προφέρουν το όνομα του συνδέσμου σωστά....
-
Καλημερα...
για οσους δεν ξερουν το ονομα μου (και σιγουρα ειναι πολλοι), ειμαι ο Γιαννης Δημητροκαλλης.
Να σας πω την αληθεια, δεν ημουν και πολυ ζεστος για την υποψηφιότητά μου (κυριως για προσωπικους λογους), αλλα 'με πεισανε'.
Οπως και να εχει, εκανα το (κατ εμε) αυτονοητο αμεσως μετα την εκδοση της license μου πριν 3 χρονια. Οχι απλως γραφτηκα, αλλα και πηγαινα στο ΣΟΑΑ συχνοτατα μεχρι πρωτινος, αν και μενω 'εδω διπλα' (Χαλκιδα).
Εχω δει αρκετα πιστευω για το συνδεσμο και εν ταχει θα σας πω για τι θα αγωνιστω αν ψηφιστω.Θα πατησω πανω στο 'σκαριφημα' του κ. Δημου:
- Η εδρα του ΣΟΑΑ πρεπει να αλλαξει. ΠΡΕΠΕΙ. Μονο και μονο απο αυτο θα δουμε μεγαλη διαφορα. Δεν γινεται να ειναι αλλο εκει που ειναι. Τα χρονια περασαν και η ζωη εχει εξελιχθει πολυ. Η εικονα της υπογας δεν ειναι σε καμια περιπτωση ανταξια του συνδεσμου και αυτου του αθληματος που εκπροσωπευει και η εποχη που οι παλιοι μπαντιλικωνατε στις λεωφορους της Αθηνας περασε ανεπιστρεπτι. Οποτε, πρεπει να παμε στο πλάι (καλα, 1-2 δρομους μεσα) ενος κεντρικου δρομου, κατα προτιμηση της Ε.Ο. Ταυτοχρονα, πρεπει να κανουμε 1-2 απλα πραγματακια, οπως να παρουμε καμια συσκευη της προκοπης για το συνδεσμο, γιατι η τηλεοραση πχ εχει παιξει στανταρ ΥΕΝΕΔ και εχει ζησει τα νιατα του Αλκη Στεα και τα 'σας αγαπω' της Αλιφερη . Η αλλαγη τοποθεσιας θα ανανεωσει εκ βαθρων το συνδεσμο.
- Η καυτη πατατα της ομοσπονδιας. Πιστευω οτι το 'απ'εξω και ελεγχος' ειναι το καλυτερο. Υποτιθεται (κατσε να το δουμε με το καλο) οτι η ΟΜΑΕ δεν θα ειναι ΕΘΕΑ. Η δουλεια του ΣΟΑΑ ειναι να παλευει για τα δικα μας συμφεροντα, να κανει προτασεις και να αναδεικνυει/κριτικαρει τα κακως κειμενα. Αν μπει μεσα στην ομοσπονδια, αυτο ψαλιδιζεται σε μεγαλο βαθμο. Μπορουμε και πρεπει να συνεργαστουμε με την αρχη του σπορ, αλλα οχι σε σημειο τετοιο που να 'δεσμευομαστε'.
- Το υποχρεωτικο παραβολο δεν θα επρεπε να υπαρχει. Ομως, εμεις με την σταση μας το 'καταφεραμε'. Οταν αδιαφορεις για το συνδεσμο, οταν η αναλογια μελων/αδειων ειναι τραγικη και ο συνδεσμος ειχε φτασει σε πολυ κακη οικονομικη κατασταση ειναι επιβεβλημενο το μνημονιο του ΔΝΤ, ε της ΕΘΕΑ ηθελα να πω. Αν ο συνδεσμος 'ξανανιωσει' μεσα απο τη δικη μας ενεργοποιηση, τοτε θα ειναι περιττη η υποχρεωτικη συνδρομη. Δεν χρειαζεται πακτωλος χρηματων για το συνδεσμο. Χρειαζεται απλα να υπαρχει μια 'οικονομικη ασφαλεια'. Μονοι μας μπορουμε να την προσφερουμε και να μην χρειαζεται να παιρνονται αποφασεις που πρωτα απο ολα προσβαλλουν εμας τους ιδιους, αν το καλοσκεφτειτε.
- Να σας πω την αληθεια το καταστατικο ως κειμενο δεν το εχω δει, οποτε θα αρκεστω να πω καποια τελευταια γενικα πραγματα, για τα οποια θα ηθελα να τρεξω αν μου δοθει η δυνατοτητα: Πρωτα και κυρια να φτιαχτει ενα forum μεσα στο site του ΣΟΑΑ, οπου θα μιλαμε ολοι επωνυμως. Κανοντας αυτο θα εχουμε πολλα πλεονεκτηματα, τα οποια φανταζεστε ηδη: Πολυφωνια, ευκολη δυνατοτητα συζητησης και θα μπορουμε να ψηφιζουμε οπου χρειαζεται. Επισης, η επαρχια πρεπει να εχει το βημα της και θα ειναι πολυ ευκολο να τοποθετειται μεσω του forum. Ακομα,θα ηθελα να παμε ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΑΑ. Ξερω πως ειναι δυσκολο, αλλα θα το ηθελα. Επισης θα ηθελα να παλεψουμε ειτε για ενα ενιαιο στην πιστα, ειτε για μια κατηγορια 'ΣΟΑΑ'. Σημαντικο θα ηταν να εχουμε διαρκεις εκπτωσεις σε αγωνιστικο εξοπλισμο/ελαστικα για τα μελη μας, μεσα απο συνεργασιες που ενδεχομενως θα σχηματιζαμε με εμπορους και μια σταθερη συνεργασια με μια μεταφορικη εταιρια ετσι ωστε να ξερουν τα μελη μας οτι θα μπορουν να μεταφερουν τα αγωνιστικα τους ακομα και αν δεν εχουν τρεϊλερ. Τελος, πολυ ωραιο θα ηταν να αναστηθουν τα memorial και να παντρευτουν με μια φιλανθρωπικη εκδηλωση στο τελος καθε χρονιας.
ΥΓ: Αυτο που πανω απο ολα με στεναχωρουσε, ειναι η ελλειψη νεων (σε ηλικια) στο συνδεσμο. Βλεπω με χαρα οτι και αλλοι αξιολογοτατοι νεοι εβαλαν υποψηφιοτητα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Και κατι πολυ ωραιο που μου ειπε ο Αγγελος ο Ζηβας: Ο ΣΟΑΑ ειναι το 'στρατιωτικο σου'. Αν αγαπας αυτο αθλημα και θες να προσφερεις πρεπει να το κανεις καποια στιγμη. -
Συμφωνω απολυτα με τους προηγουμενους.
Προτεινω- Η Γενικη συνελευση να ορισει συμφωνα με το καταστατικο την αμεσως επομενη ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ
- Να κανουμε ολοι αυτη τη φορα τα στραβα ματια στις αντικαταστατικες περιφερειακες καλπες, για τι ειναι για ΚΑΛΟ.
- Να τοποθετηθουν οι υποψηφιοι ως προς το πως βλεπουν τον μελλοντικο ΣΟΑΑ σε θεματα α)σκοπων β) Πανελληνιας οργανωσης και εκλογων γ) εσωτερικης οργανωσης (επιτροπες χωμα, ασφαλτο,ταχυτητες,δημοσιων σχεσεων δ)οικονομικης επιβιωσης και εντευκτηριων ε) συνεργασια-συμμετοχη σε επιτροπες της ΟΜΑΕ.
Χαιρετιζω την πρωτη γυναικεια υποψηφιοτητα (και θα την ψηφισω με τα 4!) , κακιζω οσους αντιδρουν στην υποψηφιοτητα του Ν.Χ (ψηφιζουμε προσωπικοτητες οχι γονιδια),εκτιμω τους κ.κ.Κοσμοπουλο και Μιχελακακη και αποδεχομαι την σημαντικοτατη προσφορα τους, αλλά θα τους ηθελα εκτός-ισοτιμα- λογω συνδεσης τους (ευθεως η στο μυαλο των μελων) με ΟΜΑΕ και ΕΛΟΑΜ αντιστοιχα, θεωρω τον Πλεσσα χρησιμο δουλευταρα, τον Τσαδαρη πολυτιμο πεπειραμενο (μονο αν ελεγχθουν ομως τα κατα καιρους αριστεροδεξια ανεμοσουρια του), ο Λαμπης εχει καθε λογο να θελει αναπτυξη του σπορ αλλά πρεπει ν αποφασισει οτι η συμμετοχη =παρουσια κοντρα σε οποια επαγγελματικη υποχρεωση, τον Καραντανα τον 'γουσταρω (αλλά πρεπει να φερνει μαζι του μεταφραστη ) και τελος μ αρεσει πολυ ο λογος του Γιαννη του Δημητροκαλλη . Τα αλλα παιδια δεν τα γνωριζω καλα και θα περιμενω τις τοποθετησεις τους.
Μακαρι...
-
Οι γραμμες πεφτουν συννεφο ....
δεν το κακιζω, ειναι μεσα στο προγραμμα και το θεωρω δημοκρατικο!μακαρι να συνεχισουμε σε αυτο το πολυ υψηλο επιπεδο και ειμαι σιγουρος
οτι τελικα ναι θα το σωσουμε Στρατη!! στο χερι μας ειναι.dimos
ΥΓ κανενας αλλος υποψηφιος????
-
Θέλετε τοποθέτηση; Θα έχετε τοποθέτηση.
Αρχικά, ο σπουδαιότερος λόγος που εκθέτω εαυτόν είναι ο ελάχιστος αριθμός εκτεθειμένων. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να κόπτονται και να οδύρονται άτομα των οποίων ουκ έστιν αριθμός για το καλό των αγώνων, αλλά πάντα «στην απ’ έξω», με άναρθρες κραυγές, ψιθύρους και αφορισμούς. Είναι απαράδεκτο να έχουμε θέσει μόλις 12 άτομα υποψηφιότητα για το Σύνδεσμο. Κάποιος λοιπόν έπρεπε να το κάνει.
Μιας και λοιπόν είμαι (ο μοναδικός ίσως που επένδυσε και επενδύει στο χώρο των αγώνων εδώ και 8 χρόνια, τι πιο φυσιολογικό από το να προσπαθήσω να συμβάλλω με τη σειρά μου στην προσπάθεια ανανέωσης του (ομολογουμένως σαθρού) οικοδομήματος των αγώνων. Ένα οικοδόμημα που άρχισε να καταρρέει από τότε που οι κανονισμοί άλλαζαν νυχθημερόν ώστε οι λίγοι να μπορούν να διεκδικούν τα λίγα πρωταθλήματα και όταν οι λίγοι έγιναν πολλοί, άντε, να αυξήσουμε τον αριθμό των βραβευομένων κάθε χρόνο, για να μη στενοχωρηθεί κανένας.
Για του λόγου το αληθές, η 1η μου απονομή 1ης θέσης θεσμού (rally sprint) έγινε το 1991 για τα αποτελέσματα του 1990 με συνολικό αριθμό βραβευομένων 1ης θέσης τους 20, ενώ το 2006 , για τα αποτελέσματα του 2005 ο αριθμός των βραβευομένων 1ης θέσης ξεπέρασε τους 130. Αυτό το γεγονός από μόνο του, κατά την ταπεινή μου άποψη, μας κατατάσσει στην κατηγορία των κυνηγών κυπέλλων , με ότι αυτό συνεπάγεται. Ας ξεχάσουμε όμως το παρελθόν.
Πάμε παρακάτω:
Η αρχή μου είναι ότι ο ΣΟΑΑ είναι ένας και μοναδικός και η έδρα του μπορεί να είναι οπουδήποτε στην επικράτεια. Πλέον η τηλεδιάσκεψη δεν στοιχίζει τίποτα. Άρα δεν υπάρχει λόγος για την ύπαρξη συνδέσμων σε διάφορες περιοχές, γιατί να είσαστε σίγουροι ότι τα προβλήματα όλων των οδηγών είναι κοινά είτε κατοικούν στη Θεσσαλονίκη είτε στην Κόρινθο και στην Κρήτη. Σίγουρα απαιτούνται υπεύθυνοι περιοχών, αλλά με 12 υποψηφιότητες……
Η αρχή μου είναι ότι η αγωνιστική άδεια πρέπει να βγαίνει μέσα από το σύνδεσμο και να ελέγχεται απ’ αυτόν, αδιαφορώντας για το που πρέπει να πληρώσει το παράβολο έκδοσης της αδείας ο αγωνιζόμενος. Σίγουρα ένα μικρό ποσοστό του παραβόλου πρέπει να εισρέει στο ταμείο του ΣΟΑΑ για τα λειτουργικά του έξοδα.
Περί ομοσπονδίας (ών) τώρα: Προτιμώ ο ΣΟΑΑ να βρίσκεται απ’ έξω και σε άμεση φυσικά συνεργασία με την αρχή του σπορ, που αδιαφορώ πλήρως για το όνομά της, ενώ δεν είναι και κακή η περίπτωση που αιρετό άτομο από το ΣΟΑΑ έχει και θέση στην αρχή του σπορ. Πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω με σαφήνεια σε αυτό το θέμα. Ξέρετε, στην 1η περίπτωση κατακεραυνώνεις και απαιτείς, ενώ στη 2η συμμετέχεις και συ σε κάποιες αποφάσεις που αν δεν είναι οι ενδεδειγμένες για το σύνολο των οδηγών, μπορείς να βρεθείς πολύ εκτεθειμένος και χωρίς να φταις.
Θα ήθελα τον ΣΟΑΑ να προκηρύσσει- προτείνει θεσμούς κάθε μορφής και κάθε επιφάνειας για νέους (όχι μόνο ηλικιακά) οδηγούς με πάμφηνα αυτοκίνητα που απλά να έχουν εξοπλισμό ασφαλείας. Θα ήθελα ο ΣΟΑΑ να αναλάβει το φυτώριο των αγώνων, πράγμα πολύ εύκολα υλοποιήσιμο (8 χρόνια στη δουλειά μου κάτι έμαθα).
Θα ήθελα τον ΣΟΑΑ να ασχολείται και πάλι με το Ενιαίο(α) σε συνδυασμό με το φυτώριο που μόλις έγραψα.
Πραγματικά δεν ξέρω αν το αναφέρει το καταστατικό, αλλά θα προσπαθήσω για τη δημιουργία μιας τεχνικής επιτροπής που με απλά ελληνικά να πληροφορεί τον κάθε αγωνιζόμενο νέο και παλιό για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του απέναντι στους άλλους και στους κανονισμούς, σε συνεργασία με την αρχή του σπορ και φυσικά για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης και σοβαρής πειθαρχικής επιτροπής που θα προστατεύει τους σωστούς συμμετέχοντες από τους άλλους.
Τελειώνοντας θα ήθελα να παραθέσω ένα σύντομο βιογραφικό: Είμαι 53 χρόνων (1957) , οικονομολόγος (ΑΣΟΕΕ και University of Southampton), πατέρας 2 παιδιών και τα τελευταία 8 χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με το χώρο του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Η πρώτη μου συμμετοχή έγινε το 1976 σε χωμάτινη δεξιοτεχνία, ενώ από το 1985 συμμετέχω σε χωμάτινα ράλι σπριντ και χωμάτινα ράλι. Η τελευταία μου συμμετοχή έγινε φέτος στο ράλι Κορίνθου (εγκατέλειψα), ενώ την περίοδο 2005-6 συμμετείχα σε 5 αγώνες στην Ιταλία, πάντα σε χώμα.Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
Με εκτίμηση
Λάμπης Κουρτέσης. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θα συμφωνιζω σχεδον με τον Σ.Χ. για οσα λεει για τον συνδεσμο και θεωρω οτι τα γραφει σαν παλιος οδηγος και επιτιμο μελος του ΣΟΑΑ , αλλα ειναι ολιγον απο φαουλ στην προκειμενη περιπτωση σαν μελλοντας αρχηγος της ΕΠΑ (ΕΘΕΑ) , να δηλωνει θεσεις αποψεις για τον συνδεσμο και την ομαδα κρουσης , που αυριο θα εχει την θεση της στα στραβα της επιτροπης του !Φυσικα και για εμενα ο Δ.Μιχελακακης δεν θα επρεπε να βρησκετε στην λιστα , καθως κι ο Ν.Τσαδαρης και στα περι συμμετοχης του χρονια δεν πειθουν απο διαφορες σκοπιες .
Αλλωστε οταν θα επρεπε και ζηταγε ο συνδεσμος τους παλιους και εμπειρους ο Ν.Τ απαξιουσε , αντιθετα ο Α.Ζηβας παρα τον περιορισμενο χρονο του τοτε , ανταποκριθηκε και δουλεψε για τον συνδεσμο .Αν οντως ειναι οι διαθεσεις του κυριου Ν.Τ. να βοηθησει το αθλημα .....** μπορει και μπορουσε **απ'τις θεσεις που ειναι ,να το πραξει .Για τα υπολοιπα νεαρα ατομα ειναι μεγαλη η χαρα των περισσοτερων μας που τους βλεπουμε να θελουν να εργαστουν για τον συνδεσμο με φρεσκα και καθαρα μυαλα και φυσικα θα θελαμε να διαβασουμε τις αποψεις τους στα θεματα !
Μια απορια μου , ο κ. Καραντανας ξερει κανεις σε ποσες συγκεντρωσεις του προηγουμενου Δ.Σ. ειχε παρευρεθει ?
Λυπαμε για την αποχωρηση του Μ. Ξανθακου .
Ας περιμενουμε να διαβασουμε ...θεσεις !
Xρηστάρα μου (μη με μλέξεις πάλι με τα ι και η), σκέφτηκα πολύ πριν γράψω. Ομως΄αποκλείεται να μην είμαι ο ΣΧ, ο εαυτός μου όσο βάρος και ευθύνη κουβαλάω και θα κουβαλήσω και βέβαια δεν συζητώ, δεν βάζω σε διαπραγμάτεσυσητη θέση μου και το ρόλο μου με τα του ΣΟΑΑ, παρά μόνο με΄όοσυς δούλεψα μαζί τους και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, χωρίς να προσπερνάω και να ξεχνάω λάθη και εγκλήματα με πισογυρίσματα που έκανα αργότερα και τα τελευταία χρόνια εμπλεκόμενος στα κοινά χωρίς στόχο και σχέδιο.
Ρώτησα για την ομοσπονδία που δεν θα γινότανε χωρίς Λέκκα, Πλατή και τα άλλα μέλη του ΣΟΑΑ τότε και ας παραμυθιάζονται διάφοροι, ρώτησα για το θείο που με προβληματίζει η επιμονή του ενώ μπορεί να προσφέρει από αλλού, τοποθετήθηκα για άλλους και πάντως σχολίασα με βάση τις υποψηφιότητες και όχι με τους κακώς απόντες (συμφωνούμε με το 100%) και βέβαια, από τη στιγμή που ο Νίκος Τσάδαρης το αποφάσισε και πολιτεύεται θα είμαι δίπλα του. Είναι ο φίλος μου, ο συγγενής μου, ο βασικός μου συνεργάτης και έχει το ειδικό βάρος να δώσει υπεραξία στο σύνολο, ξεκινώντας βέβαια με τη μετακόμιση που σωστά έχει επισημάνει ο ΔΡ. Αντίστοιχα θα ήμουν αλήτης αν δεν σημείωνα ότι ο Κοσμό έχει φτύσει αίμα, έχει δώσει κομμάτι οπισθίων τα τελευταία χρόνια, πάντα με καλή πρόθεση και προς τη σωστή κατεύθυνση.Πάντα θα γράφω, πάντα θα τα λέμε, είναι το μόνο που μπορεί να κάνεις σεβόμενος δέκα καλά κατεβάσματα και άλλα δέκα καλά πατήματα με ωραίες απλές και κοφτές τιμονιές.
Καλή επιτυχία σε όλους. ΣΟΑΑ δυνατός, καλό για όλους και ΣΩΝΕΤΑΙ....
Στράτης
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Καλημερα...για οσους δεν ξερουν το ονομα μου (και σιγουρα ειναι πολλοι), ειμαι ο Γιαννης Δημητροκαλλης.
Να σας πω την αληθεια, δεν ημουν και πολυ ζεστος για την υποψηφιότητά μου (κυριως για προσωπικους λογους), αλλα 'με πεισανε'.
Οπως και να εχει, εκανα το (κατ εμε) αυτονοητο αμεσως μετα την εκδοση της license μου πριν 3 χρονια. Οχι απλως γραφτηκα, αλλα και πηγαινα στο ΣΟΑΑ συχνοτατα μεχρι πρωτινος, αν και μενω 'εδω διπλα' (Χαλκιδα).
Εχω δει αρκετα πιστευω για το συνδεσμο και εν ταχει θα σας πω για τι θα αγωνιστω αν ψηφιστω.Θα πατησω πανω στο 'σκαριφημα' του κ. Δημου:
- Η εδρα του ΣΟΑΑ πρεπει να αλλαξει. ΠΡΕΠΕΙ. Μονο και μονο απο αυτο θα δουμε μεγαλη διαφορα. Δεν γινεται να ειναι αλλο εκει που ειναι. Τα χρονια περασαν και η ζωη εχει εξελιχθει πολυ. Η εικονα της υπογας δεν ειναι σε καμια περιπτωση ανταξια του συνδεσμου και αυτου του αθληματος που εκπροσωπευει και η εποχη που οι παλιοι μπαντιλικωνατε στις λεωφορους της Αθηνας περασε ανεπιστρεπτι. Οποτε, πρεπει να παμε στο πλάι (καλα, 1-2 δρομους μεσα) ενος κεντρικου δρομου, κατα προτιμηση της Ε.Ο. Ταυτοχρονα, πρεπει να κανουμε 1-2 απλα πραγματακια, οπως να παρουμε καμια συσκευη της προκοπης για το συνδεσμο, γιατι η τηλεοραση πχ εχει παιξει στανταρ ΥΕΝΕΔ και εχει ζησει τα νιατα του Αλκη Στεα και τα 'σας αγαπω' της Αλιφερη . Η αλλαγη τοποθεσιας θα ανανεωσει εκ βαθρων το συνδεσμο.
- Η καυτη πατατα της ομοσπονδιας. Πιστευω οτι το 'απ'εξω και ελεγχος' ειναι το καλυτερο. Υποτιθεται (κατσε να το δουμε με το καλο) οτι η ΟΜΑΕ δεν θα ειναι ΕΘΕΑ. Η δουλεια του ΣΟΑΑ ειναι να παλευει για τα δικα μας συμφεροντα, να κανει προτασεις και να αναδεικνυει/κριτικαρει τα κακως κειμενα. Αν μπει μεσα στην ομοσπονδια, αυτο ψαλιδιζεται σε μεγαλο βαθμο. Μπορουμε και πρεπει να συνεργαστουμε με την αρχη του σπορ, αλλα οχι σε σημειο τετοιο που να 'δεσμευομαστε'.
- Το υποχρεωτικο παραβολο δεν θα επρεπε να υπαρχει. Ομως, εμεις με την σταση μας το 'καταφεραμε'. Οταν αδιαφορεις για το συνδεσμο, οταν η αναλογια μελων/αδειων ειναι τραγικη και ο συνδεσμος ειχε φτασει σε πολυ κακη οικονομικη κατασταση ειναι επιβεβλημενο το μνημονιο του ΔΝΤ, ε της ΕΘΕΑ ηθελα να πω. Αν ο συνδεσμος 'ξανανιωσει' μεσα απο τη δικη μας ενεργοποιηση, τοτε θα ειναι περιττη η υποχρεωτικη συνδρομη. Δεν χρειαζεται πακτωλος χρηματων για το συνδεσμο. Χρειαζεται απλα να υπαρχει μια 'οικονομικη ασφαλεια'. Μονοι μας μπορουμε να την προσφερουμε και να μην χρειαζεται να παιρνονται αποφασεις που πρωτα απο ολα προσβαλλουν εμας τους ιδιους, αν το καλοσκεφτειτε.
- Να σας πω την αληθεια το καταστατικο ως κειμενο δεν το εχω δει, οποτε θα αρκεστω να πω καποια τελευταια γενικα πραγματα, για τα οποια θα ηθελα να τρεξω αν μου δοθει η δυνατοτητα: Πρωτα και κυρια να φτιαχτει ενα forum μεσα στο site του ΣΟΑΑ, οπου θα μιλαμε ολοι επωνυμως. Κανοντας αυτο θα εχουμε πολλα πλεονεκτηματα, τα οποια φανταζεστε ηδη: Πολυφωνια, ευκολη δυνατοτητα συζητησης και θα μπορουμε να ψηφιζουμε οπου χρειαζεται. Επισης, η επαρχια πρεπει να εχει το βημα της και θα ειναι πολυ ευκολο να τοποθετειται μεσω του forum. Ακομα,θα ηθελα να παμε ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΑΑ. Ξερω πως ειναι δυσκολο, αλλα θα το ηθελα. Επισης θα ηθελα να παλεψουμε ειτε για ενα ενιαιο στην πιστα, ειτε για μια κατηγορια 'ΣΟΑΑ'. Σημαντικο θα ηταν να εχουμε διαρκεις εκπτωσεις σε αγωνιστικο εξοπλισμο/ελαστικα για τα μελη μας, μεσα απο συνεργασιες που ενδεχομενως θα σχηματιζαμε με εμπορους και μια σταθερη συνεργασια με μια μεταφορικη εταιρια ετσι ωστε να ξερουν τα μελη μας οτι θα μπορουν να μεταφερουν τα αγωνιστικα τους ακομα και αν δεν εχουν τρεϊλερ. Τελος, πολυ ωραιο θα ηταν να αναστηθουν τα memorial και να παντρευτουν με μια φιλανθρωπικη εκδηλωση στο τελος καθε χρονιας.
ΥΓ: Αυτο που πανω απο ολα με στεναχωρουσε, ειναι η ελλειψη νεων (σε ηλικια) στο συνδεσμο. Βλεπω με χαρα οτι και αλλοι αξιολογοτατοι νεοι εβαλαν υποψηφιοτητα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Και κατι πολυ ωραιο που μου ειπε ο Αγγελος ο Ζηβας: Ο ΣΟΑΑ ειναι το 'στρατιωτικο σου'. Αν αγαπας αυτο αθλημα και θες να προσφερεις πρεπει να το κανεις καποια στιγμη.Ουπς, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την αποφασή σας... Θυμίζεται τα ωραία, δικά μας χρόνια της αθωώτητας
-
Αρχηγεεεε με τρελαινεις και ειναι νωρις ακομα .........
Τι θα πει .... από τη στιγμή που ο Νίκος Τσάδαρης το αποφάσισε και πολιτεύεται θα είμαι δίπλα του. Είναι ο φίλος μου, ο συγγενής μου, ο βασικός μου συνεργάτης και έχει το ειδικό βάρος να δώσει υπεραξία στο σύνολο,
Πολιτευεται ? θα δωσει υπεραξια στο συνολο ?
Αν δεν κοπουν μαχαιρι πλεον το 2011 , τα κουμπα μουμπα , και οι στηριξεις ρουσφετια ..... οχι αθλημα θα φτιαξουμε αλλα θα διασυρθουμε περισσοτερο απ'τους χαμενους πολιτικαντιδες που μας κυβερνησαν ολα τα χρονια .
Δηλαδη απ'την μια ζηταμε νεους ωραιους με επιπεδο και ορεξη για δουλεια ,τους βρησκουμε , αλλα να τους χωσουμε κι εναν γκιουλεκα απο πανω τους , που λογω σεβασμου και μονον θα καπελωνει το Δ.Σ.και τις οποιες αποφασεις τους .....
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα ...........ε οχι φιλε μου , αλλο τον εκτιμας εναν ανθρωπο για τα διαφορα πλεονεκτηματα (κι εγω εκτιμω και του Δημητρη , και Τσαδαρεα πτυχες τους ανθρωπινες) και αλλο δεχομαι τις οποιες αποφασεις τους , οταν θεωρουντε και υποπτες ακομα .
Aυτο το ομορφο που εγραψε ο ωραιος μας νεος ..... πως θα το εκλαβει τωρα δηλαδη ..... οτι ηταν για σπουδες ο Ν.Τ. και τουρθε στα γεραματα να κανει την θητεια του ?
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
dimos
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ................ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩ
Η έδρα του ΣΟΑΑ κύριε Δήμο νομίζω οτι θα είχε αλλάξει και πιο πριν αν όλοι όσοι είμαστε **τάχα **μου μέλη πληρώναμε το παράβολο μας.
Αυτό που γράφω βέβαια νομίζω πως απαντάει και στο υποχρεωτικό παράβολο...... υπέρ του Συνδέσμου έγινε και μακάρι να είχαμε συνείδηση να το κάναμε μόνοι μας και να μην είχε γίνει !!! (3 φορές έχω κάτσει σε συνέλευση του συνδέσμου με τις αποδείξεις στο χέρι για να μαζέψω κανένα παράβολο και προκειμένου να μην πληρώσουν κάποιοι δεν μου έλεγαν ούτε γεια...) Έχω σκεφτεί φυσικά και άλλους τρόπους που μπορούν να φέρουν χρήματα (ρομαντικά σκεπτόμενη φυσικά)αλλά περιμένω λίγο.Όσο για την ομοσπονδία δεν μπορώ να είμαι σίγουρη!! και η ΕΛΠΑ κατά καιρούς έχει υπάρξει καλή και κακή!!! Νομίζω πως όλοι μαζί και με καλές σχέσεις πάντως θα κάνουμε καλύτερη δουλειά.Με κόντρα τίποτα δεν έγινε σωστό!!!! (όπως η διάσπαση των οδηγών σε ΣΟΑΑ και ΣΟΑΙΣΤΑ) εγώ που τρέχω και στα 2 δηλαδή ??? (Συνδικαλισμός στον συνδικαλισμό)
ΑΑΑΑ και επίσης ήθελα να πω πως όταν αγαπάς κάτι το προσεγγίζεις από όλες τις πλευρές και όσο περισσότερο μπορείς. Όταν δεν σου αρέσει η κάνεις κάτι να το το αλλάξεις εαν σε ενδιαφέρει η δεν ασχολείσαι!!! δεν το γελοιοποιείς !!!!!!!!!
-
Αν και το post ανοιχτηκε για τους υποψηφιους θα ηθελα να πω δυο απλα πραγματα.
Ασχοληθηκα με τον Συνδεσμο αρκετα χρονια και δυο κουβεντες δυο διαφορετικων ανθρωπων εμειναν βαθεια χαραγμενες μεσα στο μυαλο μου.
Η πρωτη ειπωθηκε απο τον Κο Γ.Ραυτοπουλο.' Τα περισσοτερα προεδρια του συνδεσμου κατα καιρους αλληθωριζαν προς την εξουσια του σπορ.' Σε καποια τεχνικη επιτροπη που συμμετειχαμε οταν ακομα η ΕΛΠΑ ειχε γραφεια στην οδο Αμερικης.
Η δευτερη απο τον Χριστο Αναγνωστοπουλο. ' Ελπιζω οταν κανουμε συμβουλιο , να εχουμε ολοι τα χερια μας πανω στο τραπεζι και οχι απο κατω.'
Προσωπικα εκτιμω και ευχομαι πως απο τις υποψηφιοτητες μπορει να προκυψει καποιο συμβουλιο που να μην τηρησει το πρωτο και να σεβαστει το δευτερο , μονο για το καλο των οδηγων και του σπορ.Καλο βολι που λεει κι ο λαος.
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Και ξέχασα να ενημερώσω και να πω πως χαίρομαι (καλώς η κακώς) πολύ που δεν έχω σχεδόν καμία τεχνική γνώση (μοτερ - σασμάν - βαλβίδες αναρτήσεις ) για να 'βολέψω'και να ενδιαφερθώ για 'προσωπικά' συμφέροντα (δικά μου του αδερφού - μάστορά -φίλων) και επίσης χαίρομαι που είχα την τύχη να κάτσω και από τις 2 θέσεις ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου άλλα και στην 'αντίπερα' όχθη (κριτής) για να έχω μια πιο σαφή άποψη σε μερικά πράγματα.
και θα ήθελα πολύ να φτιάξουμε ένα 'κατάλογο' διαθέσιμων-προθύμων συνοδηγών (το είχα δει στην Ιταλία) και να μπορούμε να τους προτείνουμε.. είναι πολλοί αυτοί που το θέλουν και δεν έχουν τον τρόπο
Αυτά. -
Καλησπέρα
Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά η παρουσία κάποιων, υπό τον μανδύα των δήθεν δημοκρατικών αισθημάτων, μόνον ως προσπάθεια παρέμβασης και μάλιστα από θέσεως, φαίνεται.
Αλήθεια ποιό το ενδιαφέρον, στην παρούσα στιγμή και προ των εκλογών, γιά την ΕΛΟΑΑΜ και την σχέση της με το ΣΟΑΑ, όταν πολύ καλά γνωρίζεις αξιότιμε sx ότι πράγματι είναι δημιούργημα του ΣΟΑΑ και Συνδέσμων αναβατών μοτο, κάρτ, κριτών και λεσχών, δηλαδή όλου του κορμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Αφού γνωρίσεις η ερώτησή σου είναι ρητορική και στοχεύει στην υπόδειξη που ακολουθεί, θέτωντας δημόσια θέμα γιά το αν μπορεί κάποιος οδηγός μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ να είναι μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας.
Και ποιά θα ήταν η διαφορά στην ίσως αποδεκτή θέση σου γιά τον κ. Μιχελακάκη και την σχέση του με την ΕΛΟΑΑΜ, όταν συνυποψήφιος είναι ο υιός του προέδρου της άλλης ομοσπονδίας της ΟΜΑΕ, τον οποίο, και δικαίωμά σου, (προσωπικά αν είχα τη θέση σου θα το απόφευγα) προβάλεις ανενδοίαστα; Δηλαδή στην μία περίπτωση βλέπουμε το λύκο και στην άλλη περίπτωση το τομάρι του και αυτό θα πρέπει να μας ενοχλεί μόνο στην μία εκ των δύο περιπτώσεών;
Και πως μπορώ να εκλάβω την δημόσια παράθεση των προτιμήσεών σου όταν από θέσεως πλέον είναι απόλυτα λογικό να θέλεις έναν ΣΟΑΑ 'εύκολο' και ο οποίος δεν θα μπορεί να αντιπαρατεθεί ακόμη και στην επικοινωνιακή παρουσία σου και όχι εναν ΣΟΑΑ 'δύσκολο' που θα έχει γνώση, εμπειρεία και κυρίως την διάθεση και το σθένος να αντιπαρατεθεί απέναντι σου και απέναντι στον πρόεδρο της ΟΜΑΕ ή της ΕΛΠΑ;
Αναγνωρίζω στον καθένα το δικαίωμα να μιλάει όποτε θέλει και να λέει ό,τι θέλει, δεν μπορώ όμως να μην κρίνω αρνητική στην τοποθέτησή σου και μάλιστα αντιφάσκουσα.
Αν πεις ότι εκ των υστέρων έκρινες ότι έκανες λάθος, η ζημιά να ξέρεις ότι έχει γίνει πλέον.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι στην ηλικία μας η αυτοκριτική έχει αξία μόνο εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων. Μακάρι να είμασταν νεώτεροι και να λέμε συγγνώμη έκανα λάθος. Θα ζούσαμε δεύτερη φορά αυτό το χώρο και νάσαι σίγουρος ότι πλέον θα γνωριζόμασταν όλοι πολύ καλά, θα ξέραμε την ιστορία του καθενός μας.
Καλή επιτυχία στον ΣΟΑΑ.
ΜΠΕΚΑΣ -
Kαλημέρα
Μην το κουράζουμε...
Αν ο Δημήτρης Μιχελακάκης είναι πρόεδρος της ΕΛΛΟΑΜ και ισχύει το αρχικό καταστατικό αυτής της ομοσπονδίας, ΔΕΝ μπορεί να είναι μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ. Τώρα αν όλα αυτά μένουν στο σκοτάδι και οι θέσεις σας (;) -υποδείξεις (ποιοί, σε ποιόν γμτ, πάτε καλά;), γίνονται με ψευδώνυμο που αποδεδειγμένα μοιράζεστε, για να γίνονται τρίπλες, ελλιγμοί, σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μέσω σωματείων κ.α., τότε τι κουβέντα να κάνουμε;
Πάντως, οι Ελληνικοί αγώνες έχουν αλλάξει ταχύτητα και πορεύονται αλλιώς. Το κατάλαβαν στην ΕΛΠΑ, αρνούνται να το δεχτούν κάποιοι χρόνια στο σκοτάδι.
Το ίδιο πιστεύω και για τον ΣΟΑΑ. Νέοι άνθρωποι,έχουν το λόγο. Ατού ότι χάρη σε Ρον και Κοσμό, ότι με τη συμμετοχή του ΣΟΑΑ στο παράβολο έκδοσης λισανς, θα υπάρχει και ζωντανό ταμείο, οπότε η θα γίνει σε όλα τα επίπεδα και επιτέλους θα ανέβει και ο Σύνδεσμος όροφο.
Ποιός εύκολος και ποιός δύσκολος τώρα, πρόεδρος ή μέλος του ΔΣ, αυτά μακριά από εμένα... Δεν την κατέχω την πολιτική. Αντρικά θα φερθούμε και δουλειά είπαμε θα κάνουμε και θα γίνει, ακόμα και με ανθρώπους που δε λέμε καλημέρα, αν έτσι πάμε μπροστά.
Μονόδρομος...Με την ευκαιρία, θα ζητήσω συγγνώμη και θα κάνω δέκα τετ-α-κε αν μετά και με την παραπάνω έκθεση ιδεών (;), αποδειχθεί ότι το παρασκήνιο έχει στήσει τη διαδικασία και υπάρχει ιερή (;) συμμαχία που βγάζει μπόχα, οπότε οι σκέψεις μου σε σχέση με υποψηφίους, αποδειχθεί ότι απλά είμαι στην μου. Πιστεύω, πως όχι και εννοείται: ).
Στρατισίνο
ΥΓ. Ελπίζουμε πάντως, από 1η Σεπτεμβρίου να γράφουμε εδώ, όλοι με τα ονοματά μας η με καταχωρημένα ψευδώνυμα...
-
Τώρα διάβασα APR... KALHMERA!
Πιστεύεις πως σήμερα το 2010, τα βάζεις εύκολα με τους νέους και μπορείς να τους καπελώσεις; Με μαγκιές δεκαετίες του 70, ούτε από τα σπίτια τους δεν θα μπορούν να βγούν οι του ΔΣ.
Επιμένω, αν ο Νίκος λειτουργεί αυθόρμητα και με καλό σκοπό και όχι εκ του πονηρού ή ακόμα τραβάτε με και ας κλάιω και που πάω να μπλέξω, έχει τη δυναμική να προσφερει όντας και σε σχέση με την εμπλοκή. Λέμε αν... και θα δείξει, θα φανούν οι προθέσεις του καθενός άμεσα. Κοντινή γιορτή!
Βλέπεις το ψευδώνυμο Μπέκας το χρησιμοποιούν διάφοροι και μάλιστα ταλαντούχοι και στη γραφή.
Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος άνοιξε την ενότητα για προτάσεις και με δική μου ευθύνη μπήκαμε σε κριτική υποψηφίων που άλλωστε θα κριθούν από όσους πάνε να ψηφίσουν.Καλή δουλειά γεροντή μου
Στράτης
ΥΓ... Ωραίο για τα κούμπα-μπούμπα, να δώσουμε και λίγο χρώμα μωρέ. Καλοκαίρι είναι μεν, αλλά έχουμε ψυχοπλάκωμα
ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΔΣ ΣΟΑΑ