-
TOYOTA YARIS R1
ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ακουει?
-
Και τρίτο ενιαίο; Έχουμε ήδη τα Swift και την EcoFormula των 60 χιλιάδων ευρώ budget τη χρονιά. Πωπω οργασμός.
-
Ετσι για ενημέρωση .......
http://www.inews.gr/89/politiko-kai-str ... ipolis.htm
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 011_419791
http://www.express.gr/news/ellada/54707 ... 47077.php3
Που σημαίνει ότι αν τελικά υλοποιηθεί, τέρμα η Τρίπολη....
-
Ναι καλα κανουμε ονειρα κ για ενιαιο, οταν εχουμε 6 μηνες κενο στο προγραμμα κ αγωνα 1 εβδομαδα πριν τα χριστουγεννα με τα χιονια !!!!!!!! κ να εχουμε πισταρα στις Σερρες κ να ειναι εκτος προγραμματος η' να την σαμποταρουν σκοπιμα.....
Δεγλερης Δημητρης
-
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΤΕΛΕΙΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ...
Πω, πω πω.....Ονειρο ζω, μη με ξυπνάτεεεεε! Δεν ειναι Πρωτάθλημα αυτό, είναι κουφέτο...!Ευτχώς που μας καλέσατε οι επίτροποι και λαβατε υπόψην σας τις ιδέες μας και τα ονειρά μας...Να 'στε καλά Ν.Π και Κ.Κ...!
ΥΓ: Τι αλλαξε απο πέρσι?
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Ναι καλα κανουμε ονειρα κ για ενιαιο, οταν εχουμε 6 μηνες κενο στο προγραμμα κ αγωνα 1 εβδομαδα πριν τα χριστουγεννα με τα χιονια !!!!!!!! κ να εχουμε πισταρα στις Σερρες κ να ειναι εκτος προγραμματος η' να την σαμποταρουν σκοπιμα.....Δεγλερης Δημητρης
Παλιοφιλε ακομη κι οταν την βαζουν στο προγραμμα (τις Σερρες) τις βαζουν μεσα στο κατακαλοκαιρο και δεν παταει κανεις.
-
Ή παλιότερα την έβαζαν με λειψές κατηγορίες με σκοπό και πάλι για να μη γίνει. Εντάξει οι ταχύτητες έχουν παραδοθεί άτυπα σε μια λέσχη που τις κάνει όπου και όπως τους ταιριάζει. Είμαι σίγουρος έχοντας μιλήσει με άτομα που εκτιμώ ότι και φέτος κάποιοι προσπάθησαν να πείσουν ότι αυτή η εικόνα είναι κάκιστη και δεν οδηγεί πουθενά αλλά το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν άλλαξε. Το μόνο θετικό είναι ότι πήρε έναν αγώνα ο ΑΟΠ και εύχομαι ο Κώστας και οι άνθρωποι του να κάνουν κάτι που θα σπάσει το στραβό καλούπι.
Πέρα από αυτό θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο: ο ΣΟΑΑ καλώς ή κακώς μπήκε σε μια διαδικασία να βρει προτάσεις για ενιαίο και τελικά εισέπραξε από την αρχή μια χρονοθέτηση των αγώνων που στην ουσία σημαίνει ότι στην καλύτερη (και αν βρεθούν ενδιαφερόμενοι που το εύχομαι αλλά αμφιβάλλω) τα Swift θα πατήσουν πίστα τον Οκτώβρη. Θα ήθελα κάποιος από το προεδρείο του ΣΟΑΑ να μας πει για αυτό γιατί στα μάτια μου είναι ένα αδιανόητο άδειασμα.
Το ίδιο άδειασμα λίγες μέρες μετά τη σύσταση της έφαγε και η επιτροπή EcoFormula που είπε όχι στην Τρίπολη και τώρα έκτος των άλλων ερωτηματικών έχει και να αντιμετωπίσει και τα έξοδα μοναχικών αγώνων στις Σέρρες. Όχι ότι ξαφνικά συμπάθησα το project (κάθε άλλο) αλλά είναι εντυπωσιακή η έλλειψη προσανατολισμού από την αρχή που τη μια βδομάδα στηρίζει και την άλλη αδειάζει.
-
Για Πίστα κανεις? Καμιά παραίτηση? Ολοι αναμένουν την Σίγουρη Επιτυχία?
2 μήνες αυτό σχεδίαζαν οι επίτροποι? Και το πρόγραμμα φοβερό ε?
3 αγώνες απανωτοί και μετά... να κάααααθθθεεεσσσσαααααιιιιιι!
Και στο τέλος μαζί με τον Αη Βασίλη να παίζουμε χιονοπόλεμο...!
Παραιτηθήτε αυριο το πρωί! -
G.S. λογικο δεν ειναι 20 Αυγουστου οχι Σερρες θα παει ουτε μεχρι τα Μεγαρα δεν πανε οι λογικοι ανθρωποι!!!!!
Βασιλη απο οτι φενεται οποιος κ να παει πανω εκει δεν αλλαζει τπτ αλλα δεν περιμενα κ τοσο χειροτερα
αλλο κ αυτο με τα εκο φορμουλα.... αφου συζητιοταν να τα βαλουν ολα μαζι μ ξεχοριστες κλασεις, αλλα κ εκει γινεται.μας βλεπω για πωλητηρια παλι......
Δεγλερης Δημητρης
-
.. και φετος παλι πρωταθλημα χωρις σερρες!
-
Καλησπερα και χρονια πολλα.
Τοσα χρονια ρωταω ποσο στοιχιζει συνολικα σε καποιον να τρεξει μια ολοκληρη χρονια στο πανελληνιο πρωταθλημα ταχυτητας. Μηπως μπορει καποιος να μου δωσει ενα συνολικο νουμερο? -
Χονδρικα και προς τα πανω:
300 παραβολο/σενσορας.
150 βενζινες/διοδια (για τριπολη απο Αθηνα), για Μεγαρο παμε στα μισα και μειον, ειδικα διχως τρεϊλερ.
150 ξενοδοχειο (2 μερες)
+-1000 για ενα σετ λαστιχα ( 'του γαλακτου' )
100 Φωτο-DVD του αγωνα.Αρα μιλαμε εντελως συντηρητικα 1500-1700 ο αγωνας διχως φθορες/αναλωσιμα/φαγητο (και παντα για 2 ατομα η διαμονη κτλ). Το συνολο λοιπον καπου στο 8αρι. Βεβαια με μεταχειρω λαστιχα τα οποια να μην αλλαζουν ανα αγωνα και μακρια απο παντως ειδους κακοτοπιες πεφτεις στα μισα. Αξιζει; Ναι, αλλα μονο για μια φορα, να ικανοποιησεις το ονειρο. Οχι για παραπανω...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Χονδρικα και προς τα πανω:300 παραβολο/σενσορας.
150 βενζινες/διοδια (για τριπολη απο Αθηνα), για Μεγαρο παμε στα μισα και μειον, ειδικα διχως τρεϊλερ.
150 ξενοδοχειο (2 μερες)
+-1000 για ενα σετ λαστιχα ( 'του γαλακτου' )
100 Φωτο-DVD του αγωνα.Αρα μιλαμε εντελως συντηρητικα 1500-1700 ο αγωνας διχως φθορες/αναλωσιμα/φαγητο (και παντα για 2 ατομα η διαμονη κτλ). Το συνολο λοιπον καπου στο 8αρι. Βεβαια με μεταχειρω λαστιχα τα οποια να μην αλλαζουν ανα αγωνα και μακρια απο παντως ειδους κακοτοπιες πεφτεις στα μισα. Αξιζει; Ναι, αλλα μονο για μια φορα, να ικανοποιησεις το ονειρο. Οχι για παραπανω...
Οποτε εμενα που μου προσφερθηκε το αμαξι ενος φιλου για ενοικιαση (clio cup 182 upfrated στα 240 ΗΡ) στα εμιρατα με ολα τα αγωνιστικα εξοδα (συμμετοχες, φρεσκα λαστιχα Dunlop, race support κλπ κλπ) καλημενα στις 3,000 Ευρο τις 2 μερες και καθαρο track time 2 ωρες ειναι μια χαρα για τον αδερφο μου.
-
ε προφανώς και είναι, εδώ είναι 1 ώρα track time, χειρότερες πίστες, χειρότερη οργάνωση κλπ κλπ. Βέβαια, ο αδερφός θα έχει και τα αεροπορικα όπως από την άλλη ο Γιάννης δεν έχει βάλει μεροκάματο για μηχανικό, βενζίνη για αγώνα κτλ. Το δια ταύτα είναι ότι η Ελλάδα είναι πόλη ακριβή για αυτα που προσφέρει.
-
Από το site του ΣΟΑΑ: Suzuki Swift 1600 €12800 με απόσυρση (€11500 αν μαζευτούν 10 αυτοκίνητα) (λιανική: €17500)
Παρότι με απόλυτα κριτήρια είναι μια χαρά προσφορά στην παρούσα συγκυρία μάλλον δεν θα περπατήσει δυστυχώς
-
Το ενιαιο ειναι θεσμος ο οποιος αν δεν περιλαμβανει ολοι φοραμε τα ιδια τοτε αστο καλυτερα. Οχι δεν θεωρω ενιαιο εγω με bilstein και εσυ με ohlins και με penske. Αυτο ειναι cup.
Ειναι διαθετιμενοι να κανουν το κατι παραπανω ή απλα θα ριξουν το μπαλακι απο την εταιρια σε καποιον εργαζομενο, ο οποιος θα τρεχει για να τον βριζουν ολοι.
Επειδη το εργο το εζησα απο μεσα και επειδη στην Ελλαδα δεν εχουμε motorsport κουλτουρα, ποσο μαλλον σε εταιρικο επιπεδο (με ελαχιστες μεμονομενες περιπτωσεις). θα ελεγα καλυτερα να μεινουμε φιλοι. Ενιαιο ειναι πολυ δυσκολο να γινει με την πραγματικη εννοια.Εχουμε πλακα ομως ρε γαμωτο, στην Αγγλια κανανε cup με 205, με BMW 325 e30 στις πιστες τρεχουν golf mk2 εμεις εκει τον χαβα μας να ειναι κατι συγχρονο να τραβηξει τους εισαγωγεις κτλ κτλ.
Στους περισσοτερους εισαγωγεις εχει αρπαξει πηρκαγια η περιοχη του πρ...του τους και δεν ξερουν αν θα ειναι του χρονου και εμεις θελουμε συγχρονο ενιαιο το οποιο απαιτει τουλαχιστον διετες πλανο..
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Το ενιαιο ειναι θεσμος ο οποιος αν δεν περιλαμβανει ολοι φοραμε τα ιδια τοτε αστο καλυτερα. Οχι δεν θεωρω ενιαιο εγω με bilstein και εσυ με ohlins και με penske. Αυτο ειναι cup.Ποιός είπε ότι δεν θα ήταν 'ενιαίο' ? Τόσες φορές έχουν διοργανωθεί ενιαία με ίδιες αναρτήσεις, σφραγισμένους κινητήρες κτλ. γιατί να μην είναι και αυτό τέτοιο ?
Το πρόβλημα είναι ότι κάθε αυτοκίνητο θα κοστίσει έτοιμο για αγώνα τουλάχιστον 15000 που είναι δυστυχώς αρκετά λεφτά στη σημερινή Ελλάδα.
Εχουμε πλακα ομως ρε γαμωτο, στην Αγγλια κανανε cup με 205, με BMW 325 e30 στις πιστες τρεχουν golf mk2 εμεις εκει τον χαβα μας να ειναι κατι συγχρονο να τραβηξει τους εισαγωγεις κτλ κτλ.
Αυτά είναι cup που τα κάνουν για την πλάκα τους (σιγά μην είναι η Peugeot UK από πίσω από το 205 cup πέραν ενδεχομένως κάποιας έκπτωσης σε ανταλλακτικά και τέτοιες παροχής). Εχουν όμως και ενιαία-ενιαία.
Αν θέλεις ενιαίο τότε θέλεις μια εταιρεία ή ένα οργανισμό (πχ. ΣΟΑΑ) από πίσω να διασφαλίζει τους κανόνες του παιχνιδιού.
Στους περισσοτερους εισαγωγεις εχει αρπαξει πηρκαγια η περιοχη του πρ...του τους και δεν ξερουν αν θα ειναι του χρονου και εμεις θελουμε συγχρονο ενιαιο το οποιο απαιτει τουλαχιστον διετες πλανο..
Προφανώς θέλει επένδυση...
Εξάλλου, ποιός απαγόρεψε στην Ελλάδα να γίνει πχ. 205 cup ? Αυτές οι κινήσεις δεν ξεκινάνε συνήθως από την κορυφή αλλά από τη βάση, μαζεύονται 10 που έχουν τέτοια αυτοκίνητα και πάνε στην ΕΘΕΠΑ και λένε 'δε μας φτιάχνετε ένα cup' ? Ε έγινε μια τέτοια προσπάθεια προ ετών για τα 205 (ή ήταν γενικά για Peugeot ?), δεν περπάτησε... Οπότε τι ακριβώς θέλεις να πεις ?
-
Στην ουσια δεν διαφωνουμε και πιστευω οτι το καταλαβαινεις.
Στην παρουσα φαση δεν νομιζω οτι η σουζουκι και η καθε σουζουκι μπορει να εγγυηθει ενα πλανο για 2 χρονια+
Οι αγωνιζομενοι περα απο τον τζιρο που θα κανουν σαν πωληση του οχηματος, τι τζιρο θα κανουν σε ανταλλακτικα??
Η μηπως θεωρουμε οτι η καθε εισαγωγικη θα αρκεστει στην προβολη και στα εμμεσα οφελη του motorsport.
Πιστεψε με και το ξερεις οτι εχουν βγει ηδη τα κομπιουτερακια απο τους εμπορικους και υπολογιζουν..Εγω προσωπικα, θα ηθελα ο ΣΟΑΑ για να με κερδισεις σαν 'πελατη' εφοσον το ενιαιο ειναι παιδι του ΣΟΑΑ και θελουμε καινουριο τουτου να πουν απο την αρχη
Να η homolagation N, A ή R
Αμαξι Χ ευρο
Αναρτησεις συμφωνια για αυτες
ή πακετο για R1 τοσο.
λαστιχα συμφωνια για αυταΑναφορικα με τα cup της Αγγλιας μπορει να μην εχουν το support απο την εισαγωγικη ολα ομως τα αλλα ειναι fixed.
Μακαρι να καναμε cup για την πλακα μας με οργανωση οπως στο νησι.
Εγω πιστευω σε αντιθεση με εσενα οτι μια τετοια κινηση πρεπει να γινει απο τν κορυφη και οχι απο την βαση.
Δεν βλεπω εναν λογο αυτην την περιοδο γιατι ο ΣΟΑΑ να μην στραφει σε αλλες λυσεις.
Δεχομαι εν μερη το για να μπουν νεα αυτοκινητα απο την αλλη ομως οπως εχουμε δει ελαχιστα αυτοκινητα να μην εξαφανιζονται μετα το τελος του ενιαιου και να κρατανε τις μικρες κλασεις ζωντανες.15Κ να βγει το βλεπω δυσκολο μεταξυ μας. Πιο ρεαλιστικο το βλεπω γυρω στα 17Κ.
Τελος θα εβλεπα πιο λογικο κατι σε R1 (δεν εχω ιδεα αν το swift τρεχει και σαν R) και ας ειναι για του χρονου.
Εχω το τεστ στο echappment (Μαιος 2007) του swift rallye cup με τιμη 25Κ (κοστος πολιτικου οχηματος 15.900)
αν ειναι χρησιμο σε καποιον πολυ ευχαριστως να το σκαναρω και να το στειλω.Εγω ειμαι fun του τρεχω φθηνα, του Ν σημαινει το κυκλοφορω και καθημερινα (δηλαδη οχι dog box) και τα λεφτα τα ριχνω στο να τρεχω σε οσους πιο πολλους αγωνες μπορω. οποτε μαλλον
Και οχι δεν θελω να πληρωνω ενα προφυλακτηρα 350εTecDoc is your friend
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Στην ουσια δεν διαφωνουμε και πιστευω οτι το καταλαβαινεις.Ναι, έχεις δίκιο
To τρέχον swift έχει δελτίο αναγνώρισης Ν με κιβώτιο, μπλοκέ κτλ. μια χαρά για Ν/2.
Σαν Α δεν έχει τίποτα. -
Το swift είναι εξαιρετικό για αγωνιστικό στην Ελληνική πραγματικότητα. Έχει ομολογκασιόν , είναι Ν2 ,απο τα ελάχιστα που υπάρχουν πλέον και είναι ανταγωνιστικό. Συν οτι εκτός ενιαίου θα μπορεί να βελτιωθή πολύ. Αυτό που δεν κάνει το κλικ σε αυτή την πρόταση είναι το αρχικό κόστος , οι παροχές και η απουσιά της επίσημης αντιπροσωπείας η οποία στο άκουσμα Ελληνικό πρωτάθλημα παθαίνει αναφυλαξία .
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011