-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ναι βρε Αλεξ, αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι κοινη λογικη, οχι χουντα.
Παντως αν δεν υπηρχε το ρευστο, δεν θα μπορουσαν να ακολουθησουν οι αγωνιζομενοι τις αλλαγες...
Γιαννη μου παλι δεν καταλαβες.... Οταν λεω χουντα εννοω.....
Λοιπον παιδες.... Αυτοι ειναι οι κανονισμοι.... Σας αρεσουν δεν σας αρεσουν.... Α και μην ξεκινησουμε τις παπαριες σε φορουμ κλπ κλπ γιατι μπορω μεχρι και να σας παρω τις lisance according to FIA ISC because you bring the sport in dispute....Ρευστο υπαρχει αναλογα με την τσεπη του αγωνιζομενου.... Για αυτο και οι τοσες κατηγοριες Γιαννη μου.
Εχουμε και λεμε λοιπον πηγαινοντας με βαση τσεπης....Suzuki Cup.
Clio Cup - UAE touring cars championship class 2
UAE touring car championship class 1
Radical
GT Championship Class C
Formula Gulf
GT Championship Class B
Masserati Trofeo Middle East
GT Championship Class A - Porche GT3 Cup Middle EastAν θες σου βαζω και ποσα..... Αλλα εκει εξαρταται το ποσο large εισαι οποτε θα σου βαζω ενα μεσο ορο εκτος απο το Suzuki cup, thn Formula Gulf, Masserati και GT3 Cup που ειναι fixed costs....
η διαφορα ειναι 2....1. ολες οι κλασεις που εβαλες ειναι ακριβες για τον ελληνα
2. συμφωνησα στο θεμα 'χουντα',δλδ λιγοι να παιρνουν τις αποφασεις και τελος,αλλα με βαση τη λογικη,τις γνωσεις και τις αναγκες του εκαστοτε χωρου.....οπως πολυ καλα γνωριζουμε εδω δεν λειτουργουμε ετσι....ή τουλαχιστον η ιστορια της ταχυτητας τα τελευταια χ χρονια ετσι δειχνει.... -
Φίλε Αμαξόπουλε, οι αγώνες ταχύτητας έχουν κόστος χώρου διεκπεραίωσης. Αυτός στερεί έσοδα στους διοργανωτές. Αυτοί δεν το θέλουν, κατά συνέπια δεν προτείνουν τέτοιους αγώνες.
Ο πατριωτισμός, καθώς και το φίλαθλο πνεύμα από μέρους τους είναι ανύπαρκτο. Τα ίδια συμφέροντα μαστίζουν εδώ και χρόνια το σπορ.
Αλά από ποια άτομα?. Αυτοί ανακυκλώνονται προς το χειρότερο.
Τι ποιο απλό και ποιο φτηνό, από έναν αγώνα ταχύτητας. Μα είναι φτηνός και η ‘προμήθεια’ μικρή…..
Νε πρέπει να πάρουμε τους ‘γκραδες’, μα που να ρίξουμε?. Στην ανύπαρκτη κυβέρνηση?, στην ανύπαρκτη αρχή του σπορ?.
Ο ένας επηρεάζει βάναυσα την κρίση του άλλου. Ο Άλος ενεργεί ακαταλαβίστικα. Εξηγήσεις δεν δίνονται από κανέναν προς πουθενά.
Θεέ μου, η ταραχή εν κρανίο κυβερνά την χώρα, από άκρη σε άκρη, και εμείς ψάχνουμε για το νήμα της Αριάδνης……
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Hannibal. Είναι καιρός να αντιληφτείς, ότι το πρόβλημα είναι άμεσα οικονομικό. Ίσως διαβάζοντας της ενότητες δεν παρακολουθείς καθόλου ειδήσεις με ότι άφορα τα οικονομικά περιθώρια της φουκαριάρας χώρας μας.
Σου εύχομαι από καρδιάς να μην σε αγγίζουν, μα εμάς μας αγγίζουν θανατερά.
Όλες μου οι παραθέσεις, προσπαθώ να μην βασίζονται σε ονειροπαρμένες σκέψεις. Τα όνειρα είναι το τελευταίο σκαλί, πριν την αποτυχία.
Και αποτυχία χρόνου και έργου είναι, όταν μην έχοντας /ντες, μιλάμε για καταστάσεις εκ προοιμίου ανεφάρμοστες, από οικονομικά κραυγαλέα γεγονότα φτώχιας, όχι διαφαινόμενα μα εδρασμένα.
Σίγουρα ο χορτάτος δεν καταλαβαίνει τον πεινασμένο.
Και σίγουρα παρουσιάζομαι σκωπτικός όταν πρόσφατα έφυγε μετανάστης η κόρη μου η μεγάλη, με πτυχίο ανωτάτης και 2 μεταπτυχιακά στο Κατάρ, και ψάχνετε η δεύτερη, με ανωτάτη και 2 ακόμη μεταπτυχιακά.
Όταν λιπών χωρίς αιδώ, αντιμετωπίζεις θετικά ένα θέμα, που αφορά εισοδήματα ευμάρειας, προσβάλεις βάναυσα το περί δικαίου αίσθημα.
Δεν είναι δυνατόν να μοστράρεις το φιλέτο, σε ανθρώπους που δύσκολα πληρώνουν σήμερα το τηλέφωνο για να έχουν ιντερνέτ……
Εμένα δεν με προσβάλεις, γιατί στα 66 μου, εξακολουθώ να εργάζομαι 12 ώρες το εικοσιτετράωρο….. τους άλλους?.
Α.Κυρ Αντωνη ειναι καιρος να αντιληφ8ειτε οτι οι κολοτουμπες δεν κανουν καλο.... Τωρα μου γραφετε για το οικονομικο κλπ κλπ οπου συμφωνω εν μερη αλλα οπως εγραψε και ο Νασσος 'Οσο για το ενιαίο: αποδεδειγμένα η φτηνότερη μορφή αγώνων. Τώρα προφανώς ένα ενιαίο με μονοθέσια θα είναι ακριβότερο από ένα με Matiz αλλά τι να κάνουμε... Μακάρι να 'περπατήσει' (δεν το πολυπιστεύω...) και να φέρει κόσμο πίσω στις πίστες.'
Η ολη αντιπαραθεση μαζι σας ξεκινησε απο το μηχανολογικο και οργανωτικο στοιχειο οπου επιτηθηκατε χρησημοποιοντας εκφρασεις του στυλ.... Σφραγισμενο μοτερ σημαινει οτι ξου ο βελτιωτης. Μονοπολειο ανταλλακτικων, αμφισβητησατε την ισοτητα του θεσμου πριν καν αρχισει κλπ κλπ κλπ....... Εκει λοιπον ξεκινησα να σας εξηγω τι πως και γιατι εισαστε λαθος.... Καθε ποστ λοιπον που κανετε αλλαζατε τα γραφομενα σας και συνεχιζετε να βλεπετε επιθεσεις, κανετε την κολοτουμπα του αιωνα λεγοντας μου για το οικονομικο κλπ κλπ κλπ οπου και εγω απο την αρχη αυτο σχολιασα.....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ναι βρε Αλεξ, αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι κοινη λογικη, οχι χουντα.
Παντως αν δεν υπηρχε το ρευστο, δεν θα μπορουσαν να ακολουθησουν οι αγωνιζομενοι τις αλλαγες...
Γιαννη μου παλι δεν καταλαβες.... Οταν λεω χουντα εννοω.....
Λοιπον παιδες.... Αυτοι ειναι οι κανονισμοι.... Σας αρεσουν δεν σας αρεσουν.... Α και μην ξεκινησουμε τις παπαριες σε φορουμ κλπ κλπ γιατι μπορω μεχρι και να σας παρω τις lisance according to FIA ISC because you bring the sport in dispute....Ρευστο υπαρχει αναλογα με την τσεπη του αγωνιζομενου.... Για αυτο και οι τοσες κατηγοριες Γιαννη μου.
Εχουμε και λεμε λοιπον πηγαινοντας με βαση τσεπης....Suzuki Cup.
Clio Cup - UAE touring cars championship class 2
UAE touring car championship class 1
Radical
GT Championship Class C
Formula Gulf
GT Championship Class B
Masserati Trofeo Middle East
GT Championship Class A - Porche GT3 Cup Middle EastAν θες σου βαζω και ποσα..... Αλλα εκει εξαρταται το ποσο large εισαι οποτε θα σου βαζω ενα μεσο ορο εκτος απο το Suzuki cup, thn Formula Gulf, Masserati και GT3 Cup που ειναι fixed costs....
η διαφορα ειναι 2....
- ολες οι κλασεις που εβαλες ειναι ακριβες για τον ελληνα
- συμφωνησα στο θεμα 'χουντα',δλδ λιγοι να παιρνουν τις αποφασεις και τελος,αλλα με βαση τη λογικη,τις γνωσεις και τις αναγκες του εκαστοτε χωρου.....οπως πολυ καλα γνωριζουμε εδω δεν λειτουργουμε ετσι....ή τουλαχιστον η ιστορια της ταχυτητας τα τελευταια χ χρονια ετσι δειχνει....
Δημητρη δεν νομιζω να ειναι ολες ακριβες για τον Ελληνα. Αυτες εδω κατω οπως ειπα ειναι για ολοες τις τσεπες.
Παραδειγμα. Το Suzuki Cup πληρωνεις για ολη την χρονια 11.000 Ευρο και εχεις 8 τριπλους αγωνες με ολα τα εξοδα καλυμενα. Σου παρεχουν τα παντα στο πακετο (εκτος απο τον προσωπικο σου εξοπλισμο). Αλλιος αμα το πας race to race basis τοτε πληρωνεις 1800 ευρο τον σ/κ.
Το Clio Cup πρεπει να εχεις το αυτοκινητο. Δεν ειναι σαν το suzuki που το αμαξι ανεικει στους οργανωτες. Οποτε εκτος απο το αμαξι θες και 14-15.000 ευρο για τα υπολοιπα εξοδα της χρονια. Η κλασση 2 του πρωταθληματος τουρισμου, εχει σχεδον τα ιδια εξοδα να τρεξεις αλλα το αμαξι το χτιζεις εσυ οπως θες (βαση κανονισμων) οποτε σου βγαινει φθηνα και αυτο αφου ΔΕΝ ακολουθει γρουπ Ν η Α ομολογκασιον και αγωραζεις ανταλλακτικα και απο τον παλιαντζη που λεει ο λογος και παει λεγοντας....
Μετα οσο ανεβαινεις σε κλασσεις και πρωταθληματα τοσο ανεβαινει και το κασε.....Αληθεια γιατι εχω μεινει πισω σε τιμες... Ποσο στοιχιζει ενα πρωταθλημα αναβασεων, η ραλλυ η ταχυτητας στην Ελλαδα για τον Ελληνα αγωνιζομενο?
- Στο θεμα χουντας λεμε τα ιδια πραγματα.... Ο βασικος συντελεστης ειναι να απαρτιζουν 'την χουντα' ανθρωποι με μερακι, χωρις προσωπικα συμφεροντα και να ξερουν και 10 πραγματα παραπανω. Αλλα πανω απο ολα να εχουν το σθενος να πατησουν ποδι και οποιος τους πλησιασει να τους απειλησει κανε αυτο γιατι εγω ειμαι ο ταδε ο μπηξε ο δειξε να τον στειλουν στον διαολο..... Παραδειγμα..... Γινεται κατι με φωναζουν πανω στους αγωνοδικες.... Και παω πανω και τους λεω.... Τι λετε ρε που θα μου ριξετε ποινη Ξερετε ποιος ειμαι εγω? Η σωστη απαντηση απαντηση λοιπον που θα πρεπει να μου δωσουν ειναι οτι εισαι ο οδηγος του αυτοκινητου με το νουμερο 54 και εισαι παρατυπος σε αυτο και αυτο.... Τα δικαιωματα σου ειναι αυτα και τελος.... (βεβαια για να μην γινομαι και ψευτης εχουμε και εδω κατω κατι μικρα προβληματακια με τις ενστασεις και τις εφεσεις απο αποψη διαδικασιας αλλα αν ξερεις καλα τα δικαιωματα σου και το μπλε βιβλιο τους τυλιγεις σε μια κολα χαρτι).
Nασσο στο EID εχω κανονισει να σου απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα γιατι εχουμε αγωνα και εχω 4 ενστασεις να κανω που ειναι 99,9% οτι θα συνοδευτουν απο εφεσεις και κοντρα εφεση που θα καταληξει στο International Court of Appeals....
Oποτε θα χρειαστω τα φωτα σου για τα διαδικαστικα.... Εχω κατι κενα στο μπλε βιβλιο....
Αληθεια που βρισκουμε κοπια του μπλε βιβλιου γιατι στο ιντερνετ δεν τα εχω βρει ολα οσα ψαχνω. -
Ωχωχωχ
-
Χθές ειχε συνεδρίαση η Επιτροπή ταχύτητας.Μια κοινή απόφαση ήταν οτι οι αγωνες Ταχύτητας χρειάζονται ενα Ενιαίο.Σάυτό πιστεύω οτι συμφωνήσαμε ολοι, οσοι παρευρεθήκαμε.Πολύ ωραίες ιδέες απο τον κύριο Φατούρο, τον οποίο να σημειώσω, οτι πρώτη φορά τον Γνώρισα και πραγματικά είναι εξαίρετος ανθρωπος και εχει μάθει να ακούει.Του λείπει μόνο η εμπειρία απο μέσα απο τους αγώνες, αλλα πιστευω οτι εχει δυνάμεις και ορεξη.
Αυτό ομως που εγώ πιστευω, και τόνισα, είναι οτι πρώτα απο ολα, η Ταχύτητα απο τις αναβάσει, πρέπει να ξεχωρίσει και συγκεκριμένα, στις Αναβάσεις, να παραμείνουν ως εχουν, μιας και το πράγμα ακόμα δουλευει.Ας μην το πειράξουμε προς το παρόν και ας δώσουμε την προσοχή στους αγώνας ταχύτητας.Το δύσκολο της υπόθεσης, το οποίο δεν ενιωσα οτι το συμμερίζεται η επιτροπή, είναι οτι η κίνηση της αναβίωσης της πίστας, πρέπει να γίνει παράλληλα με την αναζήτηση του Ενιαίου.Οχι μετά.Διοτι θα είναι αργά.Δλδ, δεν θα ειναι ευχάριστο το γεγονός να εχουμε ενα Ενιαίο σε ενα καλό επίπεδο αυτοκινήτου και οδηγών, αλλα οι διωργανώσεις των Αγώνων, να ειναι στο χάλι που είναι σήμερα.Η γνώμη μου είναι οτι οι Αγώνες ταχύτητας να αποκτήσουν το κοιρος που χρειάζονται και να μην εχουν ανάγκη ενα Ενιαίο, για τον λόγο οτι οταν αυτό θα σταματήσει πάλι, να μην παραπέουν.Πρέπει λοιπόν, να δημιουργηθούν θεσμοί και κανονες απο την αρχή, οι οποίοι να 'λύνουν' τα χέρια της οργάνωσης και οχι να τα 'δένουν'.
Πρέπει επίσης, να αναδιαμωρφωθεί χωροταξικά η πίστα της Τρίπολης, χωρίς κόστος, αλλα με απλές διωρθωτικές κινήσεις στην διαγράμμισή της και στην οπτική της μεριά.
Πρέπει επίσης να αλλάξουν τα τεχνικά δεδομένα των κατηγοριών των αυτοκινητων και να δωθεί κίνητρο και η ευκαιρία σε μικρότερα κυβικά να μπουν και αυτα στους αγώνες.
Πρέπει να υπάρξει συνέπεια και Προτεραιότητα στο ωράριο διεξαγωγής των κατηγοριών των αγώνων.Αλλωστε η STARTLINE εδειξε συνέπεια στην Οργάνωση, γιατι να μην υπάρχει και συνέπεια στην αποκλειστική ωρα της κάθε κατηγορίας.
Πρέπει να πριμοδοτηθούν μικρές κλάσεις.
Πρέπει να υπάρξει αυστηρότερη παρακολούθηση των αγώνων απο ειδικούς και εκπαιδευση μιας ομάδας κριτών, που θα είναι μονο για την πίστα.
Πρέπει να υπάρξει αυστηρότερη αντιμετώπιση των Τεχνικών Εφόρων και περισσότεροι σε αριθμό. 2 δεν φτάνουν.
Πρέπει να ξαναγράψουμε τους κανονες διεξαγωγής, απο λευκό χαρτί.Εχω λοιπόν την εντύπωση, οτι ολα αυτά περνούσαν σε δευτερη μοίρα, σε σχέση με το Ενιαίο.Αλλα η γνώμη μου είναι οτι πάλι θα γίνει λάθος.Θα βάλουμε τους οδηγούς να ψωνίσουν Ενιαίο, αλλα θα τρέχουν σε ενα πάρκινγκ και το το ολο εργο θα μοιάζει με φιλική δεξιοτεχνία(αν γινετε στη Τρίπολη) ή με ενα TrackDay, αν γίνετε στα Μέγαρα.
Ελπίζω... -
βασιλη,πριν απαντησει κανενας αυτο περι ταχυτητας κλπ γραψτο στο θεμα προτασεις ταχυτητας.....(η ας το μεταφερει καποιος μοντ)
εδω φανταζομαι το θεμα το ανοιξε ο πλατης ως προγραμμα ραλλυ 2012.....
οπως και να εχει πρεπει να ειναι διαχωρισμενα...Σωστή η παρατήρηση! [Mod]
μερσι! [jim]
-
βασιλη,πριν απαντησει κανενας αυτο περι ταχυτητας κλπ γραψτο στο θεμα προτασεις ταχυτητας.....(η ας το μεταφερει καποιος μοντ)
εδω φανταζομαι το θεμα το ανοιξε ο πλατης ως προγραμμα ραλλυ 2012.....
οπως και να εχει πρεπει να ειναι διαχωρισμενα...Σωστή η παρατήρηση! [Mod]
μερσι! [jim]
Λάθος κάνεις.Ξαναδιάβασε τον Τιτλο!
-
ας ανοιγες θεμα 2012,εξαλλου εδω ειναι η συζητηση για αγωνες ταχυτητας,απλα ερχεται απο το 2011....
το αλλο ναι μεν ο τιτλος λεει προγραμμα,αλλα ειναι σαφες οτι οι ομιλητες γραφουν για τα ραλλυ....
την ουσια κοιταμε ,οχι τον τιτλογελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[jim]
-
ας ανοιγες θεμα 2012,εξαλλου εδω ειναι η συζητηση για αγωνες ταχυτητας,απλα ερχεται απο το 2011....
το αλλο ναι μεν ο τιτλος λεει προγραμμα,αλλα ειναι σαφες οτι οι ομιλητες γραφουν για τα ραλλυ....
την ουσια κοιταμε ,οχι τον τιτλογελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[jim]
Τα κανατε ολιγον τι μούτι με τους τιτλους και τις μετακινησεις... Μπερδευτικα ......
Βασιλη τοσο καιρο ολοι φωναζουμε οι κανονισμοι πρεπει να ξαναγραφτουν απο την αρχη.... Αλλα οσο και αν φωναξαμε, οσο και αν στειλαμε προτασεις η ετοιμους κανονισμους ορισμενοι...... -
Εγώ γελάω...Αλλα οσο και να θέλετε να λέγεστε 'Ραλλάκιδες', πρέπει να καταλάβετε οτι και το δικό σας μέλλον εξαρτάται απο τους αγώνες Ταχύτητας.Σε καμία Χωρα του κόσμου, δεν υπάρχει Motorsport χωρίς Πίστα και αγώνες ταχύτητας...Ακόμα και στα 'Βάθη' του Αμαζονίου, οι Ζουλού στείνουν Αγώνες ταχύτητας...
Hannibal, Η Επιτροπή Αγώνων Ταχυτητας, πιστευω οτι εχει Σωστούς Ανθρώπους που εχουν κατι να πουν (με εξαίρεση εναν-ας σηκώσει το χέρι του αυτός , αλλα χρειάζεται και αυτός για τα διαλείμματα).Απλά πιστευω οτι ειναι λάθος η Προσέγγιση του Προβλήματος.
Το Ενιαίο Αναβαθμίζει και δείνει κυρος στους Αγώνες Ταχύτητας, δεν τους δημιουργεί ομως. Και εδώ εχουμε το Πρόβλημα οτι δεν εχουμε Αγώνες Ταχυτητας ή τουλάχιστον αυτό που εχουμε δεν ειναι αγώνες, αλλα μια παρέα απο 5 'φίλους' που χωρίστηκαν σε 2 κατηγορίες και ξεκίνησαν το παιχνίδι τους...Και βέβαια πλήρωσαν μια οργάνωση να τους οργανώσει, οσο μπορεί και οσο αντέχει οικονομικά, για να κάνουν ενα ασφαλές 'παιχνίδι'!Ασε που η κάθε οργάνωση εξαρτάται απο το τι μέρα θα ξημερώσει στον διοικητή της Τρίπολης ή των Μεγάρων.Αυτά ομως δεν ειναι αγώνες ταχύτητας. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Εγώ γελάω...Αλλα οσο και να θέλετε να λέγεστε 'Ραλλάκιδες', πρέπει να καταλάβετε οτι και το δικό σας μέλλον εξαρτάται απο τους αγώνες Ταχύτητας.Σε καμία Χωρα του κόσμου, δεν υπάρχει Motorsport χωρίς Πίστα και αγώνες ταχύτητας...Ακόμα και στα 'Βάθη' του Αμαζονίου, οι Ζουλού στείνουν Αγώνες ταχύτητας...ρε τουρμπο,τι σχεση εχει αυτο που λες? μην γκρινιαζεις συνεχως!
αφου εγραψες σε λαθος θεμα,και επρεπε να παει εκει που του αρμοζει....για να μην γινουν ποπος και τα δυο θεματα.....στην επιτροπη πιστας ως τι πηγες?
-
...στην επιτροπη πιστας ως τι πηγες?
Χα χα χα! Ελα Ντέ?
Μάλλον ως μια απο τις 4 Ομάδες που υπάρχουν στον χώρο.Αλλα σίγουρα δεν ειναι 4 οι ομάδες. Βέβαια δεν ξέρω αν μόνο εμείς οι 4, ενδιαφερθήκαμε, οπότε η αδιαφορία απο τις υπόλοιπες είναι γεγονός, ή απλά οι αλλες δεν καλέστηκαν.
Το ευχάριστο, είναι οτι σιγά σιγά η ΕΠΑ-ΟΜΑΕ-ΕΘΕΑ αρχίζει και αναγνωρίζει ομάδες. Η ερώτηση είναι ομως, γιατί τώρα?
Επιπλέον, αρχίζει και αναγνωρίζει το γεγονός οτι οι ομάδες είναι ενα μέρος των αγώνων - σημαντικό? ή απλά κάνει τώρα την δουλειά της και αργότερα θα τις εχει 'γραμμένες'? αυτές είναι οι απορείες που μου γεννήθηκαν μετά το τέλος της συνάντησης.
Διοτι αν αποφάσισαν οτι οι αγωνιστικές ομάδες, εχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην διεξαγωγή ενός Πρωταθλήματος, τότε σίγουρα θα εχουμε και αλλες συναντήσεις και σίγουρα θα βγεί κάποιο 'ζουμί' απο αυτές τις συναντήσεις.
Στην αλλη περίπτωση, δλδ στην περίπτωση που μας κάλεσαν σαν υποψήφιους αγοραστές Ενιαίων αυτοκινήτων, τότε μάλλον κάνουν λάθος, ειδικότερα αυτή την εποχή.
Εντάξει, να βάλουμε πλάτη και να στηρίξουμε το Ενιαίο, αλλα πόσο ρε γαμώτο...! Με τι κρητήρια? Με ποιους αγώνες?Πάλι εμείς και οι οδηγοί θα βγάλουμε το φίδι απο την τρυπα?
Ολα αυτά ειναι σκέψεις... -
Καλημερα σε ολους ,Βασιλη τι σημαινει ομαδες ;οσοι εχουν διπλωμα απο την ΕΞΟΥΣΙΑ μηχανικου; και ποιες ειναι αυτες για να τις μαθουμε και εμεις .Ο πατερας σου ξερει πολυ καλα οτι για να γινει ενα ενιαιο πρεπει να υπαρχει μια ολοκληρωμενη προταση απο μια Χ εταιρια και απο οτι γνωριζω κατι τετοιο δεν υπαρχει .Οσα ενιαια εγιναν μεχρι τωρα τρεχαμε και παρακαλαγαμε, ο σημερινος ΣΟΑΑ εχει κανει κατι ;εχει προσπαθησει για κατι τετοιο εστω και χωρις αποτελεσμα, υπαρχουν τυποις καποιες επιστολες προς οποιαδηποτε αντιπροσωπεια μηπως την ενδιαφερει και ας μην συνηγορουν οι δυσκολοι καιροι που βιωνουμε;ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ
-
να ριξω και εδω ενα βεγγο ή οχι ακομα?.....
(θεωρω οτι η επιτροπη ταχυτητας και αναβασεων εχει 3 απο τα καλυτερα στελεχη για τετοιο θεμα,τετοια εποχη,αλλα για να δουμε.....αφου οι πραξεις κανουν την διαφορα....)
επισης αυτο που δεν καταλαβαινουν(ολες οι επιτροπες και η ΕΘΕΑ/ΕΠΑ/ΟΜΑΕ/ΕΛΠΑ) και που ευτυχως εστω και λιγο μετεδωσε ο van,ειναι οτι κανει καλο η μεταδοση-επικοινωνια του τι κανουν οι επιτροπης,τι θεματα συζητανε ,προς τα που συγκλινουν,κλπ,κλπ
δειχνει αν δουλευουν ή οχι,και δειχνουν και προς τα που πρεπει να κινουνται και να προβληματιζονται οι αγωνιζομενοι και λοιποι ενδιαφερομενοι των αγωνων......
στο εξωτερικο τετοια θεματα ή κοινοποιουνται αμεσα ή ακομα γινονται και ολοκληρα θεματα παρουσια ή λαμβανοντας υποψη τη γνωμη πολλων βαρυγδουπων και σεβαστων οδηγων...(γαλλια,ιταλια,ξερω σιγουρα)
εδω περιμενουμε το φορουμ,ενω επρεπε να υπαρχει ενημερωση απο τις ιδιες τις επιτροπες(ή/και απο ΕΠΑ/ΕΘΕΑ/ΟΜΑΕ/ΕΛΠΑ) στο σαιτ της ομαε....
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Καλημερα σε ολους ,Βασιλη τι σημαινει ομαδες ;οσοι εχουν διπλωμα απο την ΕΞΟΥΣΙΑ μηχανικου; και ποιες ειναι αυτες για να τις μαθουμε και εμεις .Ο πατερας σου ξερει πολυ καλα οτι για να γινει ενα ενιαιο πρεπει να υπαρχει μια ολοκληρωμενη προταση απο μια Χ εταιρια και απο οτι γνωριζω κατι τετοιο δεν υπαρχει .Οσα ενιαια εγιναν μεχρι τωρα τρεχαμε και παρακαλαγαμε, ο σημερινος ΣΟΑΑ εχει κανει κατι ;εχει προσπαθησει για κατι τετοιο εστω και χωρις αποτελεσμα, υπαρχουν τυποις καποιες επιστολες προς οποιαδηποτε αντιπροσωπεια μηπως την ενδιαφερει και ας μην συνηγορουν οι δυσκολοι καιροι που βιωνουμε;ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑΚύριε Γιώργο, την ιδια ερώτηση, περι ομάδων, εκανα και εγώ οταν μας κάλεσαν. Παρόλα αυτά, περιμένω και την επόμενη κίνηση της επιτροπής περι ομάδων...
Τώρα για το Ενιαίο, κάποιες προσφορές υπήρξαν, αλλα εχει αλλάξει (απο οτι κατάλαβα) ο ρόλος και πλέον η ομοσπονδία είναι αυτή που εκανε την Προκύρηξη ως προς τις εταιρείες...Αυτό κατάλαβα, αυτό σας παραθέτω...Παρόλαυτά, οι προτάσεις που μας ανακοινώθηκαν, δεν ήταν σοβαρές(απο οικονομικής πλευράς).Ηταν πολύ ακριβές.Και μας είπαν οι υπεύθυνοι, οτι θα προσπαθήσουν κι αλλο και για χαμηλώτερες τιμές.
Βέβαια οι προτάσεις, ήταν για αυτοκίνητα που σε ενα 6μηνο αλλάζουν μοντέλο...Οποτε τους τόνισα οτι θέλει προσοχή, ωστε να μην επαναλειφθούν τα λάθη με το MG. -
Ποιό κόστος Ενιαίου θα θεωρούσες λογικό δηλ. όχι 'ακριβό' ?
Για σύγχρονο αυτοκίνητο εννοείται δηλ. με εμπορικό ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για σύγχρονο αυτοκίνητο εννοείται δηλ. με εμπορικό ενδιαφέρον.(συνεχιζω απλως την συζητηση,δεν απαντω)
στις μερες μας....δεν εχει σημασια ποσο κανει κατι(δλδ οταν θες να αγορασεις κατι,ποσο φτηνο ειναι),αλλα ποιος εχει τα χρηματα να το αγορασει...
δλδ αν πω εγω οτι '5000 ειναι τσαμπα για ενα πεζο 310 σουπερ τζιτι αι!!!!!!!'
η φραση μου (ή και σκεψη) ,δεν λεει τπτ αν δεν εχω τις 5000 να το αγορασω...... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για σύγχρονο αυτοκίνητο εννοείται δηλ. με εμπορικό ενδιαφέρον.Mαλιστα , καλη η ερωτηση , με γκελ για !!!
Να το παμε αλλοιως .
Ποιο ειναι το κοστος μιας χρονιας , για ενα παιδι που ακολουθει πρωταθλημα καρτ και ηδη εχει μεγαλωσει και θελει να μεταπηδησει ?
Το ποσον που εχω ακουσει .... ειναι κοντα στο 10αρικο ,και πιστευω οτι με ενα τετοιο ποσο θα επρεπε να ξεκινησει ενα σημερινο ενιαιο , ποσον ομως που δεν υπαρχει , και εδω ειναι το προβλημα οτι δεν εχουμε οπως τα παλια ωραια χρονια αντιπροσωπους που να βοηθησουν στις χρηματοδοτησεις (περα απ'τα ποσα προβολης και σωστης διαφημησης τους )ωστε να βρεθουν 12-15 αγωνιζομενοι να μπουν στο παιγχνιδι !
Αν υπαρξει ενας τετοιος , με συνεργασια με οποια αντιπροσωπεια ενδιαφερθει για να αυξησει τις πωλησεις της μπορει να γινει , και πιστευω οτι επειδη η κατασταση ειναι ηδη στον πατο (γενικα στον Ελληνα) εδω και καιρο , το ταιμινκ ειναι υπερ μιας τετοιας ιστοριας !
Δεν ξερω αν εχεις διαφορετικη γνωμη . -
Νομίζω ότι 10Κ είναι εκτός σύγχρονης πραγματικότητας απ΄όλες τις πλευρές
Και ο πιτσιρικάς καρτίστας δεν τα έχει (δε λες αν έχει δουλειά το παιδί...)
Και ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με κάποιο αγωνιστικό ενδιαφέρον και με 5 αγωνιστικά καλούδια πάνω του (από κέιτζ έως φτηνές αναρτήσεις) κάνει, ακόμα και σε τιμή κόστους, πολύ πάνω από 10Κ και σίγουρα ίσως και πάνω από 20Κ αν είναι να ακολουθηθεί ολόκληρο πρωτάθλημα (δηλ. μαζί με λάστιχα, βενζίνες, συμμετοχές κτλ.)Μακάρι να κάνω λάθος αλλά βασικά, παρότι πάω το Ενιαίο με 1000, πιστεύω ότι δεν είναι ρεαλιστικό να αναζητάμε αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο (δείτε και τις πωλήσεις αυτοκινήτων... και τα αντίστοιχα διαφημιστικά budget... και τους ανθρώπους από αντιπροσωπείες που απολύονται...).
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011