-
Βαρέθηκα με το fabia δν μπορώ άλλο θέλω καινούριο αυτοκίνητο , κατέληξα λοιπόν στα παραπάνω οι απαιτήσεις είναι να έχει οδική συμπεριφορά και αίσθηση , να είναι ήσυχο να κάνουμε κανένα ταξιδάκι , να είναι λίγο ευκίνητο στα στενά της πόλης και να μην με ξετινάξει στις βενζίνες .
-
Βαρέθηκα με το fabia δν μπορώ άλλο θέλω καινούριο αυτοκίνητο , κατέληξα λοιπόν στα παραπάνω οι απαιτήσεις είναι να έχει οδική συμπεριφορά και αίσθηση , να είναι ήσυχο να κάνουμε κανένα ταξιδάκι , να είναι λίγο ευκίνητο στα στενά της πόλης και να μην με ξετινάξει στις βενζίνες .
-
-
Εσύ δεν έψαχνες για την 118i cabrio πριν λίγους μήνες; Δεν την πήρες τελικά ή απλά θες να (ξανα)πάρεις αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Εσύ δεν έψαχνες για την 118i cabrio πριν λίγους μήνες; Δεν την πήρες τελικά ή απλά θες να (ξανα)πάρεις αυτοκίνητο;Εγώ ήμουν , απλά δν ευδοκίμησε τότε (πήρα μιά 318is Ε30) και τώρα που δν μπορώ να πληρώσω άλλα συνεργία λέω να πάρω ένα καινούριο αυτοκίνητο έστω και σε χαμηλότερη κατηγορία από την 118 .
-
Πάντως πρέπει να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία όσον αφορά το τί απαιτήσεις έχεις. Αν πχ δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου οι χώροι, εγώ θα πήγαινε ασυζητητί στο mini cooper. Στήσιμο φοβερό, επιδόσεις, ομορφιά, αλλά πίσω χώροι ανύπαρκτοι. Το μάζντα είνα άλλη κατηγορία, αν θες πίσω κίνηση fun to drive με πολύ καλή τιμή τότε πας σε αυτό, αλλά παραπάνω δε μπροώ να σε βοηθήσω, δε ξέρω πολλά πράγματα για αυτό. Το κουπρα, γρήγορο σουπε μίνι σε καλή τιμή αλλά (αν είχα τα χρήματα) θα το έβαζα μετά το cooper εκτός κι αν μου ήταν απαραίτητοι οι πίσω χώροι για τους επιβάτες. Τέλος, το crx δε το έχω δει από κοντά καν, οπότε δεν εκφέρω γνώμη
-
Honda CRX ή CRZ ?
-
Καταρχας να υποθεσω οτι εννοεις το νεο CRZ και οχι το αρκετα παλαιο πλεον CRX?
Αν ναι, κανε μια διορθωση στον τιτλο του thread...
Eφοσον 'βαζεις στο τραπεζι' 4 υποψηφια, τα οποια -υποθετω και παλι - θα πρεπει να βρισκονται σε κοντινη κατηγορια τιμης, το cooper S τουλαχιστον ως καινουργιο, στα 27κ βασικης τιμης 'απεχει' αρκετα απο τα 22-24κ περιπου που κανουν τα υπολοιπα.
Αν παντως παρολα αυτα το θετεις ως υποψηφιο ειτε ως νεο, ειτε και ως μτχ (σε αυτη την περιπτωση ειναι πολυ κοντα με τα υπολοιπα και ισως και ελαφρως φθηνοτερο), η ψηφος μου παει σε αυτο.
Διασκεδαστικο στριψιμο, ΠΟΛΥ γκαζι, καρτιστικη οδικη συμπεριφορα, ευελικτο στα στενα της πολης, και ιδιαιτερα οικονομικο για την δυναμη-επιδοσεις του.P.S Κανεις και ταξιδι της προκοπης, ειδικα αν καποια στιγμη αντικαταστησεις τα runflat , το Miata αν και πιο ευχαριστο συνολικα, μονο με μεταλλικη οροφη
κανει καλο ταξιδι... -
Αν θεωρησουμε οτι ολα προσφερουν οδηγικη ευχαριστηση και τα 2 πρωτα παραπανω απο τα αλλα 2 εχουμε cooper s vs miata 1.8..Ε χαλαρα στο roadster μετα..
-
Πάντως οικονομία στη κατανάλωση με τα τουρμπάκια δε νομίζω να δει σε συνθήκες πίεσης, αλλά έχουν και αναλογικά πολύ περισσότερο γκάζι!
-
Αν δεν σε πειράζει και πολύ η έλειψη χώρων miata 1.8 χαλαρά πιο οδηγοκεντρικό από τα υπόλοιπα
-
miatara
δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από πρωινή κυριακάτική βόλτα με την μιατάρα...
-
Συμφωνω απολυτος με το κοκκινο τερας .Τα σπαει το mazdaκι.
Τι διαφορα εχει το miata απο το mx-5?
-
Το ίδιο αμάξι ειναι
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το ίδιο αμάξι ειναιΑ
Εγω παντος σκεφτομαι να παρω ενα οταν παω 18.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Συμφωνω απολυτος με το κοκκινο τερας .Τα σπαει το mazdaκι.Τι διαφορα εχει το miata απο το mx-5?
miata το λένε κατα κανόνα στην αμερικανικη αγορά...
Είναι καταπληκτικό όχημα...
Πανέμορφο , πανευχαριστω και πετάει κωλο για Πλάκα( δεν το λέω drift αυτό που προσπαθούσα να κάνω... )
το δεύτερο αυτοκίνητο που ζηλεύω όταν το βλέπω στο δρόμο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πανέμορφο , πανευχαριστω και πετάει κωλο για Πλάκα( δεν το λέω drift αυτό που προσπαθούσα να κάνω... )
το δεύτερο αυτοκίνητο που ζηλεύω όταν το βλέπω στο δρόμο...Θα το βλεπεις ποιο συχνα...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
το δεύτερο αυτοκίνητο που ζηλεύω όταν το βλέπω στο δρόμο...Θα το βλεπεις ποιο συχνα...
τι εννοας γιωργαρε;;
Το μόνο πλην είναι το μοτέρ του...
Όχι ότι είναι κακό αλλά με βάση τον τουρμπατο κυρίως ανταγωνισμό θες κάτι περισσότερο -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι εννοας γιωργαρε;;
Το μόνο πλην είναι το μοτέρ του...
Όχι ότι είναι κακό αλλά με βάση τον τουρμπατο κυρίως ανταγωνισμό θες κάτι περισσότεροΡε για μενα 18 χρονων μια χαρουλα θα ειναι!!!
-
Για να είμαι ειλικρινής το καινούργιο δεν το έχω οδηγήσει ...
Το προηγούμενο 1600Αρη έχω...
cooper s vs miata 1.8 vs honda crz vs ibiza cupra