-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο που μετα το interview ξεκινας να δουλευεις.....
Μαγκα μου δουλεύω εδώ και 1,5 χρόνο σε τεχνική εταιρία...
Και μαντεψε... Ξέρω αυτοκαντ και ρινο και κάνω σεμινάρια για 3d απεικόνιση ...
Λες να μην Ξέρω σχέδιο;; Είπα πως αντιγραφεις , δεν Είπα ότι εγώ αντεγραψα...
Λόγω του μπακρουντ μου έχω ξεκινήσει μηχανολογικό και αρχιτεκτ σχέδιο Απο την εποχή του cad14...
Τα σχέδια που κάνουμε στη σχολή είναι γελοιογραφιες ...Και δε μπορεις να περασεις Σχεδιο Ι? Οκ ρε μαγκα μου..
Δεν ειπα οτι εσυ αντεγραψες.. Κατα τα αλλα καλα το πας..
νομίζεις θα είχα πρόβλημα να σου πω οτι αντέγραψα??
ίσα ίσα που στην αρχή επείδη ήξερα σχέδια νομίζαν οι άλλοι οτι είμαι από αυτούς που διαβάζουν -
Είχα γράψει παλαιότερα σε αυτό το θέμα ότι στο δικό μου μάθημα δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς, αν δεν θέλω εγώ. Και υπάρχουν διάφορα μαθήματα που δε μπορείς να το κάνεις. Στον προγραμματισμό δεν γίνεται._
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είχα γράψει παλαιότερα σε αυτό το θέμα ότι στο δικό μου μάθημα δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς, αν δεν θέλω εγώ. Και υπάρχουν διάφορα μαθήματα που δε μπορείς να το κάνεις. Στον προγραμματισμό δεν γίνεται._για τον προγραμματισμό δεν ξέρω ...
σε γενικές γραμμές όμως , δεν ισχύει το δεν γίνεται... -
Και ενω ολα εδειχναν οτι θα το περνουσα το μαθημα τελικα δεν το καταφερα
Δημοσιο διεθνες δικαιο. Αυτο το μαθημα τεινει να γινει ο εφιαλτης μου
Και ενω ολα εδειχναν οτι θα το περναγα εστω και με 5 ο εξεταστης αποφασισε να μου κανει μια δυσκολη ερωτηση.
Και ετσι μεχρι τον Φλεβαρη θα διαβαζω παλι για συμφωνιες απλοποιημενης μορφης, επιφυλαξεις, υφαλοκρηπιδες κλπΕλπιζω να το σωσω στο οικογενειακο
-
Εγω θα στο ξαναπω..Μην αγχεσαι!! Μολις τελειωσες το 1ο ετος ρε..
Δεν εχεις ιδεα τι ατυχιες αλλα και τι κ%λοφαρδιες σε περιμενουν.. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και ενω ολα εδειχναν οτι θα το περνουσα το μαθημα τελικα δεν το καταφερα
Δημοσιο διεθνες δικαιο. Αυτο το μαθημα τεινει να γινει ο εφιαλτης μου
Και ενω ολα εδειχναν οτι θα το περναγα εστω και με 5 ο εξεταστης αποφασισε να μου κανει μια δυσκολη ερωτηση.
Και ετσι μεχρι τον Φλεβαρη θα διαβαζω παλι για συμφωνιες απλοποιημενης μορφης, επιφυλαξεις, υφαλοκρηπιδες κλπΕλπιζω να το σωσω στο οικογενειακο
Καλά είσαι πρώτο έτος και κάνεις έτσι.Όπως τα έλεγες νόμιζα ότι πας για πτυχίο(μετά βέβαια θυμήθηκα ότι και αδερφή μου που είναι πρώτο έτος νομική αυτά διαβάζει ) Κουράγιο κάνε.Όπως είπε ο Νονος θα δεις ότι θα περάσεις ή θα κοπείς σε μαθήματα που δεν το περιμένεις αλλά και το αντίστροφο.Εγώ με τις πολιτικές φιλοσοφίες θα μου πείτε τι θα κάνω που εξαιτίας τους δεν θα πάρω πτυχίο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν εχεις ιδεα τι ατυχιες αλλα και τι κ%λοφαρδιες σε περιμενουν..Νονέ, πίστεψέ με δεν είναι ποτέ τύχη. Είναι γιατί βαριέται ο εξεταστής. Α, και το γραπτό σας να φροντίζετε να είναι στην μέση προς το τέλος της στοίβας. Το πρώτο γραπτό είναι το πιο άτυχο διότι είναι ακόμη κεφάτος και το ψειρίζει πολύ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν εχεις ιδεα τι ατυχιες αλλα και τι κ%λοφαρδιες σε περιμενουν..Καλα απο κ*λοφαρδιες δεν λες τιποτα.. Ακομα ψαχνω πως περασα το Ευρωπαικο Κοινοτικο. Τελος παντων θα δουμε
Προς το παρον αποφασισα να τα βλεπω λιγο ηρεμα τα πραγματα -
Καλά .3 μαθήματα ακόμα μέχρι τις 5 Οκτωβρη.Βαριέμαι τρομερά να διαβάσω όμως.
-
Εγω επιτελους τελειωνω μεθαυριο, ο απολογισμος ειναι καλος!
Παραλιγο και διψηφιος σαν τον Red...αλλα οκ, δε βαριεσαι.Βασικα μια ερωτηση που με βασανιζει εδω και καιρο, υπαρχει καποιο στανταρ ωρας που σε αφηνουν να βγεις απο την αιθουσα εξετασης? Σημερα μας κρατησε τουλαχιστον 2 ωρες...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εγω επιτελους τελειωνω μεθαυριο, ο απολογισμος ειναι καλος!
Παραλιγο και διψηφιος σαν τον Red...αλλα οκ, δε βαριεσαι.Βασικα μια ερωτηση που με βασανιζει εδω και καιρο, υπαρχει καποιο στανταρ ωρας που σε αφηνουν να βγεις απο την αιθουσα εξετασης? Σημερα μας κρατησε τουλαχιστον 2 ωρες...
Εγώ είμαι διψηφιος στου Ιουνίου... Σε αυτή θα είμαι μονοψηφιος ... Γιατί δεν έβρισκα καλούς να δίωξω τα ευκολακια...
-
Δε βαριεσαι, τι μονοψηφιος, τι διψηφιος...αρκει να περνιουνται!
Αυτο που δε θελω τωρα ειναι να σκαλωνω για αστειους λογους...απο κει και περα... -
Σιγά μην σκαλωσεις για την εξεταστική ... Παλεύεις ότι μπορείς - αντιγραφεις ότι δεν- και Απο κει και πέρα στα π@υτσοπ@π@ρα σου...
-
Σήμερα επιτέλους βγήκε το τελευταίο μου μάθημα αλλά δεν το πέρασα έχω μείνει ένα χρόνο πίσω για αυτό και με έκοψε για 8η φορά με 3,5 τι να κάνω έχω απιυδίσει δεν ξέρω τι να κάνω .
-
παραμένουμε χωρίς εξεταστική για 15η μέρα ........................Θα χαθεί το εξάμηνο άραγες;Γιά να δούμε
-
Εγω τελειωσα χθες!!!! Καλη συνεχεια στους υπολοιπους!!!!
-
διαβαστε τις ανακοινώσεις για αναβολή εξετάσεων στις 03/02 και στις 11/02
-
Στο επομενο 4 σε μαθηματικο-φυσικο μαθημα θα γινει χαμος, δεν αστιευομαι.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στο επομενο 4 σε μαθηματικο-φυσικο μαθημα θα γινει χαμος, δεν αστιευομαι.Ειναι πραγματικα σπασιμο και νιωθω τυχερος που ποτε δε μου εχει συμβει εως τωρα!! Ή 3 ή 5 θα ρθει οταν ειμαι οριακα..
-
Ακόμα μία βδομάδα εξεταστική στο ΤΕΙ Πειραιά...
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!