-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εκεί βρίσκεις άλλον τρόπο να πετύχεις...Ανοιξε το δρομο...
-
νονέ οκ το καταλάβαμε , είσαι πιο σεμνός τύπος ...
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Το κινητο δε το χω εκμεταλευτει ακομα...κάνε μια επένδυση για το μέλλον σου και πάρε με κάμερα 5mp...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε όλα μπορείς να αντιγραψεις...
Τι σχολή είσαι;;στο σχεδιο πως αντιγραφεις?
μηχανολογικό??
ευκολάκι...
2 όψεις έχεις ... έχεις μια ιδέα, τις βγάζεις φωτογραφία με το κινήτο , κάνει τα περιγράμματα και απλά συμπληρώνεις βασικές διαστάσεις...Ρε μλκ σοβαρα τωρα? Αντιγραφη στο σχεδιο? Δλδ ποσο desperate πρεπει να ειναι ο αλλος..
Εκει γιατι να μη γινει 'μαγκακος' ?
γιατι εγω εκατσα και διαβασα και εσυ πηρες καλυτερο βαθμο απο εμενα παρ'ολο που δεν το αξιζες, απλως εκλεψες, και αυριο θα ειμαστε ανταγωνιστες για την ιδια θεση στην αγορα εργασιας ή σε ενα μεταπτυχιακο και θα μου το παρεις επειδη εκλεψες
και εκεί θα σε φάω στο ιντερβιου γιατί έχω μάθει να έχω περισσότερο τσαμπουκά και αυθάδεια...
που δεν συμφωνείς??
-
κάνε μια επένδυση για το μέλλον σου και πάρε με κάμερα 5mp...Εγγυημενο???
-
νονέ οκ το καταλάβαμε , είσαι πιο σεμνός τύπος ...Δεν αστο..δεν..
Τι που δε συμφωνω? ποσο ανικανος μπορει να ειναι καποιος μηχ.μηχ. στο μηχανολογικο σχεδιο..? Τι μπηκε μηχ.μηχ. οταν δε του αρεσει το σχεδιο και δε καθεται να μαθει 5 πραγματακια..? Οπως λες να αντιγραψει σε κατι ιστοριες της μηχανολογιας και πολιτικες οικονομιας και τετοιες παπαριες αλλα στο σχεδιο? Να μη μπορεις να μαθεις 5 κανονες και να βαλεις το χαρακα σου ευθεια..?
Επειδη αντιγραφει κανεις υποννοεις οτι εχει και τσαμπουκα και αυθαδεια.. Στατιστικα μαλλον ισχυει.. Μονο που μετα το interview ξεκινας να δουλευεις.....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο που μετα το interview ξεκινας να δουλευεις.....Εχεις περιοδο χαριτως...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Πολιτικό Νομικής) στην Αθήνα.Που να αντιγράψω.Σημειώσεις να την κάνω την ύλη θέλω 50 σελίδες τουλάχιστον.Και σε σμίκρυνση να είναι που θα τα βάλω τόσα χαρτάκια?Και καλά το χειιμώνα.Πολλά τα ρούχα κάπου τα κρύβεις.Το καλοκαίρι τι κάνεις.Άστα σου λέω.Υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Εσείς στις θεωρητικές σχολές, εξασκείστε στην αποστήθιση (ή τη φωτοτυπία). Στις θετικές επιστήμες υπάρχουν αρκετά μαθήματα που γράφεις με ανοιχτά βιβλία, μπορείς να φέρεις και δικές σου σημειώσεις και κομπιουτεράκια με ό,τι software θέλεις μέσα ( ) αλλά και πάλι δεν βγάζεις άκρη με τα θέματα...
γιατι εγω εκατσα και διαβασα και εσυ πηρες καλυτερο βαθμο απο εμενα παρ'ολο που δεν το αξιζες, απλως εκλεψες, και αυριο θα ειμαστε ανταγωνιστες για την ιδια θεση στην αγορα εργασιας ή σε ενα μεταπτυχιακο και θα μου το παρεις επειδη εκλεψες
{Απαντώντας σε mode skye}
Tough luck φιλαράκι, έτσι είναι η ζωή! Τι νομίζεις, ότι και στην αγορά εργασίας πάνε όλοι με το σταυρό στο χέρι; Θα πατήσεις επί πτωμάτων για να διακριθείς. Ε, και στο πανεπιστήμιο κλέβοντας, απλά εξασκείσαι σε αυτό που θα χρειαστεί συχνά να κάνεις και στην επαγγελματική σου ζωή έπειτα. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, η αντιγραφή στις εξετάσεις είναι άλλωστε μια μορφή ingenuity που αργότερα θα εφαρμόσεις ως βιομηχανική κατασκοπεία κλπ. Αν σε πιάσουν, είναι κι αυτό ένα μάθημα. Κάτσε εσύ λοιπόν στάσιμος να βλέπεις τις ευκαιρίες να σε προσπερνούν, αυτούς που κλέβουν να παίρνουν τη μια προαγωγή μετά την άλλη και να μυξοκλαίγεσαι σαν γεροντοκόρη περί ηθικής και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Natural born CEO να πούμε...
-
[quote='nonos'] Μονο που μετα το interview ξεκινας να δουλευεις.....
Μαγκα μου δουλεύω εδώ και 1,5 χρόνο σε τεχνική εταιρία...
Και μαντεψε... Ξέρω αυτοκαντ και ρινο και κάνω σεμινάρια για 3d απεικόνιση ...
Λες να μην Ξέρω σχέδιο;; Είπα πως αντιγραφεις , δεν Είπα ότι εγώ αντεγραψα...
Λόγω του μπακρουντ μου έχω ξεκινήσει μηχανολογικό και αρχιτεκτ σχέδιο Απο την εποχή του cad14...
Τα σχέδια που κάνουμε στη σχολή είναι γελοιογραφιες ... -
Ξέρω αυτοκαντ και ρινο και κάνω σεμινάρια για 3d απεικόνιση ...Το τηλ σου...θα μου χρειαστει! Τιμες?
-
Μονο που μετα το interview ξεκινας να δουλευεις.....Μαγκα μου δουλεύω εδώ και 1,5 χρόνο σε τεχνική εταιρία...
Λόγω του μπακρουντ μου έχω ξεκινήσει μηχανολογικό και αρχιτεκτ σχέδιο Απο την εποχή του cad14...
Τα σχέδια που κάνουμε στη σχολή είναι γελοιογραφιες ...Και δε μπορεις να περασεις Σχεδιο Ι? Οκ ρε μαγκα μου..
Δεν ειπα οτι εσυ αντεγραψες.. Κατα τα αλλα καλα το πας..
-
Τα σχέδια που κάνουμε στη σχολή είναι γελοιογραφιες ...Μικρε πως και δεν σ εχω πετυχει στα τραπεζακια της Δαπ ποτε;Πατας καθολου;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μονο που μετα το interview ξεκινας να δουλευεις.....
Τα σχέδια που κάνουμε στη σχολή είναι γελοιογραφιες ...Μικρε πως και δεν σ εχω πετυχει στα τραπεζακια της Δαπ ποτε;Πατας καθολου;
Εχεις μπερδεψει τα quotes αν και μαλλον στο Κωστακη αναφερεσαι.
Και ελεγα ποιος λειπει απο το τοπικ..
-
Εσενα που να σε πτυχω ρε μπανταβιαρη 220 χλμ πιο μακρυα..
-
Ποτε δεν εχω κανει σκονακι ουτε σε σμικρινσεις ουτε σε θρανια ουτε πουθενα γιατι το θεωρω χασιμο χρονου.Βεβαια κανα δυο φορες εβγαλα κινητο και με την βοηθεια της wikipedia περασα και με βαθμο και αν θυμαμαι καλα αλλη μια η δυο φορες μου τα γραψαν σε μια κολλα και μου την δωσαν.Αυτη ηταν η αντιγραφη που εκανα στα 5 χρονια στη σχολη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσενα που να σε πτυχω ρε μπανταβιαρη 220 χλμ πιο μακρυα..Εξεταστική δεν ανεβαίνω έχω διάβασμα...
Τις άλλες μέρες ΕΚΕΙ είμαι...
Έλα είμαι πάρεα με τους παλιούς ... Της γεννιας σου... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσενα που να σε πτυχω ρε μπανταβιαρη 220 χλμ πιο μακρυα..Με το καρο που λες οτι οδηγας ενα γαρο δρομος ειναι..
-
Πώς γίνεται κάποιος Μηχ Μηχ να γίνεται master της αντιγραφής, όταν δίνουμε το 95% των μαθημάτων με ανοιχτά τα πάντα, δεν μπορώ να το καταλάβω...
Από την άλλη, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε μερικά μαθήματα (πάντα των μηχ μηχ) έχει επικρατήσει αυτή η λογική του μαθαίνω απ' έξω... Δηλαδή έλεος. Σε κάτι τέτοια μαθήματα χαιρόμουν τυπάδες που αντέγραφαν με ΘΡΑΣΟΣ. Μακάρι να είχα το χάρισμά τους, αλλά είμαι τελείως άμπαλος σ' αυτά.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πώς γίνεται κάποιος Μηχ Μηχ να γίνεται master της αντιγραφής, όταν δίνουμε το 95% των μαθημάτων με ανοιχτά τα πάντα, δεν μπορώ να το καταλάβω...Από την άλλη, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε μερικά μαθήματα (πάντα των μηχ μηχ) έχει επικρατήσει αυτή η λογική του μαθαίνω απ' έξω... Δηλαδή έλεος. Σε κάτι τέτοια μαθήματα χαιρόμουν τυπάδες που αντέγραφαν με ΘΡΑΣΟΣ. Μακάρι να είχα το χάρισμά τους, αλλά είμαι τελείως άμπαλος σ' αυτά.
ναι αλλα και αυτα που ειναι με κλειστα ωρες ωρες
επειδη τα χω και προσφατα,πες μου ποιος ο λογος να μαθαινεις οσα μαθαινεις απεξω στα μαθ1α πχ,λες κι οταν (και αν) τα χρειαστεις θα εισαι κλεισμενος σε ενα δωματιο χωρις internet-βιβλια-κινητο και θα πρεπει να τα θυμασαι
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πώς γίνεται κάποιος Μηχ Μηχ να γίνεται master της αντιγραφής, όταν δίνουμε το 95% των μαθημάτων με ανοιχτά τα πάντα, δεν μπορώ να το καταλάβω...Από την άλλη, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε μερικά μαθήματα (πάντα των μηχ μηχ) έχει επικρατήσει αυτή η λογική του μαθαίνω απ' έξω... Δηλαδή έλεος. Σε κάτι τέτοια μαθήματα χαιρόμουν τυπάδες που αντέγραφαν με ΘΡΑΣΟΣ. Μακάρι να είχα το χάρισμά τους, αλλά είμαι τελείως άμπαλος σ' αυτά.
μάλλον μεγάλωσες και δεν τα θυμάσαι καλά ...
τα πρώτα 2,5 χρόνια όλα κλειστά τα έχουμε...θέλουν θράσσος τα ια, ιια κλπ κλπ
μλκς ολικής με μηδενική εφαρμογή στην πράξη
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!