-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Επί του θέματος τώρα. Κάνα βιντεάκι παίζει;Εψαξα λίγο εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα αλλά ... πιστευεις ότι μια στραβοτοποθετημένη πόρτα σε ένα αυτοκίνητο (που δεν το θεωρώ απίθανο να συμβεί σε οποιοδήποτε) ακόμα και μετα την αγορά ... μια ... 'σφυριά' δεν θα την φάει (*) ή θα βγει ολόκληρη και θα ξανατοποθετηθεί απο την αρχή?
Φυσικά ευνόητο είναι ότι μια κακοτεχνία δεν σημαίνει ... απόσυρση και ολική καταστροφή του αυτοκινήτου αλλά επισκευή της. Το πως θα γίνει βέβαια εξαρτάται!
Σίγουρα πάντως θα ήταν θέμα αν βλέπαμε στη γραμμή παραγωγής ... όλα τα αυτοκίνητα στην σειρά να υφίστανται αυτή την 'επιδιόρθωση'. Το ότι γίνεται σε ένα ... δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία!(*) Δυο φορές έχω δει/τύχει να μου διορθώσουν το κούμπωμα στην πίσω πόρτα σε αυτοκίνητα μου και το τι ορμή και βία έτυχε η πόρτα για να κλείσει και να διορθωθεί ... αν χτυπούσα έτσι τον μηχανικό ... απλά δεν θα ζούσε!!!
-
Ξέρεις cosneo είναι και θέμα ψυχολογίας. Κάπου είχα δει αυτήν την ατάκα: Το ότι τρως το μπέργκερ δεν σημαίνει πως θέλεις να γνωρίσεις και την αγελάδα...
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβαίνει αυτό που λες (που λέει και ο 11888) ακόμη και στους ευγενέστερους των οίκων παραγωγής. -
Άρτι αφιχθείς εκ Ρουμανίας, ας ποστάρω μερικές φωτογραφίες, που έχουν σχέση με τα αυτοκίνητα που παράγει η χώρα:
Όλα τα taxi -σχεδόν- είναι Dacia Logan. Ανέβηκα σε μερικά από αυτά, το πιο καινούριο είχε 70.000 χλμ, το παλιότερο 550.000, αν θυμάμαι καλά. Τα περισσότερα καίνε diesel ή φυσικό αέριο και προβλήματα αξιοπιστίας δεν έχουν, σύμφωνα με τους ρουμάνους οδηγούς τους. Το εσωτερικό τους, παρά τη μακροχρόνια χρήση, έδειχνε σε καλή κατάσταση, αλλά στις ανωμαλίες του δρόμου οι τριγμοί και τα τραντάγματα δέιχνουν ότι πρέπει να γίνει δουλειά...
Όταν ταξί δεν ήταν Logan, ήταν Thalia/Symbol, Megane ή Fluence. Πιστοί στη μάρκα!!!
Dacia Nova. Με airContition παρακαλώ!
Η αντιπροσωπεία στο Brasov. Τέλη Ιουνίου υπήρχε απόσυρση και επικείμενη άυξηση στον Φ.Π.Α. και ο κόσμος έτρεχε να αγοράσει...
Βουλγαρία: Εθνική οδός: 'Καθαρό' Όχημα, πληροί τους αυστηρότατους όρους περί ρύπων Euro 7 -
Dacia Duster E85
Η Renault ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του Dacia Duster E85 το οποίο είναι εξοπλισμένο με έναν 1.6-λίτρων 16V κινητήρα με 105 hp.
Διαβάστε περισσότερα εδώ:http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/07/dacia-duster-e85.html -
Dacia Logan X52
Η Dacia σε συνεργασία με την Renault εργάζεται πάνω σε ένα νέο Project to X52 το οποίο θα είναι ο αντικαταστάτης του Logan και θα κυκλοφορήσει το 2012.
Σύμφωνα με Ziarul Financiar, η ρουμανική αυτοκινητοβιομηχανία εργάζεται σε διάφορα νέα σχέδια που περιλαμβάνουν συνεργασίες με τη Volkswagen και τη Renault.
Όσον αφορά το σχεδιασμό,θα δανειστεί κάποια στοιχεία από την Renault και συγκεκριμενα απο το Fluence.
Το σημερινο Logan έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, εχοντας πουλήσει πάνω από 1,25 εκατομμύρια μονάδες.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/07/dacia-logan-x52.html -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Το σημερινο Logan έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, εχοντας πουλήσει πάνω από 1,25 εκατομμύρια μονάδες.Σ' αυτό το αυτοκίνητο (στον αντικαταστάτη του Logan) εκεί που θα πρέπει να δώσουν βάση στο τελικό προιόν είναι να μην ξεφύγει στη τιμή παρα τις βελτιώσεις που μπορεί να έχει. Βλέποντας την εμφάνιση που έχει το τωρινό οποιαδήποτε αλλαγή ... καλοδεχούμενη θα είναι και σίγουρα υπέρ του.
Εκείνο που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι το μικρό κουποειδές που πρόκειται να βγάλουν κάποια στιγμή ποιους σκοπούς θα εξυπηρετεί? Σε πολλές χώρες (και στην Ευρώπη) μια μόνο μοντέρνα κουπέ εμφάνιση ίσως δεν αρκεί και να χρειάζεται κάτι παραπάνω.
-
Επισης αυτο που θα εχει μεγαλο ενδιαφερον ειναι αυτο που λεει για συνεργασιες με Renault και Volkswagen...Και αν το πρωτο ειναι δεδομενο το δευτερο εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον σε ποιους τομεις θα γινει, σε τη εκταση και με τι αποτελεσματα.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Επισης αυτο που θα εχει μεγαλο ενδιαφερον ειναι αυτο που λεει για συνεργασιες με Renault και Volkswagen...Και αν το πρωτο ειναι δεδομενο το δευτερο εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον σε ποιους τομεις θα γινει, σε τη εκταση και με τι αποτελεσματα.και μένα για να πω την αλήθεια αυτό που με παραξένεψε είναι αυτό με την συνεργασία με την Volkswagen. πολλή περίεργο μου φάνηκε....το κοίταγα το ξανακοίταγα...για να δούμε τι θα δούμε..!
-
Η Dacia μπαίνει στην αγορά σαν λαϊκή εταιρεία αλλά καλά θα κάνουν οι αντιπρόσωποι να σοβαρευτούν λίγο, γιατί μάλλον πολύ άνετοι αισθάνονται να 'παίζουν' με τον κόσμο.
Αφορμη για το σχόλιο ειναι ραδιοφωνική διαφήμιση που παίζει 2-3 εβδομάδες στο Ηράκλειο Κρητης η Nival Α.Ε. Μιλάει γιά κανα-λεπτό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ DUSTER (το είδες? ... κτλ) σε καλεί να το οδηγήσεις και να δεις τις 'προσφορές σε επιλεγμένα μοντέλα από όλη τη σειρά Dacia.' (έτσι τελειώνει)
Όταν πας εκει (1) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ test drive και (2) ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ Duster!Θα την πατήσουν οι 'μάγκες' της Ρενώ αν τους υποψήφιους πελάτες Dacia τους βλέπουν 'φτηνούς', σαν τα αυτοκίνητα που πάνε να πάρουν.
Και ας έχουν στο μυαλό τους οτι αν από 1/1/2010 έχουμε τέλη κυκλοφορίας βασισμένα στο CO2, χάνεται ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Duster απέναντι σε διλιτρα (π.χ. σύγκριση με Rav4).
-
Έχει κανείς αγοράσει το Sandero Stepway;
Κανείς, κάποια άποψη;
-
Οι πιο πρόσφατες προσφορές της Dacia:
http://www.dacia.gr/default.asp?pid=102 -
... ΤΟ SANDERO STEPWAY ΜΕ €11.150 ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟ MUTLIMEDIA ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ NAVIS! ...
Πρόκληση είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ...
Πολύ καλή τιμή και προσφορά...
-
Πάντως εκείνο που σκέφτομαι είναι ότι τα 180gr CO2 του 1,6 από τις 1/1/2011 ... δεν θα είναι και ότι καλυτερα για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!
Τα ίδια με τον 1,6Τ με τα 180 άλογα του Insignia θα είναι!
Και τώρα ίδια είναι αλλά ... το Value for money ως προς τα πάγια του κράτους δεν ισχύει! -
Σήμερα έξω από το σπίτι μου ήταν παρκαρισμένο ένα Logan MCV!...! Ίσως ήταν επαγγελματικό. Αν δεν είχε πάνω το λογότυπο, δεν θα καταλάβαινα ότι είναι DACIA. Όμορφο και με μεγάλους χώρους αν και μου θύμισε έντονα επαγγελματικό αυτοκίνητο. Ωστόσο και πίσω είχε κανονικές θέσεις.
Και το χρώμα του όμορφο. Μπλε σκούρο... σαν της θάλασσας...Πολύ καλό πραγματικά...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει κανείς αγοράσει το Sandero Stepway;Κανείς, κάποια άποψη;
είδα τις προάλλες ένα στο δρόμο.
ωραίο, έδειχνε σαν μικρό suv.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κανείς, κάποια άποψη;
Το έχω βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο... μαζί με κάποια άλλα της ίδιας φιλοσοφίας.
Το επόμενο αυτοκίνητο μου θα είναι κάτι ιδιαίτερα απλό, χωρίς πολλά 'τραλαλά-τραλαλό'... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κανείς, κάποια άποψη;
Το έχω βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο... μαζί με κάποια άλλα της ίδιας φιλοσοφίας.
Το επόμενο αυτοκίνητο μου θα είναι κάτι ιδιαίτερα απλό, χωρίς πολλά 'τραλαλά-τραλαλό'...Ε! όχι ...δεν σε πιστεύω! Εσύ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε! όχι ...δεν σε πιστεύω! Εσύ;... ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ε! όχι ...δεν σε πιστεύω! Εσύ;
... ...
USB να έχει και ας μην έχει ουτε καν μηχανή ε;
-
Dacia MPV
Θα δούμε το πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα κατασκευάσει σε τελική μορφή στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που ανοίγει το φθινόπωρο του 2011 θα υποβληθεί κατά πάσα πιθανότητα η τελική έκδοση.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το promotor.ro, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το Dacia MPV θα βγει στην αγορά το 2012.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/08/dacia-mpv.html
Dacia Forum