-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
και αν σβησει πανω στην προσπεραση και εισαι στο αντιθετο;;;;;
βεβαια στα πλαισια ενος update .........δεν βαριεσαι cooooool!!!
με την toyota για το γκαζι εγινε της π@@@@ς.....αλλα αυτο το θεωρω εξισου επικινδυνο και δεν εχει ανοιξει μυτηαχ βρε GGAB... Αχ βρε GGAB σε περίμενα πιο ενημερωμένο εσένα που ψάχνεις και το forum των 'καταστροφών της φαουβε' τα χουμε πει χίλιες φορές αυτά.. Αν σβήνει, σβήνει μόνο στο ρελαντί όταν είναι σταματημένο..
ε αφου τα εχετε πει και τα εχετε υπογραψει-συμφωνισει τοτε μαζι σας και εγω.....
ρε λες να ειναι κολπο για οικονομια στα φαναρια;;;;;
οποτε ξεπεραστηκε και αυτο το προβληματακι -
όσο και να σ ενοχλεί το polo είναι POLARA όταν το βάζεις δίπλα στο... .... Atos πχ
-
τραγικη η συγκριση που επιχειρεις για πικαρισμα salogarako μου αν και το ατος μου δεν σβηνει ουτε στο ρελαντι και δεν εχει μπει για επισκευει ΠΟΤΕ!!!
-
O γαμπρός μου είναι μηχανολόγος μηχανικός και υπέυθυνος στο service της toyota στην Τρίπολη...μου είπε ότι αυτή τη στιγμή χρεώνουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αντιπροσωπεία εκεί την εργατοώρα στο service..επίσης τα ανταλακτικά δεν είναι καθόλου φθινά...άρα τα περί φθινού service δεν ισχύουν παντού...επίσης, μου είπε ότι την τελευταία 6ετία τα περι αξιοπιστίας της toyota έχουν πάει περίπατο..ειδικά από τότε που τα αυτοκίνητά της φτιάχνονται εκτός Ιαπωνίας (και ιδιαίτερα αυτά που φτιάχνονται στην Τουρκία)..μου έχει περιγράψει γεγονότα τα οποία θα ήταν αδιανόητα για καινούργια toyota τη δεκαετία του 90...επίσης ο ίδιος μου είπε ότι το yaris έχει υψιλούς αεροδυναμικούς θορύβους σε ταχύτητες από τα 80 χλμ και πάνω...το ότι στο ρελαντί δεν ακούγεται, όπως έγραψε ένας φίλος πριν, δε λέει τίποτα...το πρόβλημα με το θόρυβο έχει σημασία σε ένα ταξίδι και όχι όταν είναι σταματημένο...οποιο γνωστό έχω που πήρε yaris το έκανε γιατί είναι απλώς φθινότερο και όχι γιατί είναι καλύτερο...ή γιατί δεν ασχολείται πολύ με το αυτοκίνητο και πιστεύει ακόμα στην αξεπέραστη Ιαπωνική αξιοπιστία...στην εποχή μας ότι αυτοκίνητο και να πάρεις μπορεί να βγάλει σοβαρό πρόβλημα αν είσαι άτυχος είτε είναι καλή μάρκα είτε όχι...πρόσφατα σε γνωστό μας, BMW εξακύλινδρη έκαψε κύλινδρο στα 2.200 χλμ...κάτι που δεν αντιλαμβάνεσθαι πολύ είναι ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξει ποτέ αστοχία υλικού σε κάποια εταιρία...όλο και κάτι μπορεί να συμβεί...απλά αν δεν συμβεί σε κάποιο γνωστό μας δεν το μαθαίνουμε...επίσης το service είναι πάντα ανάλογο της τσέπης μας..δε μπορεί να οδηγάς αυτοκίνητο των 18.000 ευρώ και να μιλάς για διαφορές στο service της διετίας της τάξης των 50-100 ευρώ...και να λες είναι πολύ πιο ακριβό...Μα αν δε σου περισεύουν δε δίνεις 17.000-18.000 ευρώ για αυτοκίνητο της mini κατηγορίας...το αυτοκίνητο το χαιρόμαστε αν μπορούμε να το συντηρίσουμε με μια σχετική ευκολία...αλλιώς παίρνουμε κάτι φθινότερο...έχω βαρεθεί τους ελληνάρες που παίρνουν mercedes και μετά λένε για παράδειγμα ότι θα καθυστερίσω το service γιατι δεν έχω αυτό το μήνα...τότε φίλε μου η mercedes δεν είναι για εσένα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
[...] το ατος μου [...] δεν εχει μπει για επισκευει ΠΟΤΕ!!!Γιατί, έχει τίποτε που να χαλάει;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τραγικη η συγκριση που επιχειρεις για πικαρισμα salogarako μου αν και το ατος μου δεν σβηνει ουτε στο ρελαντι και δεν εχει μπει για επισκευει ΠΟΤΕ!!!αν στο αντάλλαζαν με polo θα έλεγες όχι.. δεν συγκρίνω τίποτα απλά κατηγορείς συνεχώς τεχνολογίες και αυτοκίνητα που αμφιβάλλω αν ποτέ έχεις τεστάρει και δεν πιστεύω να σε χάλαγε ένα πασατακι τσι στην θέση του 6αριου κ ένα πολάκι στην θέση του atos
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
τραγικη η συγκριση που επιχειρεις για πικαρισμα salogarako μου αν και το ατος μου δεν σβηνει ουτε στο ρελαντι και δεν εχει μπει για επισκευει ΠΟΤΕ!!!
αν στο αντάλλαζαν με polo θα έλεγες όχι.. δεν συγκρίνω τίποτα απλά κατηγορείς συνεχώς τεχνολογίες και αυτοκίνητα που αμφιβάλλω αν ποτέ έχεις τεστάρει και δεν πιστεύω να σε χάλαγε ένα πασατακι τσι στην θέση του 6αριου κ ένα πολάκι στην θέση του atos
προσωπικά θα με χαλαγε η ανταλλαγή 6 με πασατ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν στο αντάλλαζαν με polo θα έλεγες όχι.. δεν συγκρίνω τίποτα απλά κατηγορείς συνεχώς τεχνολογίες και αυτοκίνητα που αμφιβάλλω αν ποτέ έχεις τεστάρει και δεν πιστεύω να σε χάλαγε ένα πασατακι τσι στην θέση του 6αριου κ ένα πολάκι στην θέση του atos
Κι εμένα!!!
-
αστα panosk8 .
εδω υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν BMW διλιτρες και προσπαθουν να κανουν οσο το δυνατον περισσοτερη οικονομια στο καυσιμο.
-
orfeas2007 Όπως κατάλαβες η κάτοχοι γερμανικών αυτοκινήτων σου λένε για το polo και κάτοχοι ιαπωνικών το yaris και μου θυμίζει παιδική συζήτηση, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις αυτό που γουστάρεις, να το βλέπεις και να το χαίρεσαι, η περίπτωση να σου βγει μάπα το καρπούζι υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
η περίπτωση να σου βγει μάπα το καρπούζι υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα.orfeas2007 σε καθυσήχασε;
-
Ο χρήστης orfeas2007 έγραψε:
..καθότι τυχαίνω ιδιοκτήτης και προηγούμενου toyota αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που θα σε τραβήξει.Στα 2 αυτοκίνητα που προτείνεις το ένα δεν έχει κάτι που θα σε τραβήξει, το άλλο θα σου δώσει πολλούς λόγους για να σε ..ρυμουλκούν άλλοι. Για το προηγούμενο Polo μπορώ να σου πω, ότι δεν έχει καμμία σχέση με λοιπά VW σε θέματα αξιοπιστίας. Ήταν μεγάλη ..φόλα! Όσοι το ΄χουν ακόμα εδώ στη δουλειά, είναι επειδή δεν έχουν καταφέρει να το σπρώξουν ακόμα σε κάποιο θύμα.
Το γιαρις έχει μια δικιά του εμφάνιση και στυλ (όμορφο για μένα, αλλά περί ορέξεως...) ενώ το Polo είναι κάτι που θα ΄θελε να ΄ναι golf αλλά δεν μπορεί. Μόνο συνταξιούχοι το παίρνουν.
Στο κάτω-κάτω άμα γουστάρεις τα ..υπόλοιπα που λες γιατί δεν περιμένεις το A1 ή το μικρό BMW; Άντε μια Mito, τουλάχιστο να ΄ναι λίγο premium για να πεις ότι περιμένεις το γερανό μέσα σ΄ ένα ωραίο σαλόνι
Συγγνώμη για την ειρωνία, αλλά αν ψάξεις λίγο τιμές Polo, Yaris μεταχειρισμένων θα καταλάβεις τι θέλουν να σουν πουν οι μισοί σ΄ αυτό το thread.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κι εμένα!!!
Πιο γρήγορο το Passat, πιο οικονομικό το Mazda. Ό,τι σ΄ αρέσει παίρνεις. Δε γίνονται και τα 2!
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Κι εμένα!!!
Πιο γρήγορο το Passat, πιο οικονομικό το Mazda. Ό,τι σ΄ αρέσει παίρνεις. Δε γίνονται και τα 2!
Mazda 6 1.8 vs Passat 1.4 Tsi. Το ίδιο γρήγορα πάνω κάτω (με προβάδισμα του Passat στις μεσαίες), πολύ πιο οδηγοκεντρικό και ξεχωριστό το Mazda, ακριβότερο επίσης σε αγορά και συντήρηση.
-
Προσωπικά είχα το Golf 4 για οκτώ χρόνια, μετά τα 60000χλμ είχα πολλά θέματα γύρο από την αξιοπιστία του και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω πότε vw , η πλακά ήταν ότι ήμουν και πολύ fan με την εν λόγο εταιρία λες και είχα μετοχές της vw, άλλα έπρεπε να φτάσω σαράντα χρονών για να καταλάβω ότι δεν έχω κανένα συμφέρων για να (ανεβάζω) κάποια μάρκα χωρίς λόγο.
Τώρα έχω ένα Mazda 6 (έχω ακούσει και διαβάσει πολλά θετικά για την αξιοπιστία του άλλα είμαι συγκρατημένος μην την ξαναπατήσω) με 40000χλμ τα οποία τα θεωρώ πολύ λίγα για να εκφέρω γνώμη για την αξιοπιστία του, μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσίαση τίποτα, για να δουμε.
Όσο αφορά την συντήρηση η vw ήταν πολύ πιο ακριβή.
-
καλά όχι και το ίδιο γρήγοροι αφού ο μικρός tsi (της σαφώς ανώτερης γκάμας κινητήρων του πασσατ σε σχέση με του 6) είναι παντού καλύτερος σε όλες τις τυποποιημένες μετρήσεις και σε ρεπρίζ το πράγμα ξεφεύγει.. Τώρα για το κιβώτιο το 6αρι έχει 5 σχέσεων αν δεν κάνω λάθος(sorry αν κάνω)? με ότι αυτό συνεπάγεται .. Σχετικά με την άνεση, το πασσατ πιστεύω ότι είναι αρκετά πιο άνετο για του πίσω αφού το 6άρι αν και έχω μπει πίσω μόνο 2 φορές μου φάνηκε πολύ πιο απότομο στις ανωμαλίες..Τέλος για τα θέματα αξιοπιστίας θα επικαλεστώ για ακόμη μια φορά (δυστυχώς η ευτυχώς δεν ξέρω άλλον κάτοχο) τον φίλο koubeast στον οποίο δεν νομίζω να έχει βγάλει ως τώρα κάποιο αξιοσημείωτο πρόβλημα (μην με εκθέσεις μ@λ@κ@, ελπίζω να μην μου τα κρατάς κρυφά )
(τώρα για το οδηγοκεντρικό δεν έχω άποψη αλλά δεν νομίζω πως είναι και το βασικό ζητούμενο σε ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας)(τελευταίο off για μένα και συγνώμη που άλλαξα τελείως το θέμα του συγκριτικού.. )
-
Aπέρριψα το Yaris...Το νέο ερώτημα ειναι το polo 1.2 TSI ή το astra 1.4 100hp?
-
Aπέρριψα το Yaris...Το νέο ερώτημα ειναι το polo 1.2 TSI ή το astra 1.4 100hp?ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!!
-
Το γλαστρα δεν θα πηγαίνει μία... Έχεις ανάγκη τους χώρους του;
-
Aπέρριψα το Yaris...Το νέο ερώτημα ειναι το polo 1.2 TSI ή το astra 1.4 100hp?Το Astra 1.4T
Νεο polo 1.2 TSI 105hp ή Yaris 1.3 101hp