-
-
Epic
-
Επική επιστολή Άγγλου φιλάθλου για την εθνική τους. Λίγο παλιά επίκαιρη όμως, την ανέβασε ο Πανούτσι στο σαιτ του Σπορ FM .
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=14209&autid=12 -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
**To κλάμα της Larissa Riquelme
**
**H όμορφη Παραγουανή Larissa Riquelme αναμφίβολα κέρδισε τις καρδιές πολλών σε αυτό το Μουντιάλ. Χθες όμως η Παραγουάη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία όπου και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης με τη Larissa να ξεσπάει σε κλάματα.
**e71 ?
-
Το κορυφαίο του Θεοφιλόπουλου κατά την αποψή μου το είπε στην έναρξη του αγώνα Αργεντινή - Μεξικό.
Αναφερόμενος στον διαιτητή Ροζέτι: 'ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ Ο ΙΤΑΛΟΣ' !!! Φυσικά στην διάρκεια του αγώνα δικαιώθηκε ... -
Και διαφημιστικό AXE on the breast
-
Guerilla marketing...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
**To κλάμα της Larissa Riquelme
**το αριστερό βυζί διαφημήσει το ΑΧΕ ή σημαινει κάτι άλλο ?
-
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
Εμένα μ άρεσε αυτό που είπε ο Θεοφιλόπουλος πριν λίγο, ότι ο Villa με την πάσα που του έκαναν ούτε με μηχανάκι δε προλάβαινε την μπάλα, καλά μιλάμε για ιστορικές περιγραφές!!!
Υπήρχε και καλύτερη ατάκα. Δε θυμάμαι ακριβώς πως το είπε...αλλά είπε ότι έπρεπε να επέτρεπαν το γκολ και να μην το ακύρωναν (καθαρό offside) γιατί είναι...μικρή ομάδα
Ότι οι Έλληνες φίλαθλοι υποστηρίζουν τις μικρές ομάδες και ότι μας αρέσει να βλέπουμε το απλό ποδόσφαιρο που έπαιξε η Παραγουάη στην τελευταία φάση του ημιχρόνου
Για τους επόπτες είπε: 'Ο ένας από τη Γουατεμάλα κι ο άλλος απ΄την Κόστα Ρίκα. Πιασ' το αυγό και κούρεφ' το δηλαδή.'
ΤΡΑΓΙΚΟ
Γιατί ρε σεις κατηγορείτε το Θεοφιλόπουλο....;; Εγω χόρτασα γέλιο μ΄αυτά που έλεγε...!!! Η γυναίκα μου που με ακουγε απ΄το αλλο δωμάτιο, στο τέλος με ρώτησε αν έβλεπα μπάλα ή καμμιά κωμωδία.!!
Ωραία η 4άρα που άρπαξε η Αργεντινή....! Η Γερμανία έδειξε να είναι παρα πολύ δυνατή...Δεν τη θυμάμαι ποτέ ξανα έτσι τα τελευταία χρόνια.
-
Δυστηχώς εμείς οι θαυμαστές της δεν θα δούμε την Larissa γυμνή...
Τυχεράκηδες Γερμανόφιλοι...
Εσείς τουλάχιστον θα δείτε την Μέρκελ τσίτσιδη! -
edit mod
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και διαφημιστικό AXE on the breastaxe=γεια στην urbal lang της λατιν
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γιατί ρε σεις κατηγορείτε το Θεοφιλόπουλο....;; Εγω χόρτασα γέλιο μ΄αυτά που έλεγε...!!! Η γυναίκα μου που με ακουγε απ΄το αλλο δωμάτιο, στο τέλος με ρώτησε αν έβλεπα μπάλα ή καμμιά κωμωδία.!!
Διασκεδαστικότατος είναι μπορώ να πω!Αυτά που έλεγε μην ανησυχείτε ένα σμήνος από βουβουζέλες είναι, ή αυτό με το μηχανάκι και εγώ γελούσα! Μάλιστα, είχε πει ακόμα πιο καλές ατάκες σε ένα ματς, στο οποίο όμως ήταν σχολιαστής, και πεταγόταν για να πει ό,τι να ναι αλλά δε θυμάμαι τίποτα από όσα είπε
Άλλο οι ατάκες του και άλλο που έλεγε τον Villa σαν David Silva -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
axe=γεια στην urbal lang της λατιν
Ναι αμέ, γραμμένο κατα τύχη με την γραμματοσειρά του AXE
-
Mην μιλατε για το κορίτσι μου...
-
Πατρινε Απο περιεργια...
Έχεις καμία επαφή με τα αυτοκίνητα;; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
axe=γεια στην urbal lang της λατιν
Ναι αμέ, γραμμένο κατα τύχη με την γραμματοσειρά του AXE
ισως φταιει το οτι ειμαι μισος βραζιλιανος και το ξερω
μαλλον και αυτοι ειναι της axe!
Youtube Video -
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πατρινε Απο περιεργια...
Έχεις καμία επαφή με τα αυτοκίνητα;;Με τα πόδια κυκλοφορώ μάτια μου...
-
Mundial 2010 - South Africa