-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τουλάχιστον να πηδάει ο Κυργιάκος (απέναντι στους κοντούς Κορεάτες) στα στημένα να κλέψουμε το ματς..Ρεχάγκελ
-
Αντε τωρα να δουμε ..Μεσσι σοου!
Παντος αυτη η βουβουσελα..πως την λενε μας εχει τσακισει!!
Αρχισαν τα οργανα απο το 7'..1-0. -
Σας τα΄λεγα και δε με πιστεύατε!
-
Mε 2 τεσσάρες περνάμε.
-
Ρε με τι πουλημένα αποβλακωτήρια ασχολείτε ο κόσμος,υποανάπτυκτοι λαοί έχουν αναγάγει το τόπι σε επιστήμη
-
Σε πειραξε η ηττα ?
-
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σε πειραξε η ηττα ?Δεν ασχολούμαι καρντιά μου με παπαριές και δεν ξέρω για ποιό πράμα μιλάς?
Ποιά ήττα?
Χάσαμε καμιά βιομηχανία ηλεκτρονικών,αυτοκινητοβιομηχανία ή κάποιον τεράστιο μονοπωλιακό εξαγωγέα κρασιού ή λαχανικών και δεν το ξέρω? -
Στον αγωνα με την Αργεντινη ειπαμε να βαλουμε αρνι .....εισαι?
-
Στον αγωνα με την Αργεντινη ειπαμε να βαλουμε αρνι .....εισαι?A κατάλαβα,καλό βόλι.........η tv (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) είναι κλειστή οπότε δε με απασχολεί το θέμα.....'αρε βάσανα που έχει ο έλληνας
-
οκ ....
-
οκ ....Πως να αποβλακώστε έναν λαό:Ποδόσφαιρο+θρησκεία........καλή συνέχεια
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
οκ ....
Πως να αποβλακώστε έναν λαό:Ποδόσφαιρο+θρησκεία........καλή συνέχεια
Σκέψου ακόμα το μέγεθος της αποβλάκωσης, συνυπολογίζοντας τόσο το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και το επίπεδο της ελληνορθόδοξης θρησκείας
-
Ακούω δηλώσεις της εθνικής:
Τζόρβας: Η Κορέα δεν ήταν καλύτερη ομάδα από μας Τι λες ρε συ Τζόρβα;;;
Χαριστέας: Δε μας βγηκαν οι στημένες φάσεις και χάσαμε και μια ευκαιρία στην αρχή... Φαίνεται ο Άγγελος ψάχνει ακόμη τη ρέντα του 2004 με μία ευκαιρία και ένα γκολ...Είδα και το άλλο ματς. Αν η Νιγηρία δεν φοβόταν τα ονόματα, ίσως να έπαιρνε ένα Χ. Αν ο τερματοφύλακάς τους είναι πάντα τόσο καλός, πάλι δίχως γκολ θα μείνουμε...Γενικώς βλέπω όπως και το 1994 να παίζουμε 4-4-2 σύστημα...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ακούω δηλώσεις της εθνικής:
Τζόρβας: Η Κορέα δεν ήταν καλύτερη ομάδα από μας Τι λες ρε συ Τζόρβα;;;
Χαριστέας: Δε μας βγηκαν οι στημένες φάσεις και χάσαμε και μια ευκαιρία στην αρχή... Φαίνεται ο Άγγελος ψάχνει ακόμη τη ρέντα του 2004 με μία ευκαιρία και ένα γκολ...Είδα και το άλλο ματς. Αν η Νιγηρία δεν φοβόταν τα ονόματα, ίσως να έπαιρνε ένα Χ. Αν ο τερματοφύλακάς τους είναι πάντα τόσο καλός, πάλι δίχως γκολ θα μείνουμε...Γενικώς βλέπω όπως και το 1994 να παίζουμε 4-4-2 σύστημα...
τι περιμενες να πει δηλαδη?
τις ιδιες πιπες ελεγαν μερικοι οταν φαγαμε σαν σε προπονηση 3 γκολακια απο την βραζιλια.. -
.... και εγω που νόμιζα ότι - τωρα με το ΔΝΤ - γιναμε Αργεντινή ...
Δεν θα πρέπει να είναι στο απυρόβλητο ο - σε ευχαριστουμε πολύ - Ρεχαγκελ ..
Οι επιλογες ομως του Σειταρίδη , Χαριστεα ( σχεδον χωρίς ματς και οι δύο ) ηταν το λιγότερο αστείες . Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω που επέλεξε τον γρηγορο Βυντρα ( που ήταν πολύ καλος φέτος ) στην θέση του Κυργιακου , τουλάχιστον βρίσκω μια λογική σε αυτό.
Το πολυαναμενόμενο σύστημα με τα γεμίσματα ήταν γτπ , ειδικότερα εάν σκεφτείς ότι την πρώτη κεφαλιά την κέρδισε ο ... Σαλπι.
4 ματς ...8 όμάδες ... σίγουρα μεχρι τώρα ήμασταν οι χειρότεροι .
-
Μα τι γινεται μ'αυτον τον Βυντρα επιτελους!!!!....τι μεσον εχει!!!!
-
Αρχικά ήμουν με την Αγγλία, αλλά πολύ χάρηκα αυτό το 1-1
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε με τι πουλημένα αποβλακωτήρια ασχολείτε ο κόσμος,υποανάπτυκτοι λαοί έχουν αναγάγει το τόπι σε επιστήμησαν τους γερμανοί
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι;Κατεβηκε η Ελληνικη ομαδα στο γηπεδο;Πολλοί κατηγορούν τον Ρεχάγκελ, τον οποίο σέβομαι.... αλλά ρε παιδιά ...δεν ξέρω τι οδηγίες είχαν...
δεν ξέρω πόσο λάθος ήταν οι οδηγίες... ΑΛΛΑ...Αυτοί παίζαν σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι που μόλις τους κόψαν το επίδομα ....
Ίσως ήρθε η ώρα να πάνε νέα παιδιά στην εθνικη που θα τους ενδιαφέρει να
παίζουν σε Παγκόσμιο κύπελο με τον Εθνόσημο...
Mundial 2010 - South Africa