-
Σοζ για νταμπλ ποστινγκ αλλα ριξτε καμια ιδεα για μικρομεσαια....Ειπαμε εκτος απο Ιταλικα και Γαλλικα. Maximum 15κ μεταχειρα.
-
Και σύ φορντ θες; Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Η διαφορά τιμής ενός μικρομεσαίου με ενός μεσαίου στα μεταχειρισμένα να ξέρεις είναι μικρότερη απ΄οτι στα καινούρια (λογικό). Εγώ στη θέση του πατέρα σου δε θα άλλαζα αυτοκίνητο.
Τώρα για μικρομεσαία, αν θες ατμόσφαιρα θα πάς αναγκαστικά στο auris 1.6. Το φόκους ωραίο σαν σύνολο αλλά πάρτε και κάτι άλλο εκτός από φορντ! Κακώς κάνεις που απορρρίπτεις τα ιταλικά, το bravo είναι πολύ τίμια πρόταση, και θα σου μείνουν και ρέστα την τσέπη από την αγορά του, ενώ ο tjet δεν έχει εμφανίσει κάποιο προβλημα. Υπάρχουν και τα golf 5 122 αλλά μαλλον θα προτιμούσα το bravo.
Αν απορρίπτεις ντε και καλά ιταλογαλλικά, auris και golf και leon είναι οι επιλογές σου.
εδιτ: λαθος νοηματικό
-
auris για κανεναν λογο επειδη πολυ απλα ειναι toyota και δεν τα συμπαθουμε ιδιαιτερα στην οικογενεια. Αρα golf και focus?Γιατι να μην αγορασουμε το μεγαλυτερο αδερφακι του leon αφου ειναι καλυτερο απο αυτο?
-
καλα το ειπανε στην αρχη καποιοι.........θα γραφτουν καμποσες σελιδες και στο τελος θα παρει ενα καποιο οποιοδηποτε FORD....καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
auris για κανεναν λογο επειδη πολυ απλα ειναι toyota και δεν τα συμπαθουμε ιδιαιτερα στην οικογενεια. Αρα golf και focus?Γιατι να μην αγορασουμε το μεγαλυτερο αδερφακι του leon αφου ειναι καλυτερο απο αυτο?Το exeo..? πως σου ηρθε τωρα αυτο..?
-
Οχι αδερφακι του εννοουσα το golf.
-
Ρε γιωργακη στα σοβαρα τωρα..Αφου το mondeo το 1.6 το ψοφιμι θα παρετε γιατι μας κουραζεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε γιωργακη στα σοβαρα τωρα..Αφου το mondeo το 1.6 το ψοφιμι θα παρετε γιατι μας κουραζεις?Δεν θα πεισω τον πατερα μου να παμε για μικρομεσαιο.Για αυτα θελω ιδεες.
-
Ο πατερας σου το ξερει οτι θελει να αλλαξει αυτοκινητο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο πατερας σου το ξερει οτι θελει να αλλαξει αυτοκινητο;Εσυ τι νομιζεις μονος μου ειπα να αλλαξουμε αμαξι?
-
Δεν θα μου εκανε εντυπωση.
-
Επειδη βλεπω τον πατερα σου σε ιδια φαση με τον δικο μου (ευτυχως εγω γλυτωσα απο την καταρα αυτη ) σου προτεινω το παροπλισμενο μας σκορπιο.Δεν καιει λαδια και δεν καταναλωνει τιποτα.
1-821 ευρω για το σημα (αριθμος επανασταση ) + περίπου 2000 ευρώ που εκτιμά απο πατέρας μου ότι αξίζει η αυτοκινητάρα του και παίρνεις 'φιλη τηλεθεάτρια '
Λευκό(της μοδός) σκόρπιο (ή σκόρπιο) του 93 σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και με τα ρέστα σου μένουν λεφτά να πάρεις το υπέροχο φιέστα -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Skoda Superb 1.400 TSI για κάτι σε σπορ .Πλάκα με κανείς...
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Επειδη βλεπω τον πατερα σου σε ιδια φαση με τον δικο μου (ευτυχως εγω γλυτωσα απο την καταρα αυτη ) σου προτεινω το παροπλισμενο μας σκορπιο.Δεν καιει λαδια και δεν καταναλωνει τιποτα.
1-821 ευρω για το σημα (αριθμος επανασταση ) + περίπου 2000 ευρώ που εκτιμά απο πατέρας μου ότι αξίζει η αυτοκινητάρα του και παίρνεις 'φιλη τηλεθεάτρια '
Λευκό(της μοδός) σκόρπιο (ή σκόρπιο) του 93 σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και με τα ρέστα σου μένουν λεφτά να πάρεις το υπέροχο φιέσταgo for it
-
Παίζει μια προσφορά για C5 1,6T από 18 κάτι...
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Λευκό(της μοδός) σκόρπιο (ή σκόρπιο) του 93 σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και με τα ρέστα σου μένουν λεφτά να πάρεις το υπέροχο φιέσταgo for it
Εχει scorpio γειτονας στην αθηνα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου..Ποσο εντυπωση μου εκανε το μεγεθος του πιτσιρικι..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παίζει μια προσφορά για C5 1,6T από 18 κάτι...Τοσο κατω δε παιζει εκτος κι αν δωσουν το focus αποσυρση με το greenbonus..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τοσο κατω δε παιζει εκτος κι αν δωσουν το focus αποσυρση με το greenbonus..
Για ανταλαγη ψαχνουμε σε μαντρα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παίζει μια προσφορά για C5 1,6T από 18 κάτι...είναι γαλλικό...
Ουυυυυυ σιξχανγκρεντσιξσιξσιξ 666 ουυυυυ αντικραισττττ... -
Ανταλλαγή για καινούριο τι σας χαλάει ακριβώς;
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι γαλλικό...
Ουυυυυυ σιξχανγκρεντσιξσιξσιξ 666 ουυυυυ αντικραισττττ...Το αμαξάκι γαμεί...
Επιλογη μεγαλου 1.6 οικογενειακου μεταχειρισμενου