-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Επειδή δε τα ξέρω πολύ καλά αυτά, αυτό αν το ζητήσω πρέπει να περιμένω κανα μηνα να ρθει το αμάξι ή το βάζουν και κομπλε στις 15 μέρες το χω? ( Μη γελάσετε πολύ.....)
Τώρα που το σκέφτομαι λογικά εφόσον είναι μηχανικό θα χει αναμονή! Πφφφ!Όσον αφορά τα σερβις μου χουν πει ήδη για εκπτωση 15-20%. Για τα ηλεκτρονικά δε το είχα ξανακούσει, θα το ψάξω κι άλλο αυτό γιατί αν είναι να χω πρόβλημα καλύτερα να τα βάλω αλλού μόνη μου!
όχι το ESP πρέπει να το έχει ήδη το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο. Η mazda το αποκαλεί DSC.
Απ' ότι έχω δει υπάρχει μία έκδοση που λέγεται Touring Alloy SAP DSC που έχει στάνταρντ το DSC. Τώρα αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα Touring Alloy με DSC δεν γνωρίζω ρώτησέ τους. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Πχ τα parctronic εκτός του ότι δεν είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξόματος δεν χτυπάνε και πολύ σωστά δλδ άλλοτε χτυπάνε χωρίς λόγο και άλλοτε δεν χτυπάνε όταν πρέπει ενώ με τους συναγερμούς έχω ακούσει από πολλούς ότι έχουν προβλήματα στα ηλεκτρονικά.
Εγώ όταν μου είπαν για δώρο συναγερμό ή parctronic τους ζήτησα αντί για αυτά να μου κάνουν δώρο τα service του πρώτου χρόνου και δέχτηκαν.Για το parktronic (το ποιο ) δουλεύει άψογα. Είναι κάτι αισθητήρες της Osmos ή κάτι τέτοιο
Για συναγερμό έχω ακούσει τα χειρότερα, indeed.
Καλορίζικο το Mazda 2, σε κόκκινο με πακετάκι SAP αν μπορείς.
Καλά στο parctronic εξαρτάται σε τί περίπτωση θα πέσεις. Στο ποιος θα τα τοποθετήσει και στο τί μάρκα είναι. Πχ σε ένα Mondeo που πήρε ο πατέρας μου δουλέβουν άψογα, ενώ σε ένα colt που πήρε μια φίλη είναι απλά για γέλια.
-
Α ναι,το touring alloy όμως νομίζω ξεφεύγει λίγο σε τιμή, θα δω όμως μήπως κάνουν καμια καλή πρσφορά κι εκεί
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Α ναι,το touring alloy όμως νομίζω ξεφεύγει λίγο σε τιμή, θα δω όμως μήπως κάνουν καμια καλή πρσφορά κι εκείA νόμιζα για touring alloy έψαχνες. Αν το tοuring alloy ξεφεύγει πολύ τότε το touring alloy sap ξεφεύγει ακόμη πιο πολύ δες αν γίνεται να έχει DSC η έκδοση που έψαχνες από την αρχή
-
Την τουρινγκ την απλή έψαχνα εγώ θα δω την αλλου αν δεν εχει μεγάλη διαφορά τιμής και θα την προτιμήσω! Η ασφάλεια είναι σημαντικό πράγμα ...
-
οι τιμες που ελεγα http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5214
-
Ε, νομιζω πως αξιζει να δωσεις +1000Ε για την exclusive!
Αλλα αυτες οι 16αρες που του βαζουν μαλλον το 'χαντακωνουν' λιγο στις επιδοσεις...
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Α και κάτι επιπλέον, για τα 'δώρα' της αντιπροσωπείας, μου είπαν συναγερμό parktronic και bluetooth ή αεροτομή! Μάλλον την αεροτομή θα διαλέξω. Μήπως υπάρχει κάτι πιο χρήσιμο γιατί ρώτησα και μου είπαν μόνο για πατάκια! :Ρ Αλλά σε έναν φίλο είχαν πει trip computer!Ζήτα τους το υποβραχιόνιο που θα σε ξεκουράσει σε πολύωρα ταξίδια. 250€ το χρεώνουν και ... παλιά που ήταν μάγκες ... δεν το έκαναν δώρο.
-
Να εχει σιγουρα esp
Μην παρεις αυτοκινητο εν ετη 2010 χωρις Esp ! Και για ασφαλεια δικη σου ,των γυρω σου και ως επενδυση ειναι βασικο .
Απο το 2012 (?) ολα τα αυτοκινητα θα εχουν θελουν δεν θελουν ESP
Προτιμοτερο να μην εχει πολλα εξτρα και να εχει esp
Μην ακουσεις τους πωλητες αν θα σου πουν ειναι μικρο αυτοκινητο δεν το χρειαζεται -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Να εχει σιγουρα esp
Μην παρεις αυτοκινητο εν ετη 2010 χωρις Esp ! Και για ασγαλεια δικη σου ,των γυρω σου και ως επενδυση ειναι βασικο .
Απο το 2012 (?) ολα τα αυτοκινητα θα εχουν θελουν δεν θελουν ESP
Προτιμοτερο να μην εχει πολλα εξτρα και να εχει esp
Μην ακουσεις τους πωλητες αν θα σου πουν ειναι μικρο αυτοκινητο δεν το χρειαζεταιΚάτοχος 106 Ραλλύ;
-
Αλλο ο καθε ''εγω'' και αλλο ο αγοραστης .
Μονο το 1 με 5% των οδηγων μπορουν να ελέγξουν τα αυτοκίνητα οταν χαθει ο ελεγχος και αυτο οχι παντα με μεγάλη επιτυχία.
Οταν μαλιστα δεν εχουν μεγαλη πειρα και οταν κυκλοφορουν και αλλα αυτοκινητα εκει εξω πρεπει να μπει το ESP
Μπροστα στην ασφαλεια του σωματος δεν υπολογίζεται η αισθηση και τα παιχνιδια.
Αλλιως υπαρχουν πραγματικα σπορ μοντελα (και οχι σαν σπορ) που φτιάχτηκαν για οδηγικη απολαυση, σε ολα τα αλλα esp -
Άρκεί να βγαίνει off!
-
Αλλο θεμα αυτο...αλλα πρεπει να εχει.
Ειναι ειρωνικο ενα π.χ tata nano Europa ( το φθηνοτερο μελλοντικο μοντελο στην ευρωπη) στο μελλον να περναει π.χ στο τεστ αποφυγης εμποδιων με γλιστερό οδόστρωμα λογω esp και ενα mazda 2 να αποτυγχάνει και να βγαίνει εκτος δρομου.υ.γ το παραδειγμα ειναι υποθετικο αλλα υπο συνθηκες ισως και αληθινό
-
ibiza ,207,polo,ds3,c3
Χμ το ibiza δε μου άρεσε καθόοοοολου βέβαια μηχανικά πρέπει να φυσσάει από ότι είδα η μηχανή ήταν volkswagen group. Επίσης τa citroen δε μου αρέσουν!
Το πολο δδεν πήγα να το δω γιατί το θεώρησα απλησίαστο στην τιμή, πριν κανα μήνα παρήγγειλε φίλοσ το δικό του, 16χιλιαρικα απλή έκδοση είπε!
Το 207 πάλι αισθητικά δε μου άρεσε!Αυτά μου τα προτείνεις λόγω αισθητικής ? Γιατί αν ναι, το μαζντα ικανοποιεί πλήρως τα γούστα μου σε αυτό το θέμα και σε αυτη την κατηγορία αυτοκινήτων.
-
το mazda 2 ειναι ωραιο αυτοκινητο με ιαπωνεζικη φιλοσοφια αισθητικης
Τα αυτοκινητα που λες ειναι καλυτερα του mazda 2 σε πολλα σημεια.
η δε ds3 ειναι σε αλλο ''επιπεδο''
αξιζει να την δεις ( αντικειμενικη παρατηρηση )
http://fp.images.autos.msn.com/Media/580x348/22/221d4a9804574d72aed8981244b6e10d.jpg
http://images.pictureshunt.com/pics/w/white_mazda_hatchback-6851.jpgΠρεπει να κανεις Test drives τα αυτοκινητα και μαλιστα το ενα μετα το αλλο για να καταλαβεις
-
Απ'ότι μου είπαν πρέπει να χω ένα χρόνο το δίπλωμα για να κάνω τεστ drive οπότε ψιλοχλωμό!
Αυτό της φωτογραφίας δε βγαίνει 5θυρο? Ψάχνω αποκλειστικά 5θυρο! Πρέπει να πω πως είναι πολύ ωραίο πάντως!!!!
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Απ'ότι μου είπαν πρέπει να χω ένα χρόνο το δίπλωμα για να κάνω τεστ drive οπότε ψιλοχλωμό!Αυτό της φωτογραφίας δε βγαίνει 5θυρο? Ψάχνω αποκλειστικά 5θυρο! Πρέπει να πω πως είναι πολύ ωραίο πάντως!!!!
τί σου είπαν 1 χρόνο δίπλωμα; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο καλά πες τους ευχαριστώ πάω σε άλλη αντιπροσωπεία.
-
Υπάρχουν νόμοι και διατάξεις που μπορεί να επικαλεστεί?
-
:s :S :S :S
Σοβαρά? Είστε σίγουροι ρε παιδιά? το χουν πει και σε φίλη μου!! Και συγκεκριμένα ο ένας (επειδή το ακουσα σε 2 αντιπροσωπείες διαφορετικής μάρκας) μου είπε ότι ξέρεις, δεν πειράζει ας το πάρει ο μπαμπάς σου ή ο φίλος σου και θα σου πει.....
Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο λέω να πάω με τσαμπουκά! :Ρ -
Με όσο τσαμπουκά και αν πας αν είναι πολιτική της εταιρείας δεν θα δικαιωθείς. Δεν μπορεί να τους εξαναγκάσει κανεις να δώσουν περιουσία τους στα χέρια τρίτου προσώπου. Είναι στην διακριτική τους ευκαίρια.
Mazda 2 Vs Mitsubishi Colt Vs Opel Agila