-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θυμάμαι όταν είχα πάρει το Astra G Sport 1.6 το 2004, είχα δώσει ένα απόλυτα φυσιολογικό ποσό για την τότε εποχή.
(κάτω από 18000euro). Και είχε και ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό το αυτοκίνητο.Κοιτώ τώρα το GTC αλλά και το 5πορτο Astra και απορώ πραγματικά. Πανάκριβα!
Θεωρούν ότι τα Opel ανέβηκαν κατηγορία;
Και αν ΝΑΙ αυτό από που προκύπτει; Από τα φράγκα που έχουν ρίξει στο μάρκετινγκ;
Το 2004 είχε βγει το h λογικό είναι na είχαν εκπτώσεις τα G
-
Ο χρήστης amyntas1 έγραψε:
Θυμάμαι όταν είχα πάρει το Astra G Sport 1.6 το 2004, είχα δώσει ένα απόλυτα φυσιολογικό ποσό για την τότε εποχή.
(κάτω από 18000euro). Και είχε και ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό το αυτοκίνητο.Κοιτώ τώρα το GTC αλλά και το 5πορτο Astra και απορώ πραγματικά. Πανάκριβα!
Θεωρούν ότι τα Opel ανέβηκαν κατηγορία;
Και αν ΝΑΙ αυτό από που προκύπτει; Από τα φράγκα που έχουν ρίξει στο μάρκετινγκ;
Το 2004 είχε βγει το h λογικό είναι na είχαν εκπτώσεις τα G
Δεν θυμάμαι. Μπορεί να είναι και έτσι.
-
υπαρχουν και εκπτωσεις ρε παιδια. παντα η τιμη καταλογου ειναι παραπανω, επισεις πιστευω οτι καλητερες τιμες και προσφορες θα ερθουν, το insignia στην αρχη εκανε δωρο το gps
-
Βρίσκεται πλέον στις αντιπροσωπίες. Πρέπει να πάει στο 'κατασκευαστές και μοντέλα'
Πολύ ωραίο από κοντά
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Βρίσκεται πλέον στις αντιπροσωπίες. Πρέπει να πάει στο 'κατασκευαστές και μοντέλα'Πολύ ωραίο από κοντά
Στις ελληνικές αντιπροσωπίες;
-
Παιζει και διαφημιση στην tv.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Βρίσκεται πλέον στις αντιπροσωπίες. Πρέπει να πάει στο 'κατασκευαστές και μοντέλα'
Πολύ ωραίο από κοντά
Στις ελληνικές αντιπροσωπίες;
Ναι!!! Το είδα προχθές που πήγα για σέρβις.
-
-
Συνεχιζω να το βρισκω πανεμορφο αλλα χρειαζεται τεραστιες ζαντες για να δειξει..
-
Αυτές που φοράει είναι 18ρες;
-
20'
-
Η ανάρτηση HiperStrut είναι διαθέσιμη απο τη βασική έκδοση, καλό αυτό.
Ενδεικτικό κόστος ελαστικών για 245/40 R20 , 1200 ευρώ, κακό αυτό.Θα έμενα στις 18άρες αν το έπαιρνα.
-
τα δισκοφρενα ειναι λιγο μικρα
-
Τα δισκόφρενα δεν είναι μικρά, οι ζάντες είναι γελοιωδώς μεγάλες! Σαν παπουτσωμένος γάτος είναι...
-
Yπερβολικα μεγαλες θα ελεγα. Μα 20αρες σε hatchback μεσαιας κατηγοριας?? Ουτε τα supercars δεν χουν τετοια διαμετρο.Μια 16αρα θα ταν το ιδανικοτερο νομιζω αλλα δε θελω σε καμια περιπτωση να πιστευω οτι οι θολοι εχουν μεγαλο ανοιγμα.
-
απ οτι φαινεται η 20 δειχνει σαν 18 . οποτε αν βαλεις 16 θα ειναι σαν 14...
-
Το είδα και γω στο δρόμο και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα , η πλευρική επιφάνια είναι πολύ μεγάλη και κάπως άκομψη .
-
με 20αρες ζαντες ποσα λαστιχα θα αφηνεις στον δρομο αραγε?
εγω με τις 15αρες στο ταπεινο μου κορσα C στα 140000 χιλιομετρα που το εχω ηδη εχω κατασρεψει 2 φορες λαστιχο απο λακουβες και και κακοτεχνιες του δρομου
ειναι τελειως μαλακες στην Οπελ Ελλας να φερνουν 20 αρες ζαντες.Τα x5 φορανε μικροτερη διασταση -
Δεν νομίζω κάποιος λογικός να το πάρει με μεγαλύτερο νούμερο από τη default 18ρα που το συνοδεύει.
-
ειδε κανενας το νεο beetle με τι ζαντες βγαινει? το rocco? 17-18 ειναι σχεδων ολα τα μοντελα στην αγορα νομιζω πως ειναι κοινη στρατηγικη των εταιρειων, δεν ξερω ομως για ποιον λογο. αληθεια γνωριζει κανεις αν εχει runflat λαστιχα η εχει ρεζερβα?
Opel Astra (J) GTC