-
Γιωργο μην το ξεφτυλιζεις το θεμα με την ποιοτητα του Τσεχου και του Αστεριου! Αλλη κατηγορια ο ενας και ο αλλος!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιωργο μην το ξεφτυλιζεις το θεμα με την ποιοτητα του Τσεχου και του Αστεριου! Αλλη κατηγορια ο ενας και ο αλλος!Να σου δειξω ενα βιντ να μεινεις λαλακας οπως εμεινα και εγω???
Για τσεκαρε το....
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιωργο μην το ξεφτυλιζεις το θεμα με την ποιοτητα του Τσεχου και του Αστεριου! Αλλη κατηγορια ο ενας και ο αλλος!
Να σου δειξω ενα βιντ να μεινεις λαλακας οπως εμεινα και εγω???
Να σου δειξω ενα φορντ?
-
Νεότατα παιδάκια, ακούστε δύο κουβέντες: Η λέξη ποιότητα είναι παρεξηγημένη! Άλλος θεωρεί ποιότητα τα ζουληχτά πλαστικούλια, άλλος το κλεισιμο της πόρτας. Για εμένα ποιότητα είναι η ανοξείδωτη εξάτμιση που δεν θα αλλαχτεί ποτέ και ο κινητήρας που στα 200 χιλιάδες χιλιόμετρα χασμουριέται... ποιότητα έχουν οι Ιάπωνες με άλλα λόγια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νεότατα παιδάκια, ακούστε δύο κουβέντες: Η λέξη ποιότητα είναι παρεξηγημένη! Άλλος θεωρεί ποιότητα τα ζουληχτά πλαστικούλια, άλλος το κλεισιμο της πόρτας. Για εμένα ποιότητα είναι η ανοξείδωτη εξάτμιση που δεν θα αλλαχτεί ποτέ και ο κινητήρας που στα 200 χιλιάδες χιλιόμετρα χασμουριέται... ποιότητα έχουν οι Ιάπωνες με άλλα λόγια!Απο Ιαπωνες μονο Mazda
-
Νεότατα παιδάκια, ακούστε δύο κουβέντες: Η λέξη ποιότητα είναι παρεξηγημένη! Άλλος θεωρεί ποιότητα τα ζουληχτά πλαστικούλια, άλλος το κλεισιμο της πόρτας. Για εμένα ποιότητα είναι η ανοξείδωτη εξάτμιση που δεν θα αλλαχτεί ποτέ και ο κινητήρας που στα 200 χιλιάδες χιλιόμετρα χασμουριέται... ποιότητα έχουν οι Ιάπωνες με άλλα λόγια!
Απο Ιαπωνες μονο Mazda
ΜΕτά από 3 Mazda στην φαμίλια, έχω να πω: ΝΑΙ!!!
-
Παιδες νομιζω οτι βγαινουμε
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
Ο μονος λογος να πας σε 1.2 tsi αντι 1.4 tsi ειναι τα τελη κυκλοφοριας..105 αλογα σε τοσα κιλα κι ας ειναι και turbo δεν ειναι οτι καλυτερο..Πηγαινε για το 1.4 tsi καλυτερα..
Κατα τα αλλα εχει απο τα χειροτερα υλικα καμπινας που μπορει καποιος να συναντησει αυτη τη στιγμη σε μεσαια και wannabe μεσαια οπως το octavia..
Εχει καλη τιμη.
Τεραστιο πορτ-μπαγκαζ.
Ειναι υπερβολικα ασχημο για τα γουστα μου.(αυτο ειναι υποκειμενικο βεβαια)
Δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο πανω στο δρομο και γι αυτο ειναι και πολυ ανετο..Εμπαινα συχνα σε συμφοιτητη μου και εχω εικονα για το αυτοκινητο ..δε τα λεω ετσι για να τα πω..
Διαφωνουμε λιγο..Τα υλικα καμπινας κορυφαια μπορει να μην ειναι,αλλα ειναι πολυ καλα..Καλυτερα απο την πλειοψηφια των μεσαιων κ μικρομεσαιων κ με πολυ καλη συναρμογη.
Απο c5 ΙΙ-insignia-159 που εχω παραστασεις ειναι σαφως χειροτερα και εχουν κακο φινιρισμα ορισμενα κομματια επισης
Η τιμη δεν ειναι καλη,ειναι ανταγωνιστικη.Κ οντως ειναι πολυ ανετο,θα επρεπε να ειναι λιγο πιο σφιχτο,αλλα ο χαρακτηρας του ειναι τετοιος.Ενα τιμιο,οικογενειακο αυτοκινητο για χαλαρες μετακινησεις.ΑΛΛΑ αν το πιεσεις κ δεν το φοβηθεις λογω της μαλακης ρυθμισης,θα δεις οτι θα εκπλαγεις ευχαριστα.
Δεν το εχω οδηγησει το εχω συνοδηγησει καμποσες φορες γι αυτο μιλησα και για ανεση..Απο κουβεντες του ιδιοκτητη παντως το περιμενε πιο καλο οδηγικα απ οτι ειναι.Και το σωστο χρωμα στο facelift ειναι το λευκο.
Σε οτι χρωμα και να το εχω δει δυστυχως δε μπορω να το χωνεψω με τιποτα..Γιωργο αυτο περι skoda kαι merc..
-
Απο Ιαπωνες μονο Mazda
μεταμφιεσμένο Ford δηλ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απο Ιαπωνες μονο Mazda
μεταμφιεσμένο Ford δηλ
Τα μόνα Mazda που έχουν συγγένεια με Ford είναι τα 2 και 3. Και το 3 είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου στην Ιαπωνία και σε πολύ διαφοροποιημένη πλατφόρμα σε σχέση με το Focus. Όλα τα άλλα (5, 6, ΜΧ5, RX8, CX7, CX9) είναι εντελώς διαφορετικά και δεν έχουν καμία σχεση με Ford!
-
Άσε αδερφέ και εγώ που το κοίταζα απογοητεύτηκα. Είναι δυνατόν στην πιο ακριβή -ντεμέκ- έκδοσή να μην δίνουν ESP και 6 αερόσακους? Αν την ψιλοψάξεις (το έκανα πρόσφατα για το 1.4 TSI Elegance) θα δεις ότι ούτε CC έχει standard ούτε αισθητήρες φώτων/βροχής και πολλά άλλα...
Ουτε στον προαιρετικο εξοπλισμο ανήκουν αυτά????
**Μην χρησιμοποιείς κοκκινη γραμματοσειρα σε παρακαλω,την χρησιμοποιουμε οι μοντ και θα εχουμε παρερμηνείες[mod] **
-
Κόκκινη γραμματοσειρά; Νεος mod?
-
Το CC τι ειναι??
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το CC τι ειναι??κρουιζ κοντρόλ
-
CruiseControl?
-
Ουτε στον προαιρετικο εξοπλισμο ανήκουν αυτά????
Στον προαιρετικο εξοπλισμο υπαρχουν διαφορα καλουδια απλως αν αρχισεις και προσθετεις η τιμη μπορει να φτασει σε απαγορευτικα επιπεδα
Η κορυφαια εκδοση (Elegance) εχει επιπλεον της Ambiente επιλογη μεταξυ μαυρου και μπεζ εσωτερικου (το μπεζ τα σπαει ) διζωνικο κλιματισμο, 16αρες ζαντες, ηλεκτρ. αναδιπλουμενους καθρεπτες, χειριστηρια στο τιμονι και θηκη γυαλιων
(Περισσοτερα εδω http://www.skoda.gr/models/equipments/o ... 9_2009.pdf)
Παντως εμεις πριν το Octavia5 ειχαμε Focus Trend και μετα λυπης ανακοινωνω οτι η οσον αφορα την ποιοτητα και τον εξοπλισμο η διαφορα υπερ του Octy ειναι χαωτικη
Στην οδικη συμπεριφορα ομως το Focus -
Το trend δεν ειχε ουτε προβολεις ομιχλης στο focus II.Ηταν η μετα της ambiente με λιγα καλουδια παραπανω.
-
Συγγνωμη για το δεν ανοιγεται ενα θεμα: Ford Forum?
Το CC ειναι ολιγον αχρηστο σε δρομους σαν την ΕΟ Αθηνων-Πατρων, σε αλλους δρομους ειναι καλο και αν εχεις και λειτουργια Limit εισαι αρχοντας
Το 1,2 tsi δεν ειναι λιγο αδυναμο για τα κιλα του Octavia??? Οπως και να το κανεις 1200 κυβικα πανω σσε βαρυ αμαξι δεν μου καθονται καλα -
Το 1,2 tsi δεν ειναι λιγο αδυναμο για τα κιλα του Octavia??? Οπως και να το κανεις 1200 κυβικα πανω σσε βαρυ αμαξι δεν μου καθονται καλα
Οπως εγραψα πιο πριν το Octavia εχει τα ιδια κιλα με το Yeti 1,2 οποτε οπως ειναι ο κινητηρας στο Yeti ετσι θα ειναι και στο Octavia
Προσωπικα πιστευω οτι θα λειτουργει σαν ενας καλος 1,6 ατμοσφαιρικοςΥπαρχει Ford Forum αλλα κανεις δεν παταει εκει
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το 1,2 tsi δεν ειναι λιγο αδυναμο για τα κιλα του Octavia??? Οπως και να το κανεις 1200 κυβικα πανω σσε βαρυ αμαξι δεν μου καθονται καλα
Οπως εγραψα πιο πριν το Octavia εχει τα ιδια κιλα με το Yeti 1,2 οποτε οπως ειναι ο κινητηρας στο Yeti ετσι θα ειναι και στο Octavia
Προσωπικα πιστευω οτι θα λειτουργει σαν ενας καλος 1,6 ατμοσφαιρικοςΥπαρχει Ford Forum αλλα κανεις δεν παταει εκει
φαντασου για να μην παταει κανενας
Octavia 5 1.2 tsi