-
+1 bmw 5 station wagon{την καινούρια}
+1 bmw x6 active hybrid -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Η πρωτη ροζ carrera yesssssssssssssssssssss στην χωρα μας το ποιας ειναι το λεει νομιζω ξεκαθαρα το δημοσιευμα
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... a-911.htmlτζουλια σαμπάνιααα .....
Δεν ξέρω από πού την πήρε αυτή, αλλά πριν ένα μήνα είχε πάει στην αντιπροσωπεία της Sportscar και έψαχνε μεταχειρισμένη Porsche μέχρι maximum 25.000€
-
Η ροζ ειναι της κυριας Βακαλαου
Respect please!
-
Έλεος!!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δεν ξέρω από πού την πήρε αυτή, αλλά πριν ένα μήνα είχε πάει στην αντιπροσωπεία της Sportscar και έψαχνε μεταχειρισμένη Porsche μέχρι maximum 25.000€
Και λεφτού και με καβούρια στις τσέπες...
-
Εχει παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα με τα λεφτά και οτι είναι πολύ τσιγγούνα.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εχει παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα με τα λεφτά και οτι είναι πολύ τσιγγούνα.φανταζομαι που τα κρυβει
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
φανταζομαι που τα κρυβει
Εκεί που φυλάει και τις σαμπάνιες;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
φανταζομαι που τα κρυβει
Εκεί που φυλάει και τις σαμπάνιες;
Στο υπόγειο εννοείτε, έτσι...?
-
Νωριτερα sτο Ψυχικο ειδα ενa C6 και ενα C8. Το C8 σαν κλουβα μοιαζει
-
Θωμα ειδες 1 απο τις συνολικα 16 c6 που πωληθηκαν στην Ελλαδα απο ελληνικη αντιπροσωπεια..!! Δεν νομιζω να ειναι και πολλες οι εισαγωγης..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θωμα ειδες 1 απο τις συνολικα 16 c6 που πωληθηκαν στην Ελλαδα απο ελληνικη αντιπροσωπεια..!! Δεν νομιζω να ειναι και πολλες οι εισαγωγης..Η πρωτη φορα που ειδα C6 ηταν στην Πατησιων πριν 3 χρονια που πηγαινα στη σχολη, στο πισω λεωφορειο ηταν και ενας αλλος συνσπουδαστης και τον ρωτησα μηπως εκαναν πουλακια τα ματια μου εχει ενα ιδιαιτερο σχημα/σχεδιασμο (γνωμη μου)
Πριν 4 χρονακια στην γειτονια ειχα δει και ενα Vel Satis Renault αλλα επειδη μου φανηκε πανασχημο σχεδον το διεγραψα απο την μνημη μου
Στο παρκινγκ που βαζω το αμαξι παρκαρει και ενας μπαρμπας με ενα 607, αν τυχει και το πετυχω να το τραβηξω μια φωτο? Παντα με την φωτογραφικη κυκλοφορω οποτε δεν ειναι κοπος -
Lamborghini day η σημερινή
προσέξτε πινακίδα που έχει η lp640....
+1 bentley continental gtc -
Κόκκινη BMW Z1.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κόκκινη BMW Z1.Καποιος παλιοτερα ειχε ανεβασει μια κυπαρισσι.. Σπανιο πουλι και ομορφο αυτοκινητο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κόκκινη BMW Z1.
Καποιος παλιοτερα ειχε ανεβασει μια κυπαρισσι.. Σπανιο πουλι και ομορφο αυτοκινητο..
Δεν θα το ελεγα ομορφο , τα νεφρα μπροστα ειναι σαν δοντια τρωκτικού και μου θυμιζει καστορα
εχω δει πριν 2-3 χρονια μια λευκη με αυστριακες πινακιδες , ειναι πολυ μικροτερη και μαζεμενη απότι φαίνεται στις φωτο -
Δε μπορω να θυμηθω αν εχω δει ποτε απλα αισθητικα μ αρεσει..
-
Θυμαμαι οταν την ειχα δει σε φωτογραφια και ημουν πιο πιτσιρικας 15-16 ετων ειχα την εντυπωση οτι ηταν μεγαλο οχημα , στην συνεχεια οτι την ειδα απο κοντα εμεινα εκπληκτος απο το μικρο μεγεθος της γιατι ειχα σχηματισει αλλη εικονα στο μυαλο μου , τωρα κοιταω στην wiki και αναφερει οτι εχει μηκος 3,92 m , πιο μικρη και απο το MX5 πρωτης γενιάς το οποιο ειναι 3,95 m ( το σημερινο ειναι 4.02 )
Μακαρι να την ξανα εβγαζε η Bmw με κανα 1400αρη μοτερ απο το PSA group που εχουν και μια μικρη συνεργασια -
η φώτο το αδικεί,από κοντά είναι πανέμορφο!!!!!
-
Σήμερα είδα παρκαρισμένη κοντά στο σπίτι μου μια Mercedes GL. Δεν πρέπει να έχω ξαναδεί άλλη στην Ελλάδα. Ήταν μαύρη και έδειχνε πολύ καινούργια. Από μπροστά σκεφτόμουνα να μια φρέσκια ML αλλά με κάποιο facelift με αλλιώτικα φώτα. Μετά που την έφτασα είδα ότι είναι πιο μακριά και πιο τετράγωνη και τέλος το επιβεβαίωσα με το σήμα. Σαν της εικόνας:
Μεγάλο αυτοκίνητο και όχι ιδιαίτερα χαριτωμένο. Σε αυτό το μέγεθος το Q7 είναι σαφώς πιο εύπεπτο.
Carspotting [#7]