-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Όποιος καταλάβει με τέτοια φωτογραφία ποια bmw είναι ας μου πει κι εμένα opsSent from my SM-N9005
η μεσαια ειναι η 6αρα αλλα η τερμα δεξια ειναι η σειρα 1....
-
Η sls που παρκάρει λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου
Είναι πανέμορφη η άτιμη -
Και η αεροτομή κόλλησε?!
-
-
Την Παρασκευή στην Βουλιαγμένη 612 σε μαύρο.. Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ
Ο τύπος την πήγαινε τάααπα..-
Gallardo LP560 spyder σε λευκό ματ
Vantage V12 μαύρη
Οnyχ Range Rover ματ μαύρο με 32άρες
Και τα τρία παικτών της Εθνικής -
ένα GT-R μολυβί
-
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Κόκκινη 458 spider στην Βουλιαγμένη την προηγούμενη Παρασκευή και προχτες κίτρινη murcielago με αγγλικές σε γνωστό ξενοδοχείοτη κοκκινη την 458 spider την ειδα και εγω οταν ειχα παει για μπανιο, καθως και μια bentley continental μαυρη και μια corvette stingray cabrio του 1964 περιπου που την οδηγουσε μια κοπελα στην ηλικια μου (21)
-
Ο χρήστης linker-loader έγραψε:
Τον συγκεκριμένο γελοίο τον είδα στο φανάρι της δωδεκανήσου να περνάει αργα και σταθερα με κοκκινο. Ε βρε ξύλο που θελουν καποιοι...
-
Στην πολιτεία το σάββατο είδα μια California με μαύρες ζάντες που φοράει ελληνικές πινακίδες. Πανεμορφο κομμάτι.
-
-
Το Σάββατο στο Hayat.
-
Προμαχώνας
Το GTR είχε γαλλικές πινακίδες.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΠρομαχώναςΤο GTR είχε γαλλικές πινακίδες.
To είδα χθες το βραδάκι στην κάθοδο του Κηφισού για Πειραιά. Ήταν μαζί με ένα μπλε Golf R με βουλγάρικες πινακίδες. Νομίζω ότι και το GTR είχε βουλγάρικες αλλά δεν παίρνω όρκο. Για το Gοlf R είμαι σίγουρος. Ήταν και τα 2 πάνω σε αυτό το κόκκινο φορτηγό της φωτογραφίας.
-
Ο χρήστης xritasos έγραψε:
Τον συγκεκριμένο γελοίο τον είδα στο φανάρι της δωδεκανήσου να περνάει αργα και σταθερα με κοκκινο. Ε βρε ξύλο που θελουν καποιοι...
Ένας 50αρης με γυαλιά; Αν είναι ο ίδιος, τον έχω πετύχει κι εγώ να κάνει διάφορα καραγκιοζιλίκια, μεγάλος μπαγλαμάς.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Προμαχώνας
Το GTR είχε γαλλικές πινακίδες.
To είδα χθες το βραδάκι στην κάθοδο του Κηφισού για Πειραιά. Ήταν μαζί με ένα μπλε Golf R με βουλγάρικες πινακίδες. Νομίζω ότι και το GTR είχε βουλγάρικες αλλά δεν παίρνω όρκο. Για το Gοlf R είμαι σίγουρος. Ήταν και τα 2 πάνω σε αυτό το κόκκινο φορτηγό της φωτογραφίας.
Ρουμανικες πιανκιδες ειχε,και ειναι γυρω στα 1500 αλογα το συγκεκριμενο.
χωρις να ειναι τερμα,εγραψε πριν μηνες 8,9 στα 400 μετρα. -
Eγω σας εχω ολους,rav4 αγροτικο στα Χανια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένας 50αρης με γυαλιά; Αν είναι ο ίδιος, τον έχω πετύχει κι εγώ να κάνει διάφορα καραγκιοζιλίκια, μεγάλος μπαγλαμάς.
Στα φανάρια πριν τα Ανατόλια πάντως σταματάει ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακριβώς αυτο αγαπητε. Και μείς οδηγούμε, αλλα υπεύθυνα! Οπως και να έχει, η Quattroporte πανέμορφη με εκπληκτικο ήχο. Είχα δίπλα μου μια τετοια στο τούννελ του Mont Blanc. Είχε ανοίξει τις πεταλούδες στην εξάτμιση και ακουγόταν θρυλικά! Και γω μέσα στο Passat να χαίρομαι!
-
Πρωην προεδρου της ΚΑΕ Αρης ηταν παντως αυτη... Και αν κρινω απο τις περιγραφες ακομα πρεπει να ειναι!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ρουμανικες πιανκιδες ειχε,και ειναι γυρω στα 1500 αλογα το συγκεκριμενο.
χωρις να ειναι τερμα,εγραψε πριν μηνες 8,9 στα 400 μετρα.Και το ΣΚ θα το δουμε για 2η φορά σε δράση επι ελληνικού εδάφους !
-
Carspotting [#7]