-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στη γειτονιάΜερικά
κι απο μενα -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Μέσα στο μαγαζί έχω μια E300 Bluetec Hybrid του ''12 με πινακίδες Ανδόρρας. Τουρίστας...
Φωτό το βράδυ!!Απο που το 'τσιμπίσατε' Τάσο το υβριδικό??
-
Τουρίστας... Ακόμα δεν τον ρώτησα ποιος τον έστειλε...
Στους Αγίους ''βόσκει'' πάντως... -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τις χωρίζουν κάμποσα χρόνια....
Αλλά πάντα όμορφες... Και σε σπάνιο χρώμα....Πανέμορφες η πρώτη και δεύτερη γενιά με την δεύτερη ...
Η πρώτη είναι μεγάλη αδυναμία, ακόμα και τώρα τη θεωρώ πανέμορφη. Η 2η δεν με ενθουσίασε τόσο, αντιθέτως η 3η τα κατάφερε.
Σαφως η πρωτη ειναι η πιο ωραια απ ολες.. στη δευτερη δε χωνεψα το καπω που καταληγει μες το σημα-μασκα και πισω ειναι μετριοπαθης.. μεσα βεβαια πολυ πιο ωραια απο την πρωτη..
Ως γνήσιο πνεύμα αντιλογίας, θα διαφωνήσω κάθετα και με τους 3 σας.
H 1η γενιά, και τότε και τώρα, είναι για μένα εντελώς αδιάφορη σχεδιαστικά. Προφανώς τράβηξε τη προσοχή γιατί είναι roadster και έχει το αστέρι μπροστά, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα εμφανισιακά να ήταν παλιό άχρωμο Lexus. Μη πω και κορεάτικο...
Σε πλήρη αντίθεση με τη γερμανίδα με αμερικάνικο διαβατήριο, που και πιο κομψή ήταν όταν βγήκε και έχει ωριμάσει πιο ωραία:
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σε πλήρη αντίθεση με τη γερμανίδα με αμερικάνικο διαβατήριο, που και πιο κομψή ήταν όταν βγήκε και έχει ωριμάσει πιο ωραία:
Δεν έπαιξε σύγκριση με την Ζ3. Ποια από τις 3 γενιές SLK και μόνο μεταξύ αυτών πες μας ... πνεύμα αντιλογίας?!
Βασικά 2ης και 3ης γενιάς. Η 1η 'Κορεάτικο' ... -
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω για τη Ζ3
Ωραία ήταν αλλά όχι όσο η SLK, ίσως η μεταλλική οροφή να έκανε τη διαφορά. Νομίζω ήταν το πρώτο roadster (τουλάχιστον μαζικής παραγωγής) με τέτοια οροφή. Εξαιρώ το CRX γιατί ναι μεν ηλεκτρική οροφή αλλά targa. -
Και εγώ προτιμώ την Ζ3. Εδειχνε (και δείχνει) πιο 'αλήτικη'. Η SLK ήταν πιο κυριλέ. Και πρέπει να άρεσε περισσότερο και στις γυναίκες.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πανέμορφες η πρώτη και δεύτερη γενιά με την δεύτερη ...
Η τωρινή αίσχος.Με διαφορά πιο όμορφη ήταν η 2ης γενιάς. Επιθετική και σύγχρονη, έφερνε σε ιταλική 'σφήνα'. Η 1ης γενιάς απλά άχρωμη, άοσμη και άνοστη, ενώ η 3ης γενιάς είναι 'βαριά' σχεδιαστικά χωρίς λόγο. Σαν να αποφάσισαν να φτιάξουν ένα σπορ αυτοκίνητο και μετά είπαν να του βάλουν μια κάθετη μούρη από φορτηγάκι.
-
-
-
-
-
F430 στην εγνατία (Αριστοτέλους). Ίσα που πρόλαβα να τη δω...
-
Rolls Royce Phantom Drophead coupé απόψε στην μαρίνα του Φλοίσβου με Βρετανική πινακίδα (που υποψιάζομαι ότι θα πλησιάζει την αξία του αυτοκινήτου). ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Ο πραγματικά, ειδικά σε ύψος, σαν να έχει βγει βάρκα στην ξηρά.
Οι φωτογραφίες από το κινητό είναι χάλια, but you get the picture (literally). -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
H πρώτη που βλέπω Ελλάδα:Με γερμανικές βέβαια
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Tην είδα λίγο πριν τα Διαβατά.
-
-
Σαρδινια???
-
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Σαρδινια???Ναι 224.v
-
Τι εστί Cantillac ;
Απέναντι από τη δουλειά στον Πειραιά είναι παρκαρισμένο ένα περλέ ...Freemont (το FIAT καλέ...), με ιταλικές πινακίδες...
Σωβινισταί (λολ)...
Carspotting [#7]